UFO εχουμε δει κανενα?

Reaction score
4
E ΡΕ ΓΕΛΙΟ !!! :crazy_3:
Κατι τετοιο ειχα ακριβως στο μυαλο μου ανοιγοντας αυτα τα θεματα!
Ημουν σιγουρος για την καταληξη τους! :bravo:

Υπαρχει μεγαλο χιουμορ στα μελη ... :cool_4:

Reaction score
1
Απάντηση: UFO εχουμε δει κανενα?

Να και ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο με προσγειωμένη και "τυπωμένη" Άποψη :respect: :respect:

psifos.jpg

ps το σηματάκι στην πόρτα οδηγού προσέξτε, είναι για να δέσει το γλυκό

Reaction score
164
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, έχω δει πολλά ούφα
Μάλιστα έχουν γραφτεί και στο forum...:happy_8:

VG

Reaction score
0
Εγω ειμαι "σιγουρος" οτι δεν ειμαστε μονοι μας...
Ομως οτι υπαρχει ειναι μακριά, και ακομα δεν μπορουμε να το φτασουμε ή να μας φτασει.Ισως να μην συναντηθουμε και ποτε.

Ο κοσμος του διαστηματος ειναι συγκλονιστικος...το πρωτο χαστουκι ερχεται οταν μαθαινουμε οτι το διαστημα ειναι απειρο..δεν φτανει που η γη δεν ειναι επιπεδη,τωρα αυτο!

Δεν ξερω εαν εχετε ακουσει και το αλλο...η γη ειναι τετραδιάστατη και όχι τρισδιάστατη,απλά εμείς δεν μπορουμε να το δούμε!

Reaction score
14
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, έχω δει πολλά ούφα
Μάλιστα έχουν γραφτεί και στο forum...:happy_8:
μεγάαααααλο λιμάνι το φορουμ.... εχει και δωρεάν μέσα έξω πλύσιμο για τα παρκαρισμένα ούφα...

Reaction score
5
Βασικά οι διαστάσεις είναι 11. Προς το παρόν. Και δεν κάνω πλάκα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
μεγάαααααλο λιμάνι το φορουμ.... εχει και δωρεάν μέσα έξω πλύσιμο για τα παρκαρισμένα ούφα...
Το ούφο κι αν το πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς...

Reaction score
4.827
Άκουσα ότι για να σε επισκεφτούν από άλλο γαλαξία η ακόμα και από τον δικό μας πρέπει να τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός και να περάσουν 8.000 χρόνια για να φθάσουν στην γη.
Οπότε είναι αδύνατον.

[:[/FONT]

Με τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα ισχύουν τα χρόνια αυτά. Με δεδομένα πριν 1000 χρόνια σε θεωρούσαν μάγο και σε έκαιγαν.
Αν ο πολιτισμός της γής αντέξει πολλές χιλιάδες χρόνια ακόμη ποιός ξέρει πως θα είναι ο τρόπος ταξιδιών στο διάστημα.
Ίσως πολλοί πλανήτες να είναι τεχνολογικά εκατομύρια χρόνια μπορστά και να μας ελέγχουν απλώς που και που όπως βλέπουμε εμείς τα μυρμιγκάκια για να περάσει η ώρα. Κάποιοι άλλοι πολιτισμοί ίσως είναι ακόμη πιθηκοειδή.
Βέβαια παίζει και όλα αυτά να είναι μπούρδες.
Άλλα το βλέπω λίγο εγωιστικό ανάμεσα σε άπειρους πλανήτες να νομίζουμε ότι μόνο εδώ έτυχε να δημιουργηθεί ζωή. Τώρα τι είδους ζωές μπορεί να υπάρχουν αρκετά μακρια.....
Τέλος από αυτά που βλέπουν διάφοροι στον ουρανό φαντάζομαι ότι το 99% είναι πειραματικά σκάφη , δορυφόροι , αεροπλάνα , παραισθήσεις , καιρικά φαινόμενα κτλ.

Reaction score
0
Ουφα υπαρχουν πολλα νουνου ομως ενα..:happy_8:

εγω πιστευω οτι δεν ημαστε μονοι.:prof:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.304
Εγώ βλέπω ένα, κάθε φορά που πάω να ξυριστώ. Πήγα στο γιατρό, και μου συνέστησε να κόψω το ξύρισμα. Η κατάσταση βελτιώθηκε μεν, αλλά υποτροπίασα όταν βαρέθηκα να έχω γένια. Από τότε η Ιατρική δεν έκανε καμιά πρόοδο επί του θέματος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.568
Members
38.574