lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Χμμμμ...επικινδυνο του "Τυρναβου" τοτε , γιατι θα τις... ηθελε και ΤΙΣ δυο!
Δεν φταιει κανεις αλλος παρα εγω που σε ξεστραβωνω!!Andrew said:Λακη τωρα τελευταια γουσταρει Πεγκυ και Χατζηγιαννη!!lakiss51 said:Νικο εγω θα σου εστελνα ¨Τυρναβου" να φτιαχτεις και να σου φαινεται η Βανδη για...Καλλας!!!![]()
![]()
Tα δικά μου δεν τα έχει με τίποτα. Επομένως, ο ντόκτορ είναι άτυχος που δεν κληρώθηκε μαζί μου. Βέβαια, ίσως να μην του αρέσουν οι DURAN-DURAN. 8)ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Ωραια κληρωση
Τι να δωσω εγω ο πτωχος στον Sampalis που τα εχει ολα?![]()
Ακούω τα πάντα!!dream_GR said:μαέστρο Διονύση, απο Italo Disco εχεις καμμιά προτίμηση?
Θα είσαι και τυχερός αφού θα είναι μιξαριστό με τον νέο μικτη Hercules που πήρα!!!
Αρβανιτάκη θές και εσύ τέτοιο??? (thanks και πάλι για τον ανηψιό σου!!)
AndrewAndrew said:Πολλη ωραια ιδεα.
Μπραβο "πατριδα".
Κι εγω με χαρα θα συμετασχω κι ας μου τυχουν οι D.D.(Saaaaaaki )![]()
Tον κανονισα τον γιατρο!!VIDEOMIX said:Tα δικά μου δεν τα έχει με τίποτα. Επομένως, ο ντόκτορ είναι άτυχος που δεν κληρώθηκε μαζί μου. Βέβαια, ίσως να μην του αρέσουν οι DURAN-DURAN. 8)ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Ωραια κληρωση
Φίλε Νικολάκη ....τί σου τραβάει την όρεξη????ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Tον κανονισα τον γιατρο!!VIDEOMIX said:Tα δικά μου δεν τα έχει με τίποτα. Επομένως, ο ντόκτορ είναι άτυχος που δεν κληρώθηκε μαζί μου. Βέβαια, ίσως να μην του αρέσουν οι DURAN-DURAN. 8)ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Ωραια κληρωση
![]()
![]()
tipoliani περιμενω με λαχταρα τους...... Wham!!!tipoliani said:Andrew said:Πολλη ωραια ιδεα.
Μπραβο "πατριδα".
Andrew
Γλύτωσες τους DD
Εχεις PM
δεν κατάλαβα την ειρωνία??Andrew said:tipoliani περιμενω με λαχταρα τους...... Wham!!!![]()
Αγαπητε Γεωργιε ,σου εχω εμπιστοσυνη!!!!Sambalis said:Φίλε Νικολάκη ....τί σου τραβάει την όρεξη????ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Tον κανονισα τον γιατρο!!VIDEOMIX said:Tα δικά μου δεν τα έχει με τίποτα. Επομένως, ο ντόκτορ είναι άτυχος που δεν κληρώθηκε μαζί μου. Βέβαια, ίσως να μην του αρέσουν οι DURAN-DURAN. 8)ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ said:Ωραια κληρωση
![]()
![]()
![]()
Μαζί σου!!Andrew said:Αργοτερα ηρθαν για παντα οι Cure και οι Smiths.
Αυτό κρύψτο! (ειδικά τα bold) Θα το τσιμπήσει ο Κουκουράκης και θα σε βάλει σε ερωτικό στιγμιότυπο με το παιδί Πάνθηρα!Andrew said:Αχ ρε Γιαννη ομως τι μου θυμισες.
Ευρεση ταυτοτητας στην εφηβεια μεσα απο pop ειδωλα ,
αφισες απο το Αγορι και το Μπλεκ πανω απο το κρεββατι ,
περίμενες πως και πως να βάλει Scorpions στα παιδικά πάρτυ να πιάσεις λίγο μέση (ίσως κ κάτι παραπάνω)Andrew said:τα πρωτα δειλα φιλια "με και χωρις "
εισαι Κακος. :x :xΔεν ήρθες όμως στον Κο Moz στο Φάληρο...
Δεν εβαλα το spiderman γιατι το επαιρνα μεχρι τα 20.ΥΓ Σοβαρά τώρα, είχα και γω πάθος με τα κόμικς. Προτιμούσα τα της Marvel για να πω την αλήθεια. Ειδικά ο Rom (Ιππότης του διαστήματος, the greater of the spacenights) ήταν όλα τα λεφτά
Το Always Somewhere και το Holiday εχoυν στοιχειωσει μεσα μας !!!περίμενες πως και πως να βάλει Scorpions στα παιδικά πάρτυ να πιάσεις λίγο μέση (ίσως κ κάτι παραπάνω) Wink και τη μονοήμερη εκδρομή να παίξεις Πυθία στην επιστροφή στη γαλαρία (και αφού είχε πέσει το σκοτάδι φυσικά...)
Όσοι μπερδεύουν την μουσική των DURAN - DURAN με τα χαχαχούχα των WHAM η έχουν υπόψην τους μόνο το wild boys και το A view to a kill, δεν έχουν ιδέα απο μουσική των DURAN-DURAN. Είναι η ίδια γνώμη που είχαν τα κοριτσάκια τότε, που αντί για μουσική κοιτούσαν τα όμορφα μάτια του John & Simon. :?tipoliani said:AndrewAndrew said:Πολλη ωραια ιδεα.
Μπραβο "πατριδα".
Γλύτωσες τους DD
Εχεις PM
ευτυχώς που ακούς τα πάντα γιατί το μιξαριστό CD σου έγινε σούπερ!!ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:Ακούω τα πάντα!!dream_GR said:μαέστρο Διονύση, απο Italo Disco εχεις καμμιά προτίμηση?
Θα είσαι και τυχερός αφού θα είναι μιξαριστό με τον νέο μικτη Hercules που πήρα!!!
Αρβανιτάκη θές και εσύ τέτοιο??? (thanks και πάλι για τον ανηψιό σου!!)![]()
![]()
Εγώ ήδη το ταχυδρόμησα!! Να έχεις τον νού σου!!dream_GR said:ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:Ακούω τα πάντα!!dream_GR said:μαέστρο Διονύση, απο Italo Disco εχεις καμμιά προτίμηση?
![]()
ευτυχώς που ακούς τα πάντα γιατί το μιξαριστό CD σου έγινε σούπερ!!
Παρασκευή στο ταχυδρομώ φίλε
![]()
ουάου, τέλειο Σάκη, πράγματι θα το απολαύσω. Θα σε ενημερώσω μόλις το λάβω και το δικό σου θα γίνει τέστ σήμερα και ποστ αυριοΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:Εγώ ήδη το ταχυδρόμησα!! Να έχεις τον νού σου!!dream_GR said:ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:Ακούω τα πάντα!!dream_GR said:μαέστρο Διονύση, απο Italo Disco εχεις καμμιά προτίμηση?
![]()
ευτυχώς που ακούς τα πάντα γιατί το μιξαριστό CD σου έγινε σούπερ!!
Παρασκευή στο ταχυδρομώ φίλε
![]()
![]()
Ειναι μια συλλογή που έφτιαξα και έχει Blues όχι από τους original μαυρους της Νεας Ορλεάνης , αλλά από λευκούς μουσικούς της Ροκ.
Eχει τίτλο "When the White plays the Blues"![]()
![]()