Τι λέτε, ανταλλάσσουμε κανένα δωράκι?

Αποφασίστε εσείς αν...

• Total voters
    12

Reaction score
1
Δυστυχώς η κλήρωση (για το ποιος σε στέλνει CD σε ποιον) έχει γίνει παιδιά αλλά μπορείτε άνετα να ανταλλάξετε (δώρο) μεταξύ σας. Το ίδιο δεν είναι? :wink:

GTX

Reaction score
39
Ωραία οπότε NikosR στείλε διεύθυνση, σου στέλνω και γω τη δικιά μου να γίνει το conne :wink:

Ποιά είναι τα γούστα σου στη μουσική?

Reaction score
1
οτι θελεις και σου ειναι πιο ευκολο.
δεν εχω ιδιαιτερες προτιμησεις αρκει να μην ειναι σκυλαδικα και χεβυ μεταλ
εσυ τι θα προτιμουσες??

GTX

Reaction score
39
Και γω ακούω τα πάντα εκτός απο σκυλάδικα :D
Θα ψάξω να βρω κάποιο απ'τα αγαπημένα μου CD (δε ξέρω ποιό ακόμα :D) αν θες κάνε και συ το ίδιο :wink:

Reaction score
14
τι έγινε , παρέλαβε κανείς το..δωράκι του ??

Σάκη ήρθε, σήμερα το πακετάκι μου, αμπαλαρισμένο με όμορφη κορδέλα και φυσικά πανέμορφο Blues περιεχόμενο. Αυριο σου στέλνω το δικό σου οπότε θα σου έρθει σύντομα.

Σε ευχαριστώ πολυ'

Γιάννης

Reaction score
23
Σάκη ήρθε, σήμερα το πακετάκι μου, αμπαλαρισμένο με όμορφη κορδέλα και φυσικά πανέμορφο Blues περιεχόμενο. Αυριο σου στέλνω το δικό σου οπότε θα σου έρθει σύντομα.

Σε ευχαριστώ πολυ'

Γιάννης
Χαιρομαι που έφτασε πριν απο τις γιορτες !!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Έλαβα κι εγώ το ωραιότατο δισκάκι-έκπληξη του Villa 21, τον οποίο ευχαριστώ πολύ και μέσα από αυτό το βήμα. Το δικό μου αντίστοιχο CD έχει ήδη πάρει το δρόμο του κι ελπίζω να του αρέσει! (τη metal τη γλίτωσε...
)

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και το avsite και τους εμπνευστές αυτής της τόσο ευχάριστης για τα συμμετέχοντα μέλη κίνησης, και να ευχηθώ, σε μελλοντικές τέτοιες πρωτοβουλίες οι συμμετοχές να είναι πολύ περισσότερες γιατί αξίζει.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Τι λέτε, ανταλλάσσουμε κανένα δωράκι?

Μόλις έλαβα από το Λάκη (lakiss51) Ηπειρώτικα κλαρίνα για να θυμάμαι την Πατρίδα μου.
Λάκη σε ευχαριστώ πολύ. Το δικό σου CD βρίσκεται ήδη στο δρόμο ;)

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες.
Πάντα με υγεία.

Reaction score
248
Και εγώ νόμιζα δεν θα έφτανε ποτέ γιατί είχα βάλει ανάποδα τα στοιχεία του αποστολέα με του παραλήπτη, ουφ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Kι εγω εκανα παραδοση-παραλαβη δια ζωσης με τον super doc Sampalis!!!
Ευχαριστω Γιωργο!!:p
Ευχαριστω AVSITE!!:-D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Τι λέτε, ανταλλάσσουμε κανένα δωράκι?

Eυχαριστω τονWeb Nautilus τα ¨απαντα" του Μ. Θεοδωρακη σε ενα γεματο dvd (mp3) που μου δωρισε. Τα εψαχνα καιρο αρκετα απο αυτα.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και του χρονου ναμαστε πιο καλα ολοι!

Reaction score
51
Τελικά εγώ και ο Νίκος Αρβανιτάκης ανταλλάξαμε τα δώρα μας δίνοντας τα χέρια ο ένας τον άλλον, με λίγη καλή κουβεντούλα και ευχές για τα Χριστούγεννα χθές το βράδυ που συναντηθήκαμε για λίγο.
Ο Νίκος μου έφερε μία εκπληκτική επιλογή με κομμάτια σαν το Ernesto vs Bastian-Dark side of the moon και Deep Fish (Steve Nicks)-Dreams !!!!!
Ευχαριστώ τον Νικολή και πάντα τέτοια για το AVSITE!!!!::D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Τι λέτε, ανταλλάσσουμε κανένα δωράκι?

Οπως βλεπω πανε καλα οι...συναλλαγες! Τι θα ελεγαν ομως οι "οργανωτες" εκδηλωσεων για τον ετησιο "χορο" του avsite;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa