Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Reaction score
1
Συμφωνώ και με αυτό που είπε ο Μιχάλης. Άντε και να δίναμε ένα "δικαίωμα" στους φίλους που γνωρίζουμε προσωπικά και διατηρούν κάποιο ψευδώνυμο.

Reaction score
0
Πολλες φορες με εχει ενοχλησει και εμενα ο τροπος του Κ.Κ.
Ομως τωρα εχετε φαουλ.

Η παρουσία ατόμων σαν τον Κώστα Φ. στο avsite είναι πολυπλεύρως πολύτιμος, όχι τόσο διότι αντισταθμίζει το άγος της παρουσίας εδώ κάποιων αμορφώτων, ασημάντων, δυστύχων τυχαρπάστων, που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν τον χαρταετό από το σταυραετό, αλλά διότι οι κατ' ιδίαν προαίρεσιν παρόντες μορφωμένοι άνθρωποι είναι πολύτιμοι, όχι μόνον εδώ, στο avsite, αλλά παντού, ούτως ή άλλως.
Αμεσως οι εχοντες την μυγα θιχτηκαν .
Γιατι δηλαδη εγω δεν θιχτηκα ?
Επειδη ειμαι μορφωμενος ?
Ε ,δεν ειμαι.
Επειδη ξερω την διαφορα με τον χαρταετο?
Οχι,δεν την ξερω.
Την Κ.Δευτερα πεταμε σταυραετο.

Αντιλαμβανομαι οτι καποιοι επειδη εχουν ενοχληθει στο παρελθον - και εγω το ιδιο -
εχουν μια συστολη ,στο να γραψουν η οχι.
Ειναι δικαιωμα του καθενα μας ομως.
Ο Κ.Κ εχει εκφρασει την αποψη του για το Hi End.
Tελος.
Αυτος ειναι ενας.
Kαι εχει επιχειρηματα
Και υπογρφει Επωνυμα.
Ολοι οι αλλοι που διαφωνειτε/ουμε που εισ/μαστε πολλοι δεν εχετε/ουμε αποψη?
Επιχειρηματα?

Η Διαχειριση-Ιδιοκτησια ανοιξε thread με τιτλο " Προτασεις για την hi end κατηγορια" .
Οποιος θελει καταθετει την αποψη του -οπως και εχει γινει απο καποιους ανθρωπους -
ομως απο κει και περα ο καθενας μας διατηρει καθε δικαιωμα που του δινεται απο αυτο το forum-Βημα.
Δηλαδη να γραφει η να μην γραφει.

Ομως τωρα τελευταια αυτο που βλεπω ειναι 2-3 ανθρωποι να ειναι στην μπριζα
με τον Κ.Κ. και να τον περιμενουν στην γωνια με το δικανο.
Μαλιστα αυτοι οι ανθρωποι ειναι και καταστηματαρχες.
(δεν εχω τιποτα προσωπικο Ρενο και Γιαννη ,ουτε σας ξερω ,και τα σχολια που χω ακουσει για σας ειναι τα καλυτερα).
Επισης τωρα τελευταια βλεπω και εναν πολεμο λασπης
απο το forum ενος on line καταστηματος (shop in shop) και δημοπρασιων παλι στον Κ.Κ. (και στον Μπλατσαρα και τον Κεφατο)
Ξερετε τι σκεφτομαι με ολα αυτα?
Οτι μηπως τελικα τζαμπα κατηγορησα τον Κ.Κ.
Μηπως τελικα εχει δικιο?

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι ανθρωποι ειναι συνεχεια στην μπριζα.
Αυτο το συνεχεια εμενα με βαζει σε σκεψεις.
Ασε που γινεται και κουραστικο .
Σχεδον παιδιαστικο.
Και μενα με ενοχλει που καποια παιδια της hi End (που χω γνωρισει και προσωπικα ) δεν συμμετεχουν.
Ομως δεν ειμαστε 10χρονα που δεν μας κανει η μαμα το χατηρι.
Ενηλικες ειμαστε .
Οποιος θελει να βοηθησει την κατηγορια πρεπει να εχει καλη διαθεση και επιχειρηματα.
Για να πεισει .
Με αρνητικη διαθεση δημιουργει εσφαλμενες εντυπωσεις.

Οταν πρωτομπηκα στο site και αρχισα να πηγαινω σε ακροασεις με Hi Endαδες (με ενδιεφερε και με ενδιαφερει το Hi End)
μου λεγανε μην μπλεκεις μ ΄αυτους ,δεν θα βγαλεις ακρη,ειναι "αλλου".
Με τοσους καυγαδες τοση γκρινια ,τοση ανωριμοτητα που χω δει ρε παιδια τελικα θα αρχισω να πιστευω και εγω τα περι "αλλου" πλανητη.

Reaction score
10
Αντρεα θα γινοσουν καλος βουλευτης.....

Τι οποιος εχει τη μυγα ρε Αντρεα αν δεν το εχει καταλαβει 3 εχουμε μεινει που γραφουμε.

Δηλαδη επειδη μας προσβαλει εμεσα και με ωραια λογακια ολα καλα ε?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Χαλαρωστε λιγο ,μονιμα ειστε με το ζωναρι λυμενο !
Έτσι φαίνεται.
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω το post του Κόγια και δε βλέπω να αναφέρεται σε κάποιον απο εσάς. Γιατί αρπάζεστε ρε παιδιά? Εντάξει, ίσως έχετε προηγούμενα μεταξύ σας αλλά αυτό δε σημαίνει πως με κάθε αφορμή θα κάνουμε την τρίχα τριχιά για να την πούμε στον Κόγια.

Να έλεγε "τυχάρπαστοι που ακούν διαφορές σε καλώδια ρεύματος" να το καταλάβω να αρπαχτεί κάποιος διότι τον φωτογραφίζει η συγκεκριμένη πρόταση, αλλά και πάλι ξέρουμε την άποψη του Κόγια και την έχει πει πολλές φορές, εφόσον κάποιος διαφωνεί απλά τον αγνοεί ή γράφει κι αυτός τα δικά του απο κάτω (έχεις ένα έτοιμο κειμενάκι του στυλ "Είμαι ο ______ και ακούω διαφορές σε καλώδια ρεύματος." και με copy paste το postάρεις κάθε φορά, για να μη κουράζεσαι κιόλας).

Πόσοι πιπιλίζουν την καραμέλα του "HiEndάδες που ακούνε απο MP3" γιατί τόσους μήνες μετά ακόμα δεν κατάλαβαν το σκοπό εκείνου του έρμου του thread? Tους δίνει κανείς σημασία? Nope... Απλά πράγματα.

Επίσης ένα άλλο πράγμα που δεν καταλαβαίνω, κι αν θέλετε μου το εξηγείται...

Είναι ο Τσαρουχάς και ο Κόγιας, αντί-HiΕndάδες, αντί-Χριστοι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.... Είναι 2 άτομα και είστε πολλοί παραπάνω - έτσι λέτε τουλάχιστον. Που είναι το πρόβλημα και δεν υπερασπίζεστε τη γνώμη σας και τη θέση σας? Εγώ ειλικρινά θέλω να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Ποιό ακριβώς είναι το κόλλημα σας και δεν μπορείτε να γράψετε την άποψή σας στο AVSite?
Δηλαδή άμα θέλει ο Μιχάλης (τυχαίο παράδειγμα) να ανοίξει thread για το νέο καλώδιο ρεύματος που αγόρασε, δεν θα το κάνει φοβούμενος μην του την πει ο Κόγιας? So what? Δεν είμαστε στο σχολείο να μας μαλώνει ο δάσκαλος. Στην τελική υπάρχει και το Ignore αν μας ενοχλεί κάποιος. Μαζεύονται οι πολλοί, αυτοί που ακούνε διαφορές στα καλώδια ρεύματος ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, και βάζουν στην ignore list όσους διαφωνούν μαζί τους συστηματικά και συνεχίζουν να μιλάνε για θέματα που τους ενδιαφέρουν ανενόχλητοι.
Και μη μου πείτε ως δικαιολογία τη θέση ισχύος του Νίκου στα rank του forum γιατί δε νομίζω να έχει σβήστει ποτέ thread ή post επειδή μίλαγε για βινύλιο ή για καλώδιο ρεύματος.

Εγώ αυτό που διαπιστώνω είναι μία ενστικτώδη αντίδραση μόλις θίξει κάποιος τα Ιερά και τα Όσια του HiEnd, λες και μιλάμε για Θρησκεία. Κάποια πράγματα είναι Δόγματα και αν θελήσει κάποιος να το ψάξει λίγο παραπάνω μπαίνει αμέσως στη Μαύρη Λίστα, αρχίζουν οι τσιρίδες και οι αποχωρήσεις. Σαν να λέμε πως πάω στον παπά της ενορίας μου και του αρχίζω την κουβέντα "Πάτερ, μήπως τελικά η Μαγδαληνή δεν συνέλαβε με τον Κρίνο αλλά παίχτηκε κανένα περίεργο σκηνικό?"... Ε, θα αρχίσει να γκαρίζει και θα βγει έξω τρέχοντας ο Πάτερ αλλά τουλάχιστον αυτός έχει καλή δικαιολογία... Σε ένα hobby, ανάλογες αντιδράσεις δεν δικαιολογούνται.

Μήπως ορισμένοι βλέπουν τα πράγματα πιο σοβαρά απ'όσο χρειάζεται? Νομίζεται ότι κάνουμε κάτι σπουδαίο? Εντάξει ακούμε μουσική με ρεαλιστικότερο τρόπο απο το γείτονα αλλά μέχρι εκεί...Δε γίναμε και Mahler επειδή βάζουμε νοητά το Mahler στο σαλόνι μας κάθε βράδυ.
Mη γίνουμε σαν τις πωλήτριες σε κυριλέ μαγαζιά, ας πούμε σε κατάστημα Hugo Boss, που ψωνίζονται, σηκώνουν τη μύτη ψηλά λες και είναι δική τους όλη η εταιρεία Hugo Boss και θεωρούν ότι κάνουν κάτι απείρως σημαντικότερο απο την πωλήτρια που δουλεύει στο Marks&Spencer.
Get some perspective, που λένε και στο χωριό μου.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Ωραια πισινα Κωστα!Και ωραια θεα.Πρεπει να περασες καλα!!!:cool_1:
Χάλι μαύρο σου λέω, Μιχάλη!
Και το σπιτάκι μικρό (μόλις 5 double bedrooms και 4 μπάνια) και οι Σπέτσες μακριά (τα φώτα που βλέπεις στο βάθος) και η παρέα τίποτα το ιδιαίτερο (9 κοπέλες και 4 μαντράχαλοι)... Έζησα ένα δράμα! :respect:

Reaction score
1
Παιδιά, ας μην επικεντρώνουμε την κουβέντα στον Κώστα τον Κόγια και στον Νίκο τον Τσαρουχά. Δεν νομίζω ότι αυτοί είναι το πρόβλημα της κατηγορίας. Μπορεί ο Κώστας να ενοχλεί κάποιους αλλά τουλάχιστον είναι ένας και μάλιστα υπογράφει με το πραγματικό του όνομα. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο, που και αυτός μπορεί να ενοχλεί κάποιους για άλλους λόγους, αλλά και πάλι μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να υπογράψει τα γραπτά του και να συνδιαλλαχθεί.

Για εμένα το πρόβλημα της κατηγορίας είναι το πλήθος των συμμετεχόντων που ασπάζονται το High End ως hobby και ως τρόπο ζωής.

Αν για παράδειγμα υπήρχαν 100 τέτοιοι και τα θέματα που μονοπωλούσαν ήταν αμιγώς high end, τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με κανέναν. Τώρα, υπάρχουν 4-5 που θα ήθελαν να μιλήσουν για high end, οι οποίοι διαθέτουν πολύ περιορισμένο χρόνο μπροστά στην οθόνη, υπάρχει ο Κώστας Φ. που το παιδί κάνει ότι μπορεί για να ποστάρει τα νέα, υπάρχει ο Νίκος ο Τσαρουχάς που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και ο Κώστας που αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο από όλους τους άλλους στην οθόνη, με αποτέλεσμα να μονοπωλεί τις περισσότερες φορές.

Θεωρώ ότι αν οι 4-5 ήταν 100 ή 200, τότε κανείς δεν θα ασχολούταν με το αν ο Κώστας γουστάρει το High End και οι υπόλοιποι κάνουν καλά την δουλειά τους.

Ομολογώ ότι ούτε εμένα μου αρέσει όταν ένα μέλος (π.χ. ο Κώστας) απαξιώνει τις διαφορές κάποιων μεγεθών. Ωστόσο, θεωρώ χρήσιμη την παρουσία του Κώστα π.χ. στις περιπτώσεις που αναφέρετε στα μαργαριτάρια των reviewers (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου) ή στην περίπτωση που καυτηριάζει την ύπαρξη μιας συσκευής που κοστίζει 5000 και έχει μέσα της έναν πυκνωτή και δύο καλώδια, αλλά και σε κάθε περίπτωση που το μέτρο ξεφεύγει από κάποια όρια.

Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν είναι ο Κώστας και ο Νίκος το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η ίδια η "μαγιά", δηλαδή εμείς με το πλήθος μας και την ποιότητα μας ως άνθρωποι και κατ' επέκταση ως φίλοι του High End.

Reaction score
0
Sorry ποσοτικο ειναι το θεμα η ποιοτικο στην κατηγορια ??
Γιατι για μενα το θεμα ειναι ,ειτε στην Hi End ειτε στο AVSite
να μην μπλεκομαστε σε προσωπικες αντιπαραθεσεις με προσβητικους χαρακτηρισμους.
Τελεια και παυλα.
Ολα τα αλλα
(τα ηχεια σου θα πιαναν χωρο στην αποθηκη μου,το dac σου το εχω για να βαζω πανω το ουισκυ μου,
το ρευμα μου ειναι καλυτερο απο το δικο σου,το καλωδιο σου ειναι βοας το δικο μου κροταλιας κ.α.)
ειναι λιαν επιεικως παιδιαστικα αν δεν συνοδευονται απο την αναλογη δοση χιουμορ.
Και απο οτι καταλαβα με τοσα που χω διαβασει , μαλλον στην Hi End δεν υπαρχει χιουμορ.

@diabolical.
Φιλε τα περι βουλευτου ΔΕΝ ειναι χιουμορ ...ειναι προσβολη.:happy_8:

Παιδιά, ας μην επικεντρώνουμε την κουβέντα στον Κώστα τον Κόγια και στον Νίκο τον Τσαρουχά. Δεν νομίζω ότι αυτοί είναι το πρόβλημα της κατηγορίας. Μπορεί ο Κώστας να ενοχλεί κάποιους αλλά τουλάχιστον είναι ένας και μάλιστα υπογράφει με το πραγματικό του όνομα. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο, που και αυτός μπορεί να ενοχλεί κάποιους για άλλους λόγους, αλλά και πάλι μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να υπογράψει τα γραπτά του και να συνδιαλλαχθεί.

Για εμένα το πρόβλημα της κατηγορίας είναι το πλήθος των συμμετεχόντων που ασπάζονται το High End ως hobby και ως τρόπο ζωής.

Αν για παράδειγμα υπήρχαν 100 τέτοιοι και τα θέματα που μονοπωλούσαν ήταν αμιγώς high end, τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με κανέναν. Τώρα, υπάρχουν 4-5 που θα ήθελαν να μιλήσουν για high end, οι οποίοι διαθέτουν πολύ περιορισμένο χρόνο μπροστά στην οθόνη, υπάρχει ο Κώστας Φ. που το παιδί κάνει ότι μπορεί για να ποστάρει τα νέα, υπάρχει ο Νίκος ο Τσαρουχάς που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και ο Κώστας που αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο από όλους τους άλλους στην οθόνη, με αποτέλεσμα να μονοπωλεί τις περισσότερες φορές.

Θεωρώ ότι αν οι 4-5 ήταν 100 ή 200, τότε κανείς δεν θα ασχολούταν με το αν ο Κώστας γουστάρει το High End και οι υπόλοιποι κάνουν καλά την δουλειά τους.

Ομολογώ ότι ούτε εμένα μου αρέσει όταν ένα μέλος (π.χ. ο Κώστας) απαξιώνει τις διαφορές κάποιων μεγεθών. Ωστόσο, θεωρώ χρήσιμη την παρουσία του Κώστα π.χ. στις περιπτώσεις που αναφέρετε στα μαργαριτάρια των reviewers (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου) ή στην περίπτωση που καυτηριάζει την ύπαρξη μιας συσκευής που κοστίζει 5000 και έχει μέσα της έναν πυκνωτή και δύο καλώδια, αλλά και σε κάθε περίπτωση που το μέτρο ξεφεύγει από κάποια όρια.

Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν είναι ο Κώστας και ο Νίκος το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι η ίδια η "μαγιά", δηλαδή εμείς με το πλήθος μας και την ποιότητα μας ως άνθρωποι και κατ' επέκταση ως φίλοι του High End.
+1:cool_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Δεν νομίζω να είναι το κατάλληλο τόπικ για καταγγελίες που έτυχαν σε κάποιους από μας. Άνοιξε καινούριο θέμα. Αλλά οφείλω να πω πως απ το σέρβις του Ορφέα, δεν είχα ποτέ παράπονο, ιδιαίτερα απ τον Δήμο που είναι και κορυφαίος τεχνικός αλλά και πάρα πολύ καλό παιδί.
σρλουπ... σρλουπ.....

Reaction score
0

O dream το έθεσε πιο σωστά απ όλους.
H ευθύνη ανήκει σε μας. Αλλά όσο εξακολουθούν και υπάρχουν υπονοούμενα, τόσο χειρότερη θα γίνεται η κατηγορία.
Θα προτιμούσα να "τσακώνομαι" όλη μέρα με κάποιον που θεωρεί το σύστημά μου χάλια, ή με κάποιον που να του λέω ότι το CD είναι καλύτερο του πικάπ, ή ότι το καλώδιο το Valhala είναι εντυπωσιακό αλλά δεν μου αρέσει, και χίλια τέτοια πράγματα παρά να υπάρχει μια τάση "εμείς θα ξυπνήσουμε τον κόσμο" ή "ο χ είναι λαμόγιο επειδή ο μπατζανάκης του κουνιάδου τηξς αδελφής της πεθεράς του χ αντιπροσώπου κλπ κλπ"
Θα προτιμούσα να γράφω για ακροάσεις που κάνω συχνά σε καταστήματα, για νέα και παλιά προϊόντα, για ματσαρίσματα, για το τί λάθος αγορές έχω κάνει, τι να προσέξει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί πρώτη φορά.
Αλλά σε κλίμα καλό και χωρίς εξυπνάδες από άτομα που δεν είναι του χώρου.
Ακροάσεις κάνεις εν οψει κάποιας σχεδιαζόμενης αγοράς/αναβάθμισης η απλα για να ταλαιπωρεις τους καταστηματάρχες?
Γιατί σέ τέτοιους καιρούς τους φτάνει η αναδουλειά , δέν χρειάζονται καί χαβαλέδες δήθεν ενδιαφερόμενους....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

σρλουπ... σρλουπ.....

Ακροάσεις κάνεις εν οψει κάποιας σχεδιαζόμενης αγοράς/αναβάθμισης η απλα για να ταλαιπωρεις τους καταστηματάρχες?

Aυτα ειναι προτασεις?wall_1 wall_1 wall_1

Reaction score
1
Ρε φιλαράκο audiophile, δεν βάζεις και κανένα ονοματάκι για να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε. Έτσι μας κάνεις να νομίζουμε ότι είσαι αυτός που υποστηρίζεις. Δηλαδή, κάτι ανάλογο του daniel. Για σκέψου το λοιπόν, διότι δυσχεραίνεις περισσότερο το προφίλ του ανθρώπου που υποστηρίζεις. Άντε λοιπόν παιχταρά μου, γιατί εδώ η κουβέντα γίνεται μεταξύ σοβαρών ανθρώπων. Και αν έχω άδικο σε αυτό, ας βγουν αυτοί που μας βλέπουν να με διαψεύσουν.

Άντε γιατί πίσω από τις οθόνες γεμίσαμε τσάμπα μάγκες.

Reaction score
2
Συμφωνω και εγω για τα περι ανωνυμιας,μπορει εαν ολοι γραφουμε με ονομ/μο ισως να γινουν καλλυτερα τα πραγματα.Ομως θα πρεπει καποια στιγμη να ξεκαθαρισθει (ειδικα απο την διαχειρηση)ποιος ο σκοπος αυτης της κατηγοριας.Εαν προκειται να παραμηνει,καλο θα ηταν να προσεχονται περισσοτερο αυτοι που γραφουν ΚΑΙ αυτα τα οποια γραφουν.Δεν μπορει ο οποισδηποτε να κατηγορει συνεχεια μια συγκεκριμενη κατηγορια.Γιατι λετε συνεχεια οτι οποιος δεν γουσταρει να μην γραφει, ε ας μην γραφει?Ισχυει μονο για τα μελη?Εαν ενος ας πουμε διαχειριστη δεν του αρεσει αυτη η κατηγορια,ΜΠΟΡΕΙ να χαλαει συνεχεια καθε thread που ανοιγεται???Ας μην γραφει ΑΥΤΟΣ η,ΑΥΤΟΙ.Αρεσει σε πολλους και την χαλανε λιγοι.Γιατι??

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Βλασης Μαυραγανης
Τωρα μαλιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Τελικα....μηπως καποιοι εχετε διαφορες μεταξυ σας και θελετε να τις λυσετε εδω μεσα ρε παιδια?????

Και στο κατω κατω δεν γουσταρουμε καπριτσια και μαλακοιντερνετοτσαμπουκαδες εδω μεσα!!!!!
Δηλαδη αμα την σπασουμε ενας ενας απο εδω..... θα ειναι καλλιτερα?Η μηπως ετσι πιστευετε οτι λυσατε τα προβληματα σας ?
Κοφτε το πια...μεγαλα παιδια ειμαστε με μια ρημαδα νοηση !!!!!!!!
Στο κατω κατω οποιος θελει να ειναι εδω μεσα ας σεβαστει και τα θελω και την καυλα που εχει ο καθενας!
Ας σεβαστει την οικονομια,την στερηση,τις αναγκες και τον αγωνα που κανει ο καθενας για να αποκτησει αυτο που γουσταρει ,αυτο που γεμιζει την ψυχουλα του οταν με το συστηματακι που εχει καθεται και χαλαρωνει ακουγοντας ομορφες μουσικες μελωδιες.............................
Και τι εγινε δηλαδη αν βρε Νικο-Κωστα-Περικλη-Θαναση-Βλαση αν παιζει ενας τυπος κονγκας και στο δικο μου ηχειο ακουγεται το δερμα λιγο πιο ζεσταμενο
και πιο λεπτοηχο ενω στο δικο σου πιο γρηγορο?Μην τρελλαθουμε κιολας ....κονγκας ακουει ο Νικος ,κονγκας ακουω και γω......ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ(σιγα μην χαλαστουμε για την κατωτερη οκταβα----------εχουμε τις υπολλοιπες-----ξανα ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

σρλουπ... σρλουπ.....

Και μόνο το ότι σχετίζεσαι επαγγελματικά με ανταγωνιστή εισαγωγέα-αντιπρόσωπο από αυτόν που αναφέρεται, θα έπρεπε να σε είχε αποτρέψει να γράψεις τόσο ανάγωγο σχόλιο...

Παρόλα αυτά βλέπω δεν έχεις καταλάβει το τι ζημιά μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και στην επιχείριση που σου δίνει ψωμί...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney