- Reaction score
- 4
Και αλλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!Που να 'ξερα τι θα γινόταν με το post που έκανα...:crazy_1:
Και φανταστείτε ότι έχω PS3!
Και αλλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!Που να 'ξερα τι θα γινόταν με το post που έκανα...:crazy_1:
Και φανταστείτε ότι έχω PS3!
Έχω και XBOX.Και αλλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!
Τρεις φορες Προδοτης.....απανω του.....!!!!!!!!!!Έχω και XBOX.
Και καρφί δε μου καίγεται πιο είναι καλύτερο (αν ισχύει κάτι τέτοιο).
Προτιμώ το PC για παιχνίδια... :crazy_1::crazy_1::crazy_1:
Εδω θα πρεπει να συμφωνησω. Λιγες κονσολες-μικρη ζημια, πολλες κονσολες-μεγαλη ζημια.Επίσης φυσικά δεν έχει σχέση με "χαμηλές πωλήσεις" που λένε , αφού η κάθε κονσόλα δίνεται με ζημιά και υψηλές πωλήσεις δεν θα την μείωναν αλλά θα την μεγάλωναν.
ναι βρε άτιμε! αλλά δεν τον εκανες υπογραφή :happy_5::happy_5::happy_5:Τρεις φορες Προδοτης.....απανω του.....!!!!!!!!!!
+1...... και να καταλάβεις ότι είναι λίγο πρόχειρο το άρθρο...........
Εδώ :happy_4:Εφτασα λοιπον στην εξης απορια....
Που στο διαολο βρηκε η Νauτεμπορικη και ο δημοσιογραφος αυτα στοιχεια και πως εβγαλε αυτα τα συμπερασματα.... γιατι εγω αλλα εχω δει... Εκτος και αν συνεργαζονται με κανενα Εργαστηρι Δημοσιογραφιας και γραφουν μπουρδες....
Ποιος ειναι αυτος που το εγραψε και δεν υπογραφει το αρθρο;
Μηπως εχει μερδεψει το FY06 με κανενα παλιοτερο;
:mad_2:
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχα............ "happy_1" :happy_5: "happy_1"ναι βρε άτιμε! αλλά δεν τον εκανες υπογραφή :happy_5::happy_5::happy_5:
Σωστός. :cool_4:Η μετοχή της Sony ανέβηκε λόγω ισχυρών πωλήσεων σε τηλεοράσεις και άλλους τομείς.
Δεν προήλθε όμως από την Sony το ότι οι ζημιές οφείλονται στις χαμηλές πωλήσεις ps3 ...αυτό ήταν λάθος των Site.Γιώργο...αυτό που λες δεν παίζει. Το Bloomberg ΕΙΝΑΙ οι πηγή...όπως και το Reuters. Τα στοιχεία προέρχονται κατευθείαν από τις εταιρείες (την Sony στην προκειμένη περίπτωση) και δεν αμφισβητούνται.
Προτιμώ το PC για παιχνίδια... :crazy_1::crazy_1::crazy_1: