Στην ουρα για iPhone

Reaction score
164
Oκ αν για σενα ειναι φυσιολογικο να περιμενες 48 ωρες εξω απο ενα μαγαζι να παρεις ενα παιχνιδι παω πασο......Αλλα αυτος που το κανει αυτο δεν πρεπει να εχει ουτε δουλεια, ουτε γκομενα, κλπ κλπ....I hope you get my point.....
Εγώ δεν θα το έκανα. Αλλά για να το κάνουν αυτοί κάποιο λόγο θα έχουν. Η γκόμενα μπορεί να περιμένει, μία μέρα άδεια την καταφέρνεις. Παιδιά είμαστε, μεγάλα ή μικρά, τι να κάνουμε;:happy_8:

Reaction score
0
Πολύ κακό για το τίποτα....

Και μια σύγκριση χαρακτησριστικών με τα Windows Mobile....

http://msmobiles.com/news.php/6485.html
Κοίτα όμως τι λέει ο εκ των πατριαρχών των Windows Paul Thurrott:

"The iPhone will do to mobile computing user interfaces what the Mac did to desktop PCs in the early 1980s. This is the line in the sand, folks. You either get it or you don't.
...
One the one hand, it has completely elevated the bar for mobile computing to epic, almost dizzying heights. On the other hand, once you've experienced what the iPhone does right--and it certainly is successful in many ways--you become all the more frustrated by what it gets wrong. In other words, its sheer excellence makes you start expecting more."

Reaction score
5
Μα ο Jobs το UI πουλάει. Ή μάλλον όχι μόνο αυτό, αλλά αυτό που λέμε Usability. Το να έχεις 300 features κρυμμένα πίσω από 30 μενού, και 238 επιλογές, οι οποίες να μην δουλεύουν μεταξύ τους, είναι άχρηστο. Και τα mp3 players προϋπήρχαν πολύ πριν το iPod, αλλά το interface του και το design του έκανε την αγορά να εκραγεί.
Δεν είμαι οπαδός του Jobs, πιστεύω ότι αυτά που φτιάχνει καλά τα πουλάει ακριβότερα απ'όσο πρέπει, αλλά με τέτοιες πωλήσεις, ποιός είμαι εγώ να διαφωνήσω;
Προσωπικά έχω παραγγείλει το Nokia E90. Ψήνει και καφέ εκτός των άλλων. :lol:

Reaction score
0
Μόλις επέστρεψα απο Ν.Υ. Πράγματι στο γυάλινο υπόγειο κατ/μα της apple στη 5η Λεωφ. ο κόσμος περιεργαζόταν απο τη πρώτη ημέρα τα 50 περίπου δείγματα iphones σε πλήρη λειτουργία. Aπo τα λίγα που διαπίστωσα στη πρώτη επαφή μου με την εν λόγω συσκευή ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η χρηστικότητά της. Μοιάζει με ένα ipod (λεπτότερο) με πολύ ευχάριστη πλοήγηση. Ουρές δεν είδα, γιατί απλώς όπως μου εξήγησε μια υπάλληλος ήταν out of stock απο την πρώτη ημέρα. Πάντως την Παρασκευή το πρωί, (ώρα Ν.Υ), υπήρχε μεγάλη διαθεσιμότητα, αλλά για την Ελλάδα η συσκευή είναι- προς το παρόν- άχρηστη, αφού προυποθέτει συνδρομή στην ΑΤ/Τ για να λειτουργήσει.

Reaction score
5
Χμ. Το 'δέσιμο' με την AT&T έχει ήδη 'σπάσει'. Το κατά πόσο αξίζει να σκάσει κάποιος ένα κάρο λεφτά για να το αγοράσει από εκεί τώρα και να το λειτουργεί στην Ελλάδα, ε, αυτό είναι άλλο θέμα.
Το 2008 έρχεται στην Ελλάδα πάντως.

Reaction score
14
Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Πραγματικά δεν βλέπω το λόγο που θα με έκανε να αλλάξω το TyTN για το iPhone.
Υπάρχει κανείς;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Διπλάσια του κόστους κατασκευής της είναι η τιμή πώλησης του κινητού τηλεφώνου iPhone της Apple, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας ISuppli που πραγματοποιεί έρευνες στον κλάδο της τεχνολογίας.

Ειδικότερα, το κόστος κατασκευής του iPhone, του οποίου η τιμή ανέρχεται στα 599 δολ., δεν ξεπερνά τα 265,83 δολ. Εξαιρουμένων των εξόδων που αφορούν κυρίως στα πνευματικά δικαιώματα του προϊόντος καθώς και στα logistics, το περιθώριο κέρδους της Apple ξεπερνά το 55% σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα. Η Apple αναμένεται να πουλήσει 4,5 εκατ. συσκευές iPhone μέσα στο τρέχον έτος και πάνω από 30 εκατ. μέχρι το 2011, σύμφωνα με εκτιμήσεις της ISuppli.

Πηγή: imerisia.gr
μάλιστα...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Πραγματικά δεν βλέπω το λόγο που θα με έκανε να αλλάξω το TyTN για το iPhone.
Υπάρχει κανείς;
Το User Interface, το πάχος, η οθόνη και ότι είναι πολύ γρηγορότερο (δεν το έχω χρησιμοποιήσει φυσικά αλλά από βίντεο και παρουσιάσεις βλέπω ότι πετάει). Το TyTN είναι αργό (το παλιό μου HTC - Magician -AKA Qtek-S100, είναι πιο γρήγορο), χοντρό και απαιτεί γραφίδα. Έχει βέβαια GPS και δυνατότητα εγκατάστασης άπειρου Software που κυκλοφορεί παντού. Πάντως αυτός που απαιτεί ευχρηστία και γρηγοράδα θα προτιμήσει το iPhone.

Reaction score
14
ερώτηση? αν το αγοράσεις απο οπουδήποτε όπως Αμερική Ιαπωνία Σιγκαπούρη θα λειτουργεί Ελλάδα?

Reaction score
4
Εγω κατι ακουσα για μεγαλα προβληματα με την μπαταρια του και πολλες επιστροφες.
Ισχυει ή ραδιο αρβυλα?

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Το User Interface, το πάχος, η οθόνη και ότι είναι πολύ γρηγορότερο (δεν το έχω χρησιμοποιήσει φυσικά αλλά από βίντεο και παρουσιάσεις βλέπω ότι πετάει). Το TyTN είναι αργό (το παλιό μου HTC - Magician -AKA Qtek-S100, είναι πιο γρήγορο), χοντρό και απαιτεί γραφίδα. Έχει βέβαια GPS και δυνατότητα εγκατάστασης άπειρου Software που κυκλοφορεί παντού. Πάντως αυτός που απαιτεί ευχρηστία και γρηγοράδα θα προτιμήσει το iPhone.
Ούτε εγώ έχω χρησιμοποιήσει το iPhone, υποθέσεις κάνουμε βεβαια.

Το TyTN έχει πολύ γρήγορο επεξεργαστή 400Mhz, το User interface είναι απίστευτα λειτουργικό και με τα Win6 σαφώς πιο άμεσο. Ναι, είναι πιο παχύ αλλά δεν είναι αργό (εξαρτάται τις εφαρμογές) και σίγουρα δεν απαιτεί γραφίδα. Δεν έχει όμως Gps.
Δεν ξέρω, θα δοκιμάσω και κάποιο iphone και θα επανέλθω.:happy_4:

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Στην ουρα για iPhone

ερώτηση? αν το αγοράσεις απο οπουδήποτε όπως Αμερική Ιαπωνία Σιγκαπούρη θα λειτουργεί Ελλάδα?
Ναι, αλλά μην το κάνεις καλύτερα. Εκτός και δεν σε ενδιαφέρυν τα Ελληνικά ή δεν σε πειράζει να μην έχεις Ευρωπαική εγγύηση.

Reaction score
5
Γιάννη όπως είπα, το lock με το δίκτυο της AT&T έχει 'σπάσει' με κάποιο hack, άρα παίζει και με ξένες SIM cards. Βέβαια το θέμα εγγύηση είναι σοβαρό, ιδιαίτερα επειδή είναι ένα νέο προϊόν, που όλο και κάτι θα βγάλει.

Reaction score
0
Εγω κατι ακουσα για μεγαλα προβληματα με την μπαταρια του και πολλες επιστροφες.
Ισχυει ή ραδιο αρβυλα?
"Μεγάλα προβλήματα" εννοούν ότι η μπαταρία δεν αντικαθίσταται από το χρήστη.
Η αυτονομία του λέγεται ότι είναι πολύ καλή για κινητό της κατηγορίας.

Reaction score
7
"Μεγάλα προβλήματα" εννοούν ότι η μπαταρία δεν αντικαθίσταται από το χρήστη.
Η αυτονομία του λέγεται ότι είναι πολύ καλή για κινητό της κατηγορίας.
Έτσι έκραζαν και το ipod στην αρχή όταν είχε βγεί...ενσωματωμένη μπαταρία και μπλα μπλα μπλα μπλα...οι γνωστές γκρίνιες. Όπως και για το Wii ότι είναι επικίνδυνο :happy_5: γιατί σπάει κεφάλια και τηλεοράσεις...Άχ αυτοί οι Αμερικάνοι...

Reaction score
0
Έτσι έκραζαν και το ipod στην αρχή όταν είχε βγεί...ενσωματωμένη μπαταρία και μπλα μπλα μπλα μπλα...οι γνωστές γκρίνιες. Όπως και για το Wii ότι είναι επικίνδυνο :happy_5: γιατί σπάει κεφάλια και τηλεοράσεις...Άχ αυτοί οι Αμερικάνοι...
Είναι ψιλοπρόβλημα, αν σου "πεθάνει" δεν μπορείς να μπεις σε ένα Γερμανό και να πάρεις μια ίδια να τελειώνεις. Αλλά έχει και τα καλά του: δεν μπαίνουν σκόνες, δεν τρίζουν τα καπάκια, δε "σκάβεις" για να βρεις τη SIM, δεν πάει βόλτα στις αναπόφευκτες τούμπες που τρώει ένα κινητό στη διάρκεια ζωής του, συγκρατείται και το πάχος της συσκευής σε μικρότερα επίπεδα.
Η μπαταρία του nano μου πάντως ως τώρα έχει κρατήσει αξιοπρεπώς τις επιδόσεις της σε σχέση με την αρχή.

Reaction score
7
Είναι ψιλοπρόβλημα, αν σου "πεθάνει" δεν μπορείς να μπεις σε ένα Γερμανό και να πάρεις μια ίδια να τελειώνεις. Αλλά έχει και τα καλά του: δεν μπαίνουν σκόνες, δεν τρίζουν τα καπάκια, δε "σκάβεις" για να βρεις τη SIM, δεν πάει βόλτα στις αναπόφευκτες τούμπες που τρώει ένα κινητό στη διάρκεια ζωής του, συγκρατείται και το πάχος της συσκευής σε μικρότερα επίπεδα.
Η μπαταρία του nano μου πάντως ως τώρα έχει κρατήσει αξιοπρεπώς τις επιδόσεις της σε σχέση με την αρχή.
Επίσης σχεδόν όλα τα MP3 Players πλέον (δε μιλάω για κάτι άθλια USB Stick/MP3 τύπου crypto και inovator που παίρνουν μπαταρία AAA) έχουν ενσωματωμένη μπαταρία (τότε την κατηγορούσαν την Apple) και τώρα δεν παραπονείται κανένας. (Άσε που ο ψαγμένος πάντα βρίσκει λύση να αλλάξει τη μπαταρία σε ipod, iriver, iaudio κ.τ.λ.) Έτσι θα γίνει και με τα κινητά...θα το ξεχάσουν. Φαντάσου εδώ στην Ελλάδα να ακούσεις κανέναν να παραπονεθεί για μπαταρία ενσωματωμένη σε κινητό θα είναι από τους λίγους μάλλον. Το κινητό συνήθως ο Έλληνας το αλλάζει ανά χρόνο. Όσο για τα πλεονεκτήματα της ενσωματωμένης μπαταρίας που ανέφερες συμφωνώ...Αλήθεια θυμάται κανείς το Ericsson T65?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe