Δεκτή η πρόκληση

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μαρίνε, θα μου δανείσεις για το blind test το πιο ακριβό καλώδιο ηχείων που έχεις στο μαγαζί?
Φυσικα . Αλλωστε στο εχω προτεινει δυο , τρεις φορες γαι να τ ακουσεις στο συστημα σου και εσυ αρνηθηκες .

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ομως με την προυποθεση οτι αν χασεις δεν θα ξαναγραψεις τιποτα και πουθενα .

.
Η αντιστοιχη προυποθεση θα ειναι να μην ξαναπουλησεις καλωδια?:happy_8:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Φυσικα και δεχομαι . Ομως με την προυποθεση οτι αν χασεις δεν θα ξαναγραψεις τιποτα και πουθενα . Δεχεσαι φανταστικε σιγουρε ;;;;

Οσο για την γλωσσα μου το Σαββατοκυριακο συναναστρεφοταν με ομορφες δεσποινιδες .
Χωρίς στοίχημα κύριε Ντόκο. Δεν παρακολουθείτε το θέμα; Ακόμη εκεί είστε;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ναι , τα δικα σου , τα REAL CABLE :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Δικα μου ,που λεει ο λογος!
οταν το ακριβοτερο ιντερκονεκτ κανει 300 ευρω ΔΕΝ ειναι hi end!!:crazy_3: "happy_1"

Reaction score
3.581
Ναι , τα δικα σου , τα REAL CABLE :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Είναι αυτά που δίνεις δώρο με κάθε αγορά ηχείων ή βιντεοπροβολέα ?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Δικα μου ,που λεει ο λογος!
οταν το ακριβοτερο ιντερκονεκτ κανει 300 ευρω ΔΕΝ ειναι hi end!!:crazy_3: "happy_1"

300 ευρωωωωωω ;;;;; Τολμας να λες οτι δεν ειναι Hi End ;;;;

...κατσε να το σφυριξω στον Κογια και θ ακουσεις τα εξ αμαξης :happy_5::happy_5::happy_5:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Είναι αυτά που δίνεις δώρο με κάθε αγορά ηχείων ή βιντεοπροβολέα ?

Οχι βρε ! Μαζι με καθε XLO δινω και ενα αληθινο καλωδιο !!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Καλά, κατάλαβα. Νίκο, ό,τι κάνουμε θα το κάνουμε στη Θεσσαλονίκη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
300 ευρωωωωωω ;;;;; Τολμας να λες οτι δεν ειναι Hi End ;;;;

...κατσε να το σφυριξω στον Κογια και θ ακουσεις τα εξ αμαξης :happy_5::happy_5::happy_5:
Tα βυσματα ειναι ακριβα βρε ,οχι το καλωδιο"happy_1"

Reaction score
3.581
Μαρίνε, θα μου δανείσεις για το blind test το πιο ακριβό καλώδιο ηχείων που έχεις στο μαγαζί?
Mακάρι να έχει γίνει η νέα παραλαβή με τα XLO Unlimited.
Να τα πάρεις μετά σπίτι σου να τα ακούσεις με την ησυχία σου γιατί στο blind test δεν πρόκειται να τα ακούσεις. Μετά από 2-3 μέρες ακρόασης, θα καταλάβεις .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ξερεις το blind test πρεπει να γινει απο αυτους που εχουν κατα καιρους δηλωσει οτι ακουνε διαφορες μεταξυ καλωδιων . Αν ειναι να μαζευτειτε ολοι οσοι αρνειστε την υπαρξη διαφορων τοτε μονο αδιαβλητο δεν θα ειναι το TEST .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Mακάρι να έχει γίνει η νέα παραλαβή με τα XLO Unlimited.
Να το πάρεις μετά σπίτι σου να το ακούσεις με την ησυχία σου γιατί στο blind test δεν πρίκειται να το ακούσεις. Μετά από 2-3 μέρες ακρόασης θα καταλάβεις .

Αυτο ακριβως θα στειλω !!!! Ποσο στοιχημα βαζεις οτι :happy_6: δεν θα το ακουσει σπιτι του , ετσι απο γινατι , ο Νικος (ο Τσαρουχας) ;;;;;;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτο ακριβως θα στειλω !!!! Ποσο στοιχημα βαζεις οτι :happy_6: δεν θα το ακουσει σπιτι του , ετσι απο γινατι , ο Νικος (ο Τσαρουχας) ;;;;;;
Τι σε κάνει βρε να πιστεύεις ότι έχω όρεξη και ότι έχει νόημα να παίζω στο σύστημά μου με τα καλώδια όταν τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα θελήσω στον ήχο μπορώ να τις φέρω αλλιώς?
Παρεμπιπτόντως τα καλώδια που χρησιμοποιώ τώρα είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ στα ηχεία. Το επόμενο βήμα είναι να μην έχω καθόλου καλώδια.

Κοινώς αν ήταν όλοι οι πελάτες σου σαν κι εμένα, βράστα χαράλαμπε. "happy_1" :happy_4:

Προφανώς...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξερεις το blind test πρεπει να γινει απο αυτους που εχουν κατα καιρους δηλωσει οτι ακουνε διαφορες μεταξυ καλωδιων . Αν ειναι να μαζευτειτε ολοι οσοι αρνειστε την υπαρξη διαφορων τοτε μονο αδιαβλητο δεν θα ειναι το TEST .
Ξέρεις... τα blind tests πρέπει να γίνονται από υγιής ανθρώπους που ακούνε καλά.

Reaction score
3.581
Εσύ πόσο στοίχημα πας ότι δεν πρόκειται να ακούσουν διαφορές ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το ωραίο θα είναι να ακούσουνε διαφορές και στην αξιολόγηση να προτιμήσουν το άλλο... :cool_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Τι σε κάνει βρε να πιστεύεις ότι έχω όρεξη και ότι έχει νόημα να παίζω στο σύστημά μου με τα καλώδια όταν τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα θελήσω στον ήχο μπορώ να τις φέρω αλλιώς?

Αλλιως+καλωδια=καλυτερα :happy_6:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67