Προτασεις για την hi end κατηγορια...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Περασαν κι εφυγαν φιλε.Και καλα εκαναν αφου κακα τα ψεματα απο σοβαρα θεματα ελαχιστα αναπτυχθηκαν.Φτασαμε σε σημειο εκτος βεβαια απο τον μονιμο χλευασμο για την υψηλη πιστοτητα να πρεπει να ειμαστε πυρηνικοι φυσικοι για να παρακολουθησουμε ενα θεμα. Δυστυχως με βλεπω να αποχωρω γιατι νιωθω μεγαλη κοροιδια να κρινουμε τα περιοδικα ενω δεν βλεπουμε τα συγχαρικια μας εδω. Εδω βγαλαμε το blue sky μηχανημα υψηλης πιστοτητας και κατηγορουμε αλλα κι αλλα.Ας ειναι...καλη συνεχεια.

Αυτα που λεει ο Γιαννης δεν εχουν καμια σχεση με το αν ο κεντρικος Ορφεας κανει η δεν κανει καλα την "δουλεια" του .

Βλεπω μια προσπαθεια να απομακρυνθει το ενδιαφερον του αναγνωστη απο την ουσια των γραφομενων του Γιαννη με ενα post φωτοβολιδα που πυροδοτει νεα παθη .

Reaction score
2
Εαν αρχισω κι εγω με την σειρα μου να λεω το τι εχω προσφερει στους πελατες μου απο θεμα υποστηριξης θα χασουμε την μπαλα.Μην ανοιξουμε τετοιο θεμα γιατι μην ξεχναμε κι εγω πελατης ειμουν καποτε και εχω δει διαφορα τα οποια δεν τα κανω στους δικους μου.Τελος παντων αλλο ειναι το θεμα εδω και δυστυχως δεν βλεπω καμια προσπαθεια αλλαγης.Ισως δεν συμφερει.Βλεπετε οι διαξιφισμοι και οι κοντρες αυξανουν την τηλεθεαση.Ποιος θα ασχοληθει με την ουσια...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

[*]Να σταματήσει η αντιγραφή του avmentor και των υπόλοιπων sites. Όταν δεν υπάρχει θέμα ας μη το εκβιάζουμε, δεν είναι υποχρεωτικό να έχει η κατηγορία 40 καινούρια θέματα καθημερινά.
Έχει τρελαθεί ο έρμος ο Κώστα Φ. να ξεπατικώνει το avmentor, το 6moons και άλλα site για να φαίνεται ότι η κατηγορία έχει κίνηση;

Ευάγγελε, επειδή αναφέρεσαι στο πρόσωπό μου, θα ήθελα να σου απαντήσω στα παραπάνω...

Δεν γνωρίζω την τριβή σου με τα forum και το internet γενικότερα, αλλά, επειδή τυχαίνει να συχνάζω στο διαδίκτυο αρκετά χρόνια (περισσότερα απ'όσα θα μάντευε κάποιος βασιζόμενος στην ηλικία μου), ήθελα να σε ενημερώσω πως στις περισσότερες ιστοσελίδες της μορφής του AVSite (forum-portal) υπάρχουν κάποια άτομα που εκτελούν χρέη News Poster - κάτι το οποίο αναγράφεται και κάτω απο το username τους. Η "δουλειά" τους είναι να ψάχνουν στο net, να βρίσκουν θέματα που άπτονται της θεματολογίας του forum και να τα παρουσιάζουν στα μέλη βάζοντας το σχετικό σύνδεσμο.

Οι περισσότεροι, δε, έχουν αυτή και μόνο την αρμοδιότητα καθότι, μπορώ να σε βεβαιώσω, είναι αρκετά χρονοβόρο το surfarisma σε 20-25 site (τόσα περίπου κοιτάζω εγώ) κάθε μέρα για να βρεις νέα θέματα και στη συνέχεια να τα παρουσιάσεις. Η αλίευση νέων ειδήσεων που μπορεί να αφορούν το κοινό ενός forum με τόσο ευρεία θεματολογία όπως το AVSite και το "ξεπατίκωμα" που αναφέρεις, σε μορφή όμως που να είναι ευχάριστη στο μάτι, να μην κουράζει και ταυτόχρονα να δίνει αρκετές πληροφορίες για το σύνδεσμο που θα ακολουθήσει και όχι "πετάω ένα link, πάρε διάβασε", χρειάζεται χρόνο.

Θα μου πει κάποιος: "Γιατί το κάνεις τότε ρε φίλε?Δε σε έβαλε κάποιος".
Η απάντηση είναι απλή: "Έτσι γουστάρω".

Δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ γι'αυτό..Το κάνω εθελοντικά και μου αρέσει. Ανάλογα με τον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι και με το news posting στο AVSite Απλά πράγματα. Είναι ο δικός μου τρόπος να προσφέρω στο AVSite, επειδή για τον Α ή Β λόγο, αυτό το site το αγαπώ και το νοιώθω δικό μου κι όχι ένας απλός επισκέπτης. Πραγματικά δε φανταζόμουν ότι θα έπρεπε κάποια στιγμή να απολογηθώ γι'αυτό αλλά here you go....

Δε σου κρύβω ότι με ενόχλησαν τα σχόλιά σου που υπάρχουν στα quote παραπάνω, διότι:

1) Δεν εκτιμάς στο ελάχιστο το χρόνο που αφιερώνω στο "ξεπατίκωμα". Πάντως άμα είναι τόσο εύκολο για σένα σε προσκαλώ να αναλάβεις εσύ χρέη News Poster για 2 εβδομάδες. Δεν είναι τίποτα... Μία 10αρια threadάκια να ανοίγεις τη μέρα, όμορφα παρουσιασμένα με τις φωτογραφιούλες τους και τα quote τους όμως.

2) Θεωρείς πως όλα τα μέλη της κατηγορίας έχουν τα ίδια γούστα και ανάγκες με εσένα και φτάνεις στο σημείο να ζητάς "Να σταματήσει η αντιγραφή του avmentor και των υπόλοιπων sites". Mήπως να μου δώσεις το κινητό σου για να σε παίρνω τηλέφωνο να σε ρωτήσω πριν ανοίξω thread? Δηλαδή τα ενημερωτικά/"heads up" thread που ανοίγει ο Kώστας Φ. είναι η πληγή της HiEnd? Ήμαρτον!

Είμαι στην ευχάριστη, πραγματικά, θέση να γνωρίζω πως αρκετά μέλη βρίσκουν χρήσιμα τα ενημερωτικά αυτά thread που ανοίγω κατά καιρούς - και σε αυτή την κατηγορία και σε άλλες. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, αν έστω κι ένα μέλος βρει το thread ενδιαφέρον, χαλάλι ο κόπος μου. Βλέπεις, Ευάγγελε, δεν είναι όλοι παντογνώστες και guru του διαδικτύου ή/και δεν έχουν τον ελεύθερο χρόνο να ψάχνουν τα site που τους ενδιαφέρουν για updates.

Οι υπόλοιποι (βλ. guru, άτομα με πολύ ελεύθερο χρόνο που θα πάνε στα site αυτά ούτως ή άλλως κλπ.), μπορούν απλά να αγνοούν τα thread μου. Απλό, έτσι?

3) Το τελευταίο σου σχόλιο, ότι δηλαδή ανοίγω τα θέματα "για να φαίνεται ότι η κατηγορία έχει κίνηση", δε χρήζει καν σχολιασμού. Δε θα πάω καν στο πόσο συχνά έχουν γίνει αφορμή τα διάφορα "ξεπατικώματα" για ενδιαφέρουσες συζητήσεις και "κίνηση" ούτε στο αν η HiEnd έχει κίνηση απο μόνη της ή δεν έχει. Το άκυρο του πράγματος διαπιστώνεται εύκολα αν κάποιος ψάξει τα θέματα που έχω ανοίξει μέχρι τώρα. Όποιος ψάξει θα δει πως δεν ανοίγω θέματα μόνο στη HiEnd αλλά και στις Κονσόλες, στις Τηλεοράσεις, στα PC κ.ο.κ. Κι εκεί το κάνω για να "φαίνεται πως έχει κίνηση η κατηγορία"? Δε νομίζω... Σίγουρα τα περισσότερα θέματα που ανοίγω αφορούν τις audio κατηγορίες αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τυχαίνει να με ενδιαφέρει περισσότερο ως αντικείμενο (μαζί με τα PC) απ'ότι με ενδιαφέρουν οι κονσόλες, ας πούμε.

Τώρα αν κάποιους θα τους βόλευε να μην ανοίγω καθόλου thread στη HiEnd (ούτε εγώ ούτε κάποιος άλλος) και γενικώς να μην γράφει κανείς για να υπάρχει "νέκρα" και να μπορούν ευκολότερα να βγαίνουν να λένε αριστερά-δεξιά "told you so, διώξατε τον κόσμο", είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο...

Y.Γ. Σας είπα ότι γύρισα απο τις διακοπές μου με τέλειο μαύρισμα?? Aλλά μαύρο χάλι το σπιτάκι του φίλου μου στο Πόρτο Χέλι... Η πισίνα δεν ήταν καν Ολυμπιακών διαστάσεων..Με κάτι τέτοια ξενερώνω!

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.170
Η παρουσία ατόμων σαν τον Κώστα Φ. στο avsite είναι πολυπλεύρως πολύτιμος, όχι τόσο διότι αντισταθμίζει το άγος της παρουσίας εδώ κάποιων αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό, αλλά διότι οι κατ' ιδίαν προαίρεσιν παρόντες μορφωμένοι άνθρωποι είναι πολύτιμοι, όχι μόνον εδώ, στο avsite, αλλά παντού, ούτως ή άλλως.

Reaction score
2
Η παρουσία ατόμων σαν τον Κώστα Φ. στο avsite είναι πολυπλεύρως πολύτιμος, όχι τόσο διότι αντισταθμίζει το άγος της παρουσίας εδώ κάποιων αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό,
Ποιους εννοεις? Υπαρχουν παραλληλα και πολλοι κουφοι εδω αλλα μην το κανουμε θεμα.Για να μην αρχισω να λεω για ατομα που αγορασαν ειδικα καλωδια ρευματος οι οποιοι προηγουμενως τα εθαβαν οτι ταχα μου ταχα μου δεν ακουγαν διαφορες...ενταξη μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας.Αλλα επειδη χαρακτηριζεις πολυ βαρια καποια ατομα και επειδη θεωρεις πως μονο καθηγητες και επιστημονες εχουν δικαιωμα να γραφουν εδω γιατι δεν αναφερεται στις οδηγιες εγγραφης νεων μελων?''Απαραιτητη προυποθεση εγγραφης, υπαρξη πτυχιων τουλαχιστον ανωτερας εκπαιδευσης" και ολοι οι αλλοι ΠΟΡΤΑ!Κωστα παρτο λιγο αλλιως σε παρακαλω μην συνεχιζεις να προκαλεις!

Reaction score
10
Η παρουσία ατόμων σαν τον Κώστα Φ. στο avsite είναι πολυπλεύρως πολύτιμος, όχι τόσο διότι αντισταθμίζει το άγος της παρουσίας εδώ κάποιων αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό, αλλά διότι οι κατ' ιδίαν προαίρεσιν παρόντες μορφωμένοι άνθρωποι είναι πολύτιμοι, όχι μόνον εδώ, στο avsite, αλλά παντού, ούτως ή άλλως.
Το εχεις κουρασει. Μην κανεις και τον Κωστα Φ. αντιπαθητικο εξαιτιας αυτων που λες. Δεν νομιζω εξαλλου οτι χρειαζεται η ζητησε την υποστηριξη σου.

Ωραια πισινα Κωστα!Και ωραια θεα.Πρεπει να περασες καλα!!!:cool_1:

Reaction score
2
Βεβαιως και ειναι,αλλα οχι για τους λογους που παρουσιαζεις εσυ.Στην τελικη εαν περνιεσαι για πιο εξυπνος και μορφωμενος απο << ΕΜΑΣ>> ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΜΟΝΟ ΣΟΥ.Συγχωρεσται για το υφος αλλα οταν γραφονται για τα μελη ενος φορουμ τετοιοι χαρακτηρισμοι............αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό.............κοινως τα παιρνω στο κρανιο!!!!! Ας βρεθει καποιος να τον σταματησει η να σταματησουμε εμεις.......Ελεος πια!!Ουτε μικρα παιδια ειμαστε ουτε γνωριζομαστε απο χθες για να αναφερονται μερικοι-μερικοι ετσι.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.170
Το εχεις κουρασει. Μην κανεις και τον Κωστα Φ. αντιπαθητικο εξαιτιας αυτων που λες. ...
Κατ’ αρχάς, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι τυγχάνω του ανάλογου στολίσματος και της ανάλογης «περιποίησης» από μέρους αρκετών από εσάς, όταν με πιάνετε στο high end στόμα σας, και σας ευχαριστώ για την «τιμή» που μου κάνετε.

Πάντως, εάν κάποιος έχει τόσο λίγο μυαλό, ώστε να είναι της νοοτροπίας «αφού ο αντιπαθητικός Κόγιας υποστηρίζει τον Κώστα Φ., τότε και ο Κώστας Φ. είναι αντιπαθητικός», λυπάμαι, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ευτυχώς που δεν σκέπτονται όλοι με αυτόν τον άθλιο τρόπο, γιατί αλλιώς θα χαραμιζόταν το παιδί εδώ μέσα.

Reaction score
2
Ελα μωρε ενταξη το πηραμε το μηνυμα εδω.Υπαρχει μια κλικα 2-3 ατομων που θαβουν τους παντες και τα παντα, τα γειωνουν κοινως ολα.Υπαρχουμε κι εμεις οσοι μειναμε τελος παντων που παμε να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα.Εγω ενα θα πω και τελευταιο σε αυτο το φορουμ. Κωστα Κογια και Νικο Τσαρουχα ευτυχως τα γραπτα μενουν αλλα σε λιγο καιρο θα γραφετε η μαλλον θα ειρωνευεστε γενικως και ειδικως οι δυο σας.(Αντε βρε θα ανταλασετε μηνυματα μεταξυ σας) Δυστυχως η ευτυχως σας εχουν παρει χαμπαρι εξω απο το φορουμ και γιάυτο δεν θα δειτε ετσι οπως τα πατε νεους εδω.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.ΕΓΩ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ.
Ενας ακομη απο τους ηλιθιους τυχαρπαστους αμορφωτους ασημαντους που περασαν κι εφυγαν.Παω να βρω τους υπολοιπους...

Reaction score
10
Κογια πραγματικα εισαι οτι πιο στενομυαλο εχω συναντησει σε forum.

Νταξει, δεν τα καταφερες ποτε να γινεις hi-endας, εμεις τι σου φταιμε ρε φιλε?
Εχω κατι καλωδια ρευματος που μου περισσευουν και ενα τελικο καλο edge.
Μηπως τα θες?Ειναι το πρωτο βημα για να γινεις hi-endας.
Δυστυχως για σενα υπαρχουν πολυ που πιστευουν.

Reaction score
0
Απάντηση: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Πάλι τα ίδια. Ρε Κόγια, τι σε πιάνει ρε γμτ και αρχίζεις τις επιθέσεις?
Έχεις κάποιους στο νου όταν μιλάς για ηλίθιους, τυχάρπαστους, αμόρφωτους και ασήμαντους?
Στο τέλος καλά το λέει ο Γιάννης ο Μιχαηλός θα μείνετε μόνοι σας.
Στα @@ σας? Να το ξέρω να την κάνω κι εγώ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ελα μωρε ενταξη το πηραμε το μηνυμα εδω.Υπαρχει μια κλικα 2-3 ατομων που θαβουν τους παντες και τα παντα, τα γειωνουν κοινως ολα.Υπαρχουμε κι εμεις οσοι μειναμε τελος παντων που παμε να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα.Εγω ενα θα πω και τελευταιο σε αυτο το φορουμ. Κωστα Κογια και Νικο Τσαρουχα ευτυχως τα γραπτα μενουν αλλα σε λιγο καιρο θα γραφετε η μαλλον θα ειρωνευεστε γενικως και ειδικως οι δυο σας.(Αντε βρε θα ανταλασετε μηνυματα μεταξυ σας) Δυστυχως η ευτυχως σας εχουν παρει χαμπαρι εξω απο το φορουμ και γιάυτο δεν θα δειτε ετσι οπως τα πατε νεους εδω.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ.ΕΓΩ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ.
Ενας ακομη απο τους ηλιθιους τυχαρπαστους αμορφωτους ασημαντους που περασαν κι εφυγαν.Παω να βρω τους υπολοιπους...

wall_2 wall_2 wall_2

Reaction score
10
Βρε Νικο συγγνωμη δηλαδη αντι να βαλεις αυτες τις φατσουλες σε αυτο που ειπε ο Κογιας τα βαζεις στο Γιαννη?

Νταξει ρε παιδια ειναι φιλος σας, συντονιστης, δεν ξερω τι αλλο αλλα μην εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα.

Αλλον θα τον ειχατε κανει ban η θα του ειχατε κανει παρατηρηση.

Υ.Γ Preve παρατηρηση δεν εχει εδω?

Καλημερα, καλα μπανια, καλο καλοκαιρι.

Reaction score
10
Αφου δεν τη θελετε τη κατηγορια, δεν την πιστευετε βρε αδερφε, καταργηστε την.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Tις φατσουλες τις εβαλα γιατι δεν πιστευω πως με την αποχωρηση θα λυθει κανενα προβλημα.
Χαλαρωστε λιγο ,μονιμα ειστε με το ζωναρι λυμενο !

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Reaction score
13
Nομιζω οτι υπαρχει ενα στοιχειο στην ολη διαδικασια, που εαν ελλειπε πολλα στραβα θα ειχαν αποφευχθει.

Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

Εξαλλου δεν ειναι δικαιο να υπαρχουν δυο ειδων μελη.
Οταν καποιος γραφει επωνυμα πρωτα απ'ολα βαζει στον εαυτο του καποια αυτολογοκρισια, προσπαθει να καταπνιγει τον πειρασμο για υβριστικο λογο, να αποφευγει τις αυθαιρετες και ατεκμηριωτες αποψεις, και κυριως ετσι περιοριζονται οι κλικες, (ή απ' την αλλη οι υποψιες για δηθεν κλικες).

Προτεινω την καταργηση της Ανωνυμιας, τουλαχιστον δοκιμαστικα, και προς το παρον μονο σ'αυτην την κατηγορια.
Γεγονος ειναι οτι η Ανωνυμια συναρπαζει περισσοτερο γιατι δινει σε ορισμενους την ευκαιρια για πιο "γλαφυρο" (βλεπε εμπρηστικο) λογο.
Καλυτερα να λειπει ομως καθως δημιουργει και τις προυποθεσεις για ελευθεριαζουσες συμπεριφορες. Παροτι μπορει να παρεξηγηθει σαν φασιζουσα αποψη, βλεπω οτι αποδεικνυεται πως δεν ειναι ολοι αρκετα ωριμοι να χειριστουν συνετα τις δυνατοτητες της Ανωνυμιας.

Reaction score
1
Αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά τα μηνύματα όλων όσων έχουν γράψει σε αυτό το thread, θα διακρίνει μια γενική σύγκλιση στο πολύ βασικό θέμα που αφορά την ποιότητα της "μαγιάς".

Οι περισσότεροι το έθιξαν ευθέως και κάποιοι άλλοι το υπονόησαν. Ωστόσο, όλοι συμφώνησαν στο ότι η κατηγορία High End για να πρεσβεύει επάξια τον τίτλο της θα πρέπει να απαρτίζεται από "θαμώνες" που λατρεύουν την μουσική και τον αναπαραγόμενο ήχο, που τους αρέσει το συγκεκριμένο hobby, που τους αρέσει η υψηλή πιστότητα, που τους αρέσουν οι συγκρίσεις και οι δοκιμές, που τους εντυπωσιάζει το κυνήγι της προσομοίωσης του αληθινού ήχου και που άσχετα με το βαλάντιο που διαθέτουν, έχουν υιοθετήσει έναν - ας τον πούμε - high end τρόπο ζωής.

Έναν high end τρόπο ζωής που πρωτίστως απορρέει από την ευγένεια τους, την φιλομάθεια τους και τον σεβασμό που δείχνουν απέναντι στον συνομιλητή τους και δευτερευόντως από την τρέλα τους για τις συσκευές υψηλής πιστότητας.

Και για να γίνω λίγο πιο επεξηγηματικός, θα σας πω ότι σε καμία περίπτωση δεν συγκαταλέγω στις "θετικές παρουσίες" αυτής της κατηγορίας τον άνθρωπο που θα μπει για να αβαντάρει τα μηχανήματα κάποιου αντιπροσώπου, άσχετα από το αν στο σπίτι του έχει συσκευές που κοστίζουν 50000 και παίζουν για άλλα τόσα. Το ίδιο θα έλεγα και για αυτόν που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με μηχανές High End και ταυτοχρόνως αδιαφορεί πλήρως για το τι μπορούν να κάνουν αυτές οι μηχανές. Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα και για αυτόν που θα αρνηθεί την διαφορετικότητα των μεγεθών, για αυτόν που θα κομπλεξαριστεί και θα υποτιμήσει τις πραγματικές αξίες, για αυτόν που θα ισοπεδώσει τα πάντα και γενικώς θα προσπαθήσει να κουκουλώσει και να στρεβλώσει τις αλήθειες που υπάρχουν σε αυτό το hobby.

Σε όλους αυτούς, συστήνω να μείνουν μακριά από την κατηγορία, γιατί κουράζουν και απομακρύνουν όλους εμάς που βρίσκουμε ενδιαφέρον σε αυτό το hobby και σε αυτή την κατηγορία. Όσο και αν ακούγεται άσχημα, τους συστήνω να μην γράφουν άλλο σε αυτή τη κατηγορία, γιατί έτσι απλά… χαλάνε την "μαγιά".

Τώρα, σχετικά με το αν ο Κώστας Φ. θα πρέπει να ποστάρει τα internetικά νέα ή ο Νίκος ο Τσαρουχάς θα πρέπει να γίνει πιο αυστηρός, ή ο τάδε θα πρέπει να πράξει έτσι και ο δείνα να πράξει αλλιώς… πιστεύω ότι η ψηφοφορία είναι η πιο δημοκρατική λύση. Θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να συγκεντρώσουμε όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν και να ψηφίσουμε για αυτά.

Αν πραγματικά μας ενδιαφέρει η ουσία, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney