Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Reaction score
3
Εκτός απο παράπονα,κλάμα,θυμό και οδυρμό, έχετε να προτείνετε κάτι εποικοδομητικό?
Προσωπικά θα προτιμούσα να ανοίγατε κάινούργιο θέμα και να προτείνατε όλοι εσέίς που γράφετε αλλά και εσείς που για κάποιον λόγο απλά παρακολουθείτε, κάποια "βελτιωτικά" και όχι παράπονα.
ΕΑΝ φυσικά σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Reaction score
877
Εκτός απο παράπονα,κλάμα,θυμό και οδυρμό, έχετε να προτείνετε κάτι εποικοδομητικό?.....................
ΝΑΙ...
1) Κλείστε τα PCιά και μην τα ξανανοίξετε μέχρι το Σεπτέμβρη...
2) Ξαμοληθείτε στις παραλίες και ρουφήξτε ήλιο και 'θέα'...
3) Ταράξτε τις Κορόνες τις τεκίλες και τις μαργαρίτες σε μπαράκια με καλή παρέα και καλή μουσική...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Επειδή η όλη κατάσταση με την παιδική γκρίνια, την αχαριστία και τον "χαϊεντισμό στα μέτρα μας", μου την έχει κατασπάσει και επειδή δέχομαι την κριτική του Κυρίτση και του LUXMAN, σταματώ προσωρινά να συνεισφέρω στην εν λόγω κατηγορία. Η κατηγορία, χωρίς Τσαρουχά και Κόγια, είναι πλέον στα έμπειρα χέρια του Ευάγγελου Κυρίτση, του LUXMAN ή όποιου άλλου θέλει να την κινεί, να γράφει ή να μην γράφει.

Ορίστε το hi end όπως θέλετε και κάνετε ότι σας φωτίσει ο θεός για να είναι χρήσιμη η κατηγορία στους αναγνώστες της. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!

Φίλοι Τσαντουλή και Αναμουρλίδη, καλά ξεμπερδέματα... :happy_4:
Σημερα καταλαβα το Τσαρουχιο κολπο grosso !!!! Φευγει διακοπες και βρισκει ενα εξυπνο τροπο να εκτονωσει την κριση !!!

Το μυστικο κρυβεται εδω ..."προσωρινα" ....

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
ΝΑΙ...
1) Κλείστε τα PCιά και μην τα ξανανοίξετε μέχρι το Σεπτέμβρη...
2) Ξαμοληθείτε στις παραλίες και ρουφήξτε ήλιο και 'θέα'...
3) Ταράξτε τις Κορόνες τις τεκίλες και τις μαργαρίτες σε μπαράκια με καλή παρέα και καλή μουσική...

Απο μεθαυριο θα συντονιζω τον εαυτο μου στα μπαρακια και τις παραλιες της Πατμου .....

.....τα δε κατα Τσαρουχα "εμπειρα χερια μου" θα συντονιζουν τις κινησεις αναστατωσης των ωραιοτερων εκπροσωπων του "ασθενους" φυλου :happy_4: :happy_4:

Reaction score
13
Απο μεθαυριο θα συντονιζω τον εαυτο μου στα μπαρακια και τις παραλιες της Πατμου .....

Προσπαθησε να εισαι τον 15Αυγουστο στο πανηγυρι του Καμπου. Οι "παραδοσιακοι" επανω στο χωριο (για να δεις πως χορευουν τον "Μηχανικο") και οι "νεωτεριστες" στην παραλια του Καμπου. Ακριβως οπως λεμε "κατηγορια Audio" και "κατηγορια HiEnd". :crazy_3:

/quote]

:happy_4: :happy_4:

Reaction score
877
.....τα δε κατα Τσαρουχα "εμπειρα χερια μου" θα συντονιζουν τις κινησεις αναστατωσης των ωραιοτερων εκπροσωπων του "ασθενους" φυλου
+ 28.376.544!!!

Πορέψου τέκνο μου εις την ιεράν νήσον και θέσε εαυτόν εις την υπηρεσίαν των ανωτέρω 'ασθενών εκπροσώπων' φρονών ίνα κολασθείς και αμαρτήσεις τα μάλλα...

Καλά να περάσεις Ρένο..........

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
+ 28.376.544!!!

Πορέψου τέκνο μου εις την ιεράν νήσον και θέσε εαυτόν εις την υπηρεσίαν των ανωτέρω 'ασθενών εκπροσώπων' φρονών ίνα κολασθείς και αμαρτήσεις τα μάλλα...

Καλά να περάσεις Ρένο..........
Master Sudoku θα εφαρμοσω μετα ιερης προσηλωσης τις περι των διακοπων διδαχες σου :happy_9:

Καλα να περασεις και εσυ Μανο και οποιοι ακομα ακολουθησουν τις προτροπες σου !

:happy_4:

Reaction score
877
...αυτές τώρα είναι προτάσεις για την κατηγορία?...:pc:
Γιώργο MAC...Ναι Αυτές είναι προτάσεις...

Διατί αν ξαμοληθώμεν εις τας νήσους τας παραλίας και τας αμαρτωλάς νύχτας του ελληνικού θέρους και ευφράνομεν καρδίαν στόμαχον και οφθαλμούς(και κάτι άλλο), θα επιστρέψουμε τα μάλλα ικανοποιημένοι ίνα επιδοθώμεν με μείζον πάθος ξανά εις την ’μούρλα’ μας...την υψίστην μουσικήν αναπαραγωγήν...(hi end)...Αυτά...

Reaction score
877
Ok,γνώμη σου.Ομως περίμενα κάτι περισσότερο απο σένα.
Φίλε Γιώργο(MAC) χαλάρωσε λίγο...Καλοκαιράκι είναι...Το χιούμορ πάντα κάνει καλό...Ούτως άλλως τε ποτέ σε κανένα post δεν υπάρχει 100% on topic posting...Το να πούμε καμιά μ@λ@κί@ για να γελάσουμε δεν πειράζει...
Τουλάχιστον δε βρίζουμε...Σε άλλα θέματα της hi end έχει γίνει της πουτ@ν@ς στο βρισίδι και την αισχρολογία...You know what i mean ok???

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν ξερω γιατι, αλλα αυτον τον SUDOKU εχω αρχισει και τον συμπαθω πολυ:happy_5:

BTW, οταν ηρεμησετε λιγο θα σας γραψω και τις δικες μου αποψεις σχετικα με οσα εχουν γραφτει σε τουτο δω το θεμα.:happy_4:

Reaction score
877
Γιώργο MAC και Αντρέα Κ. εκτιμώ την νέα τοποθέτησή σας απέναντί μου...
Θα έρθουν και τα καλύτερα...Προς το παρόν ας απολαύσουμε το καλοκαιράκι με όλα του τα 'καλά'...
Στο Spacedeck γυρίζει 'Al Jarreau - Jazz Singer' και τα 205 ref με ξαναφέρνουν στην παραλία που ήμουν μέχρι τις 4.30 όπου έπαιζε η ορχήστρα των '101 strings'...Άλλο πράγμα σας λέω...
Που μυαλό ρε παιδιά για προτάσεις και hi-end analysis!!!...Αφήστε το για το Σεπτέμβρη...

Reaction score
13
Που μυαλό ρε παιδιά για προτάσεις και hi-end analysis!!!...Αφήστε το για το Σεπτέμβρη...
A... Mr SUDOKU φοβαμαι οτι δεν εισαι "βαμμενος" Χαιεντας.
Ο γνησιος χαιεντας παιρνει δουλεια και στην παραλια. Περιοδικα, προσπεκτους ... :happy_4:

Παρεπιπτοντως, ηταν αυτα καλα αυτα τα στρινγκ ?

Reaction score
877
A... Mr SUDOKU φοβαμαι οτι δεν εισαι "βαμμενος" Χαιεντας.
Ο γνησιος χαιεντας παιρνει δουλεια και στην παραλια. Περιοδικα, προσπεκτους ... :happy_4:

Παρεπιπτοντως, ηταν αυτα καλα αυτα τα στρινγκ ?
α) (Για το Hi-end ) Για να εξομολογηθώ...ναι...η σχέση μου πάντα με τις μηχανές ήταν σχέση 'εξυπηρετική'...Γι αυτό δεν αλλάζω καθόλου συχνά σύστημα...Αυτό δε σημαίνει πως δεν την 'ψάχνω'...Αγοράζω καλές μηχανές(όσο μπορώ οκ) και τις έχω να με εξυπηρετούν...στην προκειμένη περίπτωση 'να παίζουν πολύ καλά μουσική'...Γιατί ακούω πάρα πολές ώρες μουσική...Δεν ξέρω πόσο Hi-end είναι αυτό...το σίγουρο είναι πως το παρόν σύστημα σε συνδυασμό με τον αφιερωμένο χώρο ακρόασης που έχω κάνουν τη δουλειά αυτή άψογα...
β) (Για τα strings) Άσε να μην πω λεπτομέρειες...Άσε...τι μου τα θύμησες...

Reaction score
5
Αν και δεν μου αρέσουν οι υποκατηγορίες μήπως τελικά θα ήταν πιο πρακτικό όλα αυτά τα διαφημιστικά του Κώστα Φ. που μας κατακλύζουν καθημερινός υπό την μορφή ενημέρωσης μήπως, μήπως λέω, θα ήταν καλύτερα να μαζευτούν σε μια τέτοια υποκατηγορία για να μην εξαφανίζονται θέματα κοινού ενδιαφέροντος εν ριπή οφθαλμού?

Τι λέτε? Η μήπως σας φαίνομαι ιδιότροπος και παράξενος? :happy_8:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Προτασεις για την hi end κατηγορια...

Αν ένα θέμα έχει κίνηση δεν κινδυνεύει απο θάψιμο.

Υ.Γ. Κάπως πρέπει να βγάλω κι εγώ το ψωμί μου ρε Αντώνη... Άσε με να διαφημίζω.

Reaction score
13
μήπως τελικά θα ήταν πιο πρακτικό όλα αυτά τα διαφημιστικά του Κώστα Φ. που μας κατακλύζουν καθημερινός υπό την μορφή ενημέρωσης μήπως, μήπως λέω, θα ήταν καλύτερα να μαζευτούν σε μια τέτοια υποκατηγορία για να μην εξαφανίζονται θέματα κοινού ενδιαφέροντος εν ριπή οφθαλμού?

Συμφωνω μαζι σου.
Ειναι παρα πολλα μαζι και δεν τα προλαβαινει κανεις.
Οταν ενα μελος απουσιασει για καναδυο μερες υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα, που εχουνε παει στις πισω σελιδες.
Λοιπον Κωστα Φ. λεφτα εχετε στο νησι :happy_5: Βαζε πιο λιγα ρε παιδακι μου να ησυχασει κι ο Αντωνης.

Τι λέτε? Η μήπως σας φαίνομαι ιδιότροπος και παράξενος? :happy_8:

Ναι, εμενα μου εχεις αφησει την εντυπωση του κουλτουριαρη, Ιντελεκτουέλ και μυστηριου τρενου. Οχι οτι πειραζει δηλαδη. Εξαλλου ολοι εχουμε κατι ιδιαιτερο. Εγω σε θελω να γραφεις εδω αλλα θελω και ολο τον κοσμο.
Υστερα κοιταξε να δεις. Ο αλλος ο Μπαρμπας εχοντας στοκαρει μπολικο Knowledge α-λα-καβανς, σου λεει τωρα τι φρεσκο να ξεφουρνισω να φανω και κυμπαρης ?
Το βρηκα.
Imagination κυριοι συναδελφοι.
Το λεει ομως στους αλλους τους κνοδαλεους, οχι στον πασα ενα σαν και μας, που πρεπει πρωτα να κερδισουμε την γνωση για να μπουμε στο κλαμπ.
Νομιζω δηλαδη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.204
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe