UFO εχουμε δει κανενα?

Reaction score
4
Εχει δει κανείς από εσας ufo? Unidentified flying objects
Eχει δει ποτέ κανεις σας κατι παράξενο στον ουρανό?
Πιστεύετε ότι είμαστε μονοι στο σύμπαν?

Ειχε κανείς σας πρωτη δεύτερη η τρίτου τυπου επαφή με εξωγήινο? "happy_1"

Πιστεύετε ότι αυτά τα ιπτάμενα αντικείμενα που εχουν θεαθει πολλές φορές στον ουρανο ακόμα και στον ουρανο της Ελλάδος είναι μυστικα κατασκευάσματα ανθρώπων?
Απόρρητα μυστικά αεροπλάνα ισως? :sad:

Εγω προσωπικά πιστεύω ότι ειμαστε μονοι μας. :prof:

Άκουσα ότι για να σε επισκεφτούν από άλλο γαλαξία η ακόμα και από τον δικό μας πρέπει να τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός και να περάσουν 8.000 χρόνια για να φθάσουν στην γη.
Οπότε είναι αδύνατον.

[FONT=&quot]Ειμαι σίγουρος ότι θα πεσει το γελιο της αρκούδας με αυτά που θα γράψουμε .:crazy_1::crazy_1:[/FONT]

Reaction score
4
A !!!
Για οσους δεν ξερουν τα UFO μοιαζουν καπως ετσι

Η ετσι ...

:crazy_3: "happy_1" :happy_5: :crazy_3: "happy_1" :happy_5: :crazy_3: "happy_1" :happy_5:

Reaction score
5
Αν πάρουμε την χριστιανική άποψη για την αρχή του κόσμου... δεν θα ήταν λίγο χαζό να κάνει ο μάστερ εκεί πάνω ενα...άπειρο σύμπαν, μονο και μονο για να μας παιδέψει να το ανακαλύψουμε;

Αν δούμε την επιστημονική άποψη... οτι πιθανοτητες υπήρχαν να γίνουμε εμείς, άλλες τόσες υπάρχουν και οπουδήποτε αλλου σε αυτό το άπειρο σύμπαν.

πιστεύω οτι υπάρχει κάτι... δεν ξέρω αν έχει ερθει σε επαφή με μας. μπορεί και ναι μπορει και όχι.

μπορεί να ειναι ακόμα στην φάση που ήταν η γη εκατομμύρια χρόνια πριν...
ποιος ξέρει άλλωστε;:prof:

Reaction score
2
Οοοουυυυ, παρα πολλα. Ξερετε ποσα κυκλοφορουν στα ελληνικα φορα?

Reaction score
5
Εγώ βλέπω συνέχεια. Στο δρόμο, στη δουλειά, στο internet. Για την ακρίβεια, πήξαμε...
Είμαι άρρωστος γιατρέ;

Reaction score
4
Yπαρχουν βραχογραφιες που χρονολογουνται απο το 4 εως 8.000 π.χ.
Σε αυτες τις βραχογραφιες εμφανιζονται πραξενα σχεδια που μοιαζουν με ιπταμενες μηχανες.

Μπορουμε να πουμε οτι υπαρχουν στοιχεια αλλα δεν εχουμε αποδειξει τιποτα.

Η μπορει και τα Κρατη να γνωριζουν αλλα το κρυβουν για λογους ασφαλειας.

Σκεφτειτε τι θα γινοταν με τις θρησκειες μετα αν ξαφνικα μια μερα ανακαλυπταμε οτι υπαρχει νοημων ζωη εκτος γης.
Πως θα το εξηγουσαν στους ''τυφλους'' πιστους τους?

Θα γινοταν ενας χαμος στον κοσμο. Θα επικρατουσε ενας πανικος ενας φοβος και θα κατερρεαν πολλες θρησκειες.

Βεβαια και αυτο εχει την αναλυση του.
ΠΧ εγω εχω διαβασει την καινη διαθηκη και εχω καταλαβει οτι τα λογια του ιησου ειναι αλληγορικα. Δεν γραφει πουθενα οτι ειμαστε μονοι στον κοσμο.
Γραφει για ολα τα πλασματα του θεου.
Μεσα σε αυτα θα μπορουσαν να ειναι και οι εξωγηινοι. Λεμε τωρα...
Δεν θα ειχα προβλημα να το δεχθω ουτε θα μου κλονιζε την πιστη (αν εχω που δεν...)

Οι πιστοι που ειναι τυφλοι τα εχουν μεταφρασει κυριολεκτικα τα κειμενα και δεν θα δεχοντουσαν ποτε την παρουσια αλλης ζωης.
Μαλλον θα νομιζαν οτι προκειται για σαταναδες αυτα τα πλασματα η για το τελος του κοσμου.

Εχω την εντυπωση λοιπον οτι για να κρατηθει ο κοσμος σε ταξει και ετσι οπως εχει μαθει να λειτουργει και να ζει δεν θα μας ελεγαν ποτε οτι υπαρχει νοημων ζωη εκτος γης.

Reaction score
4
Και άλλη μία για να πάρει μια άδεια, να πάει σε καμμιά παραλία να ξελαμπικάρει το μυαλό του...:bravo:
Τι λες ρε ak1s ?

Τι να κανω στις παραλιες? Εκει κυκλοφορουν ημιγυμνες.
Πολλες φορες δεν φορανε καν το απο πανω του μαγιου τους. Κανουν topless. AIΣΧΟΣ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΩΝ.
Ουτε μια δεν εχω δει να φοραει ολοσωμο μαγιο. Ξεφυγαν ολες !!!
Ασε δε που υπαρχουν και μικροβια στην θαλασσα..

Reaction score
1
Απάντηση: Re: UFO εχουμε δει κανενα?

Πρεπει να κανουμε μια προσπαθεια για να μη ξαναδουλεψεις Κυριακη.
Μπααα, μια χαρά περνάει. Κάνουν... αλλαξοπιστολιές με ένα αστυνομικό και περνάει ευχάριστα η ώρα... "happy_1"

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Re: Απάντηση: Re: UFO εχουμε δει κανενα?

Μπααα, μια χαρά περνάει. Κάνουν... αλλαξοπιστολιές με ένα αστυνομικό και περνάει ευχάριστα η ώρα... "happy_1"

χαχαχααχ:bravo: :bravo: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: UFO εχουμε δει κανενα?

Αλλαξοροπαλιες κανουμε. :crazy_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.567
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red