Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Reaction score
0
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Νίκο, η ανακοίνωσή του, μπορεί να διαβαστεί (πριν 15 λεπτά) χωρίς να χρειαστεί να γραφείς-γι αυτό άλλωστε την είδα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΟΚ then, εγώ όταν προσπάθησα να μπω ήταν κλειδωμένο.
Ούτε αυτήν την στιγμή μπορώ να την δω...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άντε να δούμε τώρα, (μετά τις ανακοινώσεις των αντιπροσώπων), εμείς οι τερέζες του ΗΧΟΥ που συγκαλύψαμε το γεγονός, τις αποδείξεις, τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, τους λόγους που δεχθήκαμε ως site αλλά και μεμονωμένα τις συγκεκριμένες υβριστικές επιθέσεις...

Είμαι όλος αυτιά... :crazy_4:

Reaction score
7
Δηλαδή όλες οι καταγγελίες σου για βρώμα και δυσωδία στηρίχτηκαν στις μ@μ@κίες ενός μη αναγνωρισθέντος προσώπου; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, ο ΚΚ έκανε σωστά την κίνηση, ο Παναγόπουλος λέει δεν είμαι εγώ και ο Τσαρουχάς με τις υποτιθέμενες κατηγορίες αποκηρρύσσει μετά βδελυγμίας τον χώρο του hi-end; για βοήθα λίγο!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βαγγέλη πραγματικά με έχεις κουράσει διότι δείχνεις παρατεταμένη εμπάθεια πλέον στο πρόσωπό μου και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνω.

Βγαίνει ανώνυμα κάποιος του χώρου (όπως δηλώνει) με σκοπό να τον εξυγιάνει, κάνει υποτιθέμενες καταγγελίες και ταυτόχρονα αρχίζει και λέει ότι το βορθοsite στο οποίο γράφεις κι εσύ κι εγώ είναι γεμάτο αδερφές που "σκύβουν" στον ΦΦ και τον ΗΧΟ, (πχ Τσαρουχοκέφαλος, Κόγιε ντελα βόθρε, Μπλατσάρας και Κουφαλάτος) και δεν δικαιούμαι πλέον να πω (2 μήνες μετά αφού χόρτασα μπινελίκι) ότι ο χώρος είναι γεμάτος με ρεμάλια και λαμόγια?

Σε παρακαλώ δηλαδή, απάντησέ μου ΜΙΑ φορά επί του θέματος, και τέλος πάντων τι θα ήθελες να κάνω ή τι θα έκανες στη θέση μου αν σου έλεγαν ότι τα παίρνεις? Να πω ΝΑΙ παιδιά έχετε δίκιο, είστε οι καλύτεροι του χωριού και ο χώρος είναι γεμάτος αγίους?

Έλεος ρε Βαγγέλη, ΕΛΕΟΣ, έχω εμπεδώσει ότι δεν με γουστάρεις, κάνε μια ελάχιστη προσπάθεια όμως να μπεις στη θέση κάποιου από τους έχοντες σπέρμα στα μούτρα και μετά βάλε και το παιδί σου να διαβάσει τα κείμενα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.173
Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Νίκο, η ανακοίνωσή του, μπορεί να διαβαστεί (πριν 15 λεπτά) χωρίς να χρειαστεί να γραφείς-γι αυτό άλλωστε την είδα
Πάλι τα ίδια. Είναι να μην έχεις ανθρωποδιώχτη μέσα σου...

Attachments

Reaction score
10
Η πληρης ανακοινωση του Γιωργου Θεοφιλακου:(Παιρνω εγω την ευθυνη για αναδημοσιευση)

Ανακοίνωση της εταιρείας Music Lover High End Distributions

Λόγω της εμπλοκής της εταιρίας μου και του ονόματος μου προσωπικά σε κάποια τελευταία δυσάρεστα γεγονότα, και λόγω της προσπάθειας κάποιων να συνδέσουν το όνομα μου με καταστάσεις και γεγονότα ανυπόστατα, οφείλω να δηλώσω επισήμως και υπευθύνως ότι:

Δεν υπάρχει η οποιαδήποτε προσωπική μου εμπλοκή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του site που φέρει την επωνυμία Audiopoint.

Επίσης η καταγγελία που δημοσιεύεται στο forum του site Audiopoint, αφορά την πρωτότυπη επώνυμη καταγγελία μου στο τεύχος νο 4 του περιοδικού High Fidelity, έτσι ακριβώς όπως παρουσιάστηκε αυτούσια, και όχι έτσι όπως παρουσιάζεται παραποιημένη σε κάποιο άλλο site του χώρου.

Επίσης πιστοποιώ υπευθύνως και ενυπογράφως, ότι όλα όσα αναφέρονται στην εν λόγω καταγγελία μου αφορούν την αλήθεια και μόνον αυτή.

Ως εκ τούτου απαιτώ την πλήρη αποκατάσταση της πρωτότυπης καταγγελίας μου από το site που την έχει παραποιήσει, και δηλώνω επίσης ότι η περαιτέρω εμπλοκή του ονόματος μου σε διάφορα ανυπόστατα σενάρια, θα επιφέρει εκ μέρους μου την εξάσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μου και βλάβης που έχω υποστεί, δια μέσω πλέον της νομικής οδού.

Μετά τιμής

Ο υπεύθυνος της εταιρίας Music Lover

Γεώργιος Χ. Θεοφιλάκος.

Εγραψα και εγω στο περιφημο thread ρωτωντας τους, ποια ειναι η γνωμη τους τωρα που εχουν διαψευσει και οι δυο αντιπροσωποι.

Μου απαντησαν οτι ΔΕΝ θεωρουν την παραπανω ανακοινωση διαψευση, μαλλον επιβεβαιωση.

Το "καποιο αλλο site του χωρου" μαλλον εννοει εμας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το "καποιο αλλο site του χωρου" μαλλον εννοει εμας.
Γιατί παραποίησε εδώ κανείς την καταγγελία του? Αφού ούτε καν την δημοσιεύσαμε. Αλλού μιλάνε για κασέτες και ιστορίες για αρκούδες. Δεν τον ρωτάς τον άνθρωπο να ξέρουμε τι εννοεί?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Kαι μπορω να μαθω Μιχαλη ποια ειναι αυτη η καταγγελια και ποτε εμεις την παραποιησαμε?

Reaction score
10
Μαζι σου, Αντρεα- Νικο, ισως να εννοει ενα thread που ειχε ανεβει καποτε οπου μιλαγαμε για την περιφημη διαφημηση που ελεγε οτι μια hi-end συσκευη πρεπει να κοστιζει πανω απο 5000 ευρω. Απο τα λεγομενα του αλλου site αυτο καταλαβα, καπου το αναφερουν κιολας μου φαινεται, δεν μιλησα με τον Γιωργο.

Reaction score
1
Είμαι περίεργος να δω αν μετά από όλη αυτή την ιστορία, θα ξαναμπεί κανείς μέσα στο forum του Audiopoint;;;

Είμαι περίεργος να δω αν κάποιος φίλος του High End, θα πέσει στο επίπεδο των διαχειριστών του forum του Audiopoint, οι οποίοι:
α) φοβόνται να αποκαλύψουν την ταυτότητα τους,
β) ψεύδονται ασυστόλως,
γ) υβρίζουν ασυστόλως,
δ) παραποιούν την αλήθεια για να προκαλέσουν κακό σε ανθρώπους του χώρου,
ε) επιδεικνύουν θρασυδειλία με απειλές, φορώντας την καλύπτρα των δήθεν αντικειμενικών αναγνωστών και φίλων του περιοδικού High Fidelity (άμα γράφω για λαλάκες σαν και εσάς, τότε βράστε όριζα κύριοι Audiopoint moderators), και
στ) παρά τις καταγγελίες τους (που στο τέλος αποδείχθηκαν ψευδείς), συνεχώς την έπεφταν σε άσχετους με το συμβάν (βλ. Τσαρουχά, Μπλάτσιο, Κόγια, Καφάτο), γιατί από ότι φάνηκε, ακόμα και πίσω από τις μάσκες, φοβόντουσαν να την πέσουν απευθείας στον κύριο Φωτιάδη.

Είμαι περίεργος να δω ποιος θα μπει επωνύμως να συνομιλήσει με αυτούς τους ανθρώπους;;;

***Για πληροφόρηση των audiphiles62, marko2007, daniel, ramius, papatzious, skordopoutsoglou κλπ. κλπ., έχω κρατήσει σε acrobat reader τις αυτούσιες συνομιλίες πριν τις αλλάξουν, for possible further use***

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγραψα και εγω στο περιφημο thread ρωτωντας τους, ποια ειναι η γνωμη τους τωρα που εχουν διαψευσει και οι δυο αντιπροσωποι.

Μου απαντησαν οτι ΔΕΝ θεωρουν την παραπανω ανακοινωση διαψευση, μαλλον επιβεβαιωση.
Μπουαχαχα!
Ορμάτε ρε, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται... :happy_5: :happy_5:

Reaction score
10
:crazy_3: Ετσι ετσι....

Παντως στο τευχος 4 του high-fidelity δεν νομιζω να υπηρχε τιποτα αλλο....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
***Για πληροφόρηση των audiphiles62, marko2007, daniel, ramius, papatzious, skordopoutsoglou κλπ. κλπ., έχω κρατήσει σε acrobat reader τις αυτούσιες συνομιλίες πριν τις αλλάξουν, for possible further use***
Εννοείται ότι υπάρχουν αυτούσια σωσμένα όλα τα κείμενα (πριν τις αλλαγές), που δείχνουν πως το θέμα τον Μάιο ξεκίνησε δήθεν για την καταγγελία και μετά από 3-4 μέρες άρχισε το ασταμάτητο βρισίδι εναντίον του avsite και των ανθρώπων του, με δικαιολογία ότι σιγοντάρουμε τον ΗΧΟ.

Ήταν 10000% σίγουρο Νικόλα ότι κάτι βρωμούσε και ότι ήταν εσωτερικός πόλεμος συμφερόντων στον χώρο του hi end. Η μπόχα ήρθε μέχρι εδώ και πιστεύω ότι δυστυχώς τα χειρότερα... έπονται.

Reaction score
250

Προφανώς ο Κος Θεοφιλάκος εννοεί αυτό το

αρχείο που επισυνάπτω.

Αν κάποιος έχει χρόνο ας το μεγιστοποιήσει μονίμως σε κάποιο επόμενο

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μάλιστααα.
Εδώ δεν αναφέρεται καμιά καταγγελία σαν αυτή που λένε στο άλλο site, ότι δηλαδή εκβίασε κι αυτούς κάποιος δημοσιογράφος του ειδικού τύπου. Εδώ αναφέρεται η αδικία κατά την άποψη του αντιπροσώπου για την βαθμολογία μιας συσκευής την οποία αντιπροσωπεύει.

- Εμείς, ασχοληθήκαμε ποτέ με δαύτο ρε παιδιά, για να ξέρω δηλαδής?...

Reaction score
250

Στα πλαίσια της αποκατάστασης της όποιας αδικίας και για να αποδοθεί

βήμα σε όποιον θίγεται άμεσα ή έμμεσα ή έχει πιθανόν θιγεί στο παρελθόν

από τον εδώ ή άλλον χώρο ζήτησα επικοινωνία με τον Κο Θεοφιλάκο

μέσω κοινού μας Φίλου !

Δεν ήθελα να τον αιφνιδιάσω με άμεση επικοινωνία εκ μέρους μου.

Αντίθετα ήθελα να του δώσω τον χρόνο να επιλέξει εκείνος την

δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μου!

Δεν με πήρε όμως τηλέφωνο και κατά συνέπεια δεν μπορούσα

να προβώ σε καμία κίνηση αφού δεν γνώριζα τι ακριβώς

ήθελε και ποιες ήταν οι θέσεις του !

Είναι προφανές ότι εδώ έχει βήμα και μπορεί ελεύθερα

να διατυπώσει τις θέσεις του και τα παράπονα του (αν έχει).....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.239
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos