- Reaction score
- 51
Μα τι να σου πει ρε συ Γιάννη, μετά τα 250 σε μηχανή απλά κρατιέσαι και προσεύχεσαι έτσι κι αλλιώς!![]()
Θες να πεις ότι θα εγκαταλείψεις τις μοτοσυκλέτες και θα αγοράσεις μασίφ αμερικάνικο μέταλλο. :happy_8:Τωρα τελευταια δε ξερω πως αλλα μου εχει κατσει, αν αλλαξω μηχανη, να πηδηξω το ποταμακι και να παω προς milwaukee μερια.
Να τη χαιρεσαι Γιαννη τη κουκλα σου...
Εγω αν και εντουρας εχω εναν στρηταδικο ερωτα ...το γνωστο μαυροπουλι...call me XXX.
Τωρα τελευταια δε ξερω πως αλλα μου εχει κατσει, αν αλλαξω μηχανη, να πηδηξω το ποταμακι και να παω προς milwaukee μερια.
Ευχαριστω τα παιδια που προσφερθηκαν να μας παρουν μαζι τους ταξιδακι μεσω του φωτογραφικου υλικου τους....Εγω τωρα κατεβαινω απο τη μηχανη....."Αναμαλλιαστηκα"!!!:cool_4:
Σωστα τα λες....Θες να πεις ότι θα εγκαταλείψεις τις μοτοσυκλέτες και θα αγοράσεις μασίφ αμερικάνικο μέταλλο. :happy_8:
Δεν θα σου λείψει η αίσθηση του να κινείσαι και να στρίβεις; Αν θέλεις απαραίτητα να κάνεις φασαρία, βάλε δυνατό στερεοφωνικό στο αμάξι. Και πιο φτηνά θα σου έρθει, και όταν θέλεις θα το κλείνεις. :happy_8:
Είναι που δεν έχεις οδηγήσει κανα K1200R ή K1200S...(ή έχεις
Σχεδόν για όλα τα μηχανάκια θα μπορούσα να συζητήσω (πριν καταλήξω σε Kawasaki.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ).
Eκτός από δύο: Ηarley & BMW.
Δεν μου ταιριάζουν οδηγικά και μάλλον και αισθητικά.

Όπως σε κόβω, θα σου πήγαιναν...

Είναι που δεν έχεις οδηγήσει κανα K1200R ή K1200S...(ή έχεις:-D
Όπως σε κόβω, θα σου πήγαιναν...
Άμα πας σε BMW, το ποτάμι δεν γυρνάει πίσω πάντως, να το ξέρεις...![]()
Μήπως τις μπερδεύεις με τίποτα Harley του παππού; 
Το καταλαβαίνω αυτό. Αν έχεις συνηθίσει με τις βυθίσεις στα φρεναρίσματα (όπως ο περισσότερος κόσμος), σου φαίνεται πολύ περίεργο το να μην βυθίζεται το τιμόνι. Σου δίνει μια σιγουριά όμως, μια ευστάθεια, που βοηθάει. Βέβαια είναι ότι συνηθίσει κανείς. Απλά ελπίζω και άλλοι κατασκευαστές να προσπαθήσουν να καινοτομήσουν λίγο στο μέλλον, γιατί οι βασικές τεχνολογίες στις μηχανές είναι ίδιες από τις αρχές του 20ου αιώνα. Η BMW μόνο τραβάει δικό της δρόμο...
Ιδιαίτερα αυτά με τα tele-lever........
ΕΓΩ; :shock:Ακη ...μη με προσβαλλεις!!!!!:mad_3:
Και τα αυτιά σου δεν τα λυπάσαι; Εκτός αν λόγω ηλικίας έχεις αρχίσει να μην ακούς καλά και το σφυροκόπημα της Harley σου ακούγεται σαν ρελαντί γιαπωνέζικου! :happy_5: :happy_5:Ναι ειναι αυτο το ρημαδι το μετα τα 45.....οπου αρχιζεις να βαριεσαι τα γκαζια και θελεις τη πιο αργη μοτο που υπαρχει......
μοτο ειπα οχι βεσπακι σαν κι αυτα που μας ζαλιζουν στο δρομο καθε μερα....
Νεο ειδος ...οι βεσπομηχανοβιοι...τι απαισια διτροχα....μπλιαχ
Αυτό πάντως δεν θα το έβαζα εμπόδιο στον δρόμο μου για ένα προϊόν που πιστεύω ότι με ικανοποιεί. Και επειδή μπορεί να τις έχουν οι γιάπηδες για το Κηφισιά-Κολωνάκι, τι έγινε; Την οδήγησα; Μου αρέσει; Τέλος. Τα άλλα είναι επιδερμικά...το κυριοτερο που με απωθει ειναι ο κοσμος της BMW αλλα και της Harley στην Ελλαδα.....τους πολλους λεω για να μην παραξηγηθω.