- Reaction score
- 298
Aαααα, λες εκεί που πόζαρε και μία "Μαρία η Άσχημη" με σιδεράκια, πριν γίνει κύκνος? Φφφφφφφφφάσινεϊτινγκ!Πως το πες ρε RDoherty;
Aαααα, λες εκεί που πόζαρε και μία "Μαρία η Άσχημη" με σιδεράκια, πριν γίνει κύκνος? Φφφφφφφφφάσινεϊτινγκ!Πως το πες ρε RDoherty;
RDoherty, με απογοητεύεις... :mad_1:Κα-τα-πλη-κτι-κό! Έξοχο! Μπράβο! Ιδίως μου άρεσε το σημείο όπου κάποιος λέει "αθρώποι". Δείχνει ένα πάντρεμα εστετισμού και λαϊκότητας πολύ σπάνιο στους (φευ! παγκοσμιοποιημένους) καιρούς μας…
Originally Posted by skaloumbakas
Και μέχρι τώρα υπάρχουν 53,000 viewers σε όλο τον κόσμο.
Τότε πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά για σόλο καριέρα
Προέκταση "ανδρισμού" και επίδειξη σε όλο το μεγαλείο!
Και καλά!
Ρε, καθίστε στα αυγά (club) σας!
Άντεεεεεεεεε!
Τι λες τώρα, εδώ τους δουλεύει ψιλό γαζί ο σκηνοθέτης
Originally Posted by preve
Πως το πες ρε RDoherty;
Aαααα, λες εκεί που πόζαρε και μία "Μαρία η Άσχημη" με σιδεράκια, πριν γίνει κύκνος? Φφφφφφφφφάσινεϊτινγκ!
To ξέρεις ότι απαγορεύεται το spam? EEEEEEE?Για ακόμα ένα round please
:bravo: :cool_4:Ιατρικώς ομιλούντες, η νόσος του περί ού έχει όνομα:
"Τελειοθηρική νεύρωσις"
Νόσος με μεγάλο εύρος εκδηλώσεως συμπτωματολογίας, εκ της οποίας βέβαια δεν εξαιρούνται πολλοί εξ ημών.
Η συγκεκριμμένη όμως οπτικοακουστική εγγραφή με μεγάλη άνεση εισάγεται προς διδασκαλία για τούς φοιτητές της Ιατρικής εις το μάθημα της Ψυχιατρικής - Κεφάλαιο ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ, απανταχού του πλανήτου.
(Παρακαλώ παρατηρείστε τη μανία για την ακρίβεια της ένδειξης της τάσης του ρεύματος......ή το άλλο με την απόσβεση των κραδασμών από τα ιμαντάκια του πικαπ. Ημαρτον θεέ μου. Ας ακούμε τη μουσικούλα μας κι ας ονειρευόμαστε, αλλά με ψυχική ηρεμία.....)
Ιατρικώς ομιλούντες, η νόσος του περί ού έχει όνομα:
"Τελειοθηρική νεύρωσις"
Νόσος με μεγάλο εύρος εκδηλώσεως συμπτωματολογίας, εκ της οποίας βέβαια δεν εξαιρούνται πολλοί εξ ημών.
Η συγκεκριμμένη όμως οπτικοακουστική εγγραφή με μεγάλη άνεση εισάγεται προς διδασκαλία για τούς φοιτητές της Ιατρικής εις το μάθημα της Ψυχιατρικής - Κεφάλαιο ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ, απανταχού του πλανήτου.
(Παρακαλώ παρατηρείστε τη μανία για την ακρίβεια της ένδειξης της τάσης του ρεύματος......ή το άλλο με την απόσβεση των κραδασμών από τα ιμαντάκια του πικαπ. Ημαρτον θεέ μου. Ας ακούμε τη μουσικούλα μας κι ας ονειρευόμαστε, αλλά με ψυχική ηρεμία.....)
Η ένδειξη της τάσης ηλεκτροδότησης με ακρίβεια δεκαδικού, η παρακολούθηση της συχνότητάς του, μη τυχόν πάει από τα 50 στα 60Hz, και η δήλωση ότι το 50% της απόδοσης είναι θέμα ηλεκτροδότησης, δεν είναι τελειομανία, αλλά απλώς άγνοια. Ας μην το κουράζουμε άλλο...Δηλαδη βρε Geo2 αυτοι που πλενουν καθε δυο μερες το αυτοκινητο , το γυαλιζουν καθ εκαστη , το κουκουλωνουν , αυτοι που τρεχουν να αγορασουν την τελευταια πανακριβη καρτα γραφικων και την ψυξη νε φρεον για το pc ,οπως και τοσα αλλα τι ειναι ;;;;
Εσυ δεν εχεις καποιο χομπυ η καποια τελειομανια ;;; Δεν γουσταρεις καπου να εισαι αριστος ;;; Να μην πω για το 99,99% των Ελληνων και τις εμβριθεις αναλυσεις τους περι των ποδοσφαιρικων . Αυτοι τι ειναι (εκτος απο παθητικοι θεατες) ; υγιεις ;
Μην μου εξάπτεσαι μωρό μου. Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για SPAM.To ξέρεις ότι απαγορεύεται το spam? EEEEEEE?
Aαααα, λες εκεί που πόζαρε και μία "Μαρία η Άσχημη" με σιδεράκια, πριν γίνει κύκνος? φφφφφφφφφάσινεϊτινγκ!
+1Εσυ τωρα Χρηστο αισθανεσαι υπερηφανος για οσα εγραψες?:sad: