Το Devil May Cry 4 δεν θα κυκλοφορίσει μόνο στο PS3

Reaction score
0
Blizard θέλω μία ξεκάθαρη απάντηση.........εσύ υποστηρίζεις το PS3 ή τη Sony?(έχει διαφορά).........γιατί αν θες να μάθεις η Sony βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση(τα παίζει όλα για όλα στο blu-ray).............:sad:
Η sony πάει μια χαρά ... το Δεκέμβριο έκανε recor στα έσοδα από κονσόλες, οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι ΟΚ, στο χρηματιστήριο ήταν στο υψηλότερο των τελευταίων χρόνων, και έχει κάποιες τεχνολογίες όπως cell BR , psp και έρχεται το ps3 που θα δίνoυν έσοδα για πολλά χρόνια.

Εκτός του ότι την γουστάρω γιατί έχει κάνει καλή δουλειά , έχει προσφέρει στο gaming και έχει το καλύτερο προιόν και τώρα , θα ήθελα να έχει λεφτά για ξόδεμα η sony, όταν βγει το ps4.
(με cell που αντί θα 7 spe θα έχει 107 και θα είναι πραγματικά υπέρ-computer !!!)

θα τον έχουν μάθει στα επόμενα 5-6 χρόνια, θα έχει προχωρήσει και το linux στον cell, και δεν θα μου φαινόταν άσχημη ευκαιρία να ξεφύγει ο κόσμος από την αγκαλιά του μονοπωλίου των windows που έχει βολέψει όλους μας.
(οχι ότι καίγομαι, απλά δεν εξαρτάτε η δουλειά μου από την MS και μπορώ να λέω ότι θέλω ελεύθερα.)

Με την ευκαιρία, δείτε το folding στο ps3 ... 3-4 μέρες έχει αρχίσει και ήδη έχει ξεφύγει τρομερά μπροστά, ο cell είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.
http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=osstats
(και είναι και για πολύ καλό σκοπό … μπράβο στην sony από όλες τις μεριές)

Ρε Blizard είπαμε γουστάρεις Sony, αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Σοβαρά τώρα πιστεύεις οτι το να χάνει τις αποκλειστικότητες στα παιχνίδια μπορεί να είναι θετικό????? :crazy_1:
Θα μπορούσε να αγοράσει τους μισούς γνωστούς τίτλους η sony και τους άλλους μισούς η MS , γιατί λες δεν το κάνουν?

Οι λόγοι για να πληρώσεις λεφτά και να έχεις αποκλειστικότητες είναι 3:
1) να μην αφήσεις τον αντίπαλο να έχει καλύτερη έκδοση ενός ωραίου game από εσένα.
2)να πουλήσεις κονσόλες από το όνομα του παιχνιδιού που δεν υπάρχει αλλού.
3)να δώσεις την δυνατότητα στους κατασκευαστές να αξιοποιήσουν καλύτερα την κονσόλα σου και να μην νοιάζονται για porting.

Η sony δεν πετυχαίνει τίποτα από τα 3 με το να κρατάει τίτλους σαν το DMC ή VF , αλλά πετυχαίνει αν δώσει αυτά τα λεφτά σε ανθρώπους με εμπειρία στο ps3 για να βγάζουν δικά της παιχνίδια.

Δεν είπα ότι είναι καλό να χάνεις αποκλειστικότητες, απλά ότι είναι φυσιολογικό με δεδομένο ότι οι χρήστες δεν είναι πολλοί ακόμα, και λογικό το ότι έχει αύξηση στην "εσωτερική" παραγωγή σε αυτή τη γενιά .

Reaction score
188
παιδες ο μπλιζακος ποτε μια αρνητικη ειδηση για το ps3 δεν θα την παραδεχτει!ποτε!
παντα θα πει την θετικη πλευρα της ειδησης(ασχετα που μπορει να ειναι κοτσανες ala Αντζελα Δημητριου!) και αυτος ειναι και ενας λογος που ειχε πεσει πολυ γελιο στο insomnia!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Το Devil May Cry 4 δεν θα κυκλοφορίσει μόνο στο PS3

Με την ευκαιρία, δείτε το folding στο ps3 ... 3-4 μέρες έχει αρχίσει και ήδη έχει ξεφύγει τρομερά μπροστά, ο cell είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.
(και είναι και για πολύ καλό σκοπό … μπράβο στην sony από όλες τις μεριές)
Τα νούμερα δε λένε πάντα όλη την αλήθεια:

When it comes to pure performance though, the PS3’s Cell Broadband Processor is still no match for ATI GPUs when it comes to protein folding. The GPUs on Folding@home sit at 41 current TFLOPS, which come from only 700 processors. If there were as many GPUs folding as there are PS3s on the network, it can be extrapolated that GPUs could reach 876 TFLOPS.

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6609

Reaction score
0
Η sony πάει μια χαρά ... το Δεκέμβριο έκανε recor στα έσοδα από κονσόλες, οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι ΟΚ, στο χρηματιστήριο ήταν στο υψηλότερο των τελευταίων χρόνων, και έχει κάποιες τεχνολογίες όπως cell BR , psp και έρχεται το ps3 που θα δίνoυν έσοδα για πολλά χρόνια.....

δε σας λέω από την αρχή ότι είναι στο Board of Directors του Ομίλου Sony?????
Κι εσεις γελούσατε!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Το Devil May Cry 4 δεν θα κυκλοφορίσει μόνο στο PS3

Τα νούμερα δε λένε πάντα όλη την αλήθεια:

When it comes to pure performance though, the PS3’s Cell Broadband Processor is still no match for ATI GPUs when it comes to protein folding. The GPUs on Folding@home sit at 41 current TFLOPS, which come from only 700 processors. If there were as many GPUs folding as there are PS3s on the network, it can be extrapolated that GPUs could reach 876 TFLOPS.

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=6609
Δεν είπα ότι αυτά τα νούμερα λένε την αλήθεια ... φυσικά και δεν την λένε γιαυτό και είναι λάθος συμπέρασμα που αναφέρει το link σου.

Αν το έκανες για αυτό ΟΚ, απλά εγώ δεν έδωσα το πινακάκι για να πω ότι οι αριθμοί είναι ακριβείς, ούτε διαφωνώ ότι οι GPU είναι πολύ πιο γρήγορες από τους cpu, αλλά πέρα από αυτά μας δίνει μια ξεκάθαρη και εντυπωσιακή εικόνα του ότι ο cell δεν είναι σαν τους άλλους cpu όπως νομίζουν ακόμα μερικοί , δεν είναι κάτι που μπαίνει στην θέση ενός κλασικού cpu, παίζει σε δικό του χώρο και είναι εντυπωσιακός.

Και ανεβαίνει συνέχεια ...

ΥΓ
Για να κάνουμε λίγο ποιο σωστές συγκρίσεις και από λίγο που κοίταξα το θέμα με το ps3 μου, κάνει 6 με 8 ώρες να τελειώσει μια πρωτεΐνη, ενώ μια ATI 1950Pro 512 τουλάχιστον 3-4 φορές περισσότερο (συντηρητικά αυτό ,και μαζί χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος του cpu ενώ ο cell είναι μόνος του)

Reaction score
0
παιδες ο μπλιζακος ποτε μια αρνητικη ειδηση για το ps3 δεν θα την παραδεχτει!ποτε!
παντα θα πει την θετικη πλευρα της ειδησης(ασχετα που μπορει να ειναι κοτσανες ala Αντζελα Δημητριου!) και αυτος ειναι και ενας λογος που ειχε πεσει πολυ γελιο στο insomnia!
Θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση εδώ ότι περιμένεις να έχει το ps3 όλες τις αποκλειστικότητες που είχε στο τέλος της πορείας του το ps2, ή στην αρχή που ήταν μόνο του, και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες πολύ βασικές διαφορές.

Κοιτάς τα δυο πρώτα γράμματα (ps) και τίποτα άλλο... μια επιφανειακή "ανάλυση" και τελείως αστεία, που αυτή μοιάζει με τις γνώμες της "Αντζελας".
Και εκτός του ότι δεν την στηρίζεις βλέπω πολλές "απαντήσεις" του στύλ "δεν ξέρεις τι λές - γελάμε όλοι μαζί σου " με το θράσος , και την σιγουριά της Αντζελας .
Αν έχεις κάτι να πεις ουσιαστικά δοκίμασε να το πεις και άσε τον κόσμο που είναι στο πλευρό σου και εναντίων μου ... η διαδικασία αυτή θα είναι πολύ θετική για όλους μας.

δε σας λέω από την αρχή ότι είναι στο Board of Directors του Ομίλου Sony?????
Κι εσεις γελούσατε!!!!!!!!!!!
Μπορείς να μου πεις γιατί έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ?
Υπάρχει μια γενική φήμη ότι η Sony δεν πάει καλά οικονομικά, αλλά όλα τα στοιχεία που ανέφερα και οι μελλοντικές προοπτικές δείχνουν το αντίθετο.
Υποθέτω ότι αν το έχεις ψάξει δεν διαφωνείς έτσι ? οπότε γιατί να με χαρακτηρίσεις επειδή ανέφερα την αλήθεια ?
Είναι κάποιο είδος χιούμορ επειδή έπεσαν μαζεμένα ή απλά δεν γνωρίζεις και είχες πιστέψει 100% ότι δεν πάει καλά ?
(Edit:ΟΚ , είχα υποψιαστεί ότι μπορεί να είναι χιούμορ αλλά σε πήρε το ποτάμι)

Reaction score
0
blizard μου ειναι χιουμορ... και μονο. μην αρπαζεσαι φιλε μου... :happy_4:

Reaction score
164
Εκτός του ότι την γουστάρω γιατί έχει κάνει καλή δουλειά , έχει προσφέρει στο gaming και έχει το καλύτερο προιόν και τώρα , θα ήθελα να έχει λεφτά για ξόδεμα η sony, όταν βγει το ps4.
(με cell που αντί θα 7 spe θα έχει 107 και θα είναι πραγματικά υπέρ-computer !!!)

.
:bravo: :bravo: :happy_5: :happy_5:
Και θα΄απαγορεύσουν την εξαγωγή του στην Κίνα, γιατί με αυτό θα στείλουν οι Κινέζοι άνθρωπο στον Άρη, έτσι; Όπως με το PS2 o Σαντάμ θα έριχνε πυραύλους στην Αμερική; Αχ βρε Sony με τους οπαδούς σου! Βρε συ, μέχρι την ώρα της συσκευασίας η Sony αφαιρούσε από το PS3 και μιλάς για το 4; :bravo:
Και γιατί το PS3 είναι η καλύτερη κονσόλα τώρα; Έχει τα καλύτερα παιχνίδια ΤΩΡΑ; Ή ψυχανεμίζεσαι ότι θα τα βγάλει κάποτε στο μέλλον (γιατί η Sony τα κάνει όλα καλύτερα βεβαίως-βεβαίως) άρα από τώρα είναι η καλύτερη;
θα τον έχουν μάθει στα επόμενα 5-6 χρόνια, θα έχει προχωρήσει και το linux στον cell, και δεν θα μου φαινόταν άσχημη ευκαιρία να ξεφύγει ο κόσμος από την αγκαλιά του μονοπωλίου των windows που έχει βολέψει όλους μας.
Και ο κόσμος περίμενε το PS3 για να τρέξει Linux; Δηλαδή το hardware έλειπε τόσο καιρό; Εϊπαμε να λέμε τίποτα να περνάει η ώρα, αλλά όχι και έτσι! :happy_8:

Reaction score
0

Οι λόγοι για να πληρώσεις λεφτά και να έχεις αποκλειστικότητες είναι 3:
1) να μην αφήσεις τον αντίπαλο να έχει καλύτερη έκδοση ενός ωραίου game από εσένα.
2)να πουλήσεις κονσόλες από το όνομα του παιχνιδιού που δεν υπάρχει αλλού.
3)να δώσεις την δυνατότητα στους κατασκευαστές να αξιοποιήσουν καλύτερα την κονσόλα σου και να μην νοιάζονται για porting.

Η sony δεν πετυχαίνει τίποτα από τα 3 με το να κρατάει τίτλους σαν το DMC ή VF , αλλά πετυχαίνει αν δώσει αυτά τα λεφτά σε ανθρώπους με εμπειρία στο ps3 για να βγάζουν δικά της παιχνίδια.
Μην αρχίσεις τις βλακείες για PS4..........αν ξέρεις η Sony είχε ανακοινώσει(στην IFA 2006 νομίζω)ότι θα κρατήσει το PS3 πάνω από 10 χρόνια στην αγορά.........:mad_1:

Για τις αποκλειστικότητες συμφωνώ να δίνει η κάθε εταιρία τα λεφτά σε δικούς της ανθρώπους για την ανάπτυξη τίτλων.............ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ SONY ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ HALO 3????????????????????:happy_4:

Reaction score
0
Δεν είπα πότε θα βγεί το ps4 ... και σε 10χρόνια θα υπάρχει ο cell με πιο μεγάλο αριθμό spe ,όχι μόνο 7, δεν είναι κάτι άγνωστο.
( αυτός είναι ο σκοπός τους με τον cell δηλαδή ... και όχι μόνο για το playstation)
Και ο κόσμος περίμενε το PS3 για να τρέξει Linux; Δηλαδή το hardware έλειπε τόσο καιρό; Εϊπαμε να λέμε τίποτα να περνάει η ώρα, αλλά όχι και έτσι! :happy_8:
Απλά φαντάσου ένα cpu κατασκευασμένο από το μηδέν, χωρίς τεράστια αγωνία για συμβατότητα και με σκοπό να είναι γρήγορος και όσο πιο απλός γίνεται στην κατασκευή σε βάθος χρόνου ...
Και φαντάσου να μπορείς να βάλεις 4-8-40 ή όσους θες να δουλεύουν ταυτόχρονα.

Αυτό ακριβώς είναι ο cell ... έχει 7 spe στο ps3, αλλά θα έχει πολύ περισσότερους στο ps4 , λιγότερους σε άλλες συσκευές και ο σκοπός τους είναι όταν φτηνύνει να μπει παντού.
(δεν επένδυσαν απλά για τώρα... αν ήταν θα έβαζαν κάτι πιο συμβατό και πιο κλασικό)

Τώρα κολλάει αυτό που είπα και για το linux... αν ο cell πετύχει και είναι φοβερός για πολλά χρόνια, συν ότι οι κονσόλες θα έχουν πλέον όλα τα βασικά πράγματα που έχει και το pc ίσως αλλάξει αρκετά το τοπίο , και επειδή δεν έγω αγαπήσει τα windows και το μονοπώλιο που εξαπλώνετε, γουστάρω τις πιθανές αλλαγές, μην τρελαίνεστε.

Reaction score
19
Ρε παιδιά είναι απλό.

Ο μπλιζ έσκασε 700-800 ευρά να πάρει το παιχνιδοκουτί του πριν 3-4 μήνες, είναι και region 1 (πανέξυπνη επιλογή), ε με τόση πίκρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να οραματίζεται το μέλλον και την ευτυχία του πλανήτη, που ο Θεός αποφάσισε μετά τον άντρα και τη γυναίκα, να φτιάξει και το PS3.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια μην πάει πολύ γρήγορα άπατο.

800 ευρά είναι αυτά.

Το πιο τρομακτικό βέβαια είναι ότι τα πιστεύει αυτά που λέει.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Devil May Cry 4 δεν θα κυκλοφορίσει μόνο στο PS3

Δεν είπα ότι αυτά τα νούμερα λένε την αλήθεια ... φυσικά και δεν την λένε γιαυτό και είναι λάθος συμπέρασμα που αναφέρει το link σου.
Δηλαδή, με άλλα λόγια, οι αριθμοί λένε την αλήθεια μόνο στις περιπτώσεις που το PS3 είναι "απο πάνω". Ok.

ούτε διαφωνώ ότι οι GPU είναι πολύ πιο γρήγορες από τους cpu
Στη συγκεκριμένη εφαρμογή...Διότι, αν οι GPU ήταν πραγματικά πιο γρήγορες απο τις CPU στις περισσότερες εφαρμογές, θα είχαμε PC με 8800 επεξεργαστή και Core2Duo VGA, κι όχι το ανάποδο. Γι'αυτό δε μου λέει τίποτα η υπεροχή της X,Y επεξεργαστικής μονάδας στο "benchmark" αυτό.

Πάντα μία κονσόλα όταν βγαίνει μας ψαρώνει με τα χαρακτηριστικά της και, σαν από θαύμα, σε 2 χρόνια τα χαρακτηριστικά αυτά δε λένε τίποτα όταν συγκριθούν με ένα high-end PC. Κι από τη στιγμή που στα PC έχουμε επεξεργαστές με πολλούς πυρήνες εδώ και πολύ καιρό και οι προγραμματιστές με το ζόρι αρχίζουν τώρα να βγάζουν εφαρμογές που να τους εκμεταλλεύονται, δεν βλέπω που στηρίζεις την αισιοδοξία σου ότι σε λίγο καιρό θα γράφουν κώδικα που θα εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον Cell, που όντως είναι δυνατός αλλά και τελείως διαφορετικής αρχιτεκτονικής από τα CPU που έχουν συνηθίσει να δουλεύουν. Εκτός αν βγεις να μας πεις ότι η Sony απασχολεί περισσότερους και ικανότερους PS3 προγραμματιστές από όλους τους προγραμματιστές PC εφαρμογών παγκοσμίως - not that I'd be surprised....

Και ναι, οι κονσόλες είναι σε καλό δρόμο να αντικαταστήσουν τα PC. Εβάλαν internet, έβαλαν τη δυνατότητα να φορτώνεις linux, windows ή ό,τι άλλο PC λειτουργικό θέλεις...Είναι σε καλό δρόμο. Όταν αποκτήσουν όλες τις δυνατότητες των PC, θα τα αντικαταστήσουν...One will argue ότι τότε οι κονσολες απλά θα έχουν γίνει PCs αλλά ξέρεις τι λένε στο χωριό μου; If you can't beat them, join them. :respect:

Reaction score
0

Ρε παιδιά είναι απλό.

Ο μπλιζ έσκασε 700-800 ευρά να πάρει το παιχνιδοκουτί του πριν 3-4 μήνες, είναι και region 1 (πανέξυπνη επιλογή), ε με τόση πίκρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να οραματίζεται το μέλλον και την ευτυχία του πλανήτη, που ο Θεός αποφάσισε μετά τον άντρα και τη γυναίκα, να φτιάξει και το PS3.

800 ευρά είναι αυτά.

Σωστός ο παίκτης......και εγώ αν έσκαγα 800 ζεστά ευρουλάκια για να πάρω την έκδοση των 20GB και region A το ίδιο θα έκανα......χαχαχαχαχαχα:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Ρε παιδιά είναι απλό.

800 ευρά είναι αυτά.

Το ps3 είναι region free και δεν καίγεται σαν το 360 , οπότε γιατί να έχω πίκρα που δεν το πήρα από εδώ ?
Η μήπως δεν τα αξίζει ?

Τώρα πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο προϊόν της sony απέναντι σε ένα από τα χειρότερα hardware προϊόντα της MS, ενώ δεν βλέπω λόγο να ζηλεύω και την σιγουριά για το μονοπώλιο των windows.
(ο καθένας με τις επιλογές του , απλά μην κάνεις λες και σε τρομάζουν όσα λέω )

Reaction score
164
Το ps3 είναι region free και δεν καίγεται σαν το 360 , οπότε γιατί να έχω πίκρα που δεν το πήρα από εδώ ?
Η μήπως δεν τα αξίζει ?
Καίγεται το 360; Όχι ρε γμτ! Λες να το βάλω μέσα σε μια λεκάνη νερό, μην μου κάνει το σπίτι κάρβουνο;

Τώρα πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο προϊόν της sony απέναντι σε ένα από τα χειρότερα hardware προϊόντα της MS
Τι επιμένεις; Αφού δεν πείθεις κανέναν. Χαρακτηρίζεις καλύτερο προϊόν της Sony το PS3, χωρίς να έχει κανένα παιχνίδι που να δικαιολογεί την αγορά του. Χαρακτηρίζεις ως "ένα από τα χειρότερα hardware προϊόντα της MS" το 360, γιατί έτσι σου κάπνισε, άσχετα που κοντράρει στα ίσα τον... Cray της Sony, άσχετα που έχει παιχνίδια έτη φωτός μπροστά από τα ανύπαρκτα του PS3...

Εγώ άκουσα κάτι άλλο: Επειδή τα 360 καίγονται, έχουν αυξήσει τη θερμοκρασία του πλανήτη με αποτέλεσμα να λιώνουν οι πάγοι στους πόλους. Τώρα με το PS3, ο πλανήτης θα σωθεί άπαξ δια παντός.
Έτσι, αγοράζοντας το PS3 θα:
-Βοηθήσετε να κλείσει η κακιά Microsoft με τα απαίσια Windows (είναι τόσο κακά που κανείς δεν τα χρησιμοποιεί, όλοι Linux και MacOS έχουν. Για το Office βέβαια, ούτε κουβέντα. Κανείς δεν έχει Word και Excel.)
-Βοηθήσετε να εξαπλωθεί το Linux, που περίμενε έναν νέο επεξεργαστή για να δείξει τις δυνατότητές του, γιατί οι Dual Core και οι Xeon δεν του κάθονταν καλά. Θέλει μηχάνημα από τη Sony.
-Σώσετε τον πλανήτη από τον αφανισμό.
-Βοηθήσετε την εξάπλωση του Bluray, που, επειδή το υποστηρίζει η Sony, είναι το καλύτερο. Επίσης θα βοηθήσετε τη Sony, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να προωθήσει πετυχημένο φορμά, ύστερα από άπειρες προσπάθειες)
-Το κυριότερο: Θα δώσετε λόγο ύπαρξης σε διαφόρους και θα προσφέρετε ατελείωτες στιγμές γέλιου στου υπόλοιπους.
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Βρε Blizard, να σε ρωτήσω κάτι; Τι αλλαγές έφερε το PS2 στον κόσμο μας; Και αυτό δεν είχε νέα CPU; Πού είναι η επικράτηση του Linux; Πού είναι ο καταποντισμός της Microsoft; Η CPU του εξελίχθηκε ή έμεινε εκεί; Ο επεξεργαστής γραφικών του που ήταν ανώτερος, υποτίθεται, από τα πάντα, πόσο εξελίχθηκε και πόσο γρήγορα ξεπεράστηκε; Ο σκληρός του, μετά από πόσα χρόνια βγήκε στην αγορά; Το online gaming του τι έγινε; Γιατί αφού δεν έπιασαν όλες οι μπαρούφες της Sony τότε (παρά μόνο στα όνειρα 10χρονων), θα πιάσουν τώρα;

Reaction score
19
Είναι πραγματικό παράξενο πώς δε σε αναφέρει το wikipedia.

3 χρόνια τώρα καθημερινά εξυμνείς ένα προϊόν μιας εταιρείας η οποία κι όλας αντί να σε πληρώνει, την πληρώνεις.

Νομίζω οι μαρκετίστες όλου του κόσμου πρέπει να σε αναλύσουν εξονυχιστικά να δουν πώς το κατάφεραν.

Reaction score
0

Η μήπως δεν τα αξίζει ?
Τί ενοείς καίγεται?........και έτσι να είναι δεν σου δίνει τσάμπα άλλο η Microsoft?Ενώ αν καεί το PS3(που είναι και πανάκριβο) σιγά μη σου δώσει άλλο η τσιγκουνο-Sony........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Και το PS3 δεν είναι region free στις ταινίες.....αλλιώς και εγώ από το εξωτερικό θα το έπαιρνα......:happy_6:

Reaction score
0

Είναι πραγματικό παράξενο πώς δε σε αναφέρει το wikipedia.
xaxaxaxaxaxaxaxa:happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0

Το ps3 είναι region free και δεν καίγεται σαν το 360
Δεν καίγεται το PS3?.........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: .......θυμάσαι στην IFA 2006 που υπερθερμάνθηκαν όλα τα PS3???????................και πως απάντησε η Sony στους υπεύθυνους της έκθεσης?............<φταίει η θερμοκρασίου του δωματίου>.......χαχαχαχαχαχα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
3 χρόνια τώρα καθημερινά εξυμνείς ένα προϊόν μιας εταιρείας η οποία κι όλας αντί να σε πληρώνει, την πληρώνεις.

Νομίζω οι μαρκετίστες όλου του κόσμου πρέπει να σε αναλύσουν εξονυχιστικά να δουν πώς το κατάφεραν.
Εγώ δεν εξυμνώ γιατί δεν λέω ψέματα , ούτε επιτίθεμαι στους άλλους , είναι απόλυτα λογικό όταν βλέπεις κάτι να το λές.

Και δεν υπάρχει και κάποια ουσιαστική διαφωνία δηλαδή, απλά κάθεσαι εσύ πχ και μου απαντάς αυτά τα άσχετα σαν να σε πληρώνουν, ενώ ουσιαστικά εσύ θα πληρώσεις 10 φορές περισσότερα με το να καταφέρεις τελικά να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου.

Αυτό είναι εντυπωσιακό πως το έκαναν ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.217
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney