Τι εγινε στο Tango

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Ας την εφερνες μαζι σου!!
Αφου ειχαμε τον σΚαφατο ...:crazy_3:
Όχι βρε τη γυναίκα... Θα της έπεφτε μεγάλος! :happy_5:

δεν ήταν αρκετοί που θα ήθελα, όπως ο σύντροφος ασυγχώρητος, ο HCM κ.λ.π.
Και εγώ στεναχωρήθηκα Μιχάλη... Θα είχαμε πολλά να πούμε.
Αν και δεν γνωρίζω αν θα πρέπει να συναντηθούμε οι δυο μας. Δεν ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει στην περιστρόφή της Γης και στην οικολογική ισορροπία του πλανήτη.:happy_9: Ήταν και ο Μάριος εκεί... Ξέρω γω τι θα μπορούσε να συμβεί; :happy_5:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Ηρθα αργά κουρασμένος και νυσταγμένος, είδα φάτσες που δεν είχα καμία όρεξη να δω, δεν είδα άλλες που ήθελα να δω, δε χόρεψα καθόλου, έχασα πάσα ιδέα για τον Κρόκο και τη συνοδό του που ήξεραν όλα τα σκυλοτράγουδα απόξω.

Παρ'όλα αυτά ήταν πάρα πολύ καλά. :respect: :respect: :respect:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.931
Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Και η ανταπόκριση του ρεπόρτερ μας, MaxHeadroom:

Το κέφι περίσσευε και ποτά έρεαν άφθονα στη γιορτή του Avsite στο Tango!
Διασκέδαση μέχρι πρωίας και ευκαιρία για γνωριμία μεταξύ των μελών.
Ολόκληρη η περίοπτη κερκίδα πάνω από τον κύριο χώρο του κέντρου ήταν ρεζερβέ για το Avsite.
Οι πληροφορίες ότι γι'αυτό ευθύνεται ο Καφάτος που ήθελε να τον βλέπουν από κάτω όλα τα πιπίνια, διαψεύδονται ως ανακριβείς. Εξάλλου, το γεγονός ότι είχε ντυθεί στα άσπρα και είχε βάλει το Μελίδη να γράφει με φορητό λέιζερ στο πουκάμισό του τη λέξη "Admin" και από κάτω το κινητό του κάθε φορά που πλησίαζε πιπίνι στα 10 μέτρα, ήταν καθαρά προσπάθεια προσέλκυσης νέων μελών (και τι λέιζερ, μάλλον αγορασμένο στη μαύρη αγορά και προερχόμενο από βουλγάρικο Τ-72, αν κρίνουμε απ'την ισχύ του!)

Άλλα highlights της βραδιάς:
Ο Regunus σε ρόλο Αρκουδάκι Duracell
Ο Synthercat σε ρόλο Karate-Kid
O Λαζάρου σε ρόλο Τραβόλτα
Το Κατερινάκι σε ρόλο J Lo...
...με τον Ψείρα σε ρόλο Justin Timberlake
και βέβαια ο Ρουφιανόγιαννος σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα "happy_1"

Άντε καλά μπάνια! :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπράβο ρε παιδιά, φαίνεται ότι περάσατε υπέροχα, ζηλεύω. Του χρόνου να είμαστε γεροί, μακάρι να μπορέσω κι εγώ να είμαι εκεί...
- Τώρα βάλτε και τις υπόλοιπες φωτό όμως... :happy_6::crazy_3:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Re: Απάντηση: Τι εγινε στο Tango...

Και η ανταπόκριση του ρεπόρτερ μας, MaxHeadroom:

Το κέφι περίσσευε και ποτά έρεαν άφθονα στη γιορτή του Avsite στο Tango!
Διασκέδαση μέχρι πρωίας και ευκαιρία για γνωριμία μεταξύ των μελών.
Ολόκληρη η περίοπτη κερκίδα πάνω από τον κύριο χώρο του κέντρου ήταν ρεζερβέ για το Avsite.
Οι πληροφορίες ότι γι'αυτό ευθύνεται ο Καφάτος που ήθελε να τον βλέπουν από κάτω όλα τα πιπίνια, διαψεύδονται ως ανακριβείς. Εξάλλου, το γεγονός ότι είχε ντυθεί στα άσπρα και είχε βάλει το Μελίδη να γράφει με φορητό λέιζερ στο πουκάμισό του τη λέξη "Admin" και από κάτω το κινητό του κάθε φορά που πλησίαζε πιπίνι στα 10 μέτρα, ήταν καθαρά προσπάθεια προσέλκυσης νέων μελών (και τι λέιζερ, μάλλον αγορασμένο στη μαύρη αγορά και προερχόμενο από βουλγάρικο Τ-72, αν κρίνουμε απ'την ισχύ του!)

Άλλα highlights της βραδιάς:
Ο Regunus σε ρόλο Αρκουδάκι Duracell
Ο Synthercat σε ρόλο Karate-Kid
O Λαζάρου σε ρόλο Τραβόλτα
Το Κατερινάκι σε ρόλο J Lo...
...με τον Ψείρα σε ρόλο Justin Timberlake
και βέβαια ο Ρουφιανόγιαννος σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα "happy_1"

Άντε καλά μπάνια! :happy_4:
γεια σου ρε Δημητρη!! φιλακια στη Ζωϊτσα!!!:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Μπράβο ρε παιδιά, φαίνεται ότι περάσατε υπέροχα, ζηλεύω. Του χρόνου να είμαστε γεροί, μακάρι να μπορέσω κι εγώ να είμαι εκεί...
Ελα τωρα που ζηλευεις....δεν πειραζει βρε εσυ δροσιστηκες στη θαλασιτσα και αλλοι "καηκαν" απο τα χθεσινοβραδυνα δρωμενα...αχ Νικολα μου δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη....:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αν ζηλευες πραγματικα θα ειχες ερθει.
Την Τεταρτη κανονισε να εχεις εξοδο και αδεια ιατρου για την Πεμπτη :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι φωτό του ρέγκουνα που στα διάλα είναι ντε? :mad_3:

p.s. Κατερινάκι στον χορό είχες και αξεσουάρ? :happy_9:

Reaction score
0
Αν ζηλευες πραγματικα θα ειχες ερθει.
Την Τεταρτη κανονισε να εχεις εξοδο και αδεια ιατρου για την Πεμπτη :happy_4:
Ρε Αρβανιτακη θες να βγει στην Ασπροβαλτα με σημαδια απο σαμπω ?:happy_9:
Ειναι και καλοκαιρι!!! :happy_5:

Reaction score
14
Οι φωτό του ρέγκουνα που στα διάλα είναι ντε? :mad_3:
μίλησα μαζί του και μόλις πόσταρε τις πρώτες 4 εσκασε ο προσέσσορας του. Μου λεει εχω εναν 5400 που πέθανε απο έκρηξη... τώρα μολις επισκευάσει θα βάλει και τις άλλες. Εχουμε όμως τον Μηνα που έβγαζε... οπότε δεν γλιτώνετε και εχουμε και capture απο το βίντεο.

p.s. Κατερινάκι στον χορό είχες και αξεσουάρ? :happy_9:
Ναι Ελατήρια και ενα PowerVibe κάτω απο τα πόδια της!!!!:crazy_3:

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
σκεφτηκα οτι αφου δεν θα ησουν Νικο μου, τσαμπα θα επαιρνα τα μαρκ.....ε μπαστουνια και τα φλουρια......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_9:

Γιαννη γραφεις σημερα.....το θεμα ειναι οτι εγραφες και εχθες......στην καμερα.....:happy_9:

Reaction score
25.912
έχασα πάσα ιδέα για τον Κρόκο και τη συνοδό του που ήξεραν όλα τα σκυλοτράγουδα απόξω.
εχω να κανω μια σημαντικη αποκαλυψη επι του θεματος , οχι για να μην λενε μερικοι μερικοι για την μουσικη μας παιδεια.

φραση κλειδι : τραβατε με κι ας κλαιω (ου να μου χαθεις και μας το παιζεις και της λυρικης)

Reaction score
0
μίλησα μαζί του και μόλις πόσταρε τις πρώτες 4 εσκασε ο προσέσσορας του. Μου λεει εχω εναν 5400 που πέθανε απο έκρηξη... τώρα μολις επισκευάσει θα βάλει και τις άλλες.

Καλά τόσο καυτές οι φωτογραφίες της Κατερίνας εν χορώ; Αχ βρε Κατερινάκι... το έκαψες το παληκάρι. ;-)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.407
Members
38.557
Νεότερο μέλος
Giorgost