Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

ρε παιδια σημερα της εβαλα να παιξει 1080p απο pc.Εχασα την μιλια μου!
Με συγχωρείτε ίσως βλακεία ερώτηση,
αλλά η απορία παραμένει.

Πώς μπορεί η PX70 να δώσει 1080p ενώ είναι μία TV HD ready στα 720p?
Έχει το ίδιο αποτέλεσμα με μια Full HD 1080p?

Αν γίνεται αυτό δεν αξίζει η αγορά μίας Full HD που είναι και πιο ακριβή.

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Με συγχωρείτε ίσως βλακεία ερώτηση,
αλλά η απορία παραμένει.

Πώς μπορεί η PX70 να δώσει 1080p ενώ είναι μία TV HD ready στα 720p?
Έχει το ίδιο αποτέλεσμα με μια Full HD 1080p?

Αν γίνεται αυτό δεν αξίζει η αγορά μίας Full HD που είναι και πιο ακριβή.

Εδω φαινεται ποσο καλα προσαρμοζει το 1080p στο panel της που ειναι οντως 1024χ768.

Εκτος της full HD αναλυσης (1920χ1080) σημασια παιζουν και τα κυκλωματα που εχει καθε tv για να κανει σωστα την δουλεια της (WEGA Engine SONY - Dnie Samsung -V real 2 Panasonic κλπ)

Μονη της η Full HD αναλυση δεν ειναι πανακεια ( κατα την γνωμη μου παντα) χρειαζεται και τους σωστους και καλους "drivers" για να την οδηγησουν.

Με αυτο το σκεφτικο ειδα την Panny μου φανηκε μια χαρα για αυτα που προσφερει (best value for money super dooper HD εικονα ) και εφοσον παιζει και για πολλες ωρες με τηλεοπτικο σημα (ολο το απογευμα που λειπω εγω :happy_9: :happy_9: ) την πηρα πριν εξι μηνες και μεχρι στιγμης δεν το εχω μετανοιωσει καθολου. :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
@interface
Σε κάθε περίπτωση, σημασία έχει και η απόσταση που βλέπεις. Δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις π.χ. για monitor υπολογιστή αφού με τέτοια ανάλυση σε τέτοιο μέγεθος η οθόνη είναι γεμάτη μαύρα pixels. Αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 3 μέτρα, τότε πολύ λίγη θα είναι η διαφορά στην εικόνα στα 1080p.

Από την άλλη, έχει σημασία και η χρήση της. Αν βλέπεις tv τότε η fullHD είναι άχρηστη. Αν βλέπεις μόνο -ή έστω περισσότερο- HD υλικό, τότε πας για fullHD...

Reaction score
0
@interface
Σε κάθε περίπτωση, σημασία έχει και η απόσταση που βλέπεις. Δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις π.χ. για monitor υπολογιστή αφού με τέτοια ανάλυση σε τέτοιο μέγεθος η οθόνη είναι γεμάτη μαύρα pixels. Αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη από 3 μέτρα, τότε πολύ λίγη θα είναι η διαφορά στην εικόνα στα 1080p.

Από την άλλη, έχει σημασία και η χρήση της. Αν βλέπεις tv τότε η fullHD είναι άχρηστη. Αν βλέπεις μόνο -ή έστω περισσότερο- HD υλικό, τότε πας για fullHD...
[FONT=&quot]Πολύ σημαντικός παράγοντας σε αγορά[/FONT] TV. :cool_4:

Reaction score
8
παιδια θα ηθελα να ρωτήσω αν αληθεύει ότι οι plasma εκπεμπουν ακτινοβολια περισσότερη και απο CRT.wall_1

βλεπετε ...θα βλεπει και μικρό παιδι:respect:
Η PANASONIC με ενδιαφέρει αλλα με φρεναρει λιγο αυτη η υποψια.
η απόσταση θεάσης ,βέβαια ,θα είναι μεγάλη...
4,7 μέτρα περιπου.....

Reaction score
0
παιδια θα ηθελα να ρωτήσω αν αληθεύει ότι οι plasma εκπεμπουν ακτινοβολια περισσότερη και απο CRT.wall_1

βλεπετε ...θα βλεπει και μικρό παιδι:respect:
Η PANASONIC με ενδιαφέρει αλλα με φρεναρει λιγο αυτη η υποψια.
η απόσταση θεάσης ,βέβαια ,θα είναι μεγάλη...
4,7 μέτρα περιπου.....
Misconception #7: Plasma TVs give off a lot of radiation.

This rumor just might be the most outlandish of the bunch, especially considering the fact that the monitor you're reading this on -- assuming it is a CRT -- gives off considerably more radiation than a plasma display ever could. While plasma monitors do generate a tiny amount of ultraviolet (UV) radiation, it is essentially negligible because this radiation extends no more than an inch outward from the screen. Because individual pixels are illuminated, the radiation is "contained" to the pixels themselves. This is not the case with tube-based TVs, which utilize an electron gun that shoots radiated light toward the screen in order to illuminate phosphors thereon. This projects small amounts of radiation sometimes more than 12" outward from the screen. Not to worry: Both plasmas and CRTs comply with Food and Drug Administration (FDA) guidelines for TV radiation emissions, which have been in place since 1969.

Πηγή:
http://www.plasmatvbuyingguide.com/plasmatv/plasmatv-misconceptions.html

Reaction score
1.042
επειδη αναφερεται συνεχεια το best value for money για την px70
αν η samsq96 εχει μια διαφορα της ταξης 100 ευρω τοτε ποια προτιμαται??

Reaction score
0
ερώτηση υποψήφιου αγοραστή(με ψήσατε!!)
Τελικά ποιες είναι οι ακριβείς διαστάσεις της 42PX70E?
Με ενδιαφέρει κυρίως το πλάτος.. Σε άλλα sites αναφέρεται 121 cm και σε άλλα 102 cm (με βάση μιλάμε πάντα).Please help μην κάνουμε καμιά πατάτα(το έπιπλο είναι οριακά) και μας κυνηγάει η γυναίκα..όχι τίποτα άλλο αλλά θα βρει ευκαιρία να ζητήσει καινούριο σαλόνι.....

Reaction score
0
Μια ερωτησούλα ψιλοάσχετου....Στα 2.70 μέτρα θα είμαι καλά για απόσταση θέασης?

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι, την παρήγγειλα σήμερα!

(από shop21, 1099+35 σε 6 άτοκες)

ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια στην απόφαση!

Reaction score
0
Μια ερωτησούλα ψιλοάσχετου....Στα 2.70 μέτρα θα είμαι καλά για απόσταση θέασης?
Μια χαρά, κι εγώ από τόσο βλέπω. Μη σου πω ότι σε κανένα χρόνο θα σκέφτεσαι γιατί δεν πήρες μεγαλύτερη...:cool_11:

Reaction score
1
Επιτέλους την παρέλαβα χτες το βράδυ ! :bravo: :bravo: :bravo:

Δυστυχώς το έπιπλο για το οποίο προοριζόταν μάλλον δεν θα σηκώσει τα κιλά της ! :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Που μπορώ να βρω βάση τοίχου για την συγκεκριμένη τηλεόραση ?

Θέλω μία απλή σταθερή βάση τοίχου.

Bart

Reaction score
14
Επιτέλους την παρέλαβα χτες το βράδυ ! :bravo: :bravo: :bravo:

Δυστυχώς το έπιπλο για το οποίο προοριζόταν μάλλον δεν θα σηκώσει τα κιλά της ! :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Που μπορώ να βρω βάση τοίχου για την συγκεκριμένη τηλεόραση ?

Θέλω μία απλή σταθερή βάση τοίχου.

Bart
πόσο εξω απο τον τοίχο θές ή μάλλον πρέπει να βγαίνει η τηλεοραση σου?

Επίσης η τηλεόραση θα τοποθετηθεί με γωνία πρός τον τοίχο ή απλά θα είναι παράλληλη με τον τοίχο. flush mount ή angle mount?

Γιατί αν θές να μπέι με γωνία πάς για βάση επίτοιχη με μπράτσο ενώ αν πάς για παράλληλη τοποθέτηση πάς για απλή "κρεμάστρα" ή κρεμάστρα με κλίση πάνω κάτω.

Λύσεις απειρες και σε λεφτά απο 60-300 Ευρώ υπάρχουν.

Reaction score
1
..............Θέλω μία απλή σταθερή βάση τοίχου............

Bart
Σταθερή.

Ούτε πανω ή κάτω, ούτε δεξια ή αριστερά !

και όσο το δυνατό κoντύτερα στον τοίχο.

Που πρέπει να ψάξω ??? - Εσεις τι έχετε βάλει ???

Bart

Reaction score
0
Ρε παιδια παρακαλώ βοήθεια!!!Κάποιος κάτοχος TH-42PX70E ας πάρει ένα μέτράκι και ας μετρήσει λίγο το συνολικό πλάτος της τηλεόρασης... Είναι 102 ή 121 cm, γιατί πήγα σήμερα στο πλαίσιο στην Πάτρα να την δω και είχε μόνο την TH-42PX7 η οποία ήταν 102 cm , αλλά ο πωλητής μου είπε ότι η 70 είναι πιο μεγάλη(έτσι νομίζει-το είδε και στo site). Είναι δυνατόν να μάθουμε ακριβώσ από κάποιον που την έχει??(και στο site της Panasonic δεν βγάζεις άκρη)..Ευχαριστώ...

Reaction score
14
122 είναι η 50άρα αρα μάλλον 102 είναι η 42άρα και αν σε εχει μπερδέψει το ΠΛΑΙΣΙΟ και η MICROLAND (τσαρουχά!!) μάλλον εκαναν copy paste τις διστάσεις της 50άρας ή βασίστηκαν σε λάθος νούμερα

Διαστάσεις τοσο στο site πλαισιο & Microland

50" 121x79.3x9.7 cm

42" 121x68x9.7 cm

Μαθηματικά δεν βγαίνει εκτός αν η 42άρα εχει ηχεία εκατέρωθεν των πλευρών που δεν τα έχει!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.261
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale