- Reaction score
- 0
Έχεις δίκιο Vagεδω ειναι thread μισους!!! αν σου φαινονται αστεια αυτα φιλε...δε ξερεις τι λες...
Έχεις δίκιο Vagεδω ειναι thread μισους!!! αν σου φαινονται αστεια αυτα φιλε...δε ξερεις τι λες...
sub σε έχω σε απόσταση βολής. Πρόσεχε τι γράφεις γιατί θα φύγει κανένας χάρακας. Θα έρθω να πάρω την sharp από το σπίτι σου εγώ, δεν κολλώνω:crazy_3:Μισώ την Toshiba 32WL66. Εύχομαι σε όλους τους κατόχους της παραπάνω TV να καούν 1366 x 768 Pixels :mad_2: και πριν συμβεί αυτό να δέχεται μόνο σήμα από HDMI και τηλεοπτικά κανάλια.
τη 37αρα ομως την αγαπας λιγο ε?Μισώ την Toshiba 32WL66. Εύχομαι σε όλους τους κατόχους της παραπάνω TV να καούν 1366 x 768 Pixels :mad_2: και πριν συμβεί αυτό να δέχεται μόνο σήμα από HDMI και τηλεοπτικά κανάλια.
Ναι, σε αντίθεση με σένα που της σύνδεσες την κεραία στη θύρα VGA "happy_1" ...Μα γιατί δεν πιάνω κανάλια ρε γαμώτο wall_1 (αχα χα χα χα...όσο το θυμάμαι...) Βρήκε τρύπα ο BANTAS και την έβαλε την κεραία :happy_5: :happy_5: :happy_5:τη 37αρα ομως την αγαπας λιγο ε?
αυτά πρέπει να μου τα στέλενεις με PM σε μένα να τα κάνω ρουφιανιές!Ναι, σε αντίθεση με σένα που της σύνδεσες την κεραία στη θύρα VGA "happy_1" ...Μα γιατί δεν πιάνω κανάλια ρε γαμώτο wall_1 (αχα χα χα χα...όσο το θυμάμαι...) Βρήκε τρύπα ο BANTAS και την έβαλε την κεραία :happy_5: :happy_5: :happy_5:
ηταν σκοτεινα και δεν ειχα φαει εξυπνε...αυτά πρέπει να μου τα στέλενεις με PM σε μένα να τα κάνω ρουφιανιές!
πες μου ομως οτι κανεις πλάκα...πες μου οτι δεν το έκανε αυτό :happy_5::happy_5::happy_5:
Δικαιολογημένα έγινε.... όταν αγοράζεις νέα TV και βιάζεσαι να την στήσεις βάζεις ότι σου κατέβει οπουδήποτε :crazy_3:.... Άσε Regunus δεν έπρεπε να το πω....δέχομαι απειλητικά P.M. από τον BANTAS. He will fill my butt with lead στο Resistance :crazy_1:αυτά πρέπει να μου τα στέλενεις με PM σε μένα να τα κάνω ρουφιανιές!
πες μου ομως οτι κανεις πλάκα...πες μου οτι δεν το έκανε αυτό :happy_5::happy_5::happy_5:
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧηταν σκοτεινα και δεν ειχα φαει εξυπνε...
o.k. sorryυπαρχει και κατι που το λενε εμπιστοσυνη, οκ?
εγώ μισώ εσένα!Μισώ την εμπιστοσύνη wall_1
Βρε άντε ξύσε κανένα δισκάκι....και αν θες βοήθεια δανείσου το 360 του GabrielConnor "happy_1"εγώ μισώ εσένα!
κανονικα έπρεπε να έχεις βιντεάκι με την θεική γκάφα!
να το βγάλω στον άερα! :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:
εχει σύστημα γρατζουνίσματος το 360? "happy_1""happy_1""happy_1"Βρε άντε ξύσε κανένα δισκάκι....και αν θες βοήθεια δανείσου το 360 του GabrielConnor "happy_1"
Για τα δισκάκια έχω το 360. Όταν θέλω να ξύσω τίποτα άλλο φωνάζω εσένα:smoking:Βρε άντε ξύσε κανένα δισκάκι....και αν θες βοήθεια δανείσου το 360 του GabrielConnor "happy_1"
μπραβο ωραιο επιπεδο, κοροιδευεις και αναπηρα παιδακια μηπως?ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
αμα θες να ξερεις επαιζε τα καναλια upscaled εξυπνεεγώ μισώ εσένα!
κανονικα έπρεπε να έχεις βιντεάκι με την θεική γκάφα!
να το βγάλω στον άερα! :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5: