Pioneer DV-600 player

Reaction score
0
re paides grafo to arxeio iso se cd to onomazo pioneer alla den to diavazei , otan to vazo sto dvd player , den mporo na katalavo ti lathos kano

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους. Θα αναφέρω ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω με το DV-600 μήπως κάποιος έχει δει κάτι παρόμοιο.
Ξεκινώντας να αναφέρω πως το έχω συνδεδεμένο με Scart στην 29" CRT Sony μου (δυστυχώς δεν έχω ακόμα LCD για να έχω HDMI ή Component) και ταυτόχρονα με Component + Coax στον ενισχυτή μου και από εκεί στον Epson TW700.
Αυτό που παίρνω από την εν λόγο συνδεσμολογία είναι πρώτον ότι μπορώ και βλέπω στην Τv χωρίς να χρειάζομαι τον ενισχυτή ανοιχτό αλλά ταυτόχρονα εικόνα στον Epson. Το πρόβλημα τώρα (που μάλλον οφείλετε σε δική μου άγνοια και κακή ρύθμιση) είναι πως δεν μπορώ να ρυθμίσω το DV-600 ώστε να στέλνει 720p στον Epson μέσω Component μιας και οι επιλογή των αναλύσεων είναι ανενεργή. Δοκίμασα διάφορα όπως να αφαιρέσω το Scart κτλ αλλά κάνει το ίδιο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Reaction score
804
Πιστευω οτι αν συνδεσεις απευθειας στον προβολεα θα λυσεις το προβλημα σου

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση petros37. Έτσι λοιπόν έγινε δοκιμή με Component πάλι απευθείας πάνω στον Epson αυτή την φορά όπως επίσης και σε μια Sony 40D3000 ενός φίλου χωρίς κανένα αποτέλεσμα, εννοώντας πως ναι μεν δείχνει εικόνα αλλά όχι 720p. Δυστυχώς δεν είχα HDMI καλώδιο για να το δοκιμάσω και αυτό.
Και ρωτάω εγώ τώρα, μήπως λέω μήπως δεν μπορεί να προβάλει 720p μέσω Component και θέλει μόνο HDMI; Ξέρω πως είναι λίγο απίθανο να μην το κάνει από την στιγμή που έχω άλλη συσκευή (iZak) που το κάνει κανονικά. Καμιά άλλη ιδέα; :crazy_1:

Reaction score
8
Απάντηση: Pioneer DV-600 player

kalimera to fw tou filou zavlakas me kanenan tropo den mporesa na to peraso sto dv 600 oti kai na ekana akomi kai me tin ypomoni kai yodixis tou filou mas den to anagnorize to pionner.

eine kanenas filos edo pou to perase kanonika ean nai kai exi tin evgeni kalosini asto kani ena iso na to perasoume kai emis.

file zavlakas to oti den to vlepi to mixanima mipos ofilete leo mipos to oti exo perasi to proigoumeno fw apo ton filo mas edo pou to ekane monos toy??

Reaction score
0
Tο manual δεν εχει καποια σχετικη αναφορα??
Το διάβασα 2 φορές ως τώρα και δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σχετικό. Σήμερα θα το δοκιμάσω με HDMI και πάνω στον ενισχυτή μου αλλά και απευθείας πάνω στον Epson και το καλό που του θέλω να παίξει :pc:

Reaction score
0
Μετά από μικρή δοκιμή που έκανα πριν λίγο, διαπίστωσα πως μόλις συνδέθηκε με καλώδιο HDMI αυτή την φορά το DV-600 με τον Epson TW700 αλλά και με Sony 40D3000 ενεργοποιήθηκαν επιτέλους οι ρυθμίσεις για την αλλαγή ανάλυσης σε 720p. Αυτό κράτησε μόνο όση ώρα το είχα με το HDMI μιας και μόλις το αφαίρεσα και έβαλα ξανά Component γύρισε πάλι σε 576p.
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως το DV-600 δεν μπορεί να κάνει Upscale μέσω Component παρά μόνο μέσω HDMI. Αν κάποιος έχει άλλη άποψη ή έχει κάνει παρόμοια δοκιμή παρακαλώ να με διορθώσει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Pioneer DV-600 player

kalimera to fw tou filou zavlakas me kanenan tropo den mporesa na to peraso sto dv 600 oti kai na ekana akomi kai me tin ypomoni kai yodixis tou filou mas den to anagnorize to pionner.

eine kanenas filos edo pou to perase kanonika ean nai kai exi tin evgeni kalosini asto kani ena iso na to perasoume kai emis.

file zavlakas to oti den to vlepi to mixanima mipos ofilete leo mipos to oti exo perasi to proigoumeno fw apo ton filo mas edo pou to ekane monos toy??
Αυτο το ειδες?
http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1836354&postcount=5

Reaction score
0
Φίλε Flugmestare.Το αρχείο CDimage2 είναι έτοιμο για εγγραφή.Δηλαδή στο Nero πας Αρχείο>Ανοιγμα(ανοιγεις το CDimage 2) και το καις κατ'ευθείαν με χαμηλή ταχύτητα.Να'σαι σίγουρος ότι το DV-600 θα το διαβάσει κανονικά!

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Pioneer DV-600 player

Φίλε Flugmestare.Το αρχείο CDimage2 είναι έτοιμο για εγγραφή.Δηλαδή στο Nero πας Αρχείο>Ανοιγμα(ανοιγεις το CDimage 2) και το καις κατ'ευθείαν με χαμηλή ταχύτητα.Να'σαι σίγουρος ότι το DV-600 θα το διαβάσει κανονικά!
afto ixa mesa file mou kai prospathousa na peraso tou filou zavlakas lipon to katafera EPITELOUS to perasa file zavlakas efxaristo poli vazo to fw se iso edo eine apo ton filo zavlakas doulevi kanonika mporis na alazis kai megethos ypotitlon mono exi ena mikro provlima pou prosopika den me endiaferi kai toso poli anamesa stis lexis diladi sta kena anti gia keno vazi apostrofo

http://rapidshare.com/files/62983453/Pioneer_DV600_YGC7509D_Dinderi_v1_mod_beta_CP1253.iso

Reaction score
0
Το player κάνει 189 € ακόμα και στο λιμναίο πλέον.

Με τα ίδια ή 10-20€ παραπάνω υπάρχει κάτι καλύτερο;

Με usb – hdmi και greek subs (με ή χωρίς firmware)

Reaction score
0

To player κάνει περίπου 160 ευρώ μετρητοίς στον Κοσμά , στην στοά Φέξη..

Κατι καλύτερο στα χρήματα αυτά δεν θα βρεις.. Αν βάλεις άλλα 80-90 υπάρχει το Oppo (αλλά 260 ευρώ είναι πολλά λεφτά για απλό Player..)

Η τιμή του δεν νομίζω να κατέβει γρήγορα μιας και πουλάει καλά οπως και ο προγονός του το 696...

A και το 600 δεν κανει upscale από την component...

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Pioneer DV-600 player

Κατι καλύτερο στα χρήματα αυτά δεν θα βρεις.. Αν βάλεις άλλα 80-90 υπάρχει το Oppo (αλλά 260 ευρώ είναι πολλά λεφτά για απλό Player..)

Η τιμή του δεν νομίζω να κατέβει γρήγορα μιας και πουλάει καλά οπως και ο προγονός του το 696...

gia mena file se afta ta lefta oyte me 20-40 parapano den tha vris toso kalo player ixa kai to dv696 prin kai panta gia ta leftatou leme den pezi kati kalitero Pioneer DV-600 dagkoto giamena.

Reaction score
10

A και το 600 δεν κανει upscale από την component...
Αγαπητε φιλε τρελλαρα, θα μου επιτρεψεις να επεμβω και να πω οτι το Oppo 981 δεν ειναι ενα απλο player, και δεν μπορει να συγκριθει παρα μονο με τα αντιστοιχα που εχουν Faroudja, και πολυ μεγαλυτερη τιμη.
Συγκρισιμο ισως να ειναι το Oppo 980 που ερχεται σε λιγο καιρο με 200 ευρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89