- Reaction score
- 84.419
και το 10% είναι η πινελιά του χαιενδ... 

Ασχιετε .Ρε σεις πήγε η γυναίκα και έβγαλε τους φρονιμίτες και είναι ζαμπόν.
Ξέρει κανείς καλή συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο;
Ρε σεις πήγε η γυναίκα και έβγαλε τους φρονιμίτες και είναι ζαμπόν.
Ξέρει κανείς καλή συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο;
www.gastronomos.gr
Μα, γιατί να δοκιμάσω κάτι; Για να βασιστώ στο "αυτί"; Όχι, ευχαριστώ.Δεν σου είπα να αγοράσεις, να πάρεις να δοκιμάσεις σου είπα.
Αλλωστε εσύ έχεις απορίες και κάνεις ερωτήσεις.
Έχω άποψη, γνώση αναζητώ.Γιατι δεν εχεις ηδη σχηματισμενη αποψη; Αν εχεις ποια ειναι και γιατι;
Καθε μερα παιρνεις αποφασεις και με βαση τις αισθησεις σου. Πχ... Αν ακουσεις πυροβολισμους θα τρομαξεις και θα αρχισεις να τρεχεις. Οι αισθησεις μας υπαρχουν για καποιο σκοπο.Μα, γιατί να δοκιμάσω κάτι; Για να βασιστώ στο "αυτί"; Όχι, ευχαριστώ.
Έχω άποψη, γνώση αναζητώ.
Στην ερώτηση που έθεσα στον @jpaudio, ούτε ο ίδιος απάντησε ούτε κάποιος άλλος. Εάν η απάντηση στην ερώτησή μου είναι "πάρε να δοκιμάσεις", τότε ΟΚ, να το κλείσουμε το forum, δεν έχει νόημα να συζητάμε μεταξύ μας.![]()
Ποιες είναι αυτές οι βασικές αρχές;Το hi fi ειναι κατα βαση υποκειμενικο σπορ, χωρις να σημαινει οτι δεν εχει βασικες αρχες που πρεπει να ακολουθουνται.
Να με συγχωρείς, αλλά αυτά τα περί γνώσης, προσωπικά τα ακούω βερεσέ. Εχω την εντύπωση ότι φοβάστε να εκφέρετε άποψη, για την ακρίβεια σας έχουν εμμέσως απαγορεύσει κάποιοι να έχετε άποψη.Μα, γιατί να δοκιμάσω κάτι; Για να βασιστώ στο "αυτί"; Όχι, ευχαριστώ.
Έχω άποψη, γνώση αναζητώ.
Στην ερώτηση που έθεσα στον @jpaudio, ούτε ο ίδιος απάντησε ούτε κάποιος άλλος. Εάν η απάντηση στην ερώτησή μου είναι "πάρε να δοκιμάσεις", τότε ΟΚ, να το κλείσουμε το forum, δεν έχει νόημα να συζητάμε μεταξύ μας.![]()
Και επίσης, μιας που η υποκειμενικοτητα ειναι σημαντικη σημερα και ιδιαιτερα πιο πολυ στο μελλον, όπως λες, γιατί να μην είναι υποκειμενικές κι αυτές οι βασικές αρχές; Εγώ, ας πούμε, θέλω να καταστήσω γενικά παραδεκτή την αρχή της χρήσης τουήτερ στα μπάσα, από 16-128kg. Και ναι, σωστά διάβασες, θέλω να μετράω τη συχνότητα σε κιλά. Έτσι θέλω εγώ. Ζήτω ο υποκειμενισμός.Ποιες είναι αυτές οι βασικές αρχές;
Μη γράφεις τέτοια, γιατί κάποιοι θα σου ζητήσουν αποδείξεις και ονόματα, λες και είναι ο Δάντης.για την ακρίβεια σας έχουν εμμέσως απαγορεύσει κάποιοι να έχετε άποψη.
Αυτο ειναι δικο σου λογικο αλμα και δεν συνδεεται με το πλαισιο της υποκειμενικης εμπειριας που αναφερθηκα. Ειπα εγω οτι ολα ειναι υποκειμενικα;Και επίσης, μιας που η υποκειμενικοτητα ειναι σημαντικη σημερα και ιδιαιτερα πιο πολυ στο μελλον, όπως λες, γιατί να μην είναι υποκειμενικές κι αυτές οι βασικές αρχές; Εγώ, ας πούμε, θέλω να καταστήσω γενικά παραδεκτή την αρχή της χρήσης τουήτερ στα μπάσα, από 16-128kg. Και ναι, σωστά διάβασες, θέλω να μετράω τη συχνότητα σε κιλά. Έτσι θέλω εγώ. Ζήτω ο υποκειμενισμός.
Ναι, συμφωνώ. Καλές είναι οι αισθήσεις, για τη δουλειά που δημιουργήθηκαν να κάνουν. Η διαφορά που εντόπισε ο @jpaudio δεν βασίζεται στις αισθήσεις. Μίλησε για ποιότητα χαλκού, κάνοντας σύγκριση μεταξύ καθαρότητας και προσμίξεων. Αυτά είναι πράγματα που μετρούνται - δεν τα αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις. Η ερώτησή μου αφορούσε την επίδραση τους στο αποτέλεσμα που λαμβάνει ο ακροατής. Προσωπικά, δεν θέλω να βασιστώ στην αίσθηση της ακοής για να κρίνω εάν υπάρχουν διαφορές ή όχι. Το αυτί λέει ψέματα, οι μετρήσεις όχι.Καθε μερα παιρνεις αποφασεις και με βαση τις αισθησεις σου. Πχ... Αν ακουσεις πυροβολισμους θα τρομαξεις και θα αρχισεις να τρεχεις. Οι αισθησεις μας υπαρχουν για καποιο σκοπο.
Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι νομίζεις. Την άποψή μου για τα καλώδια ηχείων μου, την έχω διαμορφώσει και την έχω καταγράψει στο thread μου. Οπότε αυτό το "εμμέσως μου απαγόρευσαν κάποιοι να έχω άποψη" το ακούω βερεσέ. Όπως είπα και πριν, αναζητώ γνώση.Να με συγχωρείς, αλλά αυτά τα περί γνώσης, προσωπικά τα ακούω βερεσέ. Εχω την εντύπωση ότι φοβάστε να εκφέρετε άποψη, για την ακρίβεια σας έχουν εμμέσως απαγορεύσει κάποιοι να έχετε άποψη.
Είναι το πρώτο θρεντ που διάβασα όταν γράφτηκα στο AVSite.Υ.Γ.: Το thread που υπέδειξε ο Κώστας είναι μια καλή αρχή.
Αυτο ειναι δικο σου λογικο αλμα και δεν συνδεεται με το πλαισιο της υποκειμενικης εμπειριας που αναφερθηκα. Ειπα εγω οτι ολα ειναι υποκειμενικα;
.Η αξια του ανθρωπου ειναι η υποκειμενικοτητα , οχι αν αυτος μπορει να ειναι μια πηγη πληροφοριων...
1. Θα μπορούσα να σου απαντήσω, όπως και αρκετοί άλλοι από εδώ μέσα. Προσωπικά δεν θα απαντήσω, δεν έχει κανένα νόημα με βάση την παραπάνω φιλοσοφία / τρόπο σκέψης.Αυτά είναι πράγματα που μετρούνται - δεν τα αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις.
Προσωπικά, δεν θέλω να βασιστώ στην αίσθηση της ακοής για να κρίνω εάν υπάρχουν διαφορές ή όχι.
Το αυτί λέει ψέματα, οι μετρήσεις όχι.
Γλυφτράκι.Είναι το πρώτο θρεντ που διάβασα όταν γράφτηκα στο AVSite.
Εάν κάποιος επισκέπτης της έκθεσης πήγε, άκουσε κι είπε "αγοράζω τώρα αυτό το ηχείο/αυτόν τον ενισχυτή/αυτό το καλώδιο", τότε τον λυπάμαι κι εγώ.3. Πραγματικά λυπάμαι (με βάση το σκεπτικό σου) όλους τους επισκέπτες / ακροατές της έκθεσης, που δεν κατάφεραν να μετρήσουν τίποτα, αλλά """""δυστυχώς""""" έκριναν με βάση την αίσθηση της ακοής τους!!!
Βρε σωστά ρωτάς και σωστά έχεις την απαίτηση να πάρεις μια απάντηση. Αλλά να σου επισημάνω κάποια λάθη στην λογικη σου αλλά και τους συσχετισμούς σου με το αυτί, αυτά που λέει ο Κόγιας αλλά και γενικά :Ναι, συμφωνώ. Καλές είναι οι αισθήσεις, για τη δουλειά που δημιουργήθηκαν να κάνουν. Η διαφορά που εντόπισε ο @jpaudio δεν βασίζεται στις αισθήσεις. Μίλησε για ποιότητα χαλκού, κάνοντας σύγκριση μεταξύ καθαρότητας και προσμίξεων. Αυτά είναι πράγματα που μετρούνται - δεν τα αντιλαμβάνεσαι με τις αισθήσεις. Η ερώτησή μου αφορούσε την επίδραση τους στο αποτέλεσμα που λαμβάνει ο ακροατής. Προσωπικά, δεν θέλω να βασιστώ στην αίσθηση της ακοής για να κρίνω εάν υπάρχουν διαφορές ή όχι. Το αυτί λέει ψέματα, οι μετρήσεις όχι.
Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι νομίζεις. Την άποψή μου για τα καλώδια ηχείων μου, την έχω διαμορφώσει και την έχω καταγράψει στο thread μου. Οπότε αυτό το "εμμέσως μου απαγόρευσαν κάποιοι να έχω άποψη" το ακούω βερεσέ. Όπως είπα και πριν, αναζητώ γνώση.
Αλήθεια, εσείς γνωρίζετε την απάντηση στην ερώτησή μου ή όχι; Γιατί, καλά είναι να ρωτάτε εμένα "περιφερειακές" ερωτήσεις, αλλά εάν δεν γνωρίζετε την απάντηση στην ερώτησή μου, καλό θα ήταν περιμένουμε κάποιον να απαντήσει. Εάν γνωρίζετε την απάντηση, μοιραστείτε την μαζί μου.
Υ.Γ.: Το thread που υπέδειξε ο Κώστας είναι μια καλή αρχή.