UFO εχουμε δει κανενα?

Reaction score
5
Εγώ βλέπω ένα, κάθε φορά που πάω να ξυριστώ. Πήγα στο γιατρό, και μου συνέστησε να κόψω το ξύρισμα. Η κατάσταση βελτιώθηκε μεν, αλλά υποτροπίασα όταν βαρέθηκα να έχω γένια. Από τότε η Ιατρική δεν έκανε καμιά πρόοδο επί του θέματος.
με Ultrex λουστηκες;

Reaction score
180
Εχω δει ουφο. Αλλα οι δυο χειροδυναμοι κυριοι με τις ασπρες μπλουζες που ηρθαν και με πηρανε, δεν με πιστευανε.

Reaction score
1
Εχω δει κάτι ούφο στο magic park , επίσης σύμφωνα με τους φυσικούς το φεγγάρι είναι UFO και πολλά άλλα ...

ΥΓ ας ασχοληθούμε με την μόλυνση του πλανήτη , και ας αφήσουμε τα ufo να πετάνε ...

Reaction score
0
Στατιστικός είναι άκρος απίθανο να υπάρχουν ufo με προέλευση ανεξάρτητο εξωγήινο σύστημα.

Αν κάποιος πολιτισμός έτυχε να φτάσει στο δικό μας επίπεδο πριν 10.000 χρόνια πχ, θα μιλάμε για απίστευτα μεγάλη σύμπτωση μέσα στα δις-εκατομμύρια χρόνια που υπάρχει το σύμπαν, και μάλλον θα σημαίνει ότι κάποιος μας έχει φτιάξει όλους "ταυτόχρονα".

Οπότε λογικά είμαστε πρώτοι και μόνοι ... αν κάποιος άλλος πολιτισμός μας άφησε εδώ πριν τόσα χρόνια, σιγά μην πέταγαν ακόμα με ufo στον αέρα για να μας δούν.

Reaction score
0
Στατιστικός είναι άκρος απίθανο να υπάρχουν ufo που προέρχονται από εξωγήνο σύστημα.
Συγγνώμη δεν θέλω να φανεί πώς έχουμε αντιπαράθεση σε οποιοδήποτε θέμα, αλλά παρακαλώ;

Στατιστικά; Για ρίξε μια μετάφραση...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.512
Οπότε λογικά είμαστε πρώτοι και μόνοι ...
Είμαστε και οι πρώτοι !!!
Γνήσιοι απόγονοι του Αδάμ και της Εύας... :crazy_1:

Reaction score
0
Συγγνώμη δεν θέλω να φανεί πώς έχουμε αντιπαράθεση σε οποιοδήποτε θέμα, αλλά παρακαλώ;

Gabriel δεν άντεξες και τον έβγαλες από το ignore list ε; "happy_1"

Αν κατάλαβα καλά τι εννοεί, στην απεραντότητα και αιωνιότητα του σύμπαντος είναι πολύ δύσκολο να συναντηθούν δύο πολιτισμοί. Μέχρι να καλυφθούν τα έτη φωτός απόστασης που μπορεί να χωρίζουν τους μητρικούς πλανήτες των δύο πολιτισμών, το πιθανότερο είναι ότι ο πιο ανεπτυγμένος από τους δύο θα έχει φτάσει στην παρακμή και την αυτοκαταστροφή.
Μπορεί και να λέω βλακίες (το πιθανότερο) αλλά κάτι τέτοιο μας είχαν πει στην Αστρονομία στο λύκειο. Βέβαια ως fan του Star Wars δεν το πίστεψα ποτέ :happy_9:

Reaction score
0
Gabriel δεν άντεξες και τον έβγαλες από το ignore list ε; "happy_1"

Αν κατάλαβα καλά τι εννοεί, στην απεραντότητα και αιωνιότητα του σύμπαντος είναι πολύ δύσκολο να συναντηθούν δύο πολιτισμοί. Μέχρι να καλυφθούν τα έτη φωτός απόστασης που μπορεί να χωρίζουν τους μητρικούς πλανήτες των δύο πολιτισμών, το πιθανότερο είναι ότι ο πιο ανεπτυγμένος από τους δύο θα έχει φτάσει στην παρακμή και την αυτοκαταστροφή.
Μπορεί και να λέω βλακίες (το πιθανότερο) αλλά κάτι τέτοιο μας είχαν πει στην Αστρονομία στο λύκειο. Βέβαια ως fan του Star Wars δεν το πίστεψα ποτέ :happy_9:
Όχι, απλά έχω φίλους που δεν τον έχουν στην δικιά τους και με ενημερώνουν:happy_9:

Όλα αυτά ωραία και καλά, δεν θα μπώ σε πιο βαθειά συζήτηση...

Το στατιστικά ζήτησα να διευκρινιστεί...:smoking:

Reaction score
0

Εδώ τα δισεκατομμύρια χρόνια από το big bang μέχρι σήμερα...
http://www.historyoftheuniverse.com/tl1.html

Υπολόγισε πχ τι θαύματα θα έχουμε κάνει εμείς σε μόλις 1000 χρονάκια !!! με τον ρυθμό που υπάρχει , και πόσο μικρό είναι αυτό το διάστημα βάση του συνόλου.

Ιστορίες φαντασίας όπου δύο πολιτισμοί φτιάχτηκαν από το μηδέν και "συναντήθηκαν" με διαφορά τεχνολογίας λίγων χιλιάδων ετών είναι αστείες.
Αν από τρομερή σύμπτωση είχαν φτάσει στο επίπεδό μας πριν 300.000 χρόνια(λίγα είναι και αυτά), ούτε που τολμάω να φανταστώ τι θα είχαν καταφέρει σήμερα...
(τα ufo θα είχαν παροπλιστεί 295.000 χρόνια πριν)

Reaction score
5
Στατιστικός είναι άκρος απίθανο να υπάρχουν ufo με προέλευση ανεξάρτητο εξωγήινο σύστημα.

Αν κάποιος πολιτισμός έτυχε να φτάσει στο δικό μας επίπεδο πριν 10.000 χρόνια πχ, θα μιλάμε για απίστευτα μεγάλη σύμπτωση μέσα στα δις-εκατομμύρια χρόνια που υπάρχει το σύμπαν, και μάλλον θα σημαίνει ότι κάποιος μας έχει φτιάξει όλους "ταυτόχρονα".

Οπότε λογικά είμαστε πρώτοι και μόνοι ... αν κάποιος άλλος πολιτισμός μας άφησε εδώ πριν τόσα χρόνια, σιγά μην πέταγαν ακόμα με ufo στον αέρα για να μας δούν.
Αυτά τα δικά σου "Στατιστικώς" και τα "Λογικά", δεν συνάδουν με την επιστημονική μέθοδο. Άρα είσαι λάθος. Εκτός αν έχεις βγάλει δικά σου συμπεράσματα και νέα επιστήμη.

Reaction score
5
Τώρα, συγγνώμη δηλαδή...πας να εξηγήσεις τον blizard???? wall_1
Τι άλλο θα ακούσομεν...:happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Εδώ τα δισεκατομμύρια χρόνια από το big bang μέχρι σήμερα...
http://www.historyoftheuniverse.com/tl1.html
Μην πιστεύεις ΟΤΙ διαβάζεις στο internet...

Ιστορίες φαντασίας όπου δύο πολιτισμοί φτιάχτηκαν από το μηδέν και "συναντήθηκαν" με διαφορά τεχνολογίας λίγων χιλιάδων ετών είναι αστείες.
Αν από τρομερή σύμπτωση είχαν φτάσει στο επίπεδό μας πριν 300.000 χρόνια(λίγα είναι και αυτά), ούτε που τολμάω να φανταστώ τι θα είχαν καταφέρει σήμερα...
(τα ufo θα είχαν παροπλιστεί 295.000 χρόνια πριν)
Ενδιαφέρουσες σκέψεις...για το Δημοτικό...
Βρε, μήπως βλέπεις πολύ τηλεόραση;

Δυστυχώς ή ευτυχώς, μπορεί ο καθένας να εκφέρει άποψη περί των θεμάτων αυτών, απλώς γιατί δεν υπάρχει ακόμα χειροπιαστή ή ανακοινωμένη απόδειξη για την ύπαρξη ή όχι νοήμονων όντων εκτός Γης.
Για το μόνο που μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι η Επιστημονική Μέθοδος, που μας έχει προσφέρει τόσα πολλά τις τελευταίες χιλιετίες, και που είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να εξηγούμε τα φαινόμενα γύρω μας.

Τώρα...μπορούμε να συνεχίσουμε την πλάκα, που γινόταν στο συγκεκριμένο θέμα μέχρι να αρχίσει κάποιος τις επιστημοφανείς μπούρδες του, ή να πιάσουμε στα σοβαρά το θέμα, οπότε να εκθέσουμε επιστημονικές θεωρίες, πειράματα και αποδείξεις, μπας και βγάλουμε άκρη.

Εγώ ψηφίζω 'πλάκα' πάντως. Τι λέτε;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.568
Members