- Reaction score
- 0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB
xaxaxaxaxaxaxaxa....... :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: .......εγώ κατάλαβα τι εννοεί ο pseiras.............απλώς σας λέω ότι με 700Ε έχω τέλεια ποιότητα εικόνας στα blu-ray(ταινίες).:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: .................και ξαναλέω........άλλη φορά να προσέχετε τι αγοράζετε.........ρε pseira γιατί δεν πήρες τον χιλιάρη Panasonic?..........φτηνός είναι...........μόνο 4400 ζεστά ευρωπουλάκια......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:Οι Viera απ' ότι ξέρω υπερδειγματίζουν ότι τους δώσεις σε 1080p για να ξανακάνουν downscale στην ανάλυσή τους. Κολλιάτσου - Παγκράτι μέσω Λαμίας αλλά λένε ότι δουλεύει καλά.
Από εκεί και πέρα, οι τηλεοράσεις έχουν ανάλυση 1366x768 οπότε κάποιο scaling πάντα γίνεται, οι προβολείς όμως είναι εγγενώς 1280x720 οπότε αν τους δώσεις 720p δεν παρεμβάλλεται καθόλου ο scaler - αυτό εννοεί ο pseiras.
Έτσι μπράβο :happy_8: ...........και κανονικά όλοι πρέπει να με αποκαλείτε με τον τίτλο μου........ "κύριε συντονιστά"...........μπουαχαχαχαχαχαχα :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:Εντάξει κύριε συντονιστά?