- Reaction score
- 10
Εμενα μου εχει κανεις "καλες" πολλες φορες και σε πολλους που ξερω....Βασικα ο Ορφεας ειναι αψογος απο θεματα service.
Εμενα μου εχει κανεις "καλες" πολλες φορες και σε πολλους που ξερω....Βασικα ο Ορφεας ειναι αψογος απο θεματα service.
Περασαν κι εφυγαν φιλε.Και καλα εκαναν αφου κακα τα ψεματα απο σοβαρα θεματα ελαχιστα αναπτυχθηκαν.Φτασαμε σε σημειο εκτος βεβαια απο τον μονιμο χλευασμο για την υψηλη πιστοτητα να πρεπει να ειμαστε πυρηνικοι φυσικοι για να παρακολουθησουμε ενα θεμα. Δυστυχως με βλεπω να αποχωρω γιατι νιωθω μεγαλη κοροιδια να κρινουμε τα περιοδικα ενω δεν βλεπουμε τα συγχαρικια μας εδω. Εδω βγαλαμε το blue sky μηχανημα υψηλης πιστοτητας και κατηγορουμε αλλα κι αλλα.Ας ειναι...καλη συνεχεια.
[*]Να σταματήσει η αντιγραφή του avmentor και των υπόλοιπων sites. Όταν δεν υπάρχει θέμα ας μη το εκβιάζουμε, δεν είναι υποχρεωτικό να έχει η κατηγορία 40 καινούρια θέματα καθημερινά.
Έχει τρελαθεί ο έρμος ο Κώστα Φ. να ξεπατικώνει το avmentor, το 6moons και άλλα site για να φαίνεται ότι η κατηγορία έχει κίνηση;
Ποιους εννοεις? Υπαρχουν παραλληλα και πολλοι κουφοι εδω αλλα μην το κανουμε θεμα.Για να μην αρχισω να λεω για ατομα που αγορασαν ειδικα καλωδια ρευματος οι οποιοι προηγουμενως τα εθαβαν οτι ταχα μου ταχα μου δεν ακουγαν διαφορες...ενταξη μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας.Αλλα επειδη χαρακτηριζεις πολυ βαρια καποια ατομα και επειδη θεωρεις πως μονο καθηγητες και επιστημονες εχουν δικαιωμα να γραφουν εδω γιατι δεν αναφερεται στις οδηγιες εγγραφης νεων μελων?''Απαραιτητη προυποθεση εγγραφης, υπαρξη πτυχιων τουλαχιστον ανωτερας εκπαιδευσης" και ολοι οι αλλοι ΠΟΡΤΑ!Κωστα παρτο λιγο αλλιως σε παρακαλω μην συνεχιζεις να προκαλεις!Η παρουσία ατόμων σαν τον Κώστα Φ. στο avsite είναι πολυπλεύρως πολύτιμος, όχι τόσο διότι αντισταθμίζει το άγος της παρουσίας εδώ κάποιων αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό,
Το εχεις κουρασει. Μην κανεις και τον Κωστα Φ. αντιπαθητικο εξαιτιας αυτων που λες. Δεν νομιζω εξαλλου οτι χρειαζεται η ζητησε την υποστηριξη σου.Η παρουσία ατόμων σαν τον Κώστα Φ. στο avsite είναι πολυπλεύρως πολύτιμος, όχι τόσο διότι αντισταθμίζει το άγος της παρουσίας εδώ κάποιων αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό, αλλά διότι οι κατ' ιδίαν προαίρεσιν παρόντες μορφωμένοι άνθρωποι είναι πολύτιμοι, όχι μόνον εδώ, στο avsite, αλλά παντού, ούτως ή άλλως.
Βεβαιως και ειναι,αλλα οχι για τους λογους που παρουσιαζεις εσυ.Στην τελικη εαν περνιεσαι για πιο εξυπνος και μορφωμενος απο << ΕΜΑΣ>> ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΟΝΟ ΣΟΥ.Συγχωρεσται για το υφος αλλα οταν γραφονται για τα μελη ενος φορουμ τετοιοι χαρακτηρισμοι............αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό.............κοινως τα παιρνω στο κρανιο!!!!! Ας βρεθει καποιος να τον σταματησει η να σταματησουμε εμεις.......Ελεος πια!!Ουτε μικρα παιδια ειμαστε ουτε γνωριζομαστε απο χθες για να αναφερονται μερικοι-μερικοι ετσι.Η παρουσία ατόμων σαν τον Κώστα Φ. στο avsite είναι πολυπλεύρως πολύτιμος, όχι τόσο διότι αντισταθμίζει το άγος της παρουσίας εδώ κάποιων αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό, αλλά διότι οι κατ' ιδίαν προαίρεσιν παρόντες μορφωμένοι άνθρωποι είναι πολύτιμοι, όχι μόνον εδώ, στο avsite, αλλά παντού, ούτως ή άλλως.
Κατ’ αρχάς, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι τυγχάνω του ανάλογου στολίσματος και της ανάλογης «περιποίησης» από μέρους αρκετών από εσάς, όταν με πιάνετε στο high end στόμα σας, και σας ευχαριστώ για την «τιμή» που μου κάνετε.Το εχεις κουρασει. Μην κανεις και τον Κωστα Φ. αντιπαθητικο εξαιτιας αυτων που λες. ...
Ελα μωρε ενταξη το πηραμε το μηνυμα εδω.Υπαρχει μια κλικα 2-3 ατομων που θαβουν τους παντες και τα παντα, τα γειωνουν κοινως ολα.Υπαρχουμε κι εμεις οσοι μειναμε τελος παντων που παμε να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα.Εγω ενα θα πω και τελευταιο σε αυτο το φορουμ. Κωστα Κογια και Νικο Τσαρουχα ευτυχως τα γραπτα μενουν αλλα σε λιγο καιρο θα γραφετε η μαλλον θα ειρωνευεστε γενικως και ειδικως οι δυο σας.(Αντε βρε θα ανταλασετε μηνυματα μεταξυ σας) Δυστυχως η ευτυχως σας εχουν παρει χαμπαρι εξω απο το φορουμ και γιάυτο δεν θα δειτε ετσι οπως τα πατε νεους εδω.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.ΕΓΩ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ.
Ενας ακομη απο τους ηλιθιους τυχαρπαστους αμορφωτους ασημαντους που περασαν κι εφυγαν.Παω να βρω τους υπολοιπους...