panosop
Συστημικός
- Reaction score
- 668
και εγω προσυπογράφω αυτη τη κίνηση.
Εξάλλου είμαστε μια χώρα με ιστορία και πρέπει να το σέβονται.
Εξάλλου είμαστε μια χώρα με ιστορία και πρέπει να το σέβονται.
Δυστυχώς, η - εκτός avsite - αδιαφορία δεν με κάνει το ίδιο αισιόδοξο...Πιστεύω ότι τελικά θα υπάρξει αποτέλεσμα!
Προσυπογράφω την κίνηση!:cool_4: :cool_4:
Πιστεύω ότι θα πρέπει το θέμα να γίνει sticky σε κάθε κατηγορία (μπορεί εύκολα να κάνει τη δουλειά ο Ακρατόπουλος ή ο Τσαρουχάς) για να το διαβάσουν ΟΛΟΙ!
Να μπει και τίτλος: "Προς όλα τα μέλη του AVsite.gr: Petition για greek subs" ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον
Χαρακτηριστικο στοιχειο του Ελληνα: δεν βαριεσαι!Μετα λύπης μου, σας ενημερώνω ότι μόνο το avsite μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται με σχετικό (137 από 5000 μέλη) ενδιαφέρον στο θέμα.
Και ποιός να τα στείλει τα 5000 mail και τα 5000 pm ρε smooth?.................ο μαστρο-Καφάτος,ο Γενικός κοπρόσκυλος ή ο Τσαρουχάς?...............χεχεχεχεχεχεχε :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: ..................τέλος πάντων................θα στείλω εγώ pm και στους 3 να τους πω να στείλουν pm σε όλους τους συντονιστές όλων των κατηγοριών να το βάλουν ως υπόμνημα όπως κάναμε εγώ και ο Andrew................μπας και γίνει κάτι..............:sad:Χαρακτηριστικο στοιχειο του Ελληνα: δεν βαριεσαι!
Τελος παντων. Η κινηση με τα mail εγινε? Θα προτεινα να σταλουν και pm προς ολα τα μελη, και μεσα στο pm να υπαρχει link που να σε στελνει σε καινουριο θεμα που εκει θα υπογραφουμε την επιθυμια μας για τους υποτιτλους και τιποτα αλλο, χωρις κανενα αλλο σχολιο.
Τουλαχιστον να μαζευτουμε πρωτα εδω, ακου 137!, και βλεπουμε για αλλου.
Επειδη τα απλα μελη μπορουν να στειλουν ενα pm σε 5 ατομα με ενα κλικ, φανταστικα οτι καποιος "υψηλοβαθμος" μπορουσε να κανει την δουλεια πιο ευκολα.:sad:Και ποιός να τα στείλει τα 5000 mail και τα 5000 pm ρε smooth?
Είπαμε ρε smooth...................κατηγορία Elite αλλά όχι και έτσι...........χεχεχεχε :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Επειδη τα απλα μελη μπορουν να στειλουν ενα pm σε 5 ατομα με ενα κλικ, φανταστικα οτι καποιος "υψηλοβαθμος" μπορουσε να κανει την δουλεια πιο ευκολα.:sad:
Τί, δεν έχουμε anti-spam φίλτρο στα PM? :happy_5:Επειδη τα απλα μελη μπορουν να στειλουν ενα pm σε 5 ατομα με ενα κλικ, φανταστικα οτι καποιος "υψηλοβαθμος" μπορουσε να κανει την δουλεια πιο ευκολα.:sad: