Τι λέτε, ανταλλάσσουμε κανένα δωράκι?

Αποφασίστε εσείς αν...

• Total voters
    12

Reaction score
1
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα δηλώσεων συμμετοχής.
Θα δοθεί παράταση ή ξεκινάμε διαδικασία τυχαίας επιλογής "ποιος στέλνει CD σε ποιον?" :)

ΥΓ Προσωπικά πιστεύω πως θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να γράφαμε τα CD's και μετά να μαθαίναμε τον παραλήπτη που επιλέχθηκε για τον καθένα μας. Αποφεύγουμε έτσι να γράψουμε CD με μουσικά κομμάτια προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις του παραλήπτη μια που όπως είπαμε δεν είναι αυτός ο στόχος. :wink:

Reaction score
23
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

1) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
2) Sambalis
3) VIDEOMIX
4) Web_Nautilus
5) Andrew
6) giotamike
7) Σπύρος Μπλάτσιος
8.) VG
9) Μαρία Παρασκευοπούλου
10) HV
11) VILLA21
12) dream_GR
13) Μάριος Λαζάρου
14) stellios
15) tipoliani
16) ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
17) willie

Δεν έχω καταλάβει :? αν οι lakiss51 & Rtallus που έγραψαν στο θέμα , θέλουν να συμμετάχουν στην διαδικασία , καθως δεν το έχουν εκφράσει....

Αν διαβάζουν και θέλουν να συμμετάσχουν ,τους παρακαλω να το δηλώσουν ΑΜΕΣΑ , καθώς ΔΕΝ είναι μέσα στην εως τώρα λίστα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Sorry, που λενε, το ειχα αφησει χωρις παρακολουθηση το θεμα (αγνωστο γιατι...). Ενταξει για το cd συμμετεχω αλλα με τι περιεχομενο; οτι θελει ο καθενας; Εγω βεβαια προτιμω τα ελληνικα (στυλ εντεχνου) μα εχω κατεβασει και τα 500 top rock songs πχ σε αμερικανικη επιλογη αλλα mp3.Κανουν;

Reaction score
1
lakiss51 said:
...Ενταξει για το cd συμμετεχω αλλα με τι περιεχομενο; οτι θελει ο καθενας; Εγω βεβαια προτιμω τα ελληνικα (στυλ εντεχνου) μα εχω κατεβασει και τα 500 top rock songs πχ σε αμερικανικη επιλογη αλλα mp3.Κανουν;
Λάκη εάν διαβάσεις το 1ο ποστ περιγράφει πώς περίπου θα κινηθούμε...
Ενδείκνυται η εγγραφή σε audio format προκειμένου ο καθένας (ακόμα και οι μή γνωρίζοντες τη συμπιεσμένη μορφή) να μπορεί να το ακούει σε οποιαδήποτε συσκευή ενώ οι μουσικές επιλογές είναι χωρίς περιορισμό, όποιο είδος επιθυμείς.

Reaction score
1
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ

2) Sambalis
3) VIDEOMIX
4) Web_Nautilus
5) Andrew
6) giotamike
7) Σπύρος Μπλάτσιος
8.) VG
9) Μαρία Παρασκευοπούλου
10) HV
11) VILLA21
12) dream_GR
13) Μάριος Λαζάρου
14) stellios
15) tipoliani
16) ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
17) willie
18) lakiss51

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
αααα ναι! Ειχα ταξει "ποτιστικα" Τυρναβου! Ενταξει τοτε, παραμενω σε αυτα αν θελετε για την συναντησ σας.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Μικρη η συμμετοχη βλεπω. Μηπως θελει ποιο μεγαλη...κοινοποιηση το θεμα; Δε νομιζω οτι μονον οι 20 (με το ζορι) επιθυμουν κατι τετοιο
Web nautilus ΟΚ!!!

Reaction score
51
lakiss51 said:
Μικρη η συμμετοχη βλεπω. Μηπως θελει ποιο μεγαλη...κοινοποιηση το θεμα; Δε νομιζω οτι μονον οι 20 (με το ζορι) επιθυμουν κατι τετοιο
Web nautilus ΟΚ!!!
..και πολλοί είναι!!! 8)

Reaction score
23
Αγαπητοί φίλοι ήρθε η ώρα να "ζευγαρώσουμε" τους συμμετέχοντες και να προχωρήσει η πολύ όμορφη αυτή ενέργεια στην επόμενη φάση της .

Επειδη από τα 18 άτομα δεν θα υπάρχει κανεις κερδισμένος και κανεις χαμένος στην αμοιβαία ανταλλαγή των "δώρων" , σκέφτηκα έναν πολύ απλό και πρακτικό τρόπο να κάνω την "κλήρωση"
Ζήτησα από την κόρη μου να μου λέει αριθμούς από 1 έως το 18 σε ζευγάρια. Φυσικά δεν ήξερε το λόγο και ούτε κατάλαβε όταν προσπάθησα να της εξηγήσω!! :D Με τον τρόπο αυτο συμφώνησε και ο συν-συντονιστης της κατηγορίας ο υπερ-μεγιστος Music -Doc Sambalis !!:D

Χρησιμοποίησα την σειρά που είχε δημιουργηθεί στο τελευταιο μνμ του Web_Nautilus

2) Sambalis
3) VIDEOMIX
4) Web_Nautilus
5) Andrew
6) giotamike
7) Σπύρος Μπλάτσιος
8.) VG
9) Μαρία Παρασκευοπούλου
10) HV
11) VILLA21
12) dream_GR
13) Μάριος Λαζάρου
14) stellios
15) tipoliani
16) ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
17) willie
18) lakiss51

Ετσι τα ζευγάρια που βγήκαν έχουν ως εξής :

1) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ + 12) dream_GR

16) ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ + 2) Sambalis

17) willie + 3) VIDEOMIX

18) lakiss51 + 4) Web_Nautilus

15) tipoliani + 5) Andrew

14) stellios + 6) giotamike

13) Μάριος Λαζάρου + 7) Σπύρος Μπλάτσιος

10) HV + 8.) VG

11) VILLA21 + 9) Μαρία Παρασκευοπούλου

Από τώρα λοιπόν μπορείτε να αρχίσετε να ανταλλάσετε PM με τις διευθύνσεις σας , για την ανταλλαγή των δώρων.
Αν κάποιος δεν λάβει PM μέχρι την 20/12/2006 ας με ενημερώσει για να "διευθετηθεί" το θέμα.
Επίσης θα ήθελα να επιβεβαιώσεται μέσα σε αυτό το θέμα τις τυχόν παραλαβες και τις εντυπώσεςι σας από τις ακροάσεις των Μουσικών δώρων.

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την συνέχεια του θέματος με το μέλος HV και δεν ξέρω αν παρακολουθεί , αν γράφει , αν έχει ή όχι την δυνατότητα ή την θέληση να στείλει PM , θα παρακαλέσω τον VG να μου στείλει και αυτός την διευθυνσή του σε περίπτωση απουσίας του HV

Ευχαριστώ πολύ τον Web_Nautilus για την ιδέα και όλους εσας για την συμμετοχή!

Let's celebrate Christmas with avsite way !!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Νικο εγω θα σου εστελνα ¨Τυρναβου" να φτιαχτεις και να σου φαινεται η Βανδη για...Καλλας!!!

Reaction score
0
lakiss51 said:
Νικο εγω θα σου εστελνα ¨Τυρναβου" να φτιαχτεις και να σου φαινεται η Βανδη για...Καλλας!!!
Λακη τωρα τελευταια γουσταρει Πεγκυ και Χατζηγιαννη!! :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa