- Reaction score
- 1
Συμφωνώ και με αυτό που είπε ο Μιχάλης. Άντε και να δίναμε ένα "δικαίωμα" στους φίλους που γνωρίζουμε προσωπικά και διατηρούν κάποιο ψευδώνυμο.
Αμεσως οι εχοντες την μυγα θιχτηκαν .Η παρουσία ατόμων σαν τον Κώστα Φ. στο avsite είναι πολυπλεύρως πολύτιμος, όχι τόσο διότι αντισταθμίζει το άγος της παρουσίας εδώ κάποιων αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό, αλλά διότι οι κατ' ιδίαν προαίρεσιν παρόντες μορφωμένοι άνθρωποι είναι πολύτιμοι, όχι μόνον εδώ, στο avsite, αλλά παντού, ούτως ή άλλως.
Έτσι φαίνεται.Χαλαρωστε λιγο ,μονιμα ειστε με το ζωναρι λυμενο !
Χάλι μαύρο σου λέω, Μιχάλη!Ωραια πισινα Κωστα!Και ωραια θεα.Πρεπει να περασες καλα!!!:cool_1:
+1:cool_4:Παιδιά, ας μην επικεντρώνουμε την κουβέντα στον Κώστα τον Κόγια και στον Νίκο τον Τσαρουχά. Δεν νομίζω ότι αυτοί είναι το πρόβλημα της κατηγορίας. Μπορεί ο Κώστας να ενοχλεί κάποιους αλλά τουλάχιστον είναι ένας και μάλιστα υπογράφει με το πραγματικό του όνομα. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο, που και αυτός μπορεί να ενοχλεί κάποιους για άλλους λόγους, αλλά και πάλι μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να υπογράψει τα γραπτά του και να συνδιαλλαχθεί.
Για εμένα το πρόβλημα της κατηγορίας είναι το πλήθος των συμμετεχόντων που ασπάζονται το High End ως hobby και ως τρόπο ζωής.
Αν για παράδειγμα υπήρχαν 100 τέτοιοι και τα θέματα που μονοπωλούσαν ήταν αμιγώς high end, τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με κανέναν. Τώρα, υπάρχουν 4-5 που θα ήθελαν να μιλήσουν για high end, οι οποίοι διαθέτουν πολύ περιορισμένο χρόνο μπροστά στην οθόνη, υπάρχει ο Κώστας Φ. που το παιδί κάνει ότι μπορεί για να ποστάρει τα νέα, υπάρχει ο Νίκος ο Τσαρουχάς που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και ο Κώστας που αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο από όλους τους άλλους στην οθόνη, με αποτέλεσμα να μονοπωλεί τις περισσότερες φορές.
Θεωρώ ότι αν οι 4-5 ήταν 100 ή 200, τότε κανείς δεν θα ασχολούταν με το αν ο Κώστας γουστάρει το High End και οι υπόλοιποι κάνουν καλά την δουλειά τους.
Ομολογώ ότι ούτε εμένα μου αρέσει όταν ένα μέλος (π.χ. ο Κώστας) απαξιώνει τις διαφορές κάποιων μεγεθών. Ωστόσο, θεωρώ χρήσιμη την παρουσία του Κώστα π.χ. στις περιπτώσεις που αναφέρετε στα μαργαριτάρια των reviewers (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου) ή στην περίπτωση που καυτηριάζει την ύπαρξη μιας συσκευής που κοστίζει 5000 και έχει μέσα της έναν πυκνωτή και δύο καλώδια, αλλά και σε κάθε περίπτωση που το μέτρο ξεφεύγει από κάποια όρια.
Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν είναι ο Κώστας και ο Νίκος το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η ίδια η "μαγιά", δηλαδή εμείς με το πλήθος μας και την ποιότητα μας ως άνθρωποι και κατ' επέκταση ως φίλοι του High End.
σρλουπ... σρλουπ.....Δεν νομίζω να είναι το κατάλληλο τόπικ για καταγγελίες που έτυχαν σε κάποιους από μας. Άνοιξε καινούριο θέμα. Αλλά οφείλω να πω πως απ το σέρβις του Ορφέα, δεν είχα ποτέ παράπονο, ιδιαίτερα απ τον Δήμο που είναι και κορυφαίος τεχνικός αλλά και πάρα πολύ καλό παιδί.
Απ το κακο στο χειροτερο το πας εσυ..........Άντε για να μην σε δυσαρεστήσω, θα το κάνω Classe. "happy_1"
Ακροάσεις κάνεις εν οψει κάποιας σχεδιαζόμενης αγοράς/αναβάθμισης η απλα για να ταλαιπωρεις τους καταστηματάρχες?O dream το έθεσε πιο σωστά απ όλους.
H ευθύνη ανήκει σε μας. Αλλά όσο εξακολουθούν και υπάρχουν υπονοούμενα, τόσο χειρότερη θα γίνεται η κατηγορία.
Θα προτιμούσα να "τσακώνομαι" όλη μέρα με κάποιον που θεωρεί το σύστημά μου χάλια, ή με κάποιον που να του λέω ότι το CD είναι καλύτερο του πικάπ, ή ότι το καλώδιο το Valhala είναι εντυπωσιακό αλλά δεν μου αρέσει, και χίλια τέτοια πράγματα παρά να υπάρχει μια τάση "εμείς θα ξυπνήσουμε τον κόσμο" ή "ο χ είναι λαμόγιο επειδή ο μπατζανάκης του κουνιάδου τηξς αδελφής της πεθεράς του χ αντιπροσώπου κλπ κλπ"
Θα προτιμούσα να γράφω για ακροάσεις που κάνω συχνά σε καταστήματα, για νέα και παλιά προϊόντα, για ματσαρίσματα, για το τί λάθος αγορές έχω κάνει, τι να προσέξει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί πρώτη φορά.
Αλλά σε κλίμα καλό και χωρίς εξυπνάδες από άτομα που δεν είναι του χώρου.
σρλουπ... σρλουπ.....
Ακροάσεις κάνεις εν οψει κάποιας σχεδιαζόμενης αγοράς/αναβάθμισης η απλα για να ταλαιπωρεις τους καταστηματάρχες?
Οχι, απλές απορίες....Aυτα ειναι προτασεις?wall_1 wall_1 wall_1
σρλουπ... σρλουπ.....