Ντοκιμαντέρ για το A.c.a.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ντοκιμαντέρ για το a.c.a. (Round 2)

Κα-τα-πλη-κτι-κό! Έξοχο! Μπράβο! Ιδίως μου άρεσε το σημείο όπου κάποιος λέει "αθρώποι". Δείχνει ένα πάντρεμα εστετισμού και λαϊκότητας πολύ σπάνιο στους (φευ! παγκοσμιοποιημένους) καιρούς μας…

Originally Posted by skaloumbakas
Και μέχρι τώρα υπάρχουν 53,000 viewers σε όλο τον κόσμο.

Τότε πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά για σόλο καριέρα

Προέκταση "ανδρισμού" και επίδειξη σε όλο το μεγαλείο!
Και καλά!
Ρε, καθίστε στα αυγά (club) σας!
Άντεεεεεεεεε!

Τι λες τώρα, εδώ τους δουλεύει ψιλό γαζί ο σκηνοθέτης

Originally Posted by preve
Πως το πες ρε RDoherty;

Aαααα, λες εκεί που πόζαρε και μία "Μαρία η Άσχημη" με σιδεράκια, πριν γίνει κύκνος? Φφφφφφφφφάσινεϊτινγκ!
RDoherty, με απογοητεύεις... :mad_1:

Για ακόμα ένα round please

Reaction score
0
Και πού 'σαι "πρόεδρε", μην ασχολείσαι άλλο με τα άλλα forums/clubs. Δεν πρόκειται κανείς να σε πάρει σοβαρά, όσο και αν ιδρώνεις! Άστο που σού λέω, μην το κουράζεις άλλο και μην προσπαθείς να μαζέψεις views στα videάκια σου.:happy_4:

Reaction score
8
Ιατρικώς ομιλούντες, η νόσος του περί ού έχει όνομα:
"Τελειοθηρική νεύρωσις"
Νόσος με μεγάλο εύρος εκδηλώσεως συμπτωματολογίας, εκ της οποίας βέβαια δεν εξαιρούνται πολλοί εξ ημών.
Η συγκεκριμμένη όμως οπτικοακουστική εγγραφή με μεγάλη άνεση εισάγεται προς διδασκαλία για τούς φοιτητές της Ιατρικής εις το μάθημα της Ψυχιατρικής - Κεφάλαιο ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ, απανταχού του πλανήτου.

(Παρακαλώ παρατηρείστε τη μανία για την ακρίβεια της ένδειξης της τάσης του ρεύματος......ή το άλλο με την απόσβεση των κραδασμών από τα ιμαντάκια του πικαπ. Ημαρτον θεέ μου. Ας ακούμε τη μουσικούλα μας κι ας ονειρευόμαστε, αλλά με ψυχική ηρεμία.....)

Reaction score
14
"Τελειοθηρική νεύρωσις"
Νόσος με μεγάλο εύρος εκδηλώσεως συμπτωματολογίας, εκ της οποίας βέβαια δεν εξαιρούνται πολλοί εξ ημών.
Η συγκεκριμμένη όμως οπτικοακουστική εγγραφή με μεγάλη άνεση εισάγεται προς διδασκαλία για τούς φοιτητές της Ιατρικής εις το μάθημα της Ψυχιατρικής - Κεφάλαιο ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ, απανταχού του πλανήτου.

(Παρακαλώ παρατηρείστε τη μανία για την ακρίβεια της ένδειξης της τάσης του ρεύματος......ή το άλλο με την απόσβεση των κραδασμών από τα ιμαντάκια του πικαπ. Ημαρτον θεέ μου. Ας ακούμε τη μουσικούλα μας κι ας ονειρευόμαστε, αλλά με ψυχική ηρεμία.....)
:bravo: :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Διακρίνω μια τάση λυντσαρίσματος, κάτι που δεν αρμόζει στο site και φυσικά δεν θα επιτρέψω. Θα σας παρακαλούσα να μην γίνεστε προσβλητικοί. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Την επόμενη φορά, θα επανέλθω με... λουκέτα.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
"Τελειοθηρική νεύρωσις"

Δηλαδη βρε Geo2 αυτοι που πλενουν καθε δυο μερες το αυτοκινητο , το γυαλιζουν καθ εκαστη , το κουκουλωνουν , αυτοι που τρεχουν να αγορασουν την τελευταια πανακριβη καρτα γραφικων και την ψυξη νε φρεον για το pc ,οπως και τοσα αλλα τι ειναι ;;;;
Εσυ δεν εχεις καποιο χομπυ η καποια τελειομανια ;;; Δεν γουσταρεις καπου να εισαι αριστος ;;; Να μην πω για το 99,99% των Ελληνων και τις εμβριθεις αναλυσεις τους περι των ποδοσφαιρικων . Αυτοι τι ειναι (εκτος απο παθητικοι θεατες) ; υγιεις ;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Δηλαδη βρε Geo2 αυτοι που πλενουν καθε δυο μερες το αυτοκινητο , το γυαλιζουν καθ εκαστη , το κουκουλωνουν , αυτοι που τρεχουν να αγορασουν την τελευταια πανακριβη καρτα γραφικων και την ψυξη νε φρεον για το pc ,οπως και τοσα αλλα τι ειναι ;;;;
Εσυ δεν εχεις καποιο χομπυ η καποια τελειομανια ;;; Δεν γουσταρεις καπου να εισαι αριστος ;;; Να μην πω για το 99,99% των Ελληνων και τις εμβριθεις αναλυσεις τους περι των ποδοσφαιρικων . Αυτοι τι ειναι (εκτος απο παθητικοι θεατες) ; υγιεις ;
Η ένδειξη της τάσης ηλεκτροδότησης με ακρίβεια δεκαδικού, η παρακολούθηση της συχνότητάς του, μη τυχόν πάει από τα 50 στα 60Hz, και η δήλωση ότι το 50% της απόδοσης είναι θέμα ηλεκτροδότησης, δεν είναι τελειομανία, αλλά απλώς άγνοια. Ας μην το κουράζουμε άλλο...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΓΥΡΟΣ ΤΡΙΤΟΣ...

To ξέρεις ότι απαγορεύεται το spam? EEEEEEE?
Μην μου εξάπτεσαι μωρό μου. Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για SPAM.

SPAM είσαι ο ίδιος (η η ίδια...) που πετάγεσαι σαν πορδή μπροστά σε κάθε post απρόσκλητος (έχοντας γεμίσει το σεντούκι σου με 5000 μηνύματα της μιάς γραμμής!), απαντώντας επί παντός επιστητού, κρυμμένος μάλιστα κάτω από ψευδώνυμο.

Ας νοιώσεις λίγο και συ την ειρωνεία, μιας που θεωρείς "ανδρισμό" (τι λέω τώρα...), γενναιότητα και εξυπνάδα να σχολιάζεις ένα κοριτσάκι επειδή φοράει σιδεράκια στα δόντια!!!
Aαααα, λες εκεί που πόζαρε και μία "Μαρία η Άσχημη" με σιδεράκια, πριν γίνει κύκνος? φφφφφφφφφάσινεϊτινγκ!

Αν αυτό το Forum σκέπτεται να ανέχεται ακόμα εσένα και τον Κόγια, με γεια του και χαρά του... Ηδη όμως "εισπράτει" από αυτό...

Οσον αφορά το αν επιζητώ hits για το φιλμ, να είστε σίγουροι ότι δεν τα χρειαζόμαστε καθόλου (και αυτό έχει εκνευρίσει πολλούς κομπλεξικούς, και στο AVsite, και στο AVForum )

Απλώς προχθές, δεν είχα τι να κάνω και... περνώντας απ' έξω, σκέφτηκα να μπω και ν' ανεβάσω τα hits των…

Δύο (2) ??? High-EndForums εν Ελλάδι...

Και έτσι…

για να μπω στο μάτι όλων των ψευτο-χαιεντάδων που κοροιδεύουν τους Χαιεντάδες αλλά αγωνιωδώς επιζητούν να γράφουν στην High-End κατηγορία (σχιζοφρένεια ένα πράγμα...) γιατί μόνον έτσι υποβάλλονται ότι ακούνε μουσική HighEnd σπίτι τους...

... σας βάζω τα συστήματα των γερο-μπισμπίκηδων του A.C.A. με τη σειρά περίπου που εμφανίζονται στο φιλμ (με το οποίο παραμιλάει όλος 0 κόσμος - από Taiwan και HongKong μέχρι Βραζιλία - εκτός μερικών εξυπνάκηδων «Ελληναράδων»...), και αν ενδιαφέρεστε, να σας πως και πόσους δίσκους έχουν ο καθένας!
(οχι, βαριέμαι... δείτε το μόνοι σας)

Θα σας δώσω κάτι πιο ενδιαφέρον: (στατιστικά…)

Από τους 102,000 δίσκους των μελών του A.C.A. (updated 23 Oct 06), η αναλογία LP/CD είναι 63.6% / 36.4%και η αναλογία είδους μουσικής προτιμήσεως είναι Κλασσική/Jazz 31.0% / 21.1% (το υπόλοιπο εσείς, γιατί δεν ξέρουμε να βγάζουμε και σωστά αθροίσματα…)

τη τελευταία την έβαλα για πλάκα, όταν ένας «χοντρούλης» είχε έρθει σπίτι μου εδώ και 10 χρόνια και τα 'κανε άνω-κάτω...

Από αυτά τα συστήματα, δεν ακούς τα μηχανήματα αλλά τη μουσική καμάρια μου και οι μηνιαίες συναθροίσεις μας συνίστανται σε ακροάσεις και συζητήσεις κυρίως με ιδέες των μελών του Ομίλου για καλύτερο στήσιμο, στήριξη κλπ. Και μην νομίσετε ότι δεν υπάρχουν στις τάξεις μας και σοβαροί DIYers (δείτε το τελευταίο meeting).

Και κάτι για τον πιλότο μας που μου τον στενοχωρήσατε. Αν δεν βαριέστε, διαβάστε όλες τις συζητήσεις διεθνώς για το ΦΙΛΜ του A.C.A. και μετρήστε πόσες φορές αναφέρθηκαν τα Tannoy Royal Westminster με ενθουσιασμό και ζήλεια (ομολογουμένως…) Δυστυχώς οι κομπλεξικοί ηλεκτρολόγοι της γειτονιάς τους δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να ακούσουν μουσική από αυτά, όπως τα έχει στήσει ο κος Χρήστος Σιμόπουλος γιατί…

… ο κακόπιστος άνθρωπος παραμένει κακόπιστος, ακόμα κι αν του πέσουν τα σαγόνια!!!

ΑΝΤΕ, ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΟΥ…

Κόγια, Μανωλάκο, RDoherty, Μορφέα, Τσιτιμάκη, Μανόπουλε, Μπαβιόλη και λοιποί Χαιεντάδες (σοβαροφανείς ή μη και ο νοών νοείτω...)

που...
χωρίς να βγάλει σπυριά ο κώλος σας να ακούτε μουσική,
χωρίς να ματώσουν τα πόδια σας στο ψάξιμο και
χωρίς να ιδρώσει η τσεπούλα σας,
... προσπαθείτε να πείσετε τον κοσμάκη ότι έχετε σύστημα ηχητικής αναπαραγωγής... από το πληκτρολόγιο των Forums!!! (αλήθεια ρε Κόγια, δεν φέρνεις εκείνη τη μπακατέλα σου, να τη δούμε μπας και πάρουμε καμμιά ιδέα?)

ΓΥΡΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ

Reaction score
5
Εσυ τωρα Χρηστο αισθανεσαι υπερηφανος για οσα εγραψες?:sad:
+1
ενω με εβρισκε μαζί του σε πολλα πράγματα απο αυτά που υποστηρίζει, ο τρόπος που μιλησε τώρα με χάλασε πολύ... η ανωνυμία πάει μαζί με το Internet είτε μας αρέσει είτε όχι. Το λέω αυτό για τα σχολια που εκανες για τον Doherty.

Ειτε την δέχεσαι και συνεχίζεις, είτε δεν την δέχεσαι και σταματας να διαβαζεις τον RDoherty (στην συγκεκριμένη περίπτωση)

Reaction score
0
Μια ακόμα προσπάθεια δημιουργίας εντάσεων σε forums!
Και μάλιστα από κάποιον που υποτίθεται ότι είναι administrator σε άλλο forum ανθρώπων με ίδια(?) ενδιαφέροντα!
Κρίμα και πάλι κρίμα!!!

Reaction score
250
Αγαπητέ Χρήστο

Διαφωνώ κάθετα με συμπεριφορές που προσβάλλουν τον οιονδήποτε !

Διαφωνώ κάθετα με τον κατά συρροή διασυρμό ανθρώπων που

το hobby τους σχετίζεται με την συγκεκριμένη κατηγορία !

Διαφωνώ κάθετα με την μίζερη και ακραίας παραπληροφόρησης

νοοτροπία η οποία συνίσταται στο ότι οι υφιστάμενες επιστημονικές

απόψεις είναι απόλυτα επαρκείς για να προκαθορίσουν ηχητικές

συμπεριφορές audio συσκευών σε κάθε setup !

Διαφωνώ κάθετα με τους guru Α που παραπληροφορούν τον κόσμο

λέγοντας ότι άκουσαν το τέλειο μηχάνημα και δίνουν την αίσθηση

ότι το μηχάνημα αυτό θα συμπεριφερθεί τέλεια σε όλα τα συστήματα!

Διαφωνώ με τους guru Β που ισχυρίζονται ότι τα πάντα είναι σωστή

σχεδίαση διαχείρισης της κίνησης των ηλεκτρονίων και ότι αυτό

συνεπάγεται αυτόματα plug and play εξαιρετικής απόδοσης συσκευές!

Θεωρώ ότι όποιος αγαπάει την ενασχόληση με τις καλές μηχανές

υψηλής πιστότητας δικαιούται να έχει εδώ βήμα και να

αντιμετωπίζεται με σεβασμό και ποιοτικό αντίλογο !

Πάντως για κάποιες από τις αδικαιολόγητες αντιδράσεις ίσως

να ευθύνεσαι και εσύ !

Ενώ δια ζώσης είσαι ένας ιδιαίτερα ζεστός και συμπαθής

άνθρωπος

με εξαιρετική εμπειρία στο αντικείμενο και επαρκή επιστημονική

προσέγγιση , στο πληκτρολόγιο αποπνέεις ενίοτε τάσεις

ελιτίστικου προκλητικού σνομπισμού .

Επίσης η υπογραφή σου δίνει

αφορμή στους κακοπροαίρετους να σε χαρακτηρίζουν

αδικαιολόγητα σαν ψώνιο ή γραφικό......

Επαναλαμβάνω ότι διασύροντας και λιντσάροντας τους αντίθετης

από εμάς φιλοσοφίας προσέγγισης του hiend το μόνο που θα

συμβεί στο τέλος είναι να γράφουν εδώ μόνο ο Κόγιας συνεπικουρούμενος

απο τον σαρωτικό-χαρισματικό-αμφιλεγόμενο Ντόχερτυ !

Ολο το φάσμα των προσεγγίσεων είναι απαραίτητο γιατί δυστυχώς

ο επίσης συμπαθέστατος και αγαπητός Κ. Κόγιας δεν είναι full range.......

Reaction score
14
Εγω δεν καταλαβαίνω ( σαν απλός παρατηρητής του θέματος high end) ποιός ο λόγος να χτυπιέσαι έτσι για το τι λέει ο οποιοσδήποτε επώνυμα η ανώνυμα...
Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με ότι κάνεις γιατι σε ενοχλεί η μη αποδοχή σου απο κάποιους?
Γιατί αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι όχι ο κομπλεξισμός κάποιων άλλων ,αλλά σε τελική ο κομπλεξισμός ο δικός σου στο ότι " αυτό που εγώ θεωρώ κορυφαίο κάποιοι το θεωρούν ηλίθιο και αυτό με τρελαίνει...".
Στη θέση σου φίλε μου δεν θα είχα κανένα λόγο να απαντώ σε άτομα που για κάποιους λόγους δεν εκτιμώ...
Αλλά δεν είμαι εγώ στη θέση σου..
Συμφωνώ απόλυτα με τον Ανδρέα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦασινειτινγκ..............................................
ΠΟΡΙΣΜΑ(ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ)
1/ ΧΑΙΕΝΤΑΣ ειναι οποιος ριξει τα περρισοτερα μυρια για το συστημα του.
2/ ΧΑΙΕΝΤΑΣ οποιος εχει τους περισσοτερους δισκους και φυσικα οχι cd.
3 /ΧΑΙΕΝΤΑΣ ειναι αυτος που το συστημα του ειναι γνωστο ανα τον πλανητη.
4/ ΧΑΙΕΝΤΑΣ ειναι αυτος που το συστημα του το εχουν βγαλει φωτο (κατα προτιμηση ξενος φωτομαν)
5/ ΧΑΙΕΝΤΑΣ ειναι αυτος που καποτε φτιαχνοταν με ωραια γκομενακια και τωρα φτιαχνεται μονο βλεποντας τα ηχεια του,το πικαπ του,τον προ του.......
6/ ΧΑΙΕΝΤΑΣ ειναι αυτος που τα ηχεια του ειναι παντα μεγαλυτερα απο ταφοπλακα(φυσικα τα μικροτερα δεν αποδιδουν την μουσικη ΣΩΣΤΑ)

7/ ΧΑΙΕΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ
8/ΕΔΩ θα ελεγα οτι θα πρεπει στα σωστα κριτηρια του ΧΑΙΕΝΤΑ να προσθεσουμε και εναν αλλο παραγοντα.
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ χαιεντα ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΜΕ?γιατι βρε παιδια ....αν δεν τα εχεις απο τρια κιλα το καθενα πως πορευεσαι και πας να ακουσεις μουσικη?Για να μπορουμε να λεμε (σαν υπερτατοι χαιενταδες φυσικα)....να λεμε...καλα με τι α.....α πας να ακουσεις μουσικη????????????????????????????????
ΝΑΥΑΡΧΕ ΤΩΝ ΧΑΙΕΝΤΑΔΩΝ νομιζω οτι εχεις ξεφυγει.δειξε σεβασμο σε αυτα που ο καθενας απο το υστερημα του εχει παλεψει να αποκτησει και με οικονομιες καθεται σπιτακι του και απολαμβαμει την μουσικη του .
Τωρα αν εσυ την εχεις μεγαλυτερη....η εγω μα τον χριστο αυτο δεν εχει καμια σημασια γιατι η μουσικη ειναι μια και για να πουμε την αληθεια η KRALL,PORTUANDO,H BARBER χεστηκανε πατοκορφα γιαυτο........ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!

Reaction score
8
Μωρέ που το διάβασα, ότι τη ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΜΕ Τ΄ΑΥΤΙΑ, μπορεί

και εδώ μέσα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut