Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
είναι 1080p?Sony KDL-46W2000
Ναι. Ιδιαίτερα φθηνή δεν είναι πάντως, λίγο κάτω από τα 3000 €.είναι 1080p?
Θα προτιμούσα την SAMSUNG LE86M86BDX έχει πολύ καλό μαύρο το καλύτρεο ίσως από όλες τις ποιο πάνω lcd!!!!Είμαι και εγώ υπό αναζήτηση για 46αρα στα 1080p και έχω καταλήξει στις εξης:
SHARP LC 46XD1E ~2700€
SAMSUNG LE46F71B ~2500€
SAMSUNG LE46M86BDX ~2700€
SONY KDL 46W2000 ~2700
SONY KDL 46X2000 ~3600
Έχει κανείς κάποιο σχόλιο για τις παραπάνω tvs ή κάποια καλύτερη πρόταση;
Προσοχή, επειδή το έχει ξανακάνει η Philips: Γράφει "υποστήριξη ανάλυσης 1080p" και εννοούν 1080pixels!kali fainetai i philips alla mipos einai 1080i?
Οχι ειναι 1080p, άλλωστε γι αυτο το λόγο το PIXEL PLUS έγινε PERFECT PIXEL... επειδή πλέον μπορεί να επεξεργάζεται και σήματα 1080p..:cool_1:kali fainetai i philips alla mipos einai 1080i?
Η τulip είναι άπεχτι φίλε μου και αξίζει να την αγοράσεις και στο λέω γιατί η Philips 3791D δεν πίανει μία μπρόστα στη samsung 46" M86.Είμαι κάτοχος και των δύο και οι διαφορές ειναι τεράστιες στα χρώματα και στην άψογη ευκρίνεια που εχει.Και το ωραίο είναι οτι δεν χρειάστικε να κάνω καμία ρύθμηση στην εικόνα τόσο τέλεια ειναι. :rei:ενδιαφέρουσα φαίνεται η philips ομολογώ...δεν ξέρω αν εμπιστεύομαι πια αυτήν την εταιρεία όμως...Οι sharp Οι aquos ακόμα δεν έχουν έρθει;
έχει πάρει κανείς samsung σειράς tulip (1080P) να μας πει εντυπώσεις;
επίσης οι νέες σειρές από την ΑΜΟΙ αργούν; έχουμε κανένα info;
Η samsung καλυτερη απο την κορυφαια της philips 9731?:crazy_1: Ειμαι υπερ της philips στις τηλεορασεις επηρεασμενος απο τις αψογες crt που εβγαζε αλλα και τις καινουργιες που χειριζονται το τηλεοπτικο σημα οπως καμια αλλη(στη σειρα 9 παντα αναφερομαι). Αλλα ειμαι ετοιμος να αγορασω τη samsung LE40M87 λογω της μεγαλης διαφορας τιμης μεταξυ τους. Εχει οντως καλυτερη εικονα η samsung? Ειχα μια samsung LE37R72 πριν απο κανενα εξαμηνο και ηταν απογοητευση σε ολους τους τομεις εκτος της σχεδιασης!wall_1Η τulip είναι άπεχτι φίλε μου και αξίζει να την αγοράσεις και στο λέω γιατί η Philips 3791D δεν πίανει μία μπρόστα στη samsung 46" M86.Είμαι κάτοχος και των δύο και οι διαφορές ειναι τεράστιες στα χρώματα και στην άψογη ευκρίνεια που εχει.Και το ωραίο είναι οτι δεν χρειάστικε να κάνω καμία ρύθμηση στην εικόνα τόσο τέλεια ειναι. :rei:
Αν λέω ψέματα τοτε βρίσεμαι.Αν θέλεις να κάνεις σύγκριση αρκεί μια Βόλτα στη Στουρνάρη στο Πλαίσιο για να καταλάβεις τι εστί τulip 40-46.Και αν θέλεις κανε και μία βόλτα στον καινούριο κοτσόβολο της Λ.Βουλιαγγμένης(εκει που ήταν παλιά η βόλβο) στην 47pfl9732d της PHILIPS.καλα τα αμπλαιτ και τα usb της αλλα καλήτερη εικόνα εχεί η sumsung πίστεψέμαι.Η samsung καλυτερη απο την κορυφαια της philips 9731?:crazy_1: Ειμαι υπερ της philips στις τηλεορασεις επηρεασμενος απο τις αψογες crt που εβγαζε αλλα και τις καινουργιες που χειριζονται το τηλεοπτικο σημα οπως καμια αλλη(στη σειρα 9 παντα αναφερομαι). Αλλα ειμαι ετοιμος να αγορασω τη samsung LE40M87 λογω της μεγαλης διαφορας τιμης μεταξυ τους. Εχει οντως καλυτερη εικονα η samsung? Ειχα μια samsung LE37R72 πριν απο κανενα εξαμηνο και ηταν απογοητευση σε ολους τους τομεις εκτος της σχεδιασης!wall_1