SONY PS3

Reaction score
49
Μπορει καποιος που εχει μια ταινια bluray σε εξωτερικο σκληρο να τη δει μεσω του ps3 ή οχι? Δανεισα εναν εξωτερικο σκληρο σ'ενα φιλο με μια ταινια μεσα bluray αλλα δεν καταφερε να τη δει. Κατι μου ειπε οτι δεν αναγνωριζε καθολου το δισκο. Επειδη θα μου δανεισει σημερα το ps3 μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω για συνδεσω το σκληρο μεσω usb και να δω τη Bluray ταινια? (αν αυτο μπορει να γινει βεβαια)

To PS3 βλέπει μόνο δίσκους FAT32
Αν έχεις δίκτυο (και ο φίλος σου έχει περάσει Linux στο PS3) τότε κάνεις stream μέσω Linux για τα μεγάλα αρχεία (αν βέβαια δεν ξεπερνούν τα αρχεία σου τα 4GB που είναι το όριο του FAT32)

Αν και στην περίπτωσή σου η ταινία θα είναι πολύ μεγαλύτερη........

Από την usb δε νομίζω να καταφέρεις κάτι........
Ο εξωτερικός σκληρός σου έχει μόνο usb?? Ή συνδέεται και μέσω δικτύου??

Reaction score
0
To PS3 βλέπει μόνο δίσκους FAT32
Αν έχεις δίκτυο (και ο φίλος σου έχει περάσει Linux στο PS3) τότε κάνεις stream μέσω Linux για τα μεγάλα αρχεία (αν βέβαια δεν ξεπερνούν τα αρχεία σου τα 4GB που είναι το όριο του FAT32)

Αν και στην περίπτωσή σου η ταινία θα είναι πολύ μεγαλύτερη........

Από την usb δε νομίζω να καταφέρεις κάτι........
Ο εξωτερικός σκληρός σου έχει μόνο usb?? Ή συνδέεται και μέσω δικτύου??
Moνο usb εχει ο δισκος και η ταινια ειναι περιπου 25gb. Αρα δυστυχως δεν μπορω να τη δω μεσω ps3

Reaction score
1
Απάντηση: SONY PS3

Λοιπον, αν και το resistance ειναι απ'τα πρωτα παιχνιδια του ps3, ειναι φοβερο και πραγματικα δεν το περιμενα τοσο καλο! Χθες βραδυ, Μ.Παρασκευη παναθεμα με, σκοτωνα για 5 ωρες chimerans και ηθελα κι αλλους..."happy_1"

Το GT HD ειναι ζημια!!! Ειδικα τα αυτοκινητα, η ασφαλτος και τα χιονισμενα βουνα ειναι ολα τα λεφτα! Καλα αυτη η Ferrari χωρις το traction control δεν οδηγιεται με τιποτα:crazy_1:

Το καλυτερο ομως ηταν αλλο. Πανω στις δοκιμες μου με τα δισκακια που εχω, να σημειωσω οτι εχω ps3 region A, ειδα με μεγαλη μου χαρα οτι παιζει τα "αντιγραφα ασφαλειας" dvd που εχω αν και ειναι ολα pal(και ειναι και πολλα). Και η αναλυση που στελνει στην τηλεοραση ειναι 576p, ενω το ps3 ειναι ntsc.:crazy_2: Τα αυθεντικα φυσικα δεν τα παιζει. Οπως δεν παιζει και τα ps2 δισκακια ειτε γνησια ειτε αντιγραφης.

Reaction score
802
Παιζει τα αντιγραμμενα dvd και δεν παιζει τα αυθεντικα?Αυτο καταλαβα...

Reaction score
1

Καλα καταλαβες:smoking:

Edit:Μπορει να μην καταλαβες αλλο: οτι το ps3 μου κανονικα δεν επρεπε να παιζει pal(ευρωπαικα) dvd καθολου.

Reaction score
0
Ενδιαφέρον , μάλλον με το 1.6firmware θα έγινε ... είχα δοκιμάσει παλιά με το Jap ps3, και μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζει pal.

GTX

Reaction score
39
Δε νομίζω οτι είναι θέμα του PS3 αλλά των αντιγράφων ασφαλείας. Πολλά προγράμματα για αντιγραφές όπως το DVDFab αφαιρούν το region protection κατά την αντιγραφή και το αντίγραφο δεν έχει πλέον region ή είναι region 0.
Το γεγονός οτι είναι Japan δε σημαίνει οτι δε μπορεί να παίξει 576 όπως και το Ευρωπαικό μπορεί να παίξει 480 ;-)

Reaction score
1

Πολυ σωστος! Μολις ειδα στο dvd shrink που χρησιμοποιω, οτι εχει default επιλογη, κατα την διαρκεια της αντιγραφης, να κανει τα δισκακια region free.

F1

Reaction score
0

Bρε παιδιά, συγνώμη για την ηλίθια ερώτηση, αλλά GT4 από PS2 δεν παίζει το PS3;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Reaction score
0
τσου...
ούτε το proevo παίζει...
το gt4 δεν φορτώνει καν...
το proevo κάνει κάτι σπασίματα σαν βίντεοκλιπ που δεν μπορεί να το παίξει ένας υπολογιστής...
άστα...μην τα συζητάς καθόλου...

F1

Reaction score
0

Δηλαδή όλη η δισκοθήκη από PS2 είναι άχρηστη για το 3;;;
Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Θα παρακαλάμε για το αυτονόητο τώρα;;;;
Tο πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να είχαν φροντίσει είναι απλά η ΣΥΝΕΧΕΙΑ από το PS στο PS2 και έπειτα στο PS3.
Συμβατότητα βρεεεεεεεεεεε.
Δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε σε επόμενο update.Και γρήγορα

Ευχαριστώ παιδιά για την ενημέρωση.

Reaction score
0
Απορια ενος μηPS** χρηστη...

Γιατι να θες να παιξεις ενα PS2 παιχνιδι στο 3?

Ουτε upscale θα εχεις (νομιζω...) ουτε το αρχικο υλικο θα εινια HD....
πιστεύω ότι ένα ποδοσφαιράκι που ακόμα δεν υπάρχει στο ps3, θα ήταν φρόνιμο να μπορεί να το παίζει από το ps2, αλλά δεν υποστηρίζει ακόμα κανένα... :crazy_1:

Reaction score
0
Sony Officially Dropping 20GB PS3 in North America
$499 model being phased out completely.

Just as Microsoft's about to introduce a new Xbox 360 SKU, Sony's announced they're removing one from the marketplace. Sony Computer Entertainment America announced today they've officially dropped the PlayStation 3 20GB SKU and will no longer be offering the cheaper, Wi-Fi less model to North American retailers. Sony says a 10-to-1 retailer demand for the 60GB SKU has prompted the move.

Don't panic, though, as 20GB owners will continue to receive the same customer service support they were guaranteed upon purchasing the machine. The architecture between the 20GB and 60GB SKUs are the same, save for a few feature differences, so the shift is minimal from a customer relations and development perspective -- unlike Microsoft, who cannot drop support for the Core SKU, as that model doesn't come with a built-in hard drive.

"At launch, we offered two separate models of PLAYSTATION 3 to meet the diverse needs and interests of our PlayStation fan base. Initial retail demand in North America was upwards of ninety percent in favor of the 60GB sku, so we manufactured and shipped-in accordingly. Due to the overwhelming demand for the 60GB model from both retailers and consumers, we have ceased offering the 20GB model here in North America," said SCEA senior director of corporate communications Dave Karraker.

"In addition to the larger internal hard drive, the 60GB PlayStation 3 features added storage media slots and built-in Wi-Fi not found in the 20GB system. Based on retailer and consumer feedback, we have decided to focus our current efforts on the more popular 60GB model," he concluded.

And so it's official -- less than six months after the launch of the PS3, the 20GB SKU is officially dead.

Η αρχή έγινε από την Αμερική και θα ακολουθήσει η Ιαπωνία σίγουρα. Καλά η Ευρώπη έτσι κι αλλιώς δεν το είδε ποτέ.

Reaction score
0

Τί σας έλεγα πριν από 1 μήνα?.....................:happy_6: .............και όλοι κατευθείαν λέγατε απόδειξέ το αν μπορείς...........αλλά ήταν ολοφάνερο..........ρε pseira εσύ που είδες ότι θα έρθει στην Ευρώπη?:mad_1:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: SONY PS3

Τί σας έλεγα πριν από 1 μήνα?.....................:happy_6: .............και όλοι κατευθείαν λέγατε απόδειξέ το αν μπορείς...........αλλά ήταν ολοφάνερο..........ρε pseira εσύ που είδες ότι θα έρθει στην Ευρώπη?:mad_1:
Εγω το ειδα που το εγραφε μεσα απο το ps3 στα official playstation news. Απο εκει και περα.....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7