lcd 46-47"

Reaction score
0
λόγω ανωτέρας βίας, θα αποχωριστώ την AMOI 42" που απολάμβανα μέχρι τώρα. Το κενό της θα αναπληρωθεί σύντομα με ένα μοντέλο 46-47".

έχετε να προτείνετε κάτι; με ενδιαφέρει να ναι 1080p panel και όσο πιο οικονομικό γίνεται.

ευχαριστώ

Reaction score
0
Δες και τις καινουργιες Samsung...
Αν η βία δεν είναι υπερβολικά ...ανωτέρα, η καλύτερη λύση ειναι να περιμενεις μιας και αναμενονται αρκετά νεα μοντέλα true-hd στους επόμενους μήνες
Η τωρινή περιοδος δεν ειναι η καλύτερη για τετοια αγορά κατά τη γνώμη μου...

Reaction score
0
1080p 46άρες αναμένονται οι Samsung M86/87 στους επόμενους μήνες με καλές κριτικές.
Επίσης περιμένουμε και τις Sharp HD1E και XL1Ε (Καλοκαίρι - Φθινόπωρο).

Αν βιάζεσαι μάλλον η 46W2000 είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή (σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι κάτω από 2500).
Μην ξεχνάς και την LG 47LB2RF την 47άρα που είναι αυτή τη στιγμή κοντά στα 2.800 και έχει και επιπλέον PIP με 2πλό tuner.
Αν μπορείς να τις δεις κάπου να έχεις προσωπική άποψη.

Reaction score
0
ενδιαφέρουσα και η samsung...μάλλον πρέπει να τις δω και από κοντά όλες μία-μία πριν αποφασίσω..

ίσως κάνω υπομονή να μπει το καλοκαιράκι.μήπως πέσουν οι τιμές; μήπως έρθει και τίποτα άλλο; κάπως έτσι...

Reaction score
0
Είμαι και εγώ υπό αναζήτηση για 46αρα στα 1080p και έχω καταλήξει στις εξης:

SHARP LC 46XD1E ~2700€
SAMSUNG LE46F71B ~2500€
SAMSUNG LE46M86BDX ~2700€
SONY KDL 46W2000 ~2700
SONY KDL 46X2000 ~3600

Έχει κανείς κάποιο σχόλιο για τις παραπάνω tvs ή κάποια καλύτερη πρόταση;

Reaction score
84
Είμαι και εγώ υπό αναζήτηση για 46αρα στα 1080p και έχω καταλήξει στις εξης:

SHARP LC 46XD1E ~2700€
SAMSUNG LE46F71B ~2500€
SAMSUNG LE46M86BDX ~2700€
SONY KDL 46W2000 ~2700
SONY KDL 46X2000 ~3600

Έχει κανείς κάποιο σχόλιο για τις παραπάνω tvs ή κάποια καλύτερη πρόταση;
Θα προτιμούσα την SAMSUNG LE86M86BDX έχει πολύ καλό μαύρο το καλύτρεο ίσως από όλες τις ποιο πάνω lcd!!!!

Reaction score
0
Νομίζω ότι τώρα πλέον υποστηρίζει όντως 1080p ...

Είχα δει κάποια specs και είχε όλες τις υποστηριζόμενες αναλύσεις 720p/1080i/1080p ξεχωριστά.

Νομίζω πως δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος, το οποίο παρεμπιπτόντως το είχε κάνει και η Toshiba στις 1920*1080 τηλεοράσεις της.

Προφανώς ήταν κόλπο μάρκετινγκ το οποίο απέτυχε ... φέτος 1080i του χρόνου 1080p ... κοκ

Reaction score
0
kali fainetai i philips alla mipos einai 1080i?
Οχι ειναι 1080p, άλλωστε γι αυτο το λόγο το PIXEL PLUS έγινε PERFECT PIXEL... επειδή πλέον μπορεί να επεξεργάζεται και σήματα 1080p..:cool_1:

Reaction score
0
ενδιαφέρουσα φαίνεται η philips ομολογώ...δεν ξέρω αν εμπιστεύομαι πια αυτήν την εταιρεία όμως...Οι sharp Οι aquos ακόμα δεν έχουν έρθει;

έχει πάρει κανείς samsung σειράς tulip (1080P) να μας πει εντυπώσεις;

επίσης οι νέες σειρές από την ΑΜΟΙ αργούν; έχουμε κανένα info;

Reaction score
0
Απάντηση: lcd 46-47"

θελετε να μαθετε κατι για τη Philips, μακρια απο την αγορα της γιατι το service ειναι απαραδεκτο.κατοχος τις 37pf9830 και τις 37pf9731D.Και το λεω γιατι η 9830μου παρουσιασε 8 καμενα pixel μετα απο 6 μηνες και η καταληξη ηταν να παει τρεις φορες για σερβις,για το λογο οτι ερχοταν σπιτι μου και ηταν με 2 και 3 καμενα pixel καθε φορα και το αστειο ειναι οτι εγινε και ελεγχος πριν την φερουν.Εγινε αντικατασταση μετα απο μεγαλη φασαρια με τον αντιπροσωπο με την 9731D αλλα δυστηχως και αυτη ηταν με 7 καμενα pixel με αποτελεσμα να παρω τα λεφτα μου πισω μετα απο εναμιση μηνα ταλαιπωρια και αφου ημουνα ετοιμος να του στειλο εξωδικο απο δικηγορο.ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ SERVICE PHILIPS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ Η 2 LCD 9731D ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: lcd 46-47"

ενδιαφέρουσα φαίνεται η philips ομολογώ...δεν ξέρω αν εμπιστεύομαι πια αυτήν την εταιρεία όμως...Οι sharp Οι aquos ακόμα δεν έχουν έρθει;

έχει πάρει κανείς samsung σειράς tulip (1080P) να μας πει εντυπώσεις;

επίσης οι νέες σειρές από την ΑΜΟΙ αργούν; έχουμε κανένα info;
Η τulip είναι άπεχτι φίλε μου και αξίζει να την αγοράσεις και στο λέω γιατί η Philips 3791D δεν πίανει μία μπρόστα στη samsung 46" M86.Είμαι κάτοχος και των δύο και οι διαφορές ειναι τεράστιες στα χρώματα και στην άψογη ευκρίνεια που εχει.Και το ωραίο είναι οτι δεν χρειάστικε να κάνω καμία ρύθμηση στην εικόνα τόσο τέλεια ειναι. :rei:

Reaction score
108
Re: Απάντηση: Re: lcd 46-47"

Η τulip είναι άπεχτι φίλε μου και αξίζει να την αγοράσεις και στο λέω γιατί η Philips 3791D δεν πίανει μία μπρόστα στη samsung 46" M86.Είμαι κάτοχος και των δύο και οι διαφορές ειναι τεράστιες στα χρώματα και στην άψογη ευκρίνεια που εχει.Και το ωραίο είναι οτι δεν χρειάστικε να κάνω καμία ρύθμηση στην εικόνα τόσο τέλεια ειναι. :rei:
Η samsung καλυτερη απο την κορυφαια της philips 9731?:crazy_1: Ειμαι υπερ της philips στις τηλεορασεις επηρεασμενος απο τις αψογες crt που εβγαζε αλλα και τις καινουργιες που χειριζονται το τηλεοπτικο σημα οπως καμια αλλη(στη σειρα 9 παντα αναφερομαι). Αλλα ειμαι ετοιμος να αγορασω τη samsung LE40M87 λογω της μεγαλης διαφορας τιμης μεταξυ τους. Εχει οντως καλυτερη εικονα η samsung? Ειχα μια samsung LE37R72 πριν απο κανενα εξαμηνο και ηταν απογοητευση σε ολους τους τομεις εκτος της σχεδιασης!wall_1

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: lcd 46-47"

Η samsung καλυτερη απο την κορυφαια της philips 9731?:crazy_1: Ειμαι υπερ της philips στις τηλεορασεις επηρεασμενος απο τις αψογες crt που εβγαζε αλλα και τις καινουργιες που χειριζονται το τηλεοπτικο σημα οπως καμια αλλη(στη σειρα 9 παντα αναφερομαι). Αλλα ειμαι ετοιμος να αγορασω τη samsung LE40M87 λογω της μεγαλης διαφορας τιμης μεταξυ τους. Εχει οντως καλυτερη εικονα η samsung? Ειχα μια samsung LE37R72 πριν απο κανενα εξαμηνο και ηταν απογοητευση σε ολους τους τομεις εκτος της σχεδιασης!wall_1
Αν λέω ψέματα τοτε βρίσεμαι.Αν θέλεις να κάνεις σύγκριση αρκεί μια Βόλτα στη Στουρνάρη στο Πλαίσιο για να καταλάβεις τι εστί τulip 40-46.Και αν θέλεις κανε και μία βόλτα στον καινούριο κοτσόβολο της Λ.Βουλιαγγμένης(εκει που ήταν παλιά η βόλβο) στην 47pfl9732d της PHILIPS.καλα τα αμπλαιτ και τα usb της αλλα καλήτερη εικόνα εχεί η sumsung πίστεψέμαι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis