Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
0
εδω ειναι thread μισους!!! αν σου φαινονται αστεια αυτα φιλε...δε ξερεις τι λες...
Έχεις δίκιο Vag:D Σε μισώωωωωωωωωωωωω:mad_3: Εύχομαι να σου κουνηθεί η blu-ray diode στην μετακόμιση και να πείς Bye-Bye στο Blu-Ray:happy_9:

Reaction score
1
ειπαμε μισος αλλα και...καταρες??? anyway εγω μονο κονσολες (και τις εταιριες τους) μισω απιστευτα!!! και η blu-ray diode μου δε θα κουνηθει, σταματησε να κουνιεται μετα τα μαθηματα υγιους σεξουαλικου προσανατολισμου.

Reaction score
7
Μισώ την Toshiba 32WL66. Εύχομαι σε όλους τους κατόχους της παραπάνω TV να καούν 1366 x 768 Pixels :mad_2: και πριν συμβεί αυτό να δέχεται μόνο σήμα από HDMI και τηλεοπτικά κανάλια.

Reaction score
0
Μισώ την Toshiba 32WL66. Εύχομαι σε όλους τους κατόχους της παραπάνω TV να καούν 1366 x 768 Pixels :mad_2: και πριν συμβεί αυτό να δέχεται μόνο σήμα από HDMI και τηλεοπτικά κανάλια.
sub σε έχω σε απόσταση βολής. Πρόσεχε τι γράφεις γιατί θα φύγει κανένας χάρακας. Θα έρθω να πάρω την sharp από το σπίτι σου εγώ, δεν κολλώνω:crazy_3:

Reaction score
1
τη 37αρα ομως την αγαπας λιγο ε?

Reaction score
7
τη 37αρα ομως την αγαπας λιγο ε?
Ναι, σε αντίθεση με σένα που της σύνδεσες την κεραία στη θύρα VGA "happy_1" ...Μα γιατί δεν πιάνω κανάλια ρε γαμώτο wall_1 (αχα χα χα χα...όσο το θυμάμαι...) Βρήκε τρύπα ο BANTAS και την έβαλε την κεραία :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
Ναι, σε αντίθεση με σένα που της σύνδεσες την κεραία στη θύρα VGA "happy_1" ...Μα γιατί δεν πιάνω κανάλια ρε γαμώτο wall_1 (αχα χα χα χα...όσο το θυμάμαι...) Βρήκε τρύπα ο BANTAS και την έβαλε την κεραία :happy_5: :happy_5: :happy_5:
αυτά πρέπει να μου τα στέλενεις με PM σε μένα να τα κάνω ρουφιανιές!

πες μου ομως οτι κανεις πλάκα...πες μου οτι δεν το έκανε αυτό :happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
1

πες μου ομως οτι κανεις πλάκα...πες μου οτι δεν το έκανε αυτό :happy_5::happy_5::happy_5:
ηταν σκοτεινα και δεν ειχα φαει εξυπνε...

Reaction score
7

Δικαιολογημένα έγινε.... όταν αγοράζεις νέα TV και βιάζεσαι να την στήσεις βάζεις ότι σου κατέβει οπουδήποτε :crazy_3:.... Άσε Regunus δεν έπρεπε να το πω....δέχομαι απειλητικά P.M. από τον BANTAS. He will fill my butt with lead στο Resistance :crazy_1:

Reaction score
5
ηταν σκοτεινα και δεν ειχα φαει εξυπνε...
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
5
Μισώ την εμπιστοσύνη wall_1
εγώ μισώ εσένα!
κανονικα έπρεπε να έχεις βιντεάκι με την θεική γκάφα!

να το βγάλω στον άερα! :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
7
εγώ μισώ εσένα!

Βρε άντε ξύσε κανένα δισκάκι....και αν θες βοήθεια δανείσου το 360 του GabrielConnor "happy_1"

Reaction score
5
Βρε άντε ξύσε κανένα δισκάκι....και αν θες βοήθεια δανείσου το 360 του GabrielConnor "happy_1"
εχει σύστημα γρατζουνίσματος το 360? "happy_1""happy_1""happy_1"
να το αγοράσω τότε :happy_5::happy_5:

να σου πω...το εν λογω δισκάκι το εχω κρατησει...ψηθηκα να το βάλω στο φρέσκο PS3 να δω τι θα γινει αλλα φοβάμαι...αμα χαλασει κι αυτό;

θα μεινω χωρις PS3? πως θα παίζω games μετά; θα καταδεχτώ να παίζω στο αισχρό PC μου;;;:prof:

Reaction score
0
Για τα δισκάκια έχω το 360. Όταν θέλω να ξύσω τίποτα άλλο φωνάζω εσένα:smoking:

Που να σου καεί ένα Pixel από την Sharp και να μην έχεις ποτέ 1080p:happy_9: Να έχεις TrueHD-1:crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Reaction score
1
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
μπραβο ωραιο επιπεδο, κοροιδευεις και αναπηρα παιδακια μηπως?

εγώ μισώ εσένα!

αμα θες να ξερεις επαιζε τα καναλια upscaled εξυπνε

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.936
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll