Featured Καλωδια ηχειων ..... ( μακρυτατο )


Μηνύματα
2.184
Reaction score
2.392
Επισης ας ξανασκεφτουμε ποσο σημαντικη ειναι η υποκειμενικοτητα σημερα και ιδιαιτερα πιο πολυ στο μελλον...

Σημερα οχι μονο βρισκουμε απλετη πληροφορια ελευθερα αλλα μπορει να αναλυθει σε μας απο τις μηχανες ανεξαντλητα και σε οσο βαθος χρειαστει μεχρι να γινει η περισσοτερη κατανοητη.Ορεξη και χρονο να εχουμε...

Η αξια του ανθρωπου ειναι η υποκειμενικοτητα , οχι αν αυτος μπορει να ειναι μια πηγη πληροφοριων...

Το hi fi ειναι κατα βαση υποκειμενικο σπορ, χωρις να σημαινει οτι δεν εχει βασικες αρχες που πρεπει να ακολουθουνται. Αν δεν ηταν, τοτε δεν θα ειχε ενα μικρο υποσυνολο των ανθρωπων αναγκη και τρελα να επενδυσει πορους για αυτο το χομπυ... Θα ακουγε οπως οι περισσοτεροι, ανεξαρτητα της κοινωνικοοικονομικης τους καταστασης, δηλαδη με ακουστικα και μπαρες.
 


Μηνύματα
1.338
Reaction score
3.015
Ρε σεις πήγε η γυναίκα και έβγαλε τους φρονιμίτες και είναι ζαμπόν.

Ξέρει κανείς καλή συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο;
 


Μηνύματα
8.544
Reaction score
3.827
Ρε σεις πήγε η γυναίκα και έβγαλε τους φρονιμίτες και είναι ζαμπόν.

Ξέρει κανείς καλή συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο;

Υλικά
Μερίδες: 4
Για τα γιουβαρλάκια
  • 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά
  • 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
  • 1 κουτ. σούπας ρύζι Καρολίνα ή γλασέ
  • 1/4 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 1/4 μάτσο σέλινο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • λίγο αλεύρι για το πασπάλισμα
Για τη σούπα
  • 1 λίτρο σπιτικός ζωμός κρέατος, ανάλατος
  • 1 καρότο, καθαρισμένο, σε κυβάκια
  • 1 πατάτα, καθαρισμένη, σε κυβάκια
  • 1 κουτ. σούπας ρύζι Καρολίνα
  • 1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδος
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το αυγολέμονο
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • 2 αυγά
Διαδικασία
  1. Για να φτιάξουμε σμυρναίικα γιουβαρλάκια αυγολέμονο ξεκινάμε βάζοντας σε μπολ όλα τα υλικά για τα γιουβαρλάκια μαζί με 2 κουτ. σούπας νερό και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια (περίπου 23-25 τμχ.). Ρίχνουμε μπόλικο αλεύρι σε ένα πιάτο και ρολάρουμε τα μπαλάκια, να καλυφθούν καλά. Τινάζουμε να φύγει το περιττό.
Σούπα
  1. Σε μια βαθιά κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το καρότο, την πατάτα και το ρύζι. Προσθέτουμε τον ζωμό, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για περίπου 6-8 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τα αλευρωμένα γιουβαρλάκια σταδιακά. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 20-25 λεπτά.
Αυγολέμονο
  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το σύρμα, μέχρι να γίνουν αφράτα. Ρίχνουμε σταδιακά τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε για να ενωθούν καλά τα υλικά. Με μια κουτάλα της σούπας ρίχνουμε αργά και προσεκτικά στο αυγολέμονο ζουμί από την κατσαρόλα, ανακατεύοντας.
  2. Όταν το αυγολέμονο ζεσταθεί πολύ, το αδειάζουμε στο φαγητό και σείουμε την κατσαρόλα (δεν ανακατεύουμε). Σερβίρουμε τα σμυρναίικα γιουβαρλάκια αυγολέμονο ζεστά.


Καλή σας όρεξη

Υ.Γ. Περάστε από τον οδοντίατρο γιατί μεσα σε ένα φρονιμίτη βρέθηκε έμβρυο 15 ημερών :o
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.678
Μηνύματα
3.060.594
Members
38.596
Νεότερο μέλος
kspirit
Top