Mp3 και κόντρες

Status
Not open for further replies.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Αν από τώρα έχουμε αμφισβητήσεις φαντάσου τι θα γίνει όταν θα βάζετε μπρος-πίσω τα κομμάτια και δεν θα καταλαβαίνετε διαφορά... :mrgreen:

Y.Γ. Που είναι οι φώτο, ΟΕΟ?! (ξέρεις εσύ.... :happy_6: )

Reaction score
5
Xmm Και τώρα που το σκέφτομαι θέλω και τον Κώστα Φ. γιατί αν αποδειχτεί ότι εγώ η κάποιος άλλος μπορεί να ξεχωρίσει τα mp3 και αυτός όχι τότε έχουμε θέμα. :happy_5:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Mp3 και κόντρες

Xmm Και τώρα που το σκέφτομαι θέλω και τον Κώστα Φ. γιατί αν αποδειχτεί ότι εγώ η κάποιος άλλος μπορεί να ξεχωρίσει τα mp3 και αυτός όχι τότε έχουμε θέμα. :happy_5:
Ίσως με τα παιδιά εδώ στο Ηράκλειο να γίνει ομαδικά το test με το CD, σε επόμενο audio meeting, όπου ο καθένας θα γράφει την αποψή του σε χαρτί.

Θέλω να βρω χρόνο για τα διαδικαστικά.
Ελπίζω να μας ανεχτεί ο Μάνος για 1-2 ωρίτσες στο χώρο του κάποια στιγμή και ελπίζω τα αυτιά νέων ανθρώπων ηλικίας απο 23 εώς 30 όπως και η ποιότητα των Krell Evolution να μην είναι υπό αμφισβήτηση.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το τεστ θέλω να γίνει αλλά να το κάνουμε πιο συναρπαστικό!:bravo:
- Κι εγώ:
Εδω θαυμασαν το μεγαλειο των CLASSE και B&W και δεν μπορουν να ξεχωρισουν το ασυμπιεστο απο το συμπιεσμενο ;;;; Αχα χα χα χα .

2 στους 4 = 50% . Μαλιστα .
Τι ακούω τι ακούω!! Καταφέρετε τελικά να εντοπίσετε διαφορές ανάμεσα στα δύο format???? WoWwW!!! Επιτέλους!!! :crazy_3:

Το ότι υπήρχαν ακροατές έστω οι δύο στους τέσσερις που προτίμησαν το mp3 δεν με ξενίζει ούτε με εκπλήττει είναι θέμα προσωπικής εμπειρίας στον σωστό ήχο. wall_2
Τι σημασια εχει ;;; Αμα δεν μπορει να ξεχωρισει καποιος το mp3 ειναι κουφος με διπλωμα !! :happy_8: :happy_8:
Επισης να επισημανω οτι τα PC κανουν χειριστη αντιγραφη-εγγραφη και ειναι μαλιστα εντονα ακουστη ακομα και η διαφορα στην ταχυτητα εγγραφης απο x4 σε x16 κλπ .
Απο ολους ομως ξεφευγει κατι βασικο . Οποιος δεν ειναι σε θεση να αντιληφθει κατι τοσο βασικο δεν αξιζει να λεει οτι ασχολειται με τον ηχο γενικως .
Γιατι με το Hi End δεν πρεπει ν ασχολειται οποιος απλως πιθανολογει οτι ισως δεν καταλαβει διαφορες .
Ερώτηση:
Γιατί τόσος ντόρος με το mp3 στην κατηγορία hi end?
Νομίζετε ότι υπό προϋποθέσεις παίζει καλύτερα?

Reaction score
5
Εγώ αυτό που θέλω να επισημάνω είναι.

Υπάρχουν δύο απόψεις και εμπειρίες από το mp3 εγώ ανήκω στην ομάδα που λέει ναι υπάρχουν διαφορές και μάλιστα πολλές φορές είναι εμφανέστατες ανάλογα πάντα με την ηχογράφηση, και με αυτό το τεστ προσπαθώ να το αποδείξω. Όμως με την τροπή που έχει πάρει το όλο εγχείρημα με τις πολλές συμμετοχές θα ήταν σωστό και δίκαιο νομίζω να λάβουν μέρος στις ακουστικές εντυπώσεις οι πρωταγωνιστές και τον δύο στρατοπέδων.

Είναι δίκιο η όχι?

Όποια και να είναι η απόφαση εγώ έχω δηλώσει συμμετοχή και δεν την αποσύρω για κανένα λόγο.

Reaction score
13
1. Σε ένα πολύ καλό ηχητικό σύστημα, όταν ακούμε ένα μουσικό έργο που έχει δημιουργηθεί με κάποιο είδος απολεστικού αλγόρiθμoυ συμπίεσης, δημιουργείται ή όχι η άμεση ανάγκη ενεργοποίησης των μηχανισμών φυσικής άμυνας του ανθρώπινου εγκεφάλου ?

Οχι.

2. Εάν η συμπίεση που πραγματοποιείται είναι απολεστική, κινδυνεύει περισσότερο ή λιγότερο η ακοή μας ?

Λιγοτερο.

3. Νιώθουμε την ανάγκη να χαμηλώσουμε την ένταση ή να την ανεβάσουμε ?

Να την ανεβασουμε.

Απανταω σε κανενα σωστα ?

Reaction score
13
Ενα μικρο off topic.
Μηπως εχει κανεις προσβαση σε καμμια σοβαρη συσκευη αναγνωρισης φωνης και μπορει να μου την δανεισει για λιγο ?
Η εστω κανενα σχεδιο για DIY κατασκευη τετοιας συσκευης ?

Και παλι συγγνωμη για την σφηνα ...

Reaction score
10
Για καθηστε καλα ρε παιδια.Γιατι τετοια μυστικοτητα, δεν καταλαβα.

Περιμενω να αναφερθει με λεπτομερεια η ακριβης διαδικασια μετατροπης του κομματιου.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Θα μου δωσετε επιτελους το περιφημο CD ;;; Δεσμευομαι να ανακαλυψω επισης και διαφορετικους βαθμους συμπιεσης !!!!

Αντε !! Ακομα ;;;;

Reaction score
2
Ρε παιδια, μια ερωτηση προς αυτους που δεν γουσταρουν το mp3, και θα εκτιμουσα μια ειλικρινη απαντηση. Εχετε ακουσει ποτε καλα συμπιεσμενο mp3 απο τα χερακια καποιου που ξερει? Η απλα λετε, mp3 ειναι, συμπιεσμενο, mp3 + hi end = no go ?

Reaction score
10
Εσυ εχεις ακουσει καλα συμπιεσμενο mp3 απο τα χερακια καποιου που ξερει σε hi-end συστημα?

GTX

Reaction score
39
Έλεος ρε παιδιά όμως, στο συγκεκριμένο thread η δημιουργία ενός MP3 της προκοπής έχει αναχθεί σε επιστήμη :crazy_1::crazy_1::crazy_1:

Reaction score
2
Εσυ εχεις ακουσει καλα συμπιεσμενο mp3 απο τα χερακια καποιου που ξερει σε hi-end συστημα?
Εγω εχω ακουσει συμπιεσμενο απο τα χερακια μου, και απο αλλου για επιβεβαιωση, σε οτι συστημα μπορουσα να βρω. Δηλαδη απο logitech 5500, klipsch, audio spectrum, μεχρι b&w. Διαφορα δεν καταλαβα. Ουτε και ο αλλος που ηταν μαζι. Στην δικη μου ερωτηση θα απαντησεις?

Reaction score
10
Ναι, απο τα χερακια μου για να κανω mastering σε κομματια μαλλον ξερω να φτιαχνω και ενα mp3.

Reaction score
10
Εγω εχω ακουσει συμπιεσμενο απο τα χερακια μου, και απο αλλου για επιβεβαιωση, σε οτι συστημα μπορουσα να βρω. Δηλαδη απο logitech 5500, klipsch, audio spectrum, μεχρι b&w. Διαφορα δεν καταλαβα. Ουτε και ο αλλος που ηταν μαζι. Στην δικη μου ερωτηση θα απαντησεις?
Σε hi-end ειπα οχι σε κονσερβοκουτια:happy_8:

Reaction score
2
Ναι, απο τα χερακια μου για να κανω mastering σε κομματια μαλλον ξερω να φτιαχνω και ενα mp3.
Δεν θυμαμαι ποτε να υποτιμησα τις δυνατοτητες σου, τις οποιες δεν ξερω αλλωστε. No offence, αλλα εσυ εισαι αυτος που συνηθως που κοιταζει αφ' υψηλου.

Τελος παντων, δεν αρχιζουμε να στελνουμε σιγα σιγα διευθυνσεις στο Νικο? Αν ειναι ετοιμο το cd, δεν ανεβαινει καπου σε ενα iso? Ας βγουν τα αποτελεσματα, και πλακωνομαστε μετα :happy_9:

Σε hi-end ειπα οχι σε κονσερβοκουτια
Tι να κανουμε ρε αδερφε, υπαρχουν και μερικα ατομα που φτυνουν αιμα για κατι καλυτερο.

Reaction score
5
Ρε παιδια, μια ερωτηση προς αυτους που δεν γουσταρουν το mp3, και θα εκτιμουσα μια ειλικρινη απαντηση. Εχετε ακουσει ποτε καλα συμπιεσμενο mp3 απο τα χερακια καποιου που ξερει? Η απλα λετε, mp3 ειναι, συμπιεσμενο, mp3 + hi end = no go ?

Για να σου απαντήσω ειλικρινά πάντα, πρέπει πρώτα να μάθω τι είναι το καλά συμπιεσμένο mp3 και μάλιστα από τα χεράκια κάποιου που ξέρει? :sad:

Και επιτέλους τι ξέρει περισσότερο αυτός και δεν ξέρω εγώ μικρέ? :happy_6:

Reaction score
10
Δεν θυμαμαι ποτε να υποτιμησα τις δυνατοτητες σου, τις οποιες δεν ξερω αλλωστε. No offence, αλλα εσυ εισαι αυτος που συνηθως που κοιταζει αφ' υψηλου.

Τελος παντων, δεν αρχιζουμε να στελνουμε σιγα σιγα διευθυνσεις στο Νικο? Αν ειναι ετοιμο το cd, δεν ανεβαινει καπου σε ενα iso? Ας βγουν τα αποτελεσματα, και πλακωνομαστε μετα :happy_9:

Tι να κανουμε ρε αδερφε, υπαρχουν και μερικα ατομα που φτυνουν αιμα για κατι καλυτερο.

Ποτε δεν κοιταζω κανενα υπεροπτικα, αν θες το πιστευεις. Μαλλον το αντιθετο.Μονο που το λες δειχνει ποσο δεν με ξερεις.Μπορουν να στο επιβεβαιωσουν αυτοι που με ξερουν.

Καλα κανουν και φτυνουν αιμα, μην το πας σε Ξανθοπουλο τωρα, πλακιτσα εκανα.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Mp3 και κόντρες

Για την ιστορία, ο Accuphase και τα Klipsch Heresy απο τα οποία ακούει ο spresv δεν είναι ακριβώς "κονσερβοκουτια". :mrgreen:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef