Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Reaction score
4
Επιτελους γυρισε ο βασιλης:bravo::bravo::bravo:
Ειχε νεκρωσει η κατηγορια:crazy_1:

Reaction score
4
Ενα θα πω....
Κατα 80% πηρα το ps3 για το blue ray και μεχρι στιγμης εχω απογοητευτει πληρως.
Ο προβολεας μου ειναι 720p και δεν εχει καλο scaler με αποτελεσμα να εχω πολυ πιο ασχημη εικονα με το ps3 απο οτι με το Htpc μου.
Δεν τολμω να παρω αλλη blue ray ταινια μεχρι να γινει κατι....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Ενα θα πω....
Κατα 80% πηρα το ps3 για το blue ray και μεχρι στιγμης εχω απογοητευτει πληρως.
Ο προβολεας μου ειναι 720p και δεν εχει καλο scaler με αποτελεσμα να εχω πολυ πιο ασχημη εικονα με το ps3 απο οτι με το Htpc μου.
Δεν τολμω να παρω αλλη blue ray ταινια μεχρι να γινει κατι....
Εγώ το πήρα κατά 90% για το blu-ray,5% για media center και 5% για τα παιχνίδια...............και το Full Auto 2 δεν λέει να έρθει το άτιμο.........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ..........πάντως η ποιότητα εικόνας του είναι εκπληκτική(στις ταινίες)..............:cool_4:

Reaction score
164
Καλά, δεν το συζητάμε! Όταν έρθει το Full Auto, θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του! :happy_5:

Reaction score
0

Καλά, δεν το συζητάμε! Όταν έρθει το Full Auto, θα τα έχει βγάλει τα λεφτά του! :happy_5:
Σοβαρά τώρα, το είδα λίγο στα multirama και τα γραφικά του είναι πολύ καλά.........τουλάχιστον για launch game............ο χειρισμός είναι έτσι κι έτσι..........γενικά μου άφησε καλή εντύπωση............:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
164
Εννοώ να κάνεις καμία εξέταση... Να σε δει κανένας γιατρός... Άκου να σου αρέσει το Full Auto!
Ψάξε το τώρα που είναι νωρίς. Έτσι το έπαθε και ο σΚαφάτος. Δεν την πρόσεξε τη μαλάκυνση και τώρα είδες; Σκέτη Θεοπούλα!

Reaction score
0

Εννοώ να κάνεις καμία εξέταση... Να σε δει κανένας γιατρός... Άκου να σου αρέσει το Full Auto!
Ψάξε το τώρα που είναι νωρίς. Έτσι το έπαθε και ο σΚαφάτος. Δεν την πρόσεξε τη μαλάκυνση και τώρα είδες; Σκέτη Θεοπούλα!
Ώστε με συγκρίνεις με τον σΚαφάτο?....................αν ξαναπείς τέτοια βλακεία θα σε banάρω............μπουαχαχαχαχα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
164
Όχι, προς Θεού, δεν σε συγκρίνω με τον Νιαγάρα! Απλά ξεκινάει από το στάδιο που βρίσκεσαι εσύ και φτάνει μέχρι τον σΚαφάτο. Δεν έχει παρατηρηθεί χειρότερη κατάσταση! :happy_5:

Reaction score
0

Όχι, προς Θεού, δεν σε συγκρίνω με τον Νιαγάρα! Απλά ξεκινάει από το στάδιο που βρίσκεσαι εσύ και φτάνει μέχρι τον σΚαφάτο. Δεν έχει παρατηρηθεί χειρότερη κατάσταση! :happy_5:
Είπα κι εγώ.........:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
Καλα σου λεει δεν ειναι καλα σημαδια αυτα........:crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
0

:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
Καλα σου λεει δεν ειναι καλα σημαδια αυτα........:crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:
Υπερβολές..........(ελπίζω να μην καταντήσω σαν τον μπαρμπα-σΚαφάτο) :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
4
Μην τον τρομαζεις και εσυ......:happy_5::happy_5:

Reaction score
0

Μην τον τρομαζεις και εσυ......:happy_5::happy_5:
Όχι......καλύτερα να με ενημερώνει για τα συμπτώματα.........για να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω...........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Όχι......καλύτερα να με ενημερώνει για τα συμπτώματα.........για να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω...........:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
:happy_5::happy_5::happy_5:
Οχι μην τον ακους .......αυτα που σου λεει ειναι βαριες και σπανιες περιπτωσεις.."happy_1"

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

:happy_5::happy_5::happy_5:
Οχι μην τον ακους .......αυτα που σου λεει ειναι βαριες και σπανιες περιπτωσεις.."happy_1"
Όντως.......απ'ότι έχω καταλάβει ο μπαρμπα-σΚαφάτος πρέπει να είναι μοναδικός στο είδος του.........μπουαχαχαχαχαχα:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Όντως.......απ'ότι έχω καταλάβει ο μπαρμπα-σΚαφάτος πρέπει να είναι μοναδικός στο είδος του.........μπουαχαχαχαχαχα:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Το μια φορα στα χιλια χρονια ...τι σου λεει?:happy_5:
(θα μας παρει ο διαολος καμια μερα..:cool_10:)

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Παίδες ωραία περνάμε αλλά πίσω στο θέμα μας..........μην το χαλάσουμε το thread. :mad_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88