Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Reaction score
14
Ρε preve δεν το αντεχει ο προσωπικοτητα σου οτι δεν εχεις ασχοληθει με HI-END και οτι εισαι ασχετος με το θεμα?
Ρε...diabolical....γνωριζόμαστε;

Πιστεύεις οτι ξέρεις κάτι για εμένα;

Φιλε dream το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι ασχετος, φυσικα και θελουμε να μαθουμε σε ολους καποια πραγματα, το προβλημα ειναι οτι κανει την παρουσια του αισθητη σταθερα με μυνηματα μιας γραμμης απλα για να ειρωνευτει.Και οποιος διαφωνει ασ τσεκαρει ΟΛΑ τα μυνηματα του preve στη hi-end.

Ευτυχώς που τα γραπτά... μένουν. wall_1

Reaction score
2
Δυστυχως θα πρεπει να συμφωνησω με τον Ευαγγελο Κυριτση εκτος απο το θεμα του να καταργηθει η hi-end. Ειναι γεγονος πως τον τελευταιο καιρο εχει απομακρυνθει πολυς κοσμος.Ολοι το εχουμε δει εκτος απο ελαχιστους που δεν το παραδεχονται. Πολλες φορες διαβασα πραγματα που με εκαναν να μην θελω να ξαναγραψω εδω, πολλες φορες ενιωσα κρινομενος, μεσα απο τα γραφομενα καποιων επειδη κι εγω εχω δωσει μια μικρη περιουσια τα τελευταια 16 χρονια για να φτιαξω το δικο μου hi-end συστημα, για το οποιο απο φοιτητης - μαθητης εκανα θυσιες για να το φτασω εδω που το εφτασα. Και ολα αυτα γιατι καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι το hi-end δεν αφορα μονο συσκευες, αλλα και το παθος καποιων ανθρωπων οι οποιοι επεμβαινουν ακομη και στα σπιτια τους, για να στησουν ενα συστημα, οι οποιοι εχουν φαει χρονια απο την ζωη τους προσπαθωντας να παρουν το κατι παραπανω, αυτοι που εχουν δωσει μια περιουσια για να εχουν μια μεγαλη δισκοθηκη.Οχι αυτοι που η μονη εμπειρια που εχουν ειναι η μουσικη του mp3 απο τα pc οι αυτοι που απλα πηραν ενα συστημα(εστω και ακριβο) το πεταξαν μεσα στο σαλονι τους και τελος. Αυτοι ειται καλως ειται κακως δεν ανηκουν στην hi-end. Γι'αυτο και γιάυτους, πρεπει να υπαρχει και η hi-fi κατηγορια.

Reaction score
10
Ευτυχως τα γραπτα οντως μενουν φιλε preve και μπορουν ολοι να δουν την παρουσια σου στη κατηγορια. Οπως και τη δικια μου με το προηγουμενο nickname.

Ο PREVE ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΒΑΝΑΡΕ ΜΕ ΑΓΟΡΙΝΑ....ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΙ-ENDΑΣ.ΧΑΧΑΧΑ
ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ.....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΕ???

Reaction score
14
Ευτυχως τα γραπτα οντως μενουν ....Οπως και τη δικια μου με το προηγουμενο nickname.?

Ευτυχώς! :smoking_2: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Περιμένω από κάποιον συντονιστή της κατηγορίας να μαζέψει τις παραληρηματικές λογοδιάρροιες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ο PREVE ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΥΝΗΜΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΒΑΝΑΡΕ ΜΕ ΑΓΟΡΙΝΑ....ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ, ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΙ-ENDΑΣ.ΧΑΧΑΧΑ
ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ.....ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΕ???
Μιχαλη, σε παρακαλω παρα πολυ φιλε.
Γνωριζοντας, εστω και λιγο, τον χαρακτηρα σου ειμαι σιγουρος πως αργοτερα θα μετανοιωσεις για αυτα που εγραψες.
Σε παρακαλω πολυ...

Reaction score
10
Συγγνωμη ρε Αντρεα γιατι να το μετανοιωσω?Δεν τον προσεβαλα, και με δικια του πρωτοβουλια, ενω εχουν γινει και ειπωθει πολυ χειροτερα μου κανει παρατηρηση μεσω του site?Για ποιο λογο?Σιγα, τι του ειπα?Ας μου εστελνε απλα ενα pm.Εκμεταλλευεται οτι ειναι συντονιστης και με απειλει με τετοιες παρατηρησεις?
Ξερεις πολυ καλα οτι δεν εχω δημιουργησει ποτε προβλημα....
Anyway συγγνωμη, αλλα η συγγνωμη παει σε σενα.
Δεν ανεχομαι κανενα να εκμεταλλεύεται τη θεση που εχει με οποιδηποτε τροπο.Αυτο ειναι ο φασισμος.

Reaction score
1
Βλαση το προβλημα ειναι οτι οποιος δεν την αντεχει μενει και κανει οσους ενδιαφερονται να μην αντεχουν .
Ρένο, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες. Αυτό συμβαίνει από εποχής AV Forum και από ότι θυμάμαι είναι καμιά 50αριά οι φίλοι του sport που αποσύρθηκαν και πολλοί περισσότεροι αυτοί που ήταν έτοιμοι να γράψουν αλλά κώλωσαν λίγο πριν πατήσουν το πρώτο submit.

Επίσης, η τοποθέτηση του κυρίου Μιχαήλου με βρίσκει σύμφωνο 100% και ταυτόχρονα μου θυμίζει πολλά από όσα έχω κάνει και εγώ στην μέχρι σήμερα πορεία μου στον χώρο ως hobbyίστας.

Όποιος δεν γουστάρει το High End, ας ασχοληθεί με κάτι άλλο που να τον γεμίζει και ας αφήσει εμάς που το γουστάρουμε να βγάλουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας. Η «μαγιά» της κατηγορίας είμαστε εμείς οι ίδιοι (όπως πολύ σωστά έγραψε ο Δημήτρης Θ.) και όταν μεταξύ μας εμπλέκονται άτομα που μισούν το High End, τότε η μαγιά χαλάει, το ενδιαφέρον πέφτει, οι λάτρεις του sport παύουν να γράφουν τις εμπειρίες τους και τέλος… η κατηγορία πάει για βρούβες.

Είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι, το High End υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει όσο οι υλοποιήσεις π.χ. του κυρίου Levinson θα μετράνε και θα αποδίδουν πολύ πιο φυσικά από τις κατασκευές του κυρ Μήτσου, που τύπωσε πλακέτα στην Καλλιθέα, αγόρασε ότι πυκνωτές περίσσεψαν στο ράφι, έκανε τις μισές κολλήσεις ψυχρές και βίδωσε την συσκευή στον πάγκο της κουζίνας, δίπλα από το ταψί με το παστίτσιο και τις αγκινάρες.

Reaction score
0
Απάντηση: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Ο Νικόλας μια χαρά τα είπε (αν δεν έβαζε και το Levinson θα ήταν τέλειος :happy_5: )
Παιδιά, καλώς ή κακώς (για μερικούς) το hi-end υπάρχει. Και υπάρχει όσο υπάρχουν άτομα που ψάχνουν αυτό το κάτι παραπάνω, το οποίο πολλές φορές μπορεί και να το χρυσοπληρώσουμε. Μπορεί και πάλι να απογοητευτούμε.
Όμως όπως είχα γράψει και παλιότερα στο avforum, hiend είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Και ολα αυτα γιατι καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι το hi-end δεν αφορα μονο συσκευες, αλλα και το παθος καποιων ανθρωπων οι οποιοι επεμβαινουν ακομη και στα σπιτια τους, για να στησουν ενα συστημα, οι οποιοι εχουν φαει χρονια απο την ζωη τους προσπαθωντας να παρουν το κατι παραπανω, αυτοι που εχουν δωσει μια περιουσια για να εχουν μια μεγαλη δισκοθηκη.Οχι αυτοι που η μονη εμπειρια που εχουν ειναι η μουσικη του mp3 απο τα pc οι αυτοι που απλα πηραν ενα συστημα(εστω και ακριβο) το πεταξαν μεσα στο σαλονι τους και τελος. Αυτοι ειται καλως ειται κακως δεν ανηκουν στην hi-end. Γι'αυτο και γιάυτους, πρεπει να υπαρχει και η hi-fi κατηγορια.

Βλαση το προβλημα ειναι οτι οποιος δεν την αντεχει μενει και κανει οσους ενδιαφερονται να μην αντεχουν .
Mιχαλη και Μαρινο μαζι σας με χιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_______

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και ολα αυτα γιατι καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι το hi-end δεν αφορα μονο συσκευες, αλλα και το παθος καποιων ανθρωπων οι οποιοι επεμβαινουν ακομη και στα σπιτια τους, για να στησουν ενα συστημα, οι οποιοι εχουν φαει χρονια απο την ζωη τους προσπαθωντας να παρουν το κατι παραπανω, αυτοι που εχουν δωσει μια περιουσια για να εχουν μια μεγαλη δισκοθηκη.Οχι αυτοι που η μονη εμπειρια που εχουν ειναι η μουσικη του mp3 απο τα pc οι αυτοι που απλα πηραν ενα συστημα(εστω και ακριβο) το πεταξαν μεσα στο σαλονι τους και τελος. Αυτοι ειται καλως ειται κακως δεν ανηκουν στην hi-end. Γι'αυτο και γιάυτους, πρεπει να υπαρχει και η hi-fi κατηγορια.
Πολύ σωστά τα είπες. Αυτοί ΔΕΝ ανήκουν στην hi end.

- Αυτοί, είναι όσοι έριξαν πέντε δραχμές, πήρανε ένα σύστημα όσο ακριβό χρειάζεται για να χαρακτηριστεί hi end και κυκλοφορούν στα φόρα με το μότο: "άκουσε με τα αυτιά σου για να κρίνεις"...
- Αυτοί, είναι όσοι έχουν άποψη για την κρυογένεση ή τα καλώδια ρεύματος, χωρίς να έχουν άποψη για το τι είναι χώρος και πως επιδρά στον ήχο.
- Αυτοί, είναι που θεωρούν πχ την παρεμβολή ενός τζαμπαντάν ψηφιακού ισοσταθμιστή στην αλυσίδα, ή ενός μηχανήματος με dsp για ισοστάθμιση χώρου, κατάρρευση των αξιών του hi end.
- Αυτοί, είναι όσοι περιορίζουν την γνώση τους για ένα αντικείμενο τεχνολογίας, στις συζητήσεις τους με 1-2 αντιπροσώπους.
- Αυτοί, είναι όσοι αρνούνται πεισματικά να διερευνήσουν, να αναθεωρήσουν, να ψάξουν, να μελετήσουν, να ακούσουν σωστά, να τεστάρουν σωστά, να προσβάλουν θέσφατα του hi end, γιατί νομίζουν ότι θα πέσει φωτιά και θα τους κάψει.
- Αυτοί, είναι που όταν βλέπουν κάποιον να μην δέχεται άκριτα ότι λαλακία γράφεται δεξιά και αριστερά, τον θεωρούν καταπατητή της κατηγορίας ή του χόμπι, λες και το χόμπι, προϋποθέτει ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα και τύφλωση.

...

Reaction score
7
Νίκο πόσους απο αυτούς είδες στο avsite και αν μπορείς κατονόμασέ τους. Και πόσο συνετέλεσαν στην διαμόρφωση της άποψής σου. Δηλαδή ούτε ένας σωστός χομπίστας δε πέρασε απο το avsite;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Reaction score
2
Νίκο πόσους απο αυτούς είδες στο avsite και αν μπορείς κατονόμασέ τους. Και πόσο συνετέλεσαν στην διαμόρφωση της άποψής σου. Δηλαδή ούτε ένας σωστός χομπίστας δε πέρασε απο το avsite;
Περασαν κι εφυγαν φιλε.Και καλα εκαναν αφου κακα τα ψεματα απο σοβαρα θεματα ελαχιστα αναπτυχθηκαν.Φτασαμε σε σημειο εκτος βεβαια απο τον μονιμο χλευασμο για την υψηλη πιστοτητα να πρεπει να ειμαστε πυρηνικοι φυσικοι για να παρακολουθησουμε ενα θεμα. Δυστυχως με βλεπω να αποχωρω γιατι νιωθω μεγαλη κοροιδια να κρινουμε τα περιοδικα ενω δεν βλεπουμε τα συγχαρικια μας εδω. Εδω βγαλαμε το blue sky μηχανημα υψηλης πιστοτητας και κατηγορουμε αλλα κι αλλα.Ας ειναι...καλη συνεχεια.

Reaction score
2
Αγαπητε κ. Μιχαηλο

Χωρις να αναφερομαι σε εσας προσωπικα (ουτε που σας ξερω), αλλα καιρο ηθελα να το πω αυτο, και να η ευκαιρια. Σωστοτατο αυτο που λετε για την κατσικα του γειτονα (λαϊκιστι). Ξερετε τι κοροϊδια ενοιωσα εγω ως συνοδος πελατη (ουτε καν οντας ο ιδιος πελατης) στο καταστημα Orpheus στη Στουρναρη, σε περιπτωση service? Σχεδον υποτιμιση της ανθρωπινης νοημοσυνης. Εχετε ακουσει ποτε εξοδα εκτελωνισμου απο και προς... Γαλλια? Εν ετει 2005? (ή 2006, αλλα λιγο μετραει)

Και μετα δυσανασχετουμε με ολη την κουβεντα που γινεται περι hi-end, κυκλου μαγαζατορων, αντιπροσωπων και παρατρεχαμενων...

Reaction score
0
Απάντηση: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Δεν νομίζω να είναι το κατάλληλο τόπικ για καταγγελίες που έτυχαν σε κάποιους από μας. Άνοιξε καινούριο θέμα. Αλλά οφείλω να πω πως απ το σέρβις του Ορφέα, δεν είχα ποτέ παράπονο, ιδιαίτερα απ τον Δήμο που είναι και κορυφαίος τεχνικός αλλά και πάρα πολύ καλό παιδί.

Reaction score
2
Δεν ειχα σκοπο να ακουστει σαν καταγγελια, ουτε κανω καποιο παραπονο, οτι εγινε, εγινε, και μαλιστα καιρο πριν.

Απλα μου φαινεται λιγο καπως να λεμε για τους αλλους και το τι κανουν/τι θα επρεπε να κανουν οι αλλοι, ενω ουτε εμεις διαφερουμε πολυ. Ξαναλεω δεν αναφερομαι προσωπικα στον κ. Μιχαηλο, ουτε που τον ξερω τον ανθρωπο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494