LV Confidential

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Τουτο δω θα ειναι ενα πολυ παραξενο θεμα.
Ακουστε τι συμβαινει.
Εχω στα χερια μου 10 σελιδες(φωτοκοπιες απο power point) οι οποιες αφορουν τα τελικα χαρακτηριστικα βιντεοπροβολεα σε αναμονη.
Στο κατω αριστερο μερος καθε σελιδας αναγραφεται η λεξη confidential.
Εχω ηδη ψαξει το web και πουθενα δεν υπαρχουν αυτα τα χαρακτηριστικα, αρα θα τα δειτε και θα τα μαθετε πρωτοι.
Θα ξεκινησω σιγα-σιγα να σας τα δινω(το "σιγα-σιγα" δεν λεει τιποτα, θα σας βγαλω την πιστη μεχρι να τα παρετε ολα:happy_5: ) και την Δευτερα θα τα παρετε με την μορφη που υπαρχουν στο power poiont(κομπλε με φωτογραφιες) απο τον zoglair.

Εαν καποιος ενοχληθει απο την δημοσιευση των χαρακτηριστικων(λεμε τωρα:roll: ) θα αναγκαστω να αποσυρω το θεμα.

Οι περισσοτεροι απο εσας δεν μου φταιτε σε τιποτα αλλα ειναι και αυτος ενας τροπος εκδικησης προς τον ντρημογιαννο ο οποιος με εχει ταραξει με τα φωτομονταζ του σε αλλη κατηγορια και ο οποιος μετα το τελος αυτου του thread θα εχει ξεκρεμασει τον προβολεα του και θα ψαχνει αγοραστη.:happy_8:

Πηρατε το μηνυμα?:cool_4:

Reaction score
4
Τι αναποδος ανθρωπος θεε μου.....:happy_5:
Οταν ξερεις κατι μας ψηνεις 5 μερες τουλαχιστον μεχρι να τα ''ξερασεις'' ολα....
Σου εγραψαν confidential και μεχρι την δευτερα θα τα εχουμε ολα και τις δεκα σελιδες και φωτος , χαρτι και καλαμαρι....:crazy_1:

Reaction score
4
Αυτο δεν γινεται που λες.
Δεν υπαρχει 1920χ1080 με 2500 lumens.
Προσωπικα μου εχεις κεντρισει απιστευτα το ενδιαφερον:cool_4:
Keep walking.....:bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν θα σχολιασω τα ακομψα σχολια του ντρημογιαννου ο οποιος-και σας το υποσχομαι αυτο-θα αλλαξει τριτο βιντεοπροβολεα μεσα σε τρεις μηνες:happy_5: :happy_5:

Και συνεχιζουμε, με...παραξενα αυτη την φορα:
Colour wheel:5 segment RGBYW 3 speed

Reaction score
14
Δεν θα σχολιασω τα ακομψα σχολια του ντρημογιαννου ο οποιος-και σας το υποσχομαι αυτο-θα αλλαξει τριτο βιντεοπροβολεα μεσα σε τρεις μηνες:happy_5: :happy_5:

Και συνεχιζουμε, με...παραξενα αυτη την φορα:
Colour wheel:5 segment RGBYW 3 speed
είμαι και στεναχωρημένος τώρα με το ταξίδι του "Σ" και με χαλάς και άλλο... αντε ψυχοβγάλτη ανδρα!

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Λέγε ρε τι ξέρεις...και ασε τα κουλά γιατι θα σου κάνω τα ιδια στη ρυθμίση οταν με φωνάξεις το μεσημεράκι.

Και αν σου αφήσω Optoma αρύθμιστο (δεν το κάνω ούτε στον εχθρό μου....) ξέρεις τι μπαρμπούτσαλα θα δείχνεις στο κόσμο....χε χεχε

Reaction score
19
Χμμμμμ, είσαι σίγουρος για το 10.000:1?
Γιατί εγώ από κάτι παλίοτερά σου κείμενα (ακριβώς 3 μήνες πριν + 1 μέρα :happy_5:) βλέπω 12.000:1!

Είμαι μέσα?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Χμμμμμ, είσαι σίγουρος για το 10.000:1?
Γιατί εγώ από κάτι παλίοτερά σου κείμενα (ακριβώς 3 μήνες πριν + 1 μέρα :happy_5:) βλέπω 12.000:1!

Είμαι μέσα?
Μωρε μεσα εισαι, αλλα αυτα ειναι τα τελικα και ειπαμε...τα βλεπετε πρωτοι:cool_4:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio