AvSite Moto Club

Reaction score
10
Να τη χαιρεσαι Γιαννη τη κουκλα σου...
Εγω αν και εντουρας εχω εναν στρηταδικο ερωτα ...το γνωστο μαυροπουλι...call me XXX.
Τωρα τελευταια δε ξερω πως αλλα μου εχει κατσει, αν αλλαξω μηχανη, να πηδηξω το ποταμακι και να παω προς milwaukee μερια.

Reaction score
51
Μα τι να σου πει ρε συ Γιάννη, μετά τα 250 σε μηχανή απλά κρατιέσαι και προσεύχεσαι έτσι κι αλλιώς! :lol:

Άκη, είναι εκπληκτικό μηχανάκι!!!!
Ε Κ Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! !
Ζύγισμα, πληροφόρηση, αίσθηση, Φρένα, ευελιξία....
Το θέμα ΓΚΑΖΙ το άφησα για το τέλος.
Σχεδόν κούφιο μέχρι τις 4-4.5 (όσο "κούφιο" μπορεί να είναι ένα μηχανάκι 1400 κυβικά εκατοστά) λόγω προδιαγραφών Euro3 & θορύβου.
Μετά τις 4+???.......ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ......

Τι είναι αυτό που θα άλλαζα πάνω της? Ίσως μία λίγο πιο ψηλή ζελατίνα γιατί λόγω ύψους (ή μάλλον όγκου γενικώς: 1.90 και 105+ κιλά......) θα ήθελα μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα......

Μετά από χρόνια, ήταν η πρώτη φορά που όταν κατέβηκα από μηχανάκι είμουν έτοιμος να αφήσω την δικιά μου ZZR ανταλλαγή.....
Κρατήθηκα στο όριο.......

ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!!

Reaction score
164
Τωρα τελευταια δε ξερω πως αλλα μου εχει κατσει, αν αλλαξω μηχανη, να πηδηξω το ποταμακι και να παω προς milwaukee μερια.
Θες να πεις ότι θα εγκαταλείψεις τις μοτοσυκλέτες και θα αγοράσεις μασίφ αμερικάνικο μέταλλο. :happy_8:
Δεν θα σου λείψει η αίσθηση του να κινείσαι και να στρίβεις; Αν θέλεις απαραίτητα να κάνεις φασαρία, βάλε δυνατό στερεοφωνικό στο αμάξι. Και πιο φτηνά θα σου έρθει, και όταν θέλεις θα το κλείνεις. :happy_8:

Reaction score
51
Να τη χαιρεσαι Γιαννη τη κουκλα σου...
Εγω αν και εντουρας εχω εναν στρηταδικο ερωτα ...το γνωστο μαυροπουλι...call me XXX.

Απόστολε σε ευχαριστώ πολύ!!:happy_4:
Ααα....και πολύ ωραίο το θέμα που άνοιξες.
Να θυμάσαι: ό,τι έχει να κάνει με ρόδες (αυτοκίνητα, μοτ/τες, ποδήλατα κ.ο.κ) ρίχνε τα εδώ!!! :cool_4:

Όντως. Το ΧΧ είναι πολύ καλό και όμορφο μηχανάκι αλλά είμαι Kawasaki-κός!! :happy_5: :cool_4:

Σχεδόν για όλα τα μηχανάκια θα μπορούσα να συζητήσω (πριν καταλήξω σε Kawasaki.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ).
Eκτός από δύο: Ηarley & BMW.
Δεν μου ταιριάζουν οδηγικά και μάλλον και αισθητικά.
Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Απλά εγώ δεν θα αγόραζα κάτι από τις δύο εταιρίες.

Το μόνο που μου κάνει ένα κλικ είναι το όμορφο F800ST της BMW!

Αα.α.......Τις προάλλες οδήγησα και το Breva 1100 της Moto Guzzi.
Μετά το αυτομαστίγωμα το δήλωσα στον εαυτό μου: ΌΧΙ ΑΛΛΟ test ride σε Μoto-Guzzi!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
17.817
Ευχαριστω τα παιδια που προσφερθηκαν να μας παρουν μαζι τους ταξιδακι μεσω του φωτογραφικου υλικου τους....Εγω τωρα κατεβαινω απο τη μηχανη....."Αναμαλλιαστηκα"!!!:cool_4:

Reaction score
51
Ευχαριστω τα παιδια που προσφερθηκαν να μας παρουν μαζι τους ταξιδακι μεσω του φωτογραφικου υλικου τους....Εγω τωρα κατεβαινω απο τη μηχανη....."Αναμαλλιαστηκα"!!!:cool_4:

Δεν θα τρέχουμε Χριστινάκι!!!
Κάτσε στην παρέα μας!!! :happy_4: :happy_4: :crazy_3:

Reaction score
10
Θες να πεις ότι θα εγκαταλείψεις τις μοτοσυκλέτες και θα αγοράσεις μασίφ αμερικάνικο μέταλλο. :happy_8:
Δεν θα σου λείψει η αίσθηση του να κινείσαι και να στρίβεις; Αν θέλεις απαραίτητα να κάνεις φασαρία, βάλε δυνατό στερεοφωνικό στο αμάξι. Και πιο φτηνά θα σου έρθει, και όταν θέλεις θα το κλείνεις. :happy_8:
Σωστα τα λες....
υπαρχουν οι Harley , υπαρχουν και οι μοτοσυκλετες.....ευτυχως οι Harley δεν ειναι μοτοσυκλετες........ετσι λενε......
Δε ξερω πως μου εκατσε ετσι στραβα....θα παρω καμια αντιβιωση να μου περασει...
Εγω θελω καινουργιο Super Tenere, αλλα μας εχει γραψει η Yam με τα R και τα M της.....και τη καινουργια π@π@ρι@ το ΧΤ με το προβληματικο injection...αυτο τους μαρανε.

Reaction score
5

Σχεδόν για όλα τα μηχανάκια θα μπορούσα να συζητήσω (πριν καταλήξω σε Kawasaki.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ).
Eκτός από δύο: Ηarley & BMW.
Δεν μου ταιριάζουν οδηγικά και μάλλον και αισθητικά.
Είναι που δεν έχεις οδηγήσει κανα K1200R ή K1200S...(ή έχεις;) :-D
Όπως σε κόβω, θα σου πήγαιναν...

Άμα πας σε BMW, το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω πάντως, να το ξέρεις...:lol:

Reaction score
17.817

Συμφωνω κι εγω: Μετα τα 45 με αγρια γκριζα γεννειαδα και μαντηλι λαχουρ δεμενο πισω,που επιτρεπει ν ανεμιζει η πλουσια κομη στο αερακι.....:lol: :lol:

Reaction score
51
Είναι που δεν έχεις οδηγήσει κανα K1200R ή K1200S...(ή έχεις;) :-D

Άμα πας σε BMW, το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω πάντως, να το ξέρεις...:lol:

Δεν έχω προλάβει.
Ίσως κανονίσω φέτος το καλοκαίρι που θα είμαι πιο χαλαρός.
Αν και τα πρώτα είχαν μεγάλο πρόβλημα με το servo τους.
Βασικά από την σειρά αυτή περισσότερο συμπαθώ το ημί-γυμνο 1200άρι αλλά δεν θα το αγόραζα......

Όσα BMW έχω οδηγήσει...ΔΕΝ!!!
Ιδιαίτερα αυτά με τα tele-lever........

Reaction score
5
Χριστίνα, προφανώς δεν ξέρεις για τι μηχανές μιλάω ε; :lol: Μήπως τις μπερδεύεις με τίποτα Harley του παππού; :lol:

Reaction score
5

Ιδιαίτερα αυτά με τα tele-lever........
Το καταλαβαίνω αυτό. Αν έχεις συνηθίσει με τις βυθίσεις στα φρεναρίσματα (όπως ο περισσότερος κόσμος), σου φαίνεται πολύ περίεργο το να μην βυθίζεται το τιμόνι. Σου δίνει μια σιγουριά όμως, μια ευστάθεια, που βοηθάει. Βέβαια είναι ότι συνηθίσει κανείς. Απλά ελπίζω και άλλοι κατασκευαστές να προσπαθήσουν να καινοτομήσουν λίγο στο μέλλον, γιατί οι βασικές τεχνολογίες στις μηχανές είναι ίδιες από τις αρχές του 20ου αιώνα. Η BMW μόνο τραβάει δικό της δρόμο...

Reaction score
5
Ακη ...μη με προσβαλλεις!!!!!:mad_3:
ΕΓΩ; :shock:
Βρε μήπως εκεί στη Γερμανία έχετε άλλες 'εικόνες' για τους καβαλάρηδες μηχανών;; :happy_5:

Για δες λίγο για τι μηχανές μιλάω...

Reaction score
10
Ναι ειναι αυτο το ρημαδι το μετα τα 45.....οπου αρχιζεις να βαριεσαι τα γκαζια και θελεις τη πιο αργη μοτο που υπαρχει......
μοτο ειπα οχι βεσπακι σαν κι αυτα που μας ζαλιζουν στο δρομο καθε μερα....
Νεο ειδος ...οι βεσπομηχανοβιοι...τι απαισια διτροχα....μπλιαχ

Reaction score
10
συμφωνω και γω για τις BMW, ειμαι απο αυτους που θελουν το βυθισμα και το κυριοτερο που με απωθει ειναι ο κοσμος της BMW αλλα και της Harley στην Ελλαδα.....τους πολλους λεω για να μην παραξηγηθω.

Reaction score
164
Ναι ειναι αυτο το ρημαδι το μετα τα 45.....οπου αρχιζεις να βαριεσαι τα γκαζια και θελεις τη πιο αργη μοτο που υπαρχει......
μοτο ειπα οχι βεσπακι σαν κι αυτα που μας ζαλιζουν στο δρομο καθε μερα....
Νεο ειδος ...οι βεσπομηχανοβιοι...τι απαισια διτροχα....μπλιαχ
Και τα αυτιά σου δεν τα λυπάσαι; Εκτός αν λόγω ηλικίας έχεις αρχίσει να μην ακούς καλά και το σφυροκόπημα της Harley σου ακούγεται σαν ρελαντί γιαπωνέζικου! :happy_5: :happy_5:
Πάρε μια BMW με καλάθι. :happy_8:
Η άσε τη Harley και πάρε τη (Liz) Hurley να ξανανιώσεις! :happy_5:

Reaction score
5
το κυριοτερο που με απωθει ειναι ο κοσμος της BMW αλλα και της Harley στην Ελλαδα.....τους πολλους λεω για να μην παραξηγηθω.
Αυτό πάντως δεν θα το έβαζα εμπόδιο στον δρόμο μου για ένα προϊόν που πιστεύω ότι με ικανοποιεί. Και επειδή μπορεί να τις έχουν οι γιάπηδες για το Κηφισιά-Κολωνάκι, τι έγινε; Την οδήγησα; Μου αρέσει; Τέλος. Τα άλλα είναι επιδερμικά...
Αν ήταν έτσι, ούτε το M Coupe θα είχα πάρει. Γιατί τις M3 τις κυκλοφορούν κάτι ρόμπες. Ε και; Θα χάσω την απόλαυση να οδηγώ ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα για τα λεφτά τους, επειδή στα μάτια κάποιων είναι show-off;
Παλιότερα είχα MX5-1.8lt. Στην Βρετανία πολλοί το θεωρούν 'κοριτσίστικο' αυτοκίνητο. Δεν είναι macho, δεν έχει πολλά άλογα κλπ κλπ Ξέρεις τι λέω εγώ; Tough! Too bad! Αν δεν περάσεις από MX5 νέος, δεν ξέρεις τι σημαίνει χαρά της πισωκίνησης! Τελεία!

Έτσι λειτουργώ εγώ, για να μην παρεξηγιόμαστε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.249
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota