ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

Reaction score
0
Καλησπερα..που μπορω να δω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του μοντελου που ειναι σε power buy?

Reaction score
0
σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια(εξυπηρετικοτατοι)και παραλαμβανω αυριο σπιτι μου. Που μπορω να βρω τισ ρυθμισεις που δινοντουσαν σε αλλο thread του site.Αν καποιως τιs εχεi can i have a p.m. please?????????

Reaction score
0
Θα ηθελα αν εινα δυνατον καποιος να με ενημερωσει αν η ΑΜΟΙ πουναι σε power buy εχει pip/pap,και ποσες hdmi υποδοχες.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE

Την θέλω!!!

θα την κάνω ζευγαράκι με την 37άρα...

(ΟΚ η αλήθεια είναι ότι θα χώσω στον πατέρα μου την 37άρα για να αναβαθμιστώ σε 42'')
Τι καλα να ημουν εγω ο...μπαμπας σου (εστω και μονο για αυτη την περιπτωση!)

Reaction score
0
Καλώς σας βρίσκω. Ενδιαφέρομαι και εγω για την προσφορά. Ελπίζω ακόμα να ισχύει:happy_4:

Reaction score
1
Νομίζω ότι η προσφορά έληγε στις 31-03-07.
Πάρε όμως κι ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία για επιβεβαίωση...

Reaction score
0
Καλως σας βρηκα και συγχαρητηρια για το site. Φανταζομαι η προσφορα εχει τελειωσει? Υπαρχει καποια καινουργια που θα βγει συντομα?

Reaction score
0
Ευχαριστω. Οντως ειχε μεινει και πριν λιγο την εβγαλα απο το κουτι της. :cool_4:

Reaction score
0
Παιδιά υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάνα κομμάτι σε καλή τιμή? Δυστυχώς είχα πάρα πολύ καιρώ να μπω στο site και έχασα την προσφορά.

Reaction score
0
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

Είναι τόσο καλή???
Γράψτε καμμιά εντύπωση...

Reaction score
0
Καταρχην καλως ηρθες στην παρεα μας.
Ξεθαβεις ενα θεμα ενος χρονου τωρα.
Για την εποχη της ηταν αρκετα καλη και χωρις ανταγωνισμο.
Πλεον δεν εχει νοημα να κοιτας για την ΑΜΟΙ. Υπαρχουν ποιο καλες υλοποιησεις σε πολυ καλες τιμες. Οπως Sony Samsung Lg Toshiba κλπ.

Ψαξε στο forum και θα βρεις πολλα θεματα σχετικα.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE

Είναι τόσο καλή???
Γράψτε καμμιά εντύπωση...
καλώς ήρθες φίλε...

μάς πήρε η σκόνη απο το φού που έκανες πάνω στο θαμμένο θέμα... :119::119::119::119::119:

στο θέμα μας τώρα...

σε φουλ HD λόγω ραγδαίας πτώσης τιμών όλο το τελευταίο 6μηνο τοσο σε LCD όσο και σε plasma τηλεοράσεις, οι επώνυμες δεν απέχουν και πολύ πλέον απο τις ημιανώνυμες όπως οι AMOI

θα σου πρότεινα να μας πείς για τι χρήση την θές και θα σου δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις

Καλώς ήρθες και πάλι:123:

Reaction score
0
Απάντηση: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: AMOI 42'' 1920X1080 LCD TV ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ TOY AVSITE!

Ψάχνω να βρώ κάτι καλό για το σαλόνι μου.... απλά

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv