Motorstorm uses only 15% to 20% of the cell power.

Reaction score
14
Ποιός τους είπε να χρησιμοποιούν μόνο τόσο ???????
Εγώ θέλω κι άλλο !!!!!
Ένα παιχνίδι έχει όλο κι όλο το ps3 , το άφησαν στη μέση ????:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
2
Ρε Λαμπρο, γι αυτο δεν εστριβε προχτες! Βαλτε κ αλλο 20% πανω μπας και τελειωσει καμια πιστα το παιδι :happy_5: :happy_5:

Reaction score
4
Βρε παιδες ειναι λογικο γιατι ακομη δεν ξερουν τον επεξεργαστη.
Χοντρα χοντρα κανει 1 χρονο περιπου στους προγραμματιστες να βγαλουν το 90% ενος καινουργιου cpu οποτε να περιμενετε μεγαλα πραγματα στο μελλον.

Για να μην συγκρινεται τα ports και βγαζεται λαθος συμπερασματα εδω ειναι ενα λινκ που εξηγει πως με ενα compile δεν γινεται να αποδοσει ενα παιχνιδι σε μια διαφορετικη κονσολα.
Κανονικα πρεπει να γραφτει απο την αρχη για τις συγκεκριμενες δυνατοτητες της συγκεκριμενης κονσολας.

Εδω για τα ports.
http://ps3.qj.net/Dave-Karraker-Por...o-PS3-means-additional-effort/pg/49/aid/95087

Εδω για τις δυνατοτητες και τις αρχικες δυσκολιες προγραμματισμου του ps3.
http://gamepro.com/news.cfm?article_id=116728

Reaction score
14
Όταν θα αξιοποιηθεί στο 90% η cpu του ps3 θα έχει βγει το 720 που με 15% της cpu του θα βγάζει μάτια....
Γι' αυτό έπρεπε με καθυστέρηση ενός έτους το ps3 να ήταν έτοιμο για μεγάλα πράγματα...
Όταν θα τα καταφέρει θα είναι τεχνολογία προηγούμενης γενιάς..

Reaction score
4
Όταν θα αξιοποιηθεί στο 90% η cpu του ps3 θα έχει βγει το 720 που με 15% της cpu του θα βγάζει μάτια....
Γι' αυτό έπρεπε με καθυστέρηση ενός έτους το ps3 να ήταν έτοιμο για μεγάλα πράγματα...
Όταν θα τα καταφέρει θα είναι τεχνολογία προηγούμενης γενιάς..
Αρρωστε xboxακια......:happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Motorstorm uses only 15% to 20% of the cell power.

:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: .............αλλά εδώ που τα λέμε και καλά κάνει......τουλάχιστον το 360 έχει παιχνίδια. :happy_8:

Reaction score
14
:happy_5: :happy_5: :happy_5: ..

Ρε συ δεν έχω κολλήματα... Απλά στο xbox έχω 15 παιχνίδια που έχουν λιώσει εδώ και 1,5+ χρόνο και στο ps3 έχω 2 που τα παράτησα πάνω στις 5 μέρες....Και δεν είναι και καλύτερα...
Και είμαι σίγουρος ,ΣΙΓΟΥΡΟΣ όμως , πως όταν βγάλει καλά παιχνίδια το ps3 θα φαίνονται μπροστά στις καινούριες κονσόλες ,παιχνιδάκια για παιδιά...
Περίμενα πολλά κι εγώ όπως και οι όλοι μας από το ps3...
Aλλά...

Reaction score
1
Πλάκα πλάκα , εαν χρησιμοποιεί μόνο τόσο , φανταστείτε το motorstorm 2 πως θα είναι !!! Τι physics και βλακίες , ο ρεαλισμός θα σε κολλήσει στο bucket !!!

Reaction score
5
μην λέτε κακές κουβέντες. μην λετε για λέξεις ρεαλισμος και Physics οταν δεν έχετε δει τι σημαίνει (εκτος αν εχετε δει...αλλα αμφιβάλω...αν εχετε δει δεν θα μιλαγαμε για ρεαλισμο-physics στο PS3...)

Reaction score
0
Διαβάζω, διαβάζω, τα ίδια συνέχεια...
Το ps3 έχει στην αγορά κάποιους μήνες...
Το 360 είναι στην αγορά κοντά στα 2 χρόνια.
Το κορυφαίο του παιχνίδι (360) βγήκε πριν λίγους μήνες, 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του, ενώ το halo3 ακόμα να βγει...
Οπότε, δεν είναι λογικό τα καλά παιχνίδια να βγουν για το ps3 σε αντίστοιχους χρόνους...?

Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ fanboy sony αλλά μην είμαστε συνέχεια αρνητικοί...

Στην ευρώπη είναι στην αγορά λίγες εβδομάδες μόνο...

Reaction score
1
μην λέτε κακές κουβέντες. μην λετε για λέξεις ρεαλισμος και Physics οταν δεν έχετε δει τι σημαίνει (εκτος αν εχετε δει...αλλα αμφιβάλω...αν εχετε δει δεν θα μιλαγαμε για ρεαλισμο-physics στο PS3...)
Εχω τρακάρει, έχω κάνει τούμπα με το αυτοκίνητο , έχω κάνει στο 4G στο magic park, τρέχω στα καρτ , επαρκεί η εμπειρία μου στο ρεαλισμό και στα physics ή εννοείς κάτι άλλο; Αμα είναι να κάτσω να τα ζήσω μπροστά στην οθόνη , ζήσε μάη μου να τρως ...

Reaction score
2
Δεν μπορω να καταλαβω που κολαει το τελευταιο ποστ, μιας και μιλαμε για games. Και το get-a-life-like στο τελος νομιζω θα μπορουσε να λειπει, δεν νομιζω να σε προσεβαλε κανεις. Αυτο που λεει ο Λαμπρος ειναι για ρεαλισμο στα παιχνιδια του ps3. Και με συγχωρειτε, ρεαλισμος και physics δεν ειναι να σκαει ο κινητηρας μετα απο καποιο απολυτως συγκεκριμενο χρονικο διαστημα, και να σκαει παντα με ακριβως τον ιδιο τροπο.

Reaction score
1
Δεν είναι get a life ούτε απευθύνεται συγκεκριμένα σε κάποιον ... Μου φαίνεται ότι ξεχάσατε τα ελληνικά σας ...

Οταν μιλάμε για ρεαλισμό και physics εννοείται ότι έχουμε κάποιο μέτρο σύγκρισης ... Εαν το μέτρο σύγκρισης δεν έρχονται από την πραγματικότητα , από που θα έρχονται; από τον πλανήτη Αρη; Αλγόριθμοι είναι , και αφού είναι μόνο 20% , μπορούν να γίνουν 5 φορές πιο βαριοί και 32 φορές φορές καλύτεροι σε απόδοση ( 2 δύναμην 5 για όποιον έχει απορία )

Στο κάτω κάτω ανέφερα για motorsport 2 και πως μπορεί να είναι η εξέλιξη του , κακό είναι να κάνω όνειρα; παρεμπιπτόντως έχω παίξει το motorsport και ναι είναι μία μορφή με αρκετές αστειότητες σε physics και ρεαλισμό , αλλά από την άλλη η ωμή δύναμη στα καρτ με 80 χλμ/ώρα ( τελική 120, δεν έχω πιάσει yet ) δείχνει ότι το motorsport κινείται προς την σωστή κατεύθυνση αντίθετα με πχ Colin Mcrae DIRT ...

ΥΓ spresv μιλάμε για games , μιλάμε όμως και για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μέσω αυτού μιλάμε για το PS3 και τις όποιες δυνατότητες μπορεί να αποδώσει ... O regunus το αμφισβητεί , εγώ όχι , η διαφωνία είναι υγεία !

Reaction score
5
Το δικό μου μέτρο σύγκρισης είναι
Cell Factor και Ghost Recon Advance Warfighter με μια 8800GTX και μία Asus PhysX P1 απο πίσω για support.

Δεν αμφισβητώ το τι μπορεί να βγάλει το PS3 σε ένα χρόνο!Αλλωστε το έχω υπερασπιστεί όπως και το έχω θάψει το PS3. Και θέλω να βγάλει παιχνίδια το PS3 καθως είμαι κάτοχος ενός PS3! Αλλα XBOX δεν έχω!

Και αν ψάξεις και αλλα threads θα δεις οτι θεωρώ το PS3 πιο ικανή κονσόλα απο το XBOX (θεωρητικά πάντα). Λοιπόν... παρατάω το thread εδώ. δεν έχει νόημα αυτή η διαφωνία.

Βασικά δεν έχει νόημα καμία διαφωνία για το PS3 καθώς, μέχρι στγμής, δεν έχει ούτε ένα αξιόλογο δείγμα για να δεις τις δυνατότητες του, πέρα απο μερικά demo.

Που κι εκεί βλέπουμε λίγα πιστεύω απο αυτά που μπορεί να δώσει...

Reaction score
0
Ρε παιδια με τι ασχολειστε, φυσικο φαινομενο ειναι οτι το ps3 δεν εχει δειξει ακομα πολλα...αυτα τα θεματα που θιγετε μονο ασχετοι ασχολουνται.

Reaction score
1
Ποιος μίλησε για xbox ή ποιος μίλησε για pc ;

Regunus , προφανώς σε παρεξήγησα ... Αλλά έχεις κολλήσει και εσύ άσχημα την anti-blizarίτιδα

ΥΓ sorry Bliz , αλλά έχεις αναστατώσει κόσμο ...

Reaction score
4
Ρε συ δεν έχω κολλήματα...
Ναι βρε εσυ προς θεου.....:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Τελος παντων εγω στο 360 εχω μολις 4 παιχνιδια και θεωρω μονο αυτα καλα για το δικο μου γουστο.
PGR
Call of duty

Και μετα ενα χρονο εβγαλε τα απο κατω και τα πηρα κατευθειαν.
GOW
FORZA

Θα ηθελα και οι αλλοι κατοχοι του 360 να μας πουνε πια παιχνιδια εχουν.

Εχουμε φτασει σε σημειο σε αυτο το φορουμ να ντρεπομαστε να πουμε οτι εχουμε ps3.:happy_5:

Reaction score
14
Το condemned είναι φοβερό ακόμη και τώρα , το boxάκι ήταν πολύ καλό και το far cry είχε πολύ ενδιαφέρον και κάποιες στιγμές με τα καλύτερα γραφικά και water simulation που έχω δεί....
Επίσης το Lost Planet...
Έχει , έχει....πολύ καλά δείγματα και από το πρώτο τρίμηνο...

Δεν είναι να ντρεπόμαστε εμείς για το ps3..
Να "ντρέπονται" στην Sony για ένα μηχάνημα που μπορεί μάλλον αλλά δεν δίνει...
Ε , δώστε βρε 'γκιόζηδες κάτι που να κάνει πραγματικά αίσθηση !!!
Κάτι που να ξεπερνάει κατά πολύ το 360...

Reaction score
5
Να "ντρέπονται" στην Sony για ένα μηχάνημα που μπορεί μάλλον αλλά δεν δίνει...
Ε , δώστε βρε 'γκιόζηδες κάτι που να κάνει πραγματικά αίσθηση !!!
Κάτι που να ξεπερνάει κατά πολύ το 360...
μάλλον θα αρχίσει να δίνει! ή μάλλον...έδωσε ήδη...

έπαιξε κανείς το demo του Ninja Gaiden Σ ;;

Αν όχι κατεβάστε το... Εγώ θα το αγοράσω μόλις τελειώσω το Resident Evil 4 στο Wii :respect::respect:

όλα τα εούρο το παιχνιδάκι. Γραφικά να κλαις απ'την χαρά σου, πλατφορμίλα και αφθονη, ασταμάτητη δράση!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll