Η sony πάει μια χαρά ... το Δεκέμβριο έκανε recor στα έσοδα από κονσόλες, οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι ΟΚ, στο χρηματιστήριο ήταν στο υψηλότερο των τελευταίων χρόνων, και έχει κάποιες τεχνολογίες όπως cell BR , psp και έρχεται το ps3 που θα δίνoυν έσοδα για πολλά χρόνια.Blizard θέλω μία ξεκάθαρη απάντηση.........εσύ υποστηρίζεις το PS3 ή τη Sony?(έχει διαφορά).........γιατί αν θες να μάθεις η Sony βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση(τα παίζει όλα για όλα στο blu-ray).............:sad:
Εκτός του ότι την γουστάρω γιατί έχει κάνει καλή δουλειά , έχει προσφέρει στο gaming και έχει το καλύτερο προιόν και τώρα , θα ήθελα να έχει λεφτά για ξόδεμα η sony, όταν βγει το ps4.
(με cell που αντί θα 7 spe θα έχει 107 και θα είναι πραγματικά υπέρ-computer !!!)
θα τον έχουν μάθει στα επόμενα 5-6 χρόνια, θα έχει προχωρήσει και το linux στον cell, και δεν θα μου φαινόταν άσχημη ευκαιρία να ξεφύγει ο κόσμος από την αγκαλιά του μονοπωλίου των windows που έχει βολέψει όλους μας.
(οχι ότι καίγομαι, απλά δεν εξαρτάτε η δουλειά μου από την MS και μπορώ να λέω ότι θέλω ελεύθερα.)
Με την ευκαιρία, δείτε το folding στο ps3 ... 3-4 μέρες έχει αρχίσει και ήδη έχει ξεφύγει τρομερά μπροστά, ο cell είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=osstats
(και είναι και για πολύ καλό σκοπό … μπράβο στην sony από όλες τις μεριές)
Θα μπορούσε να αγοράσει τους μισούς γνωστούς τίτλους η sony και τους άλλους μισούς η MS , γιατί λες δεν το κάνουν?Ρε Blizard είπαμε γουστάρεις Sony, αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει.
Σοβαρά τώρα πιστεύεις οτι το να χάνει τις αποκλειστικότητες στα παιχνίδια μπορεί να είναι θετικό????? :crazy_1:
Οι λόγοι για να πληρώσεις λεφτά και να έχεις αποκλειστικότητες είναι 3:
1) να μην αφήσεις τον αντίπαλο να έχει καλύτερη έκδοση ενός ωραίου game από εσένα.
2)να πουλήσεις κονσόλες από το όνομα του παιχνιδιού που δεν υπάρχει αλλού.
3)να δώσεις την δυνατότητα στους κατασκευαστές να αξιοποιήσουν καλύτερα την κονσόλα σου και να μην νοιάζονται για porting.
Η sony δεν πετυχαίνει τίποτα από τα 3 με το να κρατάει τίτλους σαν το DMC ή VF , αλλά πετυχαίνει αν δώσει αυτά τα λεφτά σε ανθρώπους με εμπειρία στο ps3 για να βγάζουν δικά της παιχνίδια.
Δεν είπα ότι είναι καλό να χάνεις αποκλειστικότητες, απλά ότι είναι φυσιολογικό με δεδομένο ότι οι χρήστες δεν είναι πολλοί ακόμα, και λογικό το ότι έχει αύξηση στην "εσωτερική" παραγωγή σε αυτή τη γενιά .