Sony: Oι μεγαλύτερες ζημίες σε τέσσερα χρόνια

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.862
Και αλλος ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!
Έχω και XBOX.
Και καρφί δε μου καίγεται πιο είναι καλύτερο (αν ισχύει κάτι τέτοιο).
Προτιμώ το PC για παιχνίδια... :crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Reaction score
4
Έχω και XBOX.
Και καρφί δε μου καίγεται πιο είναι καλύτερο (αν ισχύει κάτι τέτοιο).
Τρεις φορες Προδοτης.....απανω του.....!!!!!!!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Sony: Oι μεγαλύτερες ζημίες σε τέσσερα χρόνια

Επίσης φυσικά δεν έχει σχέση με "χαμηλές πωλήσεις" που λένε , αφού η κάθε κονσόλα δίνεται με ζημιά και υψηλές πωλήσεις δεν θα την μείωναν αλλά θα την μεγάλωναν.
Εδω θα πρεπει να συμφωνησω. Λιγες κονσολες-μικρη ζημια, πολλες κονσολες-μεγαλη ζημια.

Reaction score
7
...... και να καταλάβεις ότι είναι λίγο πρόχειρο το άρθρο...........
+1

Καταρχην απο "οικονομικα θεματα" ειμαι ασχετος, αλλα θελω να πιστευω οτι οσο ασχετος και να ειμαι, διαβαζοντας 2 οικονομικα αρθρα (ενα εφημεριδας και ενα επισημο) για το ιδιο θεμα, θα μπορεσω να καταλαβω κατι. Κατι απλο... αν εινια ασπρο ή αν ειναι μαυρο... οχι λεπτομεριες με φρου φρου κι αρωματα, αλλα την κεντρικη ιδεα...

Εφτασα λοιπον στην εξης απορια....

Που στο διαολο βρηκε η Νauτεμπορικη και ο δημοσιογραφος αυτα στοιχεια και πως εβγαλε αυτα τα συμπερασματα.... γιατι εγω αλλα εχω δει... Εκτος και αν συνεργαζονται με κανενα Εργαστηρι Δημοσιογραφιας και γραφουν μπουρδες....
Ποιος ειναι αυτος που το εγραψε και δεν υπογραφει το αρθρο;
Μηπως εχει μερδεψει το FY06 με κανενα παλιοτερο;

:mad_2:

GTX

Reaction score
39
Εφτασα λοιπον στην εξης απορια....

Που στο διαολο βρηκε η Νauτεμπορικη και ο δημοσιογραφος αυτα στοιχεια και πως εβγαλε αυτα τα συμπερασματα.... γιατι εγω αλλα εχω δει... Εκτος και αν συνεργαζονται με κανενα Εργαστηρι Δημοσιογραφιας και γραφουν μπουρδες....
Ποιος ειναι αυτος που το εγραψε και δεν υπογραφει το αρθρο;
Μηπως εχει μερδεψει το FY06 με κανενα παλιοτερο;

:mad_2:
Εδώ :happy_4:

Αν κάπου δε συμφωνείς μπορείς να στείλεις και e-mail στον αρθρογράφο του Bloomberg.

Reaction score
5
Γιώργο...αυτό που λες δεν παίζει. Το Bloomberg ΕΙΝΑΙ οι πηγή...όπως και το Reuters. Τα στοιχεία προέρχονται κατευθείαν από τις εταιρείες (την Sony στην προκειμένη περίπτωση) και δεν αμφισβητούνται. Αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι είναι απλή παράθεση γεγονότων και αριθμών, χωρίς ίχνος υποκειμενικότητας. Δεν είναι Mega και Antenna εκεί. Αν ο συντάκτης της είδησης έβαζε υποκειμενικές κρίσεις, απλά θα τις έκοβε ο editor. Έτσι δουλεύει αυτό το κουρμπέτι.

Η μετοχή της Sony ανέβηκε λόγω ισχυρών πωλήσεων σε τηλεοράσεις και άλλους τομείς. Ο τομέας παιχνιδιών απλά 'αναμένεται' να έχει μικρότερη χασούρα τα επόμενα τέταρτα, γιαυτό και είναι χαρούμενοι σχετικά οι επενδυτές.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Sony: Oι μεγαλύτερες ζημίες σε τέσσερα χρόνια

Η μετοχή της Sony ανέβηκε λόγω ισχυρών πωλήσεων σε τηλεοράσεις και άλλους τομείς.
Σωστός. :cool_4:

Reaction score
0
Γιώργο...αυτό που λες δεν παίζει. Το Bloomberg ΕΙΝΑΙ οι πηγή...όπως και το Reuters. Τα στοιχεία προέρχονται κατευθείαν από τις εταιρείες (την Sony στην προκειμένη περίπτωση) και δεν αμφισβητούνται.
Δεν προήλθε όμως από την Sony το ότι οι ζημιές οφείλονται στις χαμηλές πωλήσεις ps3 ...αυτό ήταν λάθος των Site.
Στην πραγματικότητα αν πουλούσε πολύ περισσότερο το ps3 θα είχαν μεγαλύτερες ζημιές γιατί δεν κερδίζουν χρήματα από κάθε κομμάτι που πουλάνε.

Το ότι είχαν τεράστιες ζημιές το τρίμηνο που έκαναν ουσιαστικά το launch του ps3 είναι λογικό (γιατί είπαμε ότι πραγματικά δίνουν με ζημιά) , και το ότι κατέληξαν μείων συνολικά για το τρίμηνο δεν ξέρω αν λέει κάτι ιδιαίτερο.
(σε ολόκληρο το χρόνο βέβαια ακόμη έχει κέρδη η sony παρά το launch του ps3 , και οι μετοχές δείχνουν μια εικόνα ότι δεν είναι κάτι τρομερό το μέγεθος της ζημιάς... δεν έχουμε άλλα σοβαρά στοιχεία από το site)

ΥΓ
Το μόνο πολύ χοντρικό συμπέρασμα που μπορεί να βγει από τους αριθμούς τους είναι ότι πραγματικά πρέπει να χάνουν πάνω από 200$ για κάθε κονσόλα που πούλησαν.
(ζημιές έχει και η MS μέχρι και τώρα, που σημαίνει ότι και εκεί δίνουν το 360 κάτω του κόστους ακόμα)

Reaction score
14

Εμ αααα!!!! Σιγά μην ασχολούμαστε με βλακείες.
PC και πάλι PC! :happy_8: :happy_5:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv