Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Reaction score
1
Φιλαρακια,

στη δικιά σας κάνει "κλικ-κλακ-κλικ" ο διακοπτης on/off όταν ανοίγει ? :confused: :happy_5: :confused: :happy_5:

Bart

Attachments

Reaction score
5
Φιλαρακια,

στη δικιά σας κάνει "κλικ-κλακ-κλικ" ο διακοπτης on/off όταν ανοίγει ? :confused: :happy_5: :confused: :happy_5:

Bart
Βεβαιως και απο οτι διαβασα ειναι το "φυσιολογικο" της :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
1
Τo shop21 έχει βγάλει σε προσφορά την 42PX7E στα 999Ε. Ποια είναι η σημαντικότερη διαφορά τους που δικαιολογεί τα +200 από την χαμηλότερη τιμή που βγάζει η 42PX70E στο skroutz?

Reaction score
0
παιδια μια πολυ σημαντικη ερώτηση.
Τι ύψος έχει η 42'' μαζί με τη βάση της; Αυτη που τη συνοδεύει στο κουτί.

Reaction score
1
Η px70 έχει 10000:1 η px 7 8000
Thanx για την απάντηση.

Είναι αυτή η μόνη διαφορά? Δικαιολογεί την διαφορά τιμής? Είναι δηλαδή εμφανής όταν βλέπεις τις τηλεοράσεις δίπλα-δίπλα?

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι την παρέλαβα την Τρίτη και την στρώνω!

Είμαι πολύ, μα ...πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα.

Είναι καλύτερη απ' ότι περίμενα, με βάση το τι έβλεπα στα ράφια των καταστημάτων.
(Έως τώρα έχω δει μόνο τηλεοπτικό σήμα και πολύ λίγο DVD)

Κάτι για όσους είναι υπό σκέψη:
Αν θα την βλέπεται από απόσταση ±2m και πάνω, τότε μην το σκέφτεστε παραπάνω και αγοράστε την. Σε απόσταση θέασης κάτω από 2m αρχίζουν να γίνονται ορατά τα εικονοστοιχεία, κάτι που δεν είναι απαραίτητα ενοχλητικό (έως τα 1,70m), αλλά θα πρέπει να το ξέρει κανείς και να το σταθμίσει, πριν προβεί στην αγορά.(Το γράφω γιατί εμένα με απασχόλησε αρκετά το θέμα πριν την αγορά.)

Τα divx - xvid τα βλέπω μια χαρά (ιεροσυλία?!) δίνοντας 1080i από το dvd. Στα 576 και 720 η εικόνα "ρολάρει" (δεν σταθεροποιείται).

& 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για τους πιο παλιούς χρήστες:
----->> όταν την τροφοδοτώ μέσω HDMI από το Pioneer DV490 στα 720p, τότε, δύο - τρεις γραμμές που κανονικά ανήκουν στο κάτω μέρος της εικόνας, τις δείχνει στο πάνω μέρος της οθόνης, από κάτω δείχνει μια μαύρη οριζόντια διαχωριστική γραμμή και μετά την υπόλοιπη εικόνα. Δηλαδή σαν κάποιες γραμμές να έφυγαν από κάτω και να πήγαν επάνω! Δεν με πειράζει γιατί στα 576p και στα 1080i δείχνει μια χαρά, αλλά αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μου δώσει τα φώτα του.
----->> Σχετικά με το ΣΤΡΩΣΙΜΟ. Τώρα έχω χαμηλωμένα στα -8 κλικ όλα τα ρυθμιστικά της εικόνας. Λέω μετά τις 100 ώρες να "δώσω" 2-3 κλικ (δηλαδή να ανέβω στα -5) και μετά τις 150 να ανέβω στα -2 και μετά τις 200 κανονικά. Ποια είναι η γνώμη σας (ή μήπως διυλίζω τον κώνωπα;!).

Reaction score
0
Καλές θεάσεις baniko!
Οσο για το στρώσιμο, εγώ κατέβασα περίπου 5 κλικς το contrast και 2-3 το χρώμα κι αυτό ήταν όλο.
Αν είχα σκεφτεί αυτό που έκανες, ίσως να το 'κανα κι εγώ. Πρέπει να πλησιάζω τις 200 ώρες...

Reaction score
1
Αν θα την βλέπεται από απόσταση ±2m και πάνω, τότε μην το σκέφτεστε παραπάνω και αγοράστε την. Σε απόσταση θέασης κάτω από 2m αρχίζουν να γίνονται ορατά τα εικονοστοιχεία, κάτι που δεν είναι απαραίτητα ενοχλητικό (έως τα 1,70m), αλλά θα πρέπει να το ξέρει κανείς και να το σταθμίσει, πριν προβεί στην αγορά.(Το γράφω γιατί εμένα με απασχόλησε αρκετά το θέμα πριν την αγορά.)
Κατ' αρχήν καλορίζικη!

Για την απόσταση, καλό είναι που το αναφέρεις.
Είχα δει την PX70 δίπλα από μια PZ70. Τα Pixels φαίνονται σίγουρα μέχρι το 1.5μ αλλά δεν ξέρω γιατί ασχολούμαστε με το θέμα αφού κανείς δεν βλέπει τόσο κοντά!

Έχω επιλέξει μια παρόμοιας ανάλυσης, την Samsung 42C96H κυρίως λόγο χαμηλότερου κόστους (1030) και ενδέχομένως καλύτερου σερβις.

Reaction score
0
Πραγματικά η C96 είναι πολύ καλή περίπτωση και με απασχόλησε και μένα και η τιμή που την βρήκες πάρα πολύ καλή.
Εγώ κατέληξα στην px70e λόγω 100Hz (έβλεπα flickering στα λιγότερα), μιας ελαφρά πρασινοπής απόχρωσης στα χρώματα σε σχέση με την ελαφρά κοκκινοπή της C96 (ΟΚ! τα πάντα είναι υποκειμενικά!) και επειδή ταυτόχρονα δεν είχα καταφέρει να δω κάπου την C96 σε τηλεοπτικό σήμα ενώ πετηχα και εκείνη την εβδομάδα που την είχαν στα €1100.

Reaction score
164
Εγώ κατέληξα στην px70e λόγω 100Hz (έβλεπα flickering στα λιγότερα)
Μάλλον νόμιζες ότι έβλεπες flickering. Οι LCD δεν έχουν flickering, ακόμα και στο 1Hz. Τα 100Hz έχουν να κάνουν με το framerate, παρά με την ανανέωση της οθόνης.

Reaction score
8
η παραγγελία έγινε και την αναμένω με αγωνία.
Στην εκπληκτική τιμη 1297 ευρω:sad: με 18 ατοκες όμως:dancing:
Μήπως μπορει να μου πει κάποιος αν τα scart είναι σε όρθια ή πλάγια διάταξη?

Reaction score
0
Είμαι στην 3η εβδομάδα (το στρώσιμο έχει τελειώσει εδώ και 10 μέρες) και έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα γίνονται πιο όμορφα όσο περούν οι μέρες.
Είναι ιδέα μου;
και αν όχι μετά από πόσες μέρες - ώρες χρήσης θα πάρουν το max!

Reaction score
8
μόλις ήρθε στο σπιτι:happy_8:

το Σαββατο έρχεται και η βάση και την καρφώνω στο τοιχο
τελικά τι στρώσιμο να κανω?
με το cd με τα χρώματα που εναλλασονται?
με χαμηλωμα των ρυθμίσεων ή και τα 2?

Το cd το έχει δοκιμάσει κανεις να μου πει?
οι αρχικές ρυθμίσεις στρωσήματος ποιες πρέπει να ειναι?

Reaction score
0
περί ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΟΣ Ανακεφαλαίωση:

Η Panasonic στις F.A.Q. μιλάει για τις πρώτες ~100 ώρες, προβολή σε zoom που να μην φαίνονται λογότυπα καναλιών, σε cinema mode, όλες τις μπάρες στο 0 (προφανώς στο μέσο), ζεστό χρώμα, και λοιπά συστήματα απενεργοποιημένα.

Οι φίλοι χρήστες των φόρουμ (και εγώ!) μιλούν για 150 ~ 200 ώρες προβολή σε zoom (1) που να μην φαίνονται λογότυπα καναλιών, σε cinema mode.
Σχετικά με τις μπάρες να είναι κάτω από το μέσο. Μπορούν π.χ. (προσωπική άποψη) να είναι 10 κλικ κάτω από το μέσο τις πρώτες 50-60 ώρες, 5 κλικ κάτω από το μέσο τις επόμενες 70 - 80 ώρες και στο μέσο(0) ή στο μέσο(-) τις τελευταίες 50 -60 ώρες (είναι και θέμα υποκειμενικής εκτίμησης μια και η απαίτηση της Panasonic καλύπτεται).
Ζεστό χρώμα, και λοιπά συστήματα απενεργοποιημένα.

Μπορεί να παίζει τηλεοπτικό σήμα (πάντα σε zoom1), DVD χωρίς μαύρες μπάρες και τη νύχτα (η γενικά όταν δεν την παρακολουθεί κανείς) το γνωστό DVD με τα χρώματα.
(Εγώ με εξαίρεση τις δύο πρώτες ημέρες που την έσβησα από ~4 ώρες, μετά την είχα και έπαιζε σχεδόν συνέχεια μέχρι να συμπληρώσει 200 ώρες.)

Reaction score
14
επαιζα με το PC και την PZ700 και μετά απο 3 ώρες που είχα αφήσει σχεδόν την ίδια εικόνα στην PLASMA, μου αφησε μια πολύ αχνή σκιά που μετά απο 2-3 λεπτά θέασης (ταινία με κινούμενη εικόνα) εφηγε τελείως. Τελικά δεν είναι να το φοβόμαστε, η 10η γενιά είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με παλιές πλασμα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.285
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale