SONY PS3

Reaction score
0
Κια για να μην λέω ανακρίβειες συγκρίνω την εικόνα του toshiba με του ps3..
To 360hd-dvd από τις λίγες φορές που το έχω δεί είναι ίδιο στην απόδοση με το toshiba αλλά για να είμαι σωστός το αναφέρω...
To 360 είναι πολύ χειρότερος HDDVD player από το toshiba σε όσα review έχω δει, και ακριβή αγορά οπότε μακριά.
(εκτός αν κάποιος έχει βέβαια 360 και θέλει το player και για το pc του μελλοντικά)

Reaction score
14
αν κάποιος έχει 360 με 179ευρώ παίρνει hd..."τσάμπα" είναι...
Το Τoshiba είναι ότι καλύτερο έχω δει σε εικόνα και στα δύο φορμά..
Παρ ' όλα αυτά 2-3 ταινίες που έχω δει σε φίλο με το 360hd-dvd σε ίδιο προβολέα με τον δικό μου δεν διέκρινα διαφορές ...Δεν τα έχω δει ταυτόχρονα βέβαια αλλά με εμπιστεύομαι.."happy_1"
Υπάρχει πιθανότητα να γίνει region free το ps3??
Γιατί 1 μέρα το 'χω και ήδη μου έχουν σπάσει τα νεύρα που δεν μπορώ να πάρω φθηνές ταινίες από Αμερική και θα πρέπει να περιμένω τις 4-5 που θα βγάλουν στην Ελλάδα...Έφαγα τον τόπο σήμερα να πάρω ταινία και έχει 10 όλες και όλες και από αυτές αξίζουν οι 3...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

To 360 είναι πολύ χειρότερος BR player από το toshiba σε όσα review έχω δει, και ακριβή αγορά οπότε μακριά.
(εκτός αν κάποιος έχει βέβαια 360 και θέλει το player και για το pc του μελλοντικά)
Τί ενοείς BR player?......................:sad: Το xbox 360 hd-dvd έχει όχι blu-ray.......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
OK, το έκανα edit
Γιατί 1 μέρα το 'χω και ήδη μου έχουν σπάσει τα νεύρα που δεν μπορώ να πάρω φθηνές ταινίες από Αμερική και θα πρέπει να περιμένω τις 4-5 που θα βγάλουν στην Ελλάδα...
Μπορείς να πάρεις αν δεν σε ενδιαφέρουν οι υπότιτλοι, απλά όχι αυτές που είναι region locked.
http://bluray.lindsite.dk/

Reaction score
0
παιδια καλησπερα και απο εμενα...
τελικα δεν αντεξα...
πηρα εχθες την amoi 42 elite απο την προσφορα του avsite και το hd-dvd για το 360...(λιγα πραγματα σαν upscale player καθως δεν ειχα να τεσταρω hd-dvd disc...)
Πριν λιγο παρηγγειλα το PS3 απο προσφορα της eurobank cards με το προγραμμα "επιστροφη" (10% κατω και 6 ατοκες) και το παραλαμβανω αυριο!!!!!!
Σε μια μερα φορτωθηκε η καρτα @%$@$%##(*^!, αλλα σιγα μην εμενα χωρις PS3!!!!
I need ur help:
1. πως κανω αναβαθμιση στο v06?
2. Θα βγαλει 1080p κατευθειαν?
3. Που θα βρουμε bluray ταινειες?
Thank you in advance!

Reaction score
0
Απάντηση: SONY PS3

Επιτέλους κατάφερα να εντοπίσω το έναν από τους τρείς γιαπωνέζους σε όλη τη Ρόδο..............................:happy_9:

Reaction score
4
παιδια καλησπερα και απο εμενα...
τελικα δεν αντεξα...
πηρα εχθες την amoi 42 elite απο την προσφορα του avsite και το hd-dvd για το 360...(λιγα πραγματα σαν upscale player καθως δεν ειχα να τεσταρω hd-dvd disc...)
Πριν λιγο παρηγγειλα το PS3 απο προσφορα της eurobank cards με το προγραμμα "επιστροφη" (10% κατω και 6 ατοκες) και το παραλαμβανω αυριο!!!!!!
Σε μια μερα φορτωθηκε η καρτα @%$@$%##(*^!, αλλα σιγα μην εμενα χωρις PS3!!!!
I need ur help:
1. πως κανω αναβαθμιση στο v06?
2. Θα βγαλει 1080p κατευθειαν?
3. Που θα βρουμε bluray ταινειες?
Thank you in advance!
1) Εχει επιλογη που και κανεις update αν θες. Πρεπει να εισαι στο ιντερνετ.
2) Ναι θα βγαλει. Πας στο display options και εχει ολες τις αναλυσεις να διαλεξεις.
3) Εδω θα σου απαντησουν τα παιδια επειδη δεν ψαχνομαι ακομη για ταινιες.

Σημειωση οτι εγω εχω το ΚΙΝΕΖΙΚΟ. (εφαγα τον κοσμο αλλα το βρηκα :happy_5: )

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY PS3

Σημειωση οτι εγω εχω το ΚΙΝΕΖΙΚΟ. (εφαγα τον κοσμο αλλα το βρηκα :happy_5: )
Και γιατί δεν μου έλεγες να σου στείλω εγώ ένα τσάμπα?Έχουμε πίξει εδώ στη Ρόδο από ΚΙΝΕΖΟΥΣ................:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: Εγώ πήρα το made in Japan(λόγο προκατάληψης, όχι ότι δηλαδή το κινέζικο θα σου χαλάσει, απλά και το PS2 και το PSP μου made in Japan είναι) αλλά αν δεν έβρισκα και εγώ ΚΙΝΕΖΟ θα έπαιρνα..............καλορίζικο....:cool_4:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: SONY PS3

Και γιατί δεν μου έλεγες να σου στείλω εγώ ένα τσάμπα?Έχουμε πίξει εδώ στη Ρόδο από ΚΙΝΕΖΟΥΣ................:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: Εγώ πήρα το made in Japan(λόγο προκατάληψης, όχι ότι δηλαδή το κινέζικο θα σου χαλάσει, απλά και το PS2 και το PSP μου made in Japan είναι) αλλά αν δεν έβρισκα και εγώ ΚΙΝΕΖΟ θα έπαιρνα..............καλορίζικο....:cool_4:
Thanks φιλε μου.
Και εγω ΘΑ προτιμουσα αλλα δεν με χαλαει τελικα που ειναι κινεζος. Ειδικα τις 2 πρωτες μερες δεν ηθελα να χαλασει που εχεις την τρελα και ευτυχως μια χαρα ειναι ακομη και ας εκλεισε 2 μερες ανοικτο συνεχεια.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.546
Re: Απάντηση: SONY PS3

Επιτέλους κατάφερα να εντοπίσω το έναν από τους τρείς γιαπωνέζους σε όλη τη Ρόδο..............................:happy_9:
Για πες απο που, και γω στη Ροδο ειμαι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: SONY PS3

Για πες απο που, και γω στη Ροδο ειμαι.
Δυστυχώς τα άλλα δύο είναι κρατημένα(Ξενάκης)........όμως δοκίμασε αύριο στα multirama.........θα φέρουν 20(κρατημένα τα 9,δηλαδή μένουν 11).......:happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: SONY PS3

Ρε παιδιά ποιό είναι καλύτερο παιχνίδι για το PS3?................το Call of Duty 3 ή το Resistance?...........:sad:

Reaction score
0
thank u all...
τελικα το μηχανημα ηταν κινεζουλα, αλλα δεν κρατιομουνα...
απο δευτερα υπαρχουν dvd clubs που θα νοικιαζουν bluray ταινιες!!!!
Αναμενω...

Reaction score
4
thank u all...
τελικα το μηχανημα ηταν κινεζουλα, αλλα δεν κρατιομουνα...
απο δευτερα υπαρχουν dvd clubs που θα νοικιαζουν bluray ταινιες!!!!
Αναμενω...
Και το δικο μου κινεζος ειναι αλλα δεν τρεχει τιποτα.
Αμα εχεις νεοτερα για τα dvd clubs , ενημερωσε και εδω ποια ειναι να παμε να παρουμε τιποτα.:cool_4:

Reaction score
0
Σήμερα εγκατέστησα κ εγώ το ydl linux στο ps3 μου."happy_1"
Είναι πάρα πολύ απλή διαδικασία κ καθόλου επίπονη...μόνο χρονοβόρα...
Όπως πολύ σωστά λέει ο Γιάννης στο πολύ καλό οδηγό του, κατεβάζεις την έκδοση του ydl για ps3, το γράφεις σε ένα dvd. Επίσης κατεβάζεις το αρχείο otheros. Αυτό εγώ το έβαλα σε ένα memory stick samsung usb που έχω, κάνοντας τους φακέλλους που πρέπει. Το είδε κατευθείαν το ps3.:cool_4:
Μετά έβαλα ένα usb ποντίκι των 7 ευρώ από το carrefour, optical φυσικά κ ένα παλιό πληκτρολόγιο που είχα με βύσμα ps2, το οποίο το μετέτρεψε σε usb με ένα καλώδιο που βρήκα κ αγόρασα με 8 ευρώ. Μόλις τα σύνδεσα, το ps3 απλά τα κατάλαβε, δεν έβγαλε κάποια ένδειξη απλά μετακινούμουν στο μενού του είτε με το ποντίκι είτε με το πληκτρολόγιο.:bravo:
Αφού έκανα την επιλογή του νέου λειτουργικού, το μηχάνημα κάνει επανεκκίνηση κ έβαλα το dvd που είχα γράψει. Εκεί εμφανίζονται οι γνωστοί στους linuxαδες πιγκουίνοι κ αρχίζει η εγκατάσταση.:crazy_3:
Ρωτά για root κωδικό, για user name & password αλλά κάνει κ μια ερώτηση που σίγουρα τρομάζει...ρωτά να κάνει format το partition του δίσκου...εκεί δεν θέλει άγχος, απλά απαντάτε ΝΑΙ κ αυτό κάνει format τα 10gb που έχετε 'δώσει' στο linux partition. Μετά ξεκινά η εγκατάσταση, η οποία διαρκεί 1+ ώρα...εκεί εγώ έκανα μπάνιο, ξυρίστηκα, είδα λίγο τηλ κ κάποια στιγμή τελείωσε...:cool_1:
Σου λέει όλα οκ κ κάνεις επανεκκίνηση.
Μόλις επανεκκινήσει σε ρωτά για την ώρα, αν αποδέχεσαι τους όρους κτλ...μετά δίνεις user name & password κ το λειτουργικό ανοίγει...:crazy_1:

WELCOME TO LINUX...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef