Με ενοχλει...

Reaction score
50
Εγώ γενικά δεν έχω πρόβλημα ούτε με greeklish ούτε με ανορθογραφίες (αν και καταλαβαίνω πολλούς που παραπονιούνται για greeklish γι' αυτό και δεν τα χρησιμοποιώ). Παρόλαυτά η υπερβολική ανορθογραφία με πειράζει. Αλλά μιλάω για τέτοιου επιπέδου ανορθογραφία που δεν έχω δει εδώ μέσα (ή ίσως πολύ σπάνια). Τώρα το να μην είναι και κάποιος πολύ ορθογράφος ε δεν είμαστε και σε φιλολογικό forum (αν και πιστεύω ότι εφόσον το μέσον επικοινωνίας εδώ είναι ο γραπτός λόγος καλό είναι ο καθένας να κάνει τις προσπάθειές του, όχι τίποτε άλλο για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα και ξεχάσουμε τη γλώσσα μας - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Αυτό που μ' ενοχλεί πολύ είναι τα... αντίθετα των greeklish. Του τύπου "αι ντοντ γουάντ του γκόου άουτ". Βέβαια αυτά χρησιμοποιούνται σπάνια και για μόνο για πλάκα (απ' όσο έχω δει) αλλά και πάλι είναι αδύνατον να τα διαβάσω, χρειάζεται να προσπαθήσω πολύ.

Reaction score
19
Αυτό που μ' ενοχλεί πολύ είναι τα... αντίθετα των greeklish. Του τύπου "αι ντοντ γουάντ του γκόου άουτ". Βέβαια αυτά χρησιμοποιούνται σπάνια και για μόνο για πλάκα (απ' όσο έχω δει) αλλά και πάλι είναι αδύνατον να τα διαβάσω, χρειάζεται να προσπαθήσω πολύ.
Εντάξει, αυτά είναι χαριτωμένα! :-D

Εγώ πάντως αυτό που μισώ περισσότερο είναι η μετεξέλιξη των greeklish:
tu tipu opos vlepete tora, ute kan ligi orthografia eno malista trogonte k oi sindesmoi! ELEOC :happy_5:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Με ενοχλει...

Γιου αρ σο ράιτ Μάνος, ιτς τέρεμπλ! Πρεπόστερους ίβεν! :crazy_3: :happy_8:

(Έλα ρε, πολύ γέλιο έχουν αυτά! :respect: )

Reaction score
50
Καλά δεν είπα, για πλάκα χρησιμοποιούνται (ευτυχώς). Απλά είναι απ' τα κείμενα που δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να διαβάσω (εεε αυτά κι οι γλώσσες που δεν ξέρω χεχε!).

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τελικά ξέρετε τι καταλαβαίνω ότι ενοχλεί τους περισσότερους, του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου?

Το να επισημαίνεται επανειλημμένα και από πολλά άτομα ότι κάτι ενοχλεί - μιλάμε για κάποια συνήθεια ή τρόπο, ΟΧΙ φυσικά για απόψεις και διαφωνίες -, και ο ενοχλών να αγνοεί την επισήμανση, χωρίς να υπάρχει πρακτικός λόγος που τον αναγκάζει, κοινώς δηλαδή να τη γράφει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.943
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm