LUXMAN
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 69
Παντως αν και λαλιστατος κατα τ αλλα αυτο το αφησες ασχολιαστο ...Αφου ξαναθαυμασατε το παραπανω κειμενο .......
θελω να επισημανω τα εξης :
1) Το τεστ εγινε με στοχο την πληρη αποτυχια ολων .
2) Το τεστ εγινε με στοχο την πληρη αποτυχια και γελοιοποιηση συγκεκριμενων μελων οπως εμενα , του Αντωνη και ισως του gkar (ισως μου διαφευγουν και ενας δυο ακομα) .
3) Το τεστ εγινε με τετοια επιλογη κομματιου ...
α) παλια εγγραφη : που συμπιεσμενη γινεται πιο ελκυστικη ηχητικα αφου φευγουν οι αγριαδες και οι οξυτητες . Επρεπε λοιπον αν καποιος γνωριζε τις εγγραφες της Deutsche Grammophon να ψαχνει για το πιο κουραστικο και "ενοχλητικο" σε χροιες κομματι . Εκτος απο αυτη την προσεγγιση αυτο που μετρησε οριστικα ηταν η πληροφορια περιβαλλοντος χωρου που κοβοταν και απλοποιουνταν στα πρωτα 9 sec του κομματιου και οφειλονταν στον αλγοριθμο συμπιεσης .
, β)μεγαλη διαρκεια : αν καποιος προσπαθουσε ν ακουσει ολο το κομματι ηταν αδυνατο να μην του σπασουν τα νευρα σε συνδυασμο με ...
,γ) κουραστικος ηχος : που επιβαρυνε την ψυχολογια και εκνευριζε τον ακροατη .
, δ) αδιαφορη μουσικη για πολλους ωστε για αλλο ενα λογο να επιβαρυνθουν ψυχολογικα και αυξηθουν οι αποτυχιες .
Τωρα λοιπον που ολοι βγηκαμε κατα Τσαρουχα κουφοι ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα ;;
BELDEN καλωδια και iPod ;; :happy_8:
Προσωπικα επιφυλασσομαι να ξαναφιερωσω 5 λεπτα και να ξανασυγκρινω το 1ο με το 5ο και να σας περιγραψω τις διαφορες που εχουν . Γιατι εχουν διαφορες . Ειμαι πεπεισμενος γι αυτο για τον απλο λογο οτι οταν επελεξα το 1ο ως αυθεντικο , το συγκρινα με ολα τα υπολοιπα και υπηρχαν διαφορες .
Δεν θελω να φανταστω οτι σκοπιμα υπαρχει διαφορα μεταξυ των δυο original track στο CD που μου εσταλει .