Ρόζ Φωτοτύπος

Reaction score
17.624
Λαμπρο,τι σωμα θανατηφορο ειναι αυτο!!!Mη το κρυβεις κατω απ τα φαρδια Τ-shirt....Ανηκει σ ολες τις γυναικες!!!:cool_4: :cool_4:

Ισχυρη η λαμψη σου!Βοη8εια μας....

Reaction score
50
Ακουω ποσα μου δινεις για να σταματησω να σε βαζω στο φωτοτυπο! :happy_5:

Δηλαδή παλικάρι μου, η Ρίτσα πόσα σου δίνει και δεν την βάζεις στον φωτότυπο??? :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

(ευτυχώς που έχει η κοπέλα.....γκούχου γκούχου...εχμμμ...η "εν τόπω" πολλά και σε πληρώνει, γιατί θα ψάχναμε για μανταλάκια ΚΑΙ εδώ μέσα..) :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
Kαλα καλα Γιαννακη!
Οι φωτογραφιες σου μου ερχονται με e-mail απο γνωστο μελος του AV-Site!
Σε λιγο θα με παρακαλας και εσυ οταν θα σε περιποιηθω και σενα στον ροζ φωτοτυπο! :happy_5::happy_5::happy_5: :happy_8::happy_8::happy_8: :crazy_3::crazy_3::crazy_3: "happy_1""happy_1""happy_1" :happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
4
Αραγε εχουμε αναρωτηθει ποτε αν παιζαμε σε μια ταινια ποιον θα θελαμε να υποδυθουμε?
Παρακατω μπορειτε να κανετε ενα συγκριτικο με τους πραγματικους ηθοποιους και ορισμενα γνωστα μελη που ονειρευονται να τους παρουν την θεση! :crazy_3:

Π.Χ. εγω νομιζω οτι θα τα πηγαινα πολυ καλυτερα στον ρολο του GLADIATOR! :happy_5:

O antony6 θα τα καταφερνε καλυτερα στο Χ-ΜΕΝ ? :crazy_3:

Reaction score
4
ο Αναξ στον SUPERMAN? :happy_5:

Mηπως ο regunus στο X-MEN δεν θα ηταν καλυτερος και περισσοτερο εκτυφλωτικος ???

Η μηπως η Γιωτα δεν θα ηταν καλυτερη απο την αλλη την κρυοκολη? :happy_8:

Reaction score
1
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Θα πηγαινες αν στο βλεμμα σου δεν αποτυπωνοταν η απορια: "Ωχ. Που με ριξανε εδω μεσα?" :happy_8:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μεγάλη ιστορία άνοιξες με τις ταινίες Λευτέρη...:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Προβλέπω σφαγή!

Reaction score
4
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Θα πηγαινες αν στο βλεμμα σου δεν αποτυπωνοταν η απορια: "Ωχ. Που με ριξανε εδω μεσα?" :happy_8:
Ειπα να παιξω τον ρολο περισσοτερο ρεαλιστικα! Να δειχνω και λιγο χεσμενος! :happy_5:

Reaction score
0
ο SUPER ΑΝΑΞ ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
χααχαχαχααχαχααχχχααχααχαχχαχχαχαχα

Reaction score
173
Απάντηση: Ρόζ Φωτοτύπος

O Ζuperman με την τσιγαρια ειναι περα βρεχει χαχα

Reaction score
14
Με περιποιήθηκε... μου έφτιαξε τιραμισού με τα χεράκια του!!!
φτιάχνω και ένα άλλο τιραμισού με τα πόδια μου που απλά δεν θέλει μασκαρπόνε τυρί.... υπάρχει υποκατάστατο ποδοτήρι... αλλά το φτιάχνω σε ειδικές περιπτώσεις... και οχι σε καλούς και αγαπητους φίλους!

Αααααα προσεχώς (κόλλησα απο αργύρη και Κέλλερ) φωτογραφίες του γενικού και της γενικού σε ρυθμού Αργεντίνας και Κούβας!!!!!

Reaction score
14

το σώμα σε "σφίχτης" εκδοση!!!

Λαμπρό κορμί και ακόμα καλίτερο σλιπάκι σε σκατουλί χρώμα!!

Attachments

Reaction score
14

τρελλό κιτρινοχαβανέζικο μπόξερ απο τον Αρβα"νικ"άκη μετά θήκης για Ipod με το ραδιοφωνικό του πρόγραμμα!!

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp