CD from MP3, ομαδικό test...

Reaction score
2
Αν και καθυστερημένα ας γράψω κι εγώ τα συμπεράσματά μου. Πήρα το δισκάκι Κυριακή μεσημέρι και σημερα το πρωί έκανα μια γρήγορη ακρόαση. Άκουσα απειροελάχιστες διαφορές κι αυτές είμαι σίγουρος οτι οφέιλονται περισσότερο σε ανθυποβολή. Η σειρά προτίμησης που έβγαλα (σε μεγαλο βαθμό στην τύχη αφού δεν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα στα κομμάτια) είναι η παρακάτω:

6, 2, 4, 5, 3, 1, 7

Τελικο συμπερασμα: δεν μπορώ να ξεχωρίσω τις διαφορές ανάμεσα στο αυθεντικό και το mp3. :happy_9:

Reaction score
1.213
Το τρελο γελιο με αυτους που χτυπιουνται οτι αδικηθηκαν και με τους υπευθυνους του τεστ που τους απαντουν.....χαχαχαχαχ...εχω πεθανει στα γελια..

Reaction score
0
Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

αν και ειμαι ο τελευταιος που δικαιουμαι να ομιλω για τουτο το τεστ μετα την αποχωρηση μου, θα ηθελα να πω καποιες σκεψεις μου.

α) ο τσαρουχας εκανε κατι πολυ εξυπνο! :cool_4: (τροπος του τεστ)
β) ο επιλεγων το κομματι του τεστ ηταν πονηρος!:happy_9:
απο οτι καταλαβα το κοματι εσπαγε...καρυδια "happy_1" και ηταν επιλεγμενο ετσι που να ακουγεται καλυτερο συνηθως σε μπ3
γ)... και βασικο!
μηπως τελικα αυτο που οι συναδελφοι εδω θεωρουν ως συσκευες hi end, ειναι hi μονο στα ονειρα τους? :happy_9:"happy_1"
μηπως δηλαδη αντι να αναπαραγουν οσο μπορουν πιο καλα το αυθεντικο κομματι, δημιουργουν απλα ενα ομορφο ψεμα που μοιαζει με την πραγματικη εκτελεση, αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση κατι πραγματικο?:smoking:

αν ομως η επιτροπη ηθελε να ειναι το τεστ πραγματικα πιο δικαιο, (ως προς την εξευρεση της αληθειας κατα ποσο ενα συμπιεσμενο κομματι εχει διαφορες απο ενα γνησιο), θα επρεπε να βαλει καποιο κομματι που να ειναι και ευχαριστο και συνηθες.
απο αυτα δηλαδη που ακουει η πλειοψηφια των συναδελφων, ειτε εσκεμμενα, ειτε τυχαια (π.χ απο ραδιο)

περα λοιπον απο το θεμα της οποιας "κοντρας " υπαρχει μεταξυ συναδελφων, που ηταν και ο λογος για τον οποιο αποχωρησα καθως καταλαβα οτι η επιτροπη θα εκανε καποια "κολπα" για να υποστηριξει τη θεση της (και πραγματι εγιναν) :happy_9: θα συνιστουσα στον καθε ενα να κανει ενα παρομοιο τεστ μονος του με διαφορα κομματια που του αρεσουν.

αν δεν βρισκει διαφορες, τοτε ή φταινε τα αυτια του ή τα μηχανηματα του-χωρος του. οποτε τον συμφερει το μπ3.
αν παλι του ακουγονται καλυτερα τα μπ3 να μετατρεψει ολα τα δισκακια του σε μπ3 και παρακαλω να κανει μια καλη πραξη και να μου στειλει δωρο τα αυθεντικα!:smoking::crazy_3::cool_11:

υγ.
εκανε τελικα κανεις σας αυτο που επρεπε?
να φτιαξει μονος του δηλαδη ενα δισκακι απο αποσυμπιεσμενο μπ3 και με αυτο και το πρωτοτυπο ανα χειρας να παει να τα ακουσει σε κανενα set/f-r?:happy_9::happy_8::happy_4:
ή σε καποιο set/καθαρο και καλο διδρομο?

μηπως τελικα αυτο το σχημα ή και το set/ καλο διδρομο, ειναι τα μονα που μπορουν να μεταφερουν σχετικα πιστα το περιεχομενο του δισκου?:happy_9::smoking:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

...μηπως τελικα αυτο που οι συναδελφοι εδω θεωρουν ως συσκευες hi end, ειναι hi μονο στα ονειρα τους? :happy_9:"happy_1"
μηπως δηλαδη αντι να αναπαραγουν οσο μπορουν πιο καλα το αυθεντικο κομματι, δημιουργουν απλα ενα ομορφο ψεμα που μοιαζει με την πραγματικη εκτελεση, αλλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση κατι πραγματικο?:smoking:

...

μηπως τελικα αυτο το σχημα ή και το set/ καλο διδρομο, ειναι τα μονα που μπορουν να μεταφερουν σχετικα πιστα το περιεχομενο του δισκου?:happy_9::smoking:
Τώρα, συγγνώμη ρε Νικόλα, αλλά δεν είναι λίγο οξύμωρο να τα λέει αυτά κάποιος που ακούει απο SET/Full-Range?

Πριν λίγες μέρες κάναμε την ίδια συζήτηση... Τo ΗiFi - και κατά συνέπεια το Hi-End ως ανώτερο άκρο αυτού - έχουν να κάνουν με την πιστή αναπαραγωγή της πληροφορίας που είναι αποθηκευμένη στο δισκάκι...

Ειλικρινά πιστεύεις πως ένα μεγάφωνο fostex και ένας ενισχυτής 6 watt μπορούν να μας δώσουν περισσότερη από την παραπάνω πληροφορία και με μεγαλύτερη πιστότητα σε σχέση με ένα ATC ας πούμε και κάποιο βαρβάτο τρανζίστορ?! Τί άλλο θα ακούσουμε δηλαδή... :cool_11:

Για τα του test δεν σχολιάζω γιατί, εφόσον δεν έλαβες μέρος, θεωρώ πως δεν μπορείς να έχεις άποψη. :cool_4:

Reaction score
0

Για τα του test δεν σχολιάζω γιατί, εφόσον δεν έλαβες μέρος, θεωρώ πως δεν μπορείς να έχεις άποψη. :cool_4:
φυσικα! πρωτος εγω το αναφερα αυτο.
αλλα επειδη σκεφτηκα οτι καποιοι που ακουνε καλυτερα απο μπ3 ισως πεταξουν τα πρωτοτυπα δισκακια, προθυμοποιηθηκα να τους απαλλαξω! :happy_9:

τωρα για την απορια που εξεφρασες απλα θα παραθεσω μια αποψη του συναδελφου μπαμπη θ.

"
Μιας και το αναφέρεις πάντως (δεν ξέρω αν έχεις τύχει προσωπικής εμπειρίας με φ-ρ) εγώ μια φορά που μου έτυχε έπαθα τέτοιο σόκ που είχα σηκωθεί όρθιος και γύρισα την πλάτη μου στα ηχεία για να δω αν συνεχίζω να ακούω ακριβώς το ίδιο. Και άκουγα το ίδιο ! Ορθιος, καθιστός, με την πλάτη γυρισμένη, περπατώντας άκουγα το ίδιο !! Πιθανόν να σκεφτείς ότι μπορεί να είμαι και κουφός αλλά δεν είμαι σε διαβεβαιώ. Το πιό αληθοφανές άκουσμα που είχα ποτέ. Νόμιζα ότι η τραγουδίστρια ήταν εκεί, μπροστά μου.. Ελεγα θα κάνω έτσι και θα την ακουμπήσω τώρα..

Δεν είναι τρελλός ο nicholas που έχει τέτοια έπαρση με το θέμα. Είναι απλά μοναδική εμπειρία. Φυσικά με τους περιορισμούς που ήδη έχει πολλάκις αναφέρει οπότε μην το ξαναζαλίσουμε το θέμα..
"

βεβαια ο καθενας μας εχει τις αποψεις του, αλλα οπως ειπαμε εγω δεν μιλω για το τεστ αυτο καθως εσκεμμενα δεν θελησα να συμμετασχω.

ο λογος της παρεμβασης μου ειναι το να εφιστησω την προσοχη ολων στο γιατι με τα σουπερ ντουπερ μηχανηματα δεν ακουνε διαφορες (αφου κουφοι δεν ειναι ).

αν με τα δισκακια τους λοιπον δεν ακουνε διαφορες ή ακουνε καλυτερα με τα αποσυμπιεσμενα, τοτε τους παρακαλω να μου στειλουν τα αυθεντικα καθως με το δικο μου συστημα οι διαφορες ειναι υπαρκτοτατες!
κατι το οποιο θα δειτε και εσεις αν κανετε αυτο το απλο που εχω προτεινει.
βλεπεις δεν συμμετεχω σε "κοντρες", απλα προτεινω καποια πραγματα.:happy_4:

Reaction score
0

αν και ειμαι ο τελευταιος που δικαιουμαι να ομιλω για τουτο το τεστ μετα την αποχωρηση μου, θα ηθελα να πω καποιες σκεψεις μου.

α) ο τσαρουχας εκανε κατι πολυ εξυπνο! :cool_4: (τροπος του τεστ)
β) ο επιλεγων το κομματι του τεστ ηταν πονηρος!:happy_9:
απο οτι καταλαβα το κοματι εσπαγε...καρυδια "happy_1" και ηταν επιλεγμενο ετσι που να ακουγεται καλυτερο συνηθως σε μπ3
γ)... και βασικο!
μηπως τελικα αυτο που οι συναδελφοι εδω θεωρουν ως συσκευες hi end, ειναι hi μονο στα ονειρα τους? :happy_9:"happy_1"

αν ομως η επιτροπη ηθελε να ειναι το τεστ πραγματικα πιο δικαιο, (ως προς την εξευρεση της αληθειας κατα ποσο ενα συμπιεσμενο κομματι εχει διαφορες απο ενα γνησιο), θα επρεπε να βαλει καποιο κομματι που να ειναι και ευχαριστο και συνηθες.
απο αυτα δηλαδη που ακουει η πλειοψηφια των συναδελφων, ειτε εσκεμμενα, ειτε τυχαια (π.χ απο ραδιο) Ρίκι Μάρτιν , ας πούμε ; Που φαντάζομαι τα set/f-r θα πρέπει να τον παίζουν πολύ καλά .

περα λοιπον απο το θεμα της οποιας "κοντρας " υπαρχει μεταξυ συναδελφων, που ηταν και ο λογος για τον οποιο αποχωρησα καθως καταλαβα οτι η επιτροπη θα εκανε καποια "κολπα" για να υποστηριξει τη θεση της (και πραγματι εγιναν) :happy_9: θα συνιστουσα στον καθε ενα να κανει ενα παρομοιο τεστ μονος του με διαφορα κομματια που του αρεσουν.

αν δεν βρισκει διαφορες, τοτε ή φταινε τα αυτια του ή τα μηχανηματα του-χωρος του. οποτε τον συμφερει το μπ3.
αν παλι του ακουγονται καλυτερα τα μπ3 να μετατρεψει ολα τα δισκακια του σε μπ3 και παρακαλω να κανει μια καλη πραξη και να μου στειλει δωρο τα αυθεντικα!:smoking::crazy_3::cool_11:

υγ.
εκανε τελικα κανεις σας αυτο που επρεπε?
να φτιαξει μονος του δηλαδη ενα δισκακι απο αποσυμπιεσμενο μπ3 και με αυτο και το πρωτοτυπο ανα χειρας να παει να τα ακουσει σε κανενα set/f-r?:happy_9::happy_8::happy_4:
ή σε καποιο set/καθαρο και καλο διδρομο?

Και γιατί δεν έλαβες μέρος στο τεστ , για να ξεσκεπάσεις με τα set και τα f-r σου τον "ξεφτιλισμένο" , "κολπαδόρο" και μετερχόμενο παντός δολίου μέσου για να υποστηρίξει τις θέσεις του, Τσαρουχά , καθώς και τον άλλο ημίθεο " κομπιναδόρο" και ανευλαβή συνοδοιπόρο του , Κόγια που δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτα και αυτός , έχοντες αμφότεροι σκοπό να ξεγελάσουν τους αγνούς χαϊεντάδες , να τους εκθέσουν στα μάτια του φιλοθεάμονος κοινού και να πείσουν τον αγνό μουσικόφιλο ότι μόνον το mp3 αξίζει ;

Διότι αγαπητέ , έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται . Και να σου πω την αλήθεια . Κι εγώ είχα καταλάβει ποιά ήταν τα mp3 και ποιά τα αυθεντικά τρακς ( ναι και αυτό το είχα καταλάβει , ότι ήταν δύο ) , αλλά δεν ήθελα να το κοινολογήσω για να μην εκθέσω τον φίλο μου τον Νίκο. Γι αυτό και υποκρίθηκα ότι δεν καταλαβαίνω διαφορές . Προκειμένου να κινδυνεύσει να διαταραχθεί η καλή μου σχέση με τον Νίκο , αδιαφόρησα για την δόξα :crazy_3: .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

...αδιαφόρησα για την δόξα :crazy_3: .
Ναι αλλά το χρήμα για να τα γράψεις αυτά το πήρες... :happy_9:

Είναι προφανές ότι όποιος έχει κότσια, μπαίνει στην διαδικασία είτε με φουρού είτε με φρουφρού. Βεβαίως ο φίλος με τα φουρού μπορεί να μην έλαβε μέρος διότι απλά δεν ήθελε να μου πει το όνομά του... :happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

Είναι προφανές ότι όποιος έχει κότσια, μπαίνει στην διαδικασία είτε με φουρού είτε με φρουφρού. Βεβαίως ο φίλος με τα φουρού μπορεί να μην έλαβε μέρος διότι απλά δεν ήθελε να μου πει το όνομά του... :happy_4:
αχ , μπήκα στο payroll επιτέλους :cool_1: :cool_1: :cool_1:

Reaction score
0

μωρε καλα εκανες αλλα εγω δεν μιλω για το τεστ καθως οπως ειπα δεν δικαιουμαι να ομιλω περι αυτου.
για τους λογους που εξεθεσα ειτε τη μερα της αποχωρησης μου, ειτε σημερα αιτιολογησα το γιατι.

μαλιστα ημουν ο μονος που ειχα προτεινει στο συντονιστη κατι "κουφο".
καθε κομματι να ειναι και διαφορετικο αλλα οχι και απο παλιο δισκο ή δεν ξερω και εγω τι αλλο...

τεσπα, δεν γραφω σημερα εδω για το τεστ ακριβως γιατι δεν συμμετειχα (και καλα εκανα):crazy_3:

γραφω για να σκεφτειτε γιατι οι συναδελφοι δεν βρηκαν τις διαφορες.
δεν ειμαι ουτε υπερ ουτε εναντιον της μιας ή της αλλης ομαδας οπως κακως νομιζεις!

ειμαι υπερ της μουσικης, αν αυτο καποιοι το εχουν ξεχασει για τον εαυτο τους, τι να πω?:happy_9::smoking:

Reaction score
7
Νικόλα νομίζω ότι έχει προκύψει μια μικρή παρεξήγηση..

Πρώτον εδώ δεν αντιμετωπίστηκε η γνωστή μορφή mp3 που πιθανόν να έχεις ακούσει και να έχει απορρίψει λόγω της κακής του ποιότητας. Δοκιμάστηκε ένα mp3 με την ελάχιστη δυνατή συμπίεση που σπάνια έως ποτέ δε θα βρεις πχ στο διαδίκτυο λόγω του αρκετά μεγάλου μεγέθους που παράγει. Και σε αυτήν τη μορφή οι διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο είναι α-σ-ή-μ-α-ν-τ-ε-ς.

Τουλάχιστον έτσι φάνηκε στα περισσότερα στερεοφωνικά που είχαμε στη διάθεσή μας. (Και υπάρχουν και διάφοροι reviewers ανά τον κόσμο που έχουν κάνει τέτοια τέστ μόνοι τους και έχουν καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα).

Τώρα επειδή εγώ έχω την απορία αλλά όχι τη δυνατότητα και επειδή εσύ έχεις την πεποίηθηση αλλά και τη δυνατότητα, δε σου προτείνω να πάρεις το συγκεκριμένο CD που χρησιμοποιήθηκε εδώ και να προσπαθήσεις να βρεις ποιό είναι τι βασανιζόμενος, αλλά να φτιάξεις ένα δικό σου CD με οποιοδήποτε κομμάτι της αρεσκείας σου που να έχει μέσα ένα original track και ένα track mp3-320Κ.

Βάλτο μετά στο σύστημα σετ-φρ και άκουσέ το με την ησυχία σου. Μετά αν έχεις την διάθεση πες μας τι διαφορές άκουσες σε τι τομείς και σε τι ποσοστό.

Φυσικά δεν μπορεί κανείς να υποχρεώσει κανέναν να κάνει κάτι αλλά θεώρησέ ότι θα είναι μια προσφορά γνώσης για πολλά μέλη..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

προσπερνω τους υπαινιγμους περι του να κρυβω κατι.
σαν διαχειριστης μπορεις καλιστα να δεις την ip μου και να διαπιστωσεις οτι ειμαι απο επαρχια, οποτε δεν εχω και καποια συμφεροντα οσον αφορα πωλησεις κλπ.
αλλωστε ποτε δεν υποστηριξα καποιες συγκεκριμενες "μαρκες" περα απο μεγαθηρια οπως kharma, tla κλπ.

αλλα περαν αυτων τελικα, σαν ακροατης που ψαχνει την καλλιστη δυνατη αναπαραγωγη της μουσικης , εκανες αυτο το απλο τεστ που σου ειπα?

:crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Νικόλα νομίζω ότι έχει προκύψει μια μικρή παρεξήγηση..

Πρώτον εδώ δεν αντιμετωπίστηκε η γνωστή μορφή mp3 που πιθανόν να έχεις ακούσει και να έχει απορρίψει λόγω της κακής του ποιότητας. Δοκιμάστηκε ένα mp3 με την ελάχιστη δυνατή συμπίεση που σπάνια έως ποτέ δε θα βρεις πχ στο διαδίκτυο λόγω του αρκετά μεγάλου μεγέθους που παράγει. Και σε αυτήν τη μορφή οι διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο είναι α-σ-ή-μ-α-ν-τ-ε-ς.

Τουλάχιστον έτσι φάνηκε στα περισσότερα στερεοφωνικά που είχαμε στη διάθεσή μας. (Και υπάρχουν και διάφοροι reviewers ανά τον κόσμο που έχουν κάνει τέτοια τέστ μόνοι τους και έχουν καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα).

Τώρα επειδή εγώ έχω την απορία αλλά όχι τη δυνατότητα και επειδή εσύ έχεις την πεποίηθηση αλλά και τη δυνατότητα, δε σου προτείνω να πάρεις το συγκεκριμένο CD που χρησιμοποιήθηκε εδώ και να προσπαθήσεις να βρεις ποιό είναι τι βασανιζόμενος, αλλά να φτιάξεις ένα δικό σου CD με οποιοδήποτε κομμάτι της αρεσκείας σου που να έχει μέσα ένα original track και ένα track mp3-320Κ.

Βάλτο μετά στο σύστημα σετ-φρ και άκουσέ το με την ησυχία σου. Μετά αν έχεις την διάθεση πες μας τι διαφορές άκουσες σε τι τομείς και σε τι ποσοστό.

Φυσικά δεν μπορεί κανείς να υποχρεώσει κανέναν να κάνει κάτι αλλά θεώρησέ ότι θα είναι μια προσφορά γνώσης για πολλά μέλη..

μπαμπη καλησπερα!
πραγματι εχω κανει αυτο με την μικροτερη συμπιεση του wmp11, δεν θυμαμαι αν ηταν 320 νομιζω ομως οτι αυτη ηταν.
απο αλλους αλγοριθμους δεν γνωριζω οντας ψιλοασχετος οπως εχω δηλωσει απο πισι.
σε αυτη τη συμπιεση υπηρχαν διαφορες και μαλιστα αναλογως του δισκου ηταν απο μικρες εως προφανεις.
σε παλιοτερες συμπιεσεις (128 κ αν θυμαμαι καλα), απο κομματια αλλων (φιλων) που ειχα μεσα στο σκληρο οι διαφορες μεγαλωναν .

αυτο γινοταν οπως εχω ηδη πει αν τα τραγουδια ηταν καλες εγγραφες με αρκετο "αερα" και καλα φωνητικα και φυσικα οργανα.
ειδικα στα γυναικεια φωνητικα ηταν πολυ αισθητες.

γιαυτο ειχα προτεινει τοτε να γραψεις μερικα κλασικα κομματια, οπως απο τιτανικο, μαρινελα, κλπ και να τα ακουσεις στη μια ή την αλλη μορφη.

anyway το ζητουμενο μου δεν ειναι να κοντραρω το τσαρουχα ή την επιτροπη του τεστ, ειναι να κανω τους συναδελφους να αναρωτηθυν τι φταιει και δεν μπορουσαν να ακουσουν τις διαφορες οταν (κατα την αποψη μου) αν κανουν αυτο το τεστ που προτεινα στο σχημα που προτεινα, πιστευω οτι θα βρουν τις διαφορες.

παντως αυτο το τεστ θα επρεπε να προβληματισει ολους αν τελικα ακουνε με τα μηχανηματα τους διαφορες.
γιατι και εγω με τον nad να συνοδευει το klh μου , διαφορες δεν βρισκω.
αλλα με το set να συνοδευει f-r βρισκω και μαλιστα πολλες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

αλλα περαν αυτων τελικα, σαν ακροατης που ψαχνει την καλλιστη δυνατη αναπαραγωγη της μουσικης , εκανες αυτο το απλο τεστ που σου ειπα?
Δηλαδή μπήκες στις σελίδες ενός test που προτείναμε να κάνεις και δεν έκανες, για να μας συμβουλέψεις πως να το κάνουμε για να δούμε το φως το αληθινό? Πλάκα έχει... :happy_9:

Κοίτα να δεις, εγώ ακούω από φουρού (όχι σαν τα δικά σου αλλά ηλεκτροστατικά πάνελ), αλλά άμα βάλω set να τα οδηγήσει θα γελάμε μέχρι ο xfader να μάθει απ' έξω το λιμπρέτο του Τροβαδούρου. "happy_1"

Εσύ σαν ακροατής (που ψάχνεις απ' αυτό που είπες...) γιατί δεν έκανες το πολύ απλό αυτό test για να συζητήσουμε σε άλλη βάση για τα φουρού σου και να έχει νόημα να συζητάμε μαζί... γενικώς? :happy_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

αχ , μπήκα στο payroll επιτέλους :cool_1: :cool_1: :cool_1:
Παρακαλειται ο κ.Δημητριος Ντοκατζης να περασει απο Αθηνα για τα περαιτερω:cool_11: :crazy_3:
(ο Κογιας θα με "φαει" τωρα γιατι δεν του δινω την αυξηση που μου ζηταει απο καιρο:happy_8: )

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

Δηλαδή μπήκες στις σελίδες ενός test που προτείναμε να κάνεις και δεν έκανες, για να μας συμβουλέψεις πως να το κάνουμε για να δούμε το φως το αληθινό? Πλάκα έχει... :happy_9:

Κοίτα να δεις, εγώ ακούω από φουρού (όχι σαν τα δικά σου αλλά ηλεκτροστατικά πάνελ), αλλά άμα βάλω set να τα οδηγήσει θα γελάμε μέχρι ο xfader να μάθει απ' έξω το λιμπρέτο του Τροβαδούρου. "happy_1"

Εσύ σαν ακροατής (που ψάχνεις απ' αυτό που είπες...) γιατί δεν έκανες το πολύ απλό αυτό test για να συζητήσουμε σε άλλη βάση για τα φουρού σου και να έχει νόημα να συζητάμε μαζί... γενικώς? :happy_4:
μα κυριε διαχειριστα ακομα και αν τα εβρισκα θα λεγατε οτι χρησιμοποιησα σοφτγουεαρ οπως οι υπολοιποι!:smoking::happy_4::happy_9:

ομως χαιρομαι ιδιαιτερα με την καταληξη του τεστ αφου υποθετω οτι τοσο εσεις, που δεν ακουτε διαφορες στο μπ3 οσο και οι συναδελφοι που ακουνε καλυτερα με το μπ3 οτι .... θα μου στειλουν τα πρωτοτυπα υπηρετωντας ετσι τουλαχιστον την ματαιοδοξια μου, κρατωντας για τους εαυτους τους την αποκαλυψη που ακουει στο ονομα αλγοριθμοι συμπιεσης...:happy_9::crazy_1::happy_4:

Reaction score
0

κ. τσαρουχα , αν δεν το κανετε, τοτε θα εχει πλακα και οχι αυτο που λεω εγω....

μαλιστα θα σας πληρωσω 2 ευρω ανα δισκακι (αχρηστα σας ειναι ετσι κι αλλιως τα πρωτοτυπα) wall_1"happy_1":smoking:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

πραγματι εχω κανει αυτο με την μικροτερη συμπιεση του wmp11, δεν θυμαμαι αν ηταν 320 νομιζω ομως οτι αυτη ηταν.
απο αλλους αλγοριθμους δεν γνωριζω οντας ψιλοασχετος οπως εχω δηλωσει απο πισι.
σε αυτη τη συμπιεση υπηρχαν διαφορες και μαλιστα αναλογως του δισκου ηταν απο μικρες εως προφανεις.
Kαι τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να γενικεύεις τα συμπεράσματά σου και να λες ότι αφορούν όλα τα MP3, ανεξάρτητα απο τον codec που θα χρησιμοποιηθεί και απο το αν τα έχει φτιάξει σχετικός ή άσχετος? :crazy_1:

Για το θέμα της απόδοσης των SET/FR, απλά να ενημερώσω πως οι πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες σε οποιοδήποτε μέσο σπανίως αφορούν αποκλειστικά τη μεσαία περιοχή συχνοτήτων. Αρα, τα παραπάνω συστήματα, ενώ μπορεί να κερδίζουν σε συναίσθημα και "presence", αποτυγχάνουν όσον αφορά την Υψηλή Πιστότητα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD from MP3, ομαδικό test...

Καλά... Αν η γιαγιά μου είχε καρούλια, θα ήταν πατίνι. :happy_4:
Μέχρι να αποφασίσεις να βασανίσεις λίγο τα χρυσά ώτα σου (τα μεγαλωμένα με σετφρ), απλά δεν θα ξέρεις τι ακούς. Οπότε και cd από αράπη της παραλίας να σου στείλουμε καλό θα σου φανεί... "happy_1"

Reaction score
0

Kαι τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να γενικεύεις τα συμπεράσματά σου και να λες ότι αφορούν όλα τα MP3, ανεξάρτητα απο τον codec που θα χρησιμοποιηθεί και απο το αν τα έχει φτιάξει σχετικός ή άσχετος? :crazy_1:
κωστα προς θεου!
δεν γενικευω εγω τα συμπερασματα μου.
αντιθετα με αλλους που γενικευοντας για ολα τα μηχανηματα, καλουν το κοσμο να ακουει με ολα τα μηχανηματα απο μπ3.
εγω μιλησα απλα οτι δεν πιστευω οτι σε ενα μικρομεσαιο συστημα set/f-r (εστω και σαν το δικο μου που ειναι στα "χαμηλα" του κοστους αυτων των συνδιασμων) δεν θα φανουν οι διαφορες και καλεσα το καθε συναδελφο να κανει για τον εαυτο του αυτο το απλο πραγμα.

μηπως τελικα αυτος ο συνδιασμος εχει "κατι να πει" περα απο το να τον θεωρουμε γελιο εναντι αλλων "σουπερ-ντουπερ"?:smoking:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo