Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Reaction score
1
Δηλαδή οι φίλοι μας οι Τούρκοι το στοκ τι το κάνουν, δεν το σπρώχνουν; Και δεν κατάλαβα που είναι το κακό στην Ελληνική αγορά;
Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα. Και μόνο που ο κάθε μαγαζάτορας "σπρώχνει" τα μηχανήματα που εισάγει και είναι δέσμιος από τις αντιπροσωπίες του, αυτό είναι αρκετό για πολλά κακά που συμβαίνουν στην Ελληνική αγορά.

Το πρώτο σκέλος της ερώτησης δεν το κατάλαβα. Τι εννοείς όταν ρωτάς "οι Τούρκοι το στοκ τι το κάνουν, δεν το σπρώχνουν;". Χωρίς να έχω κατανοήσει ακριβώς το ερώτημα σου, μπορώ να πω ότι μια αγορά με 4-5 χονδρέμπορους και πολλούς λιανέμπορους, είναι πολύ πιο υγιής από την αγορά με τους 80 χονδρεμπορο-λιανεμπορο-αντιπροσώπους. Αυτό συμβαίνει για τον απλούστατο λόγο του ότι ο κάθε λιανέμπορος έχει την ελευθερία επιλογής των μηχανημάτων που θα επιλέξει για το δικό του κατάστημα και εξ’ αιτίας αυτού γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικός, αφού δεν δεσμεύεται από κανέναν και από τίποτα.

Τι πιο ωραίο, από το να πηγαίνεις σε ένα μαγαζί και να βλέπεις μέσα Levinson, Krell, Audio Research, EMM Labs, Simon York, ASR, ProAc, Acoustic Solid, YBA, Wilson, B&W κλπ. κλπ. κλπ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Νικ ,οχι απλως συμφωνω αλλα παρασυμφωνω!!!
Οι Ελληνες ,επειδη τα ξερουμε ολα,ειδαν οτι οι αντ/ποι κονομουσαν τρελλα(εδω γελανε) και αποφασισαν να γινουν ολοι εισαγωγεις και αποκλειστικοι αντιπροσωποι καθε βιοτεχνιας που υπαρχει στην υφηλιο.
Ετσι τωρα πια ,ειδικα στο hi end ειναι οι αντ/ποι περισσοτεροι απο τους πελατες.

Reaction score
1
Και όπως γνωρίζεις, όταν μια αγορά λειτουργεί αποτελεσματικά, συνήθως δεν μαζεύει και πολύ στοκ. Εν’ αντιθέσει με την δική μας περίπτωση που τα πράγματα κυλάνε εντελώς διαφορετικά.

Πρώτον, έχουμε πάμπολλους αντιπροσώπους για το μέγεθος της αγοράς μας.

Δεύτερον, ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς τους αντιπροσώπους, «μάζεψε» εταιρίες χωρίς να βασιστεί στο γούστο του και στις ανάγκες της αγοράς, αλλά απλά και μόνο επειδή αυτές είχαν απομείνει από τους άλλους αντιπροσώπους.

Τρίτον, όπως ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμα, το γεγονός ότι οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι είναι και λιανέμποροι, τους αναγκάζει να περιορίσουν το εύρος του συμβουλευτικού τους ρόλου και τους κλείνει στο κλουβί των δικών τους εταιριών, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν matchάρουν και τόσο καλά.

Τέταρτον, έχουμε αρκετούς καταναλωτές που διψάνε για δοκιμές και ακροάσεις, αλλά δεν μπορούν να βρουν τις συσκευές που θέλουν στον ίδιο χώρο. Για παράδειγμα, αν κάποιος θελήσει να δοκιμάσει το CD-4 της Hegel, με τον Orchestra της Jadis, τα 803 της B&W και τα καλώδια της XLO (ένα setup που σκοτώνει για τα λεφτά του), πείτε μου εσείς τώρα που θα μπορούσε να το ακούσει πριν το αγοράσει;;;
Εις την Πόλη όμως, ο τούρκος χαϊφιντελίστας έχει την δυνατότητα ακρόασης ακόμα και του πιο απίθανου setup.

Βάλε τώρα κάτω τους παραπάνω τέσσερις παράγοντες που σου ανέφερα, συνέθεσε τους, ανακάτεψε τους καλά και σκέψου πόσο απέχουμε από εκεί που θα έπρεπε να ήμασταν.wall_1

Υ.Γ.: Αγαπητοί αντιπρόσωποι που σας αβαντάρισα τα μηχανήματα σε αυτό το μήνυμα, μπορείτε να στείλετε την επιταγή σας στα γραφεία της εταιρίας μας Gigolo Electric Investments S.A. στην διεύθυνση Λαδιάρη 5 και Παπατζή γωνία στο υπόγειο.:happy_8:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Υ.Γ.: Αγαπητοί αντιπρόσωποι που σας αβαντάρισα τα μηχανήματα σε αυτό το μήνυμα, μπορείτε να στείλετε την επιταγή σας στα γραφεία της εταιρίας μας Gigolo Electric Investments S.A. στην διεύθυνση Λαδιάρη 5 και Παπατζή γωνία στο υπόγειο.:happy_8:
"happy_1" "happy_1" :happy_5: :happy_5:

Reaction score
7
Νίκο δεν συμφωνώ καθόλου με την αποψή σου, και η εμπειρία μου άλλα λέει, αλλά δεν θέλω σαυτό το thread να συζητήσω τέτοια θέματα. Αν θέλεις άνοιξε άλλο thread για να το συζητήσουμε.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :respect:

Reaction score
0
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

To κουφό είναι πως όλως τυχαίως, ότι μηχανήματα φέρνει ο κάθε αντιπρόσωπος, όλως τυχαίως ματσάρουν μεταξύ τους και αλλάζουν και συχνά γούστα (μα φυσικά τα μηχανήματα).
Παράδειγμα:
Πας στον χ αντιπρόσωπο που φέρνει το α ηχείο και του λες ότι θέλεις να το παίξεις με τον β ενισχυτή, που τον φέρνει ο ψ αντιπρόσωπος. Θα σε αρχίσει: "Και δεν ταιριάζει, το έχω ακούσει, πάρε το δικό μου,το οποίο είναι φτιαγμένο μόνο για τον ενισχυτή μου, κλπ κλπ"
ΑΝ όμως του πεις ότι τον β ενισχυτή τον έχεις ήδη και θες μόνο ηχείο, τότε αυτομάτως, το ηχείο ταιριάζει άψογα.
Εννοείται πως ο χώρος έχει εξαιρέσεις, ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί.
Και μπορώ να μιλήσω για τον Βασίλη τον Χουρμουσιάδη (Β&W, Classe) και τον Αντώνη Χατζηκωνσταντή (STEPCOM), οι οποίοι κοσμούν πραγματικά τον χώρο.

YΓ. Νικόλα πόσα σου έδωσαν εσένα, πες μου μπας και με έριξαν εμένα για την διαφήμιση :happy_9: "happy_1"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για εμένα πάντως το θέμα έλιξε πριν λίγα λεπτά όταν διαπίστωσα κάποια ύποπτη παρέμβαση στο κείμενο μου. Επειδή εμένα αυτά τα πράγματα μου την βαράνε και ταυτοχρόνως κλονίζουν την εμπιστοσύνη μου...

Που ξέρεις αν αύριο μπει κανένας και γράψει με το δικό μου ψευδώνυμο, όπως μπήκε και άλλαξε κάποια πράγματα στο κείμενο μου.

Είπα λοιπόν "άντε γεια", για να τελειώνουμε και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Καλά που το κράτησες το μήνυμά σου Νικόλα. Έχει ήδη σβηστεί, τα δε παλαιότερα μηνύματά σου έχουν τροποποιηθεί. Οι διαδικτυακοί οχετοί επέβαλαν την τάξη όπως μόνον αυτοί ξέρουν. :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επαναλαμβάνω ότι, οι εν λόγω ανώνυμοι ξεκίνησαν την υποτιθέμενη (μέχρι στιγμής) καταγγελία στις 3 Μαίου. Από τις 8 Μαίου και μετά και χωρίς καμία απολύτως πρόκληση (ποιός διάολος τους ξέρει ούτως ή άλλως για να ασχοληθεί μαζί τους), ξεχάσανε την καταγγελία και άρχισαν να βρίζουν ασύστολα το avsite.gr, τον Κόγια, εμένα τον Μπλάτσιο και τον Καφάτο, με φρασεολογία που αν την χρησιμοποιήσει κάποιος τετ α τετ θα οδηγήσει 100% σε καυγά ολκής. Η επίσημη δικαιολογία τους είναι ότι άπαντες εδώ τα παίρνουμε από τον Φωτιάδη (του ΗΧΟΥ) και γι αυτό αποσιωπήσαμε την καταγγελία (λες και ήμασταν υποχρεωμένοι να αναπαράγουμε ότι βλακεία διαβάσαμε - αν την διαβάσαμε).

Η αντίδρασή μας 2 μήνες μετά ξεκίνησε με το γνωστό θέμα της βρώμας και της μπόχας, διότι όσο ψύχραιμος και να είσαι, δεν αντέχεις να διαβάζεις ότι άλλαξες σεξουαλικές προτιμήσεις (κρίνουν εξ ιδίων μάλλον)...

Μετά από τόσες μέρες:
1. Εξακολουθούν να μην λένε δημοσίως τα ονόματά τους διότι προφανώς φοβούνται τις συνέπειες (νομικές και μη).
2. Εξακολουθούν να βρίζουν ασύστολα εμάς και το avsite.gr, αφού τελικά αυτός είναι ο στόχος των υποψηφίων φορουμαρχών. Αν ανεβάσω πρόσφατα κείμενα, θα έρθει αναγούλα και στα πιο γερά στομάχια.
3. Ο κος Παναγόπουλος δεν έχει βγει να δηλώσει επίσημα ποιά είναι η θέση του στο εν λόγω θέμα, κάτι που οφείλει διότι πρώτον αυτοί εμφανίζονται ως αυτόκλητοι υποστηρικτές του (θεωρούν ότι τον έχει αδικήσει ο Κόγιας και το site) και δεύτερον διότι αυτός εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του site που τους φιλοξενεί (γράφει το editorial - καλωσόρισμα της σελίδας).

Είναι προφανές ότι 2-3 που έφυγαν από εδώ μέσα με τις κλωτσιές (θα θυμάστε πέρσι τέτοιον καιρό, διπλά user names και ιστορίες με ανώνυμους των οποίων ο χαϊεντισμός είχε θιχτεί από την κριτική που έγινε στις θεωρίες τους), βρήκανε καταφύγιο στο site του οχετού και συστρατεύθηκαν με τους υβριστές. Ήταν δεδομένο ότι δεν θα άφηναν τέτοια επιχειρηματική ευκαιρία να φύγει από τα χέρια τους. Όπου ευκαιρία για δάγκωμα, μέσα. Τα ονόματα όμως κάποτε θα βγούνε όλα στην φόρα. Και τότε όλοι μας θα θυμηθούμε, συμπεριφορές και καταστάσεις...

- Πείτε τα ονόματά σας παιδάκια. Είναι ντροπή να κρύβεστε πίσω από user names. Δεν θα σας δείρουμε, το υπόσχομαι... :happy_4:

p.s. Όπως βλέπετε, σε αντίθεση με την δική σας τακτική, εδώ μπορείτε και γράφετε και διαβάζετε χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Βλέπετε εμείς, οι τερέζες και ο Κουφαλάτος, δεν σας φοβόμαστε... :happy_5:

Reaction score
10
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω το κολλημα τους!
Δεν βγαζω ακρη, που να βγαλω δηλαδη αφου δεν υπαρχει.

Περιμενω απο το avsite να κινηθει νομικα, αλλιως μετα θα ειναι αυτο υπολογο.

Παντως τα ατομα εχουν ξεφυγει τελειως. Κατι πρεπει να εχουν στο μυαλο τους για να τα κανουν ολα αυτα δεν εξηγειται αλλιως.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κατι πρεπει να εχουν στο μυαλο τους για να τα κανουν ολα αυτα δεν εξηγειται αλλιως.
Μιχάλη, εκτός από άχυρα, φυσικά έχουν τους σκοπούς τους. Έφιαξαν ένα site δημοπρασιών και κάθονται όλη μέρα και παίζουν τάβλι. Πως θα φέρουν κόσμο εκεί?...

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

To κουφό είναι πως όλως τυχαίως, ότι μηχανήματα φέρνει ο κάθε αντιπρόσωπος, όλως τυχαίως ματσάρουν μεταξύ τους και αλλάζουν και συχνά γούστα (μα φυσικά τα μηχανήματα).
Παράδειγμα:
Πας στον χ αντιπρόσωπο που φέρνει το α ηχείο και του λες ότι θέλεις να το παίξεις με τον β ενισχυτή, που τον φέρνει ο ψ αντιπρόσωπος. Θα σε αρχίσει: "Και δεν ταιριάζει, το έχω ακούσει, πάρε το δικό μου,το οποίο είναι φτιαγμένο μόνο για τον ενισχυτή μου, κλπ κλπ"
ΑΝ όμως του πεις ότι τον β ενισχυτή τον έχεις ήδη και θες μόνο ηχείο, τότε αυτομάτως, το ηχείο ταιριάζει άψογα.
Εννοείται πως ο χώρος έχει εξαιρέσεις, ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτοί.
Και μπορώ να μιλήσω για τον Βασίλη τον Χουρμουσιάδη (Β&W, Classe) και τον Αντώνη Χατζηκωνσταντή (STEPCOM), οι οποίοι κοσμούν πραγματικά τον χώρο.

YΓ. Νικόλα πόσα σου έδωσαν εσένα, πες μου μπας και με έριξαν εμένα για την διαφήμιση :happy_9: "happy_1"
Δημήτρη συμφωνώ με την άποψη σου.

Τώρα, σχετικά με τα άτομα που ανέφερες, όντως είναι πολύ σοβαρά παιδιά και οι δύο και όντως κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια για να κρατούν το πήχη ψηλά.:cool_4:

Υ.Γ.: Φίλε Δημήτρη, οι προμήθειες που παίρνω για ένα απλό αβαντάρισμα κυμαίνονται από 1000 ευράκια μέχρι 2000 ευρώπουλα. Για ένα πουσαριστό αβαντάρισμα, ανεβαίνω στα 3000 χιλιάρικα ή σε μηχανάκι αντίστοιχης αξίας ή ένα γεύμα με την Ανίτα (μόνο αν έχει ρεπό από αυτό το φαντασμαγορικό show). Για ένα καλό τεστάκι παίρνω 1000 cash και μια θέση δίπλα στο Ντέμη, είτε στο κέντρο της Δέσποινας, είτε στο γήπεδο (εγώ προτιμάω πάντα το κέντρο γιατί είμαι Βάζελος). Τέλος, για ένα super test, παίρνω 2000 GBP, μια θέση σε αγώνα της Liverpool δίπλα στους Hicks και Gillette και μια εβδομάδα στο Sheraton με 2 αιθέριες υπάρξεις.

Υ.Γ.: Φίλε, αν έχουμε μεγάλη απόκλιση, πρέπει οπωσδήποτε να τα πούμε από κοντά.:cool_3:

Reaction score
1
Νίκο δεν συμφωνώ καθόλου με την αποψή σου, και η εμπειρία μου άλλα λέει, αλλά δεν θέλω σαυτό το thread να συζητήσω τέτοια θέματα. Αν θέλεις άνοιξε άλλο thread για να το συζητήσουμε.
Φίλε Ευάγγελε, δεν υπάρχει πρόβλημα που διαφωνούμε. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Ωστόσο, θα ήθελα πολύ να διαβάσω την δική σου άποψη επί του θέματος και επίσης να μου πεις αν η εμπειρία σου προέρχεται από την Ελληνική αγορά του Hi Fi;;;

Είμαι πολύ περίεργος να δω αν μιλάμε για την ίδια αγορά. Γιατί αν μιλάμε για την ίδια αγορά, πλέον το θέμα δεν έχει να κάνει με την άποψη σου και την άποψη μου. Το θέμα έχει να κάνει με τους αριθμούς της ίδιας της αγοράς και σε αυτή την περίπτωση... μάλλον είσαι λάθος.

Φίλε Ευάγγελε, δεν θέλω να σε κοντράρω αλλά θα σε προέτρεπα πριν απαντήσεις να ανοίξεις ένα Ελληνικό περιοδικό του ειδικού τύπου και να πας στις τελευταίες σελίδες. Εκεί θα δεις τις 10άδες των αντιπροσώπων και στη συνέχεια θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι είναι ταυτοχρόνως και λιανέμποροι, καθώς διατηρούν τις ίδιες έδρες για αντιπροσωπία και λιανική πώληση. Από εκεί ξεκινάει η όλη στρέβλωση και θεωρώ ότι από αυτό και μόνο έχεις λάθος, εκτός και αν μιλάμε για άλλες αγορές.

Reaction score
250
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Παιδιά το θέμα των τελευταίων posts που αφορά

στον υπερβολικά μεγάλο και μάλιστα με αυξητική

τάση αριθμό αντιπροσωπειών είναι μείζον και

δεν αξίζει να χαθεί στην θεματολογία του παρόντος νήματος!

Σας παρακαλώ να καταθέσετε εδώ

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=525331#post525331

τις απόψεις σας !!!!!:cool_4:

Reaction score
0
Πιστεύω ότι μπορώ να σας δώσω μία ιδέα για τους λόγους που οδήγησαν πολλά καταστήματα λιανικής να περάσουν στο χώρο της εισαγωγής.

1ον) Τα καταστήματα λιανικής που επιθυμούν να σέβονται τον εαυτό τους, το επάγγελμα τους, το χόμπι τους, είχαν και έχουν ένα μεγάλο στοκ προϊόντων να κάθεται περιμένοντας τον πελάτη να περάσει και να τα ακούσει.
Η βοήθεια γι αυτό από τους αντιπροσώπους ήταν ελάχιστη έως μηδενική.
Ποτέ δεν υπήρχε μία βοήθεια οικονομική (δε γράφω για μεγαλύτερη διάρκεια διακανονισμού, δε βοηθάει, το κόστος του προϊόντος παραμένει κόστος) π.χ. το demo σε μικρότερη τιμή.
Ενώ διατηρούνται οι τιμές εξωτερικού, το κάθε μαγαζί παίρνει ή έπαιρνε από 20 έως 30% έκπτωση.
Τι σημαίνει αυτό?... για να γίνει η απόσβεση ενός demo πρέπει να πουληθούν τουλάχιστον 4 κομμάτια από το είδος.
Αν τώρα μιλήσουμε για καταναλωτικές εταιρίες τύπου Pioneer, Denon, Yamaha… αφήστε το καλύτερα, θα καταργηθεί το μοντέλο και απόσβεση δε θα έχεις κάνει!!!
2ον) Η διαφήμιση ενός καταστήματος σε μηνιαία βάση έχει ένα μεγάλο κόστος, κόστος που θα μπορούσαν να μοιράζονται με τον αντιπρόσωπο ή τους αντιπροσώπους.
3ον) Οι περισσότεροι αντιπρόσωποι έχουν και λιανική, με αποτέλεσμα σε «μεγάλα» συστήματα το κατάστημα να μη μπορεί να «παίξει» γιατί προκειμένου να χάσει την πώληση η αντιπροσωπεία κάνει γενναίες εκπτώσεις, εκπτώσεις που τα μαγαζιά μπορεί να μην είδαν ποτέ!
Αφήστε τώρα το «παιχνίδι» της «τράμπας» που ο αντιπρόσωπος έχοντας και το «καρπούζι» (κέρδος λιανικής) και το μαχαίρι (κέρδος εισαγωγής) μπορούσε να δώσει τιμές απαγορευτικές για ένα μαγαζί.
4ον) Σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, υπάρχει υπερπροσφορά προϊόντων, οπότε πολλοί αντιπρόσωποι «έπαιξαν» ένα ύπουλο παιχνίδι, δίνοντας σε ανθρώπους άσχετους εργασιακά αλλά σχετικούς με το «άθλημα» του Hi Fi/ Hi End ποσοστά, καλύτερες τιμές για επικείμενες αγορές τους αρκεί να μπορούσαν να επηρεάσουν μερίδα καταναλωτών και να πουλήσουν προϊόντα τους.
5ον) Οι αντιπρόσωποι επέτρεψαν να γίνει μεγάλο παιχνίδι πωλήσεων, μέσω περιοδικών, στερώντας ένα κέρδος για τα μαγαζιά, σημαντικό για την επιβίωσή τους.
6ον) Με τα παιχνίδια των εκπτώσεων, ανάλογα του τζίρου, βοήθησαν δυνατές, οικονομικά, αλυσίδες να τραβήξουν την προσοχή από τα μικρότερα καταστήματα και ταυτόχρονα επέτρεψαν στις αλυσίδες να περάσουν τις επιπλέον εκπτώσεις στην τελική τιμή του προϊόντος.
Αποτέλεσμα αυτού, να δυναμώσουν πολύ οι «αλυσίδες», σιγά σιγά να κλείνουν τα μικρότερα καταστήματα και οι ΙΔΙΕΣ οι αντιπροσωπείες να γίνονται έρμαια των «αλυσίδων»!!!

Μπορώ να σας αναφέρω και άλλα ακόμα, νοιώθω όμως ότι ήδη καταχράστηκα πολύ το χώρο του AV Site.
Υπόσχομαι όμως ότι θα συνεχίσω λίγο αργότερα :- )

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Κύριε Τσαντουλή, ζητώ συγνώμη, δεν είχα δει το μήνυμα σας :-(
Δεν πειράζει Φίλε μου !

Αν δεν σου κάνει κόπο μετάφερε το με copy-paste

στο άλλο thread .

Θα μπορούσα να το μεταφέρω αλλά προτιμώ να υπάρχει και εδώ!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Λοιπόν, κύριοι, θέλω να σας ενημερώσω για το εξής. Εχθές, Τρίτη, 24-7-2007, επικοινώνησα με τον κ. Χρήστο Μασσέλο, τον αντιπρόσωπο, ο οποίος φέρεται ως ο παθών στο παρόν ζήτημα.

Κατ’ αρχάς, επιτρέψτε μου να σημειώσω, ότι το περιοδικό που φέρεται να έχει συμπεριφερθεί στον κ. Μασσέλο έτσι όπως καταγγέλεται, είναι ο Ήχος, και προσωπικώς ο κ Φώτης Φωτιάδης, ασχέτως εάν τα άτομα που έκαναν αυτήν την καταγγελία, εκεί που την έκαναν, και με τον τρόπο που την έκαναν, δεν κατονομάζουν ρητά το περιοδικό.

Επίσης, σημειώστε εμφατικά, πως αυτό το μήνυμα δημοσιεύεται εδώ κατόπιν εγκρίσεως του κ. Μασσέλου, προς τον οποίον, κατόπιν τηλεφωνικής προσυνεννόησης, το κοινοποίησα με fax για να το διαβάσει, και το διόρθωσα όπου αυτός έκρινε αναγκαίο.

1. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας μου μαζί του, ο κ. Μασσέλος εδήλωσε κατηγορηματικά, πως, όχι απλώς δεν συνέβη, αλλ’ ούτε καν δέχεται την ύπαρξη της λέξης «εκβιασμός» στο παρόν ζήτημα. Αυτό που εν προκειμένω συνέβη είναι, ότι, απλώς, κατά τη συνεννόησή του για τη ρύθμιση των διαδικαστικών αποστολής μιας συσκευής για δοκιμή, (δελτίο αποστολής, ημερομηνίες, κλπ.), ερωτήθηκε από το περιοδικό, εάν θα ήθελε να βάλει διαφήμιση στο τεύχος, στο οποίο επρόκειτο να δημοσιευθεί η δοκιμή αυτής της συσκευής, κάτι που αποτελεί συνήθη πρακτική σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις, και σε όλα τα περιοδικά του κλάδου. Απαντώντας ο κ. Μασσέλος, εδήλωσε ότι δεν θέλει να βάλει διαφήμιση, και το ζήτημα έληξε εκεί. Βεβαίως, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βάλει διαφήμιση σε μεταγενέστερη χρονική στιγμή, όπερ και εγένετο.
2. Λαμβάνοντας γνώση περί της δήθεν ύπαρξης ηχογραφημένης τηλεφωνικής συνομιλίας, η οποία φέρεται να πιστοποιεί ότι ο κ. Μασσέλος υπέστη τα καταγγελλόμενα, ο ίδιος εδήλωσε ότι ουδέποτε προέβη σε κάτι τέτοιο, και ούτε γνωρίζει εάν και πώς θα μπορούσε κάποιος να παρακολουθεί το τηλέφωνό του.
3. Σε ανάλογη ερώτησή μου, ο κ. Μασσέλος απήντησε κατηγορηματικά, πως, ούτε καν ονομαστικά, δεν γνωρίζει τους κ.κ. Τσαρουχά και Μπλάτσιο, ενώ γνωρίζει ονομαστικά, αλλά όχι προσωπικά, τον υποφαινόμενο, περί του οποίου μόνον καλά λόγια έφθασαν στα αυτιά του. Σε ανάλογη προέκταση της ερώτησής μου, απέφυγε ευγενικά να αποκαλύψει ποιός του έχει πει για μένα. Επίσης, γνωρίζει τον κ. Καφάτο, μιας και οι δύο τους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο συγκεκριμένο εμπορικό κλάδο.
4. Κατά κατηγορηματική δήλωση του ιδίου, και όχι κατόπιν δικής μου ερώτησης, ο κ. Μασσέλος, και είχε, και έχει άριστες σχέσεις με όλα τα περιοδικά του χώρου, τόσον ως αντιπρόσωπος που δίνει συσκευές για δοκιμή, εάν και όποτε του ζητηθεί, όσο και ως διαφημιζόμενος.
5. Πέραν των παραπάνω, ο κ. Μασσέλος λυπάται πολύ για το γεγονός ότι το όνομά του ενεπλάκη δημοσίως σε τέτοιες ταπεινές και αβάσιμες καταγγελίες.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67