Hi end ιδιομορφίες...

Reaction score
14
RDoherty said:
Δεν υπήρξα πελάτης της Orpheus αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από άλλους πελάτες. Το γράφω γιατί δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω.
Οφείλω να την καταθέσω...όπως επίσης να υπογραμμίσω ότι κανένα από τα μηνύματα μου δεν είχαν σαν στόχο την επαγγελματική ιδιότητα/υπόσταση του αγαπητού σε όλους από ότι διακρίνω Γιάννη Μιχαηλού.

Άλλο πράγμα είχα σαν στόχο αλλά ο νοών...δεν εννόησε. (Αναφέρομαι σε όλους)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι βρε είχες σαν στόχο να τον στείλεις στο δημοτικό? Είσαι σοβαρός ρε Νίκο?

Λοιπόν κορίτσια, αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, αν μπορείτε να μιλήσετε με ξεκάθαρα λόγια και ως σοβαροί άνθρωποι να το κάνετε, αλλιώς παρακαλώ να απέχετε τουλάχιστον από τις εδώ συζητήσεις.
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μήνυμα με σαφές ή ασαφές προσβλητικό περιεχόμενο από εδώ και στο εξής ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. Η υπομονή έχει και τα όριά της...

- Ερωτήσεις απορίες και σκοτεινά σημεία ΜΟΝΟΝ με pm.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
Αν δημιουργούσα θέμα με τίτλο: "Ο πλασιέ καλωδίων LUXMAN και οι πονηροί τρόποι που σκέφτεται για να σπρώξει την πανάκριβη πραμάτεια του", πώς θα σου φαινόταν, καλέ μου LUXMAN? Σύνελθε, σε παρακαλώ.

RDoherty said:
Δεν υπήρξα πελάτης της Orpheus αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από άλλους πελάτες. Το γράφω γιατί δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Scripta manent :wink:

Reaction score
298
Δεν αφορούσαν στην πανάκριβη πραμάτεια σου τα καλά λόγια που έχω ακούσει, μην εξάπτεσαι.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
RDoherty said:
Δεν αφορούσαν στην πανάκριβη πραμάτεια σου τα καλά λόγια που έχω ακούσει, μην εξάπτεσαι.
Για τα NORDOST VALHALLA τι γνωμη εχεις ;

Reaction score
298
Όταν ένα σετ καλωδίων τιμάται όσο ένα αυτοκίνητο, η μόνη "γνώμη" που μπορεί να έχει κανείς είναι η εξής απορία:
Πώς υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε προϊόντα 100 φορές πάνω από το κόστος και δεν τους χώνουν στη στενή?

Reaction score
0
Με την λογική σου (αν έχεις :p) πως πουλιέται π.χ. ακριβότερο ένα εισητήριο του Παβαρότι απ τον Φλορινιώτη?
Α, το VALHALLA δεν είναι του γούστου μου (για να μην παρεξηγηθώ)
Μιας και είπατε για Σπίνουλα, δυστυχώς σήμερα υπάρχει ο Κωτσής :( που έχει κάψει πάααααααααααααρα πολύ κόσμο (ΙΜΟ)

Reaction score
298
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Με την λογική σου (αν έχεις :p) πως πουλιέται π.χ. ακριβότερο ένα εισητήριο του Παβαρότι απ τον Φλορινιώτη?
Ο Φάντης και το ρετσινόλαδο.

Reaction score
1
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Α, το VALHALLA δεν είναι του γούστου μου (για να μην παρεξηγηθώ)
Μιας και είπατε για Σπίνουλα, δυστυχώς σήμερα υπάρχει ο Κωτσής :( που έχει κάψει πάααααααααααααρα πολύ κόσμο (ΙΜΟ)
O όντως χαρισματικός Σπίνουλας υπάρχει βέβαια και σήμερα, μόνο που αντί για Nakamichi Stasis, προσπαθεί να μας πείσει να βάλουμε NAS sever μέχρι και στο πλυσταριό :lol: :lol:

Reaction score
3.470
RDoherty said:
Όταν ένα σετ καλωδίων τιμάται όσο ένα αυτοκίνητο, η μόνη "γνώμη" που μπορεί να έχει κανείς είναι η εξής απορία:
Πώς υπάρχουν εταιρείες που πουλάνε προϊόντα 100 φορές πάνω από το κόστος και δεν τους χώνουν στη στενή?

Οι ιδιομορφίες του Hi-End πληρώνονται ακριβά.

http://www.orpheusaudio.gr/products.asp?url=16

Το καλώδιο ηχείων Nordost Valhala με 5.300€ τα 2μ. (stereo). Η τιμή αυτή εμφανίζεται στο site του αντιπροσώπου Orpheus Audio.

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
3.470
RDoherty said:
Τι λες τώρα RDoherty, να αγοράσουμε δεύτερο τσουβάλι ή να τους βάλουμε όλους στο ίδιο ? :wink:

Reaction score
3.470
LUXMAN said:
RDoherty said:
Αν δημιουργούσα θέμα με τίτλο: "Ο πλασιέ καλωδίων LUXMAN και οι πονηροί τρόποι που σκέφτεται για να σπρώξει την πανάκριβη πραμάτεια του", πώς θα σου φαινόταν, καλέ μου LUXMAN? Σύνελθε, σε παρακαλώ.

RDoherty said:

Scripta manent :wink:
Luxman, σου είπα να μην ασχολείσαι άλλο γιατί δεν θα βγεί άκρη, κι εσύ συνεχίζεις.

Παρεμπιπτόνως να ξέρεις LUxman ότι διέγραψα τα περισσότερα μηνύματά μου από το topic της δοκιμής των καλωδίων για ηχεία της XLO. Διέγραψα όλα τα δικά μου posts που μετέφεραν την προσωπική μου άποψη και την άποψη του δασκάλου μου της μουσικής για τα συγκεκριμενα καλώδια.
Δεν θέlω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα των καλωδίων και γενικώς με οτιδήποτε έχει να κάνει με την μεταφορά προσωπικών μου εμπειριών δημόσια. Προτιμώ να έχω τις δικές μου ακουστικές αμπειρίες και να τις μοιράζομαι μόνο με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αναζητήσεις με εμένα . Πιστέψτε με, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος και ο πιο ασφαλής.
Θα επαναλάβω και αυτό που είχα γράψει εδώ παλαιότερα. Αισθάνομαι πραγματικά μόνος σε αυτή την χαΪεντο-αναζήτηση. Υπάρχουν βεβαια και οι εξαιρέσεις. Εχω γνωρίσει και άτομα που πραγματικά μοιράζονται μαζί μου τις εμπειρίες τους σε ότι αφορά την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής της μουσικής.

Reaction score
298
g.kar said:
Τι λες τώρα RDoherty, να αγοράσουμε δεύτερο τσουβάλι ή να τους βάλουμε όλους στο ίδιο ? :wink:
Και ποιός σου είπε ότι αγόρασε αυτός ο φίλος μου Nordost Valhalla? Είναι σοβαρό παιδί, κάνει μεταπτυχιακό στην θεωρητική φυσική, δεν επρόκειτο να κάνει τέτοιες αηδίες και φυσικά, εάν προσπαθούσε κάποιος να τον παραμυθιάσει με ψευδοεπιστημονικές θεωρίες, θα βρισκόταν προ εξαιρετικά δυσαρέστου εκπλήξεως.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
g.kar said:
Δεν θέlω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα των καλωδίων και γενικώς με οτιδήποτε έχει να κάνει με την μεταφορά προσωπικών μου εμπειριών δημόσια. Προτιμώ να έχω τις δικές μου ακουστικές αμπειρίες και να τις μοιράζομαι μόνο με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αναζητήσεις με εμένα .
Η επιλογή φυσικά είναι δική σου. Αλλά να ξέρεις ότι η παράθεση των εμπειριών σου είναι πολύτιμη και βοηθά πολύ κόσμο. Από πλευράς μου δεν χρειάζεται να σου υπενθυμίσω ότι μπορείς να γράφεις τις εμπειρίες σου χωρίς όρους. Υπομονή χρειάζεται, όχι αντίδραση.

Και μη φοβάσαι, στην αναζήτηση δεν είσαι μόνος...

Reaction score
3.470
Νίκο μου, γνωρίζεις πολύ καλά πόσο αγαπώ αυτό το χόμπυ. Το τελευταίο διάστημα και μετά από όλα αυτά που ζήσαμε εδώ μέσα αισθάνομαι πραγματικά πολύ κουρασμένος. Η αποχή μου από το avsite δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη λύση. Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα. . Η αντιπαράθεση πίσω από το πληκτρολόγια είναι άκαρπη και κουραστική. Τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα όταν κάποιο τακτικό μέλος δέχεται προσβολές για άγνωστους λόγους από άλλα μέλη που θέλουν απλά να κάνουν την πλάκα τους. Το τελευταίο δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ γιατί το εκλαμβάνω σαν ένα είδος χιούμορ. Το κάνω κι εγώ πολλές φορές αλλά παράλληλα προσπαθώ να μην προσβάλω την προσωπικότητα του άλλου. Τώρα αν πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω για τα “μάπα” ηχεία του X ή του Ψ , δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Όλοι έχουμε κάνει λάθη κατά τα παρελθόν και εξακολουθούμε να κάνουμε. Προσπαθούμε να αποφύγουμε τα περισσότερα από αυτά και μέχρι ενός σημείου το έχουμε καταφέρει.

Reaction score
2
RDoherty said:
g.kar said:
Και ποιός σου είπε ότι αγόρασε αυτός ο φίλος μου Nordost Valhalla? Είναι σοβαρό παιδί, κάνει μεταπτυχιακό στην θεωρητική φυσική, δεν επρόκειτο να κάνει τέτοιες αηδίες και φυσικά, εάν προσπαθούσε κάποιος να τον παραμυθιάσει με ψευδοεπιστημονικές θεωρίες, θα βρισκόταν προ εξαιρετικά δυσαρέστου εκπλήξεως.
Κυριε RDoherty δεν σας γνωριζω προσωπικα αλλα το να λετε οτι οποιος αγοραζει καποιο ακριβο προιον (στη συγκεκριμενη τα valhalla) κανει αηδιες, προσβαλει πολυ κοσμο.Δηλαδη μας λετε οτι οσοι εχουμε αυτο το καλωδιο στην κατοχη μας ειμαστε μ.......ες.Δηλαδη ενα σωρο κοσμος σε ολο τον πλανητη.Αληθεια το εχετε ακουσει αυτο το καλωδιο?

Reaction score
3.470
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:
Γιωργο gkar οπως λεει και ο Νικος μην σταματας να γραφεις.Οι εμπειριες σου η κριση σου και γενικοτερα ο λογος και οι αποψεις σου ειναι πολυτιμες...
Γιάννη, σε έχω γνωρίσει από κοντά και ξέρω με ποιον μιλάω. Η αγάπη σου για τον ήχο έγινε κάποια στιγμή η αφορμή να ασχοληθείς και επαγγελματικά. Αυτό σου δίνει ένα παραπάνω πλεονέκτημα έναντι του κύριου ανταγωνισμού. Ουδέποτε όμως κατηγόρησες άλλον επαγγελματια του χώρου ακόμα και αυτούς που θα μπορούσαν να θεωρηθούν σαν κύριοι ανταγωνιστές σου.

Reaction score
2
RDoherty said:
g.kar said:
Κυριε RDoherty δεν σας γνωριζω προσωπικα αλλα το να λετε οτι οποιος αγοραζει καποιο ακριβο προιον (στη συγκεκριμενη τα valhalla) κανει αηδιες, προσβαλει πολυ κοσμο.Δηλαδη μας λετε οτι οσοι εχουμε αυτο το καλωδιο στην κατοχη μας ειμαστε μ.......ες.Δηλαδη ενα σωρο κοσμος σε ολο τον πλανητη.Αληθεια το εχετε ακουσει αυτο το καλωδιο?
ρητορικες ειναι οι ερωτησεις σου πιστευω Γιαννη......

Reaction score
3.470
RDoherty said:
g.kar said:
Δεν γνώριζε προφανώς ο RDoherty πόσο κοστίζουν τα Nordost Valhala και την σχέση συνεργασίας που έχει η Orpheus Audio με τον κατασκευαστή.

Γιάννη, σαν αντιπρόσωπος δώσε μας μια εξήγηση αν πραγματικά αυτά τα καλώδια αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι και το τελευταίο cent.

Για μένα, που τα έχω ακουσει τα Valhala, αυτά τα καλώδια έχουν κάτι το μοναδικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Αυτό αναγκαστικά το πληρώνεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.759
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili