Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Reaction score
0
Το High Definition προφανως δεν το οριζει ομως, γιατι και οι δυο αναλυσεις 1920χ1080 και 1280χ720 ειναι ακριβως για 16:9 με τετραγωνα πιξελς. Εξαλου πιο ωφελος μπορεις να εχεις με παραλληλογραμα pixels? Δε μπορω να σκεφτω κανενα.

Reaction score
164
Το High Definition προφανως δεν το οριζει ομως, γιατι και οι δυο αναλυσεις 1920χ1080 και 1280χ720 ειναι ακριβως για 16:9 με τετραγωνα πιξελς. Εξαλου πιο ωφελος μπορεις να εχεις με παραλληλογραμα pixels? Δε μπορω να σκεφτω κανενα.
Το HD προφανώς και δεν έχει παραλληλόγραμμα pixels. Άλλωστε μίλησα για PAL.

Reaction score
5
Οπως και ναχει το πραγμα το αποτελεσμα μετραει φιλοι μου.

Δες HD στην Panny και το............. σαγωνι θα εχει προβλημα να κλεισει απο εκεινη την στιγμη.:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: :prof: :prof: :prof: :happy_4: :happy_4: :happy_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
καλησπέρα στο forum

Βρίσκομαι στο σταδιο του στρωσίματος της panny me break in dvd και όλες τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ και σε ξένα site!!

Ο δράκος του burn in πανω απο το κεφάλι μου και αναρωτιέμαι ? δεν θα πρεπε να διαβάζαμε άτομα που το εχουν πάθει! Που ειναι αυτοι?
στα ξένα forum ελάχιστα εδώ τίποτα ? μόνο αναφορές τι να προσέχουμε και τίποτα αλλο!!!!!!
Αν βαλω στο google για το μόνιτορ του pc μου την dell 2407 ακριβοπληρωμένη 24" είναι γεμάτο από βλάβες η διάφορες ανωμαλίες !!!!

Λεω τώρα τι γίνεται? κανείς δεν την ξέχασε ανοιχτή? κανείς δεν παίζει παιχνίδια!!!
συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλα σκέφτομαι φωναχτα

Reaction score
0
Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Καλημέρα στο forum και από εμένα.
Είμαι σε δίλημμα μεταξύ της 42ΡΧ70Ε, την οποία πολύ παινεύετε, αλλά στο test του ΗΙΤΕCH τα πήγε μέτρια...
Και μεταξύ της Samsung 42Q96 (ή έστω της 42C96), οι οποίες στο test του ΗΙΤΕCH ήταν οι αμέσως καλύτερες plasma μετά τις ΚURO της Pioneer.

Επειδή τα χρήματα είναι σχεδόν ίδια και για τις τρεις αυτές plasma (από 1100 έως 1250 ευρώ) τι μου προτείνετε??

Reaction score
50
Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τις διαστάσεις της panny χωρίς την βάση.

Σχεδιάζω κάποια κατασκευή στο σπιτι η οποία ελπίζω να συνδιαστεί με την αγορά αυτής της TV :cool_4: .

ευχαριστώ εκ των προτέρων :happy_4:

Reaction score
0
Για όποιους τυχόν ενδιαφέρονται: η PX70E στα 1149 ευρώ.
Κάντε ένα ...Σκρουτζ και θα την βρείτε.

Reaction score
0
Δεν υπονόησα ότι λες κάτι κακό. Αλλωστε για την στοά Φέξη με είχες ενημερώσει με ΠΜ παλιότερα.
Αλλά δεν με εξυπηρετούσε. Με την ευκαιρία να δηλώσω ότι από χθες την έχω στο σπίτι και η πρώτη επαφή ήταν καλύτερη απ' ό,τι περίμενα.

Κατέβασα λίγο contrast και χρώμα για το burn-in και χωρίς καμμιά άλλη ρύθμιση είμαι ευχαριστημένος.

Θα ψαχτώ λίγο και ό,τι προκύψει θα το ποστάρω.

Reaction score
2.782
Απάντηση: Re: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Δεν υπονόησα ότι λες κάτι κακό. Αλλωστε για την στοά Φέξη με είχες ενημερώσει με ΠΜ παλιότερα.
Αλλά δεν με εξυπηρετούσε. Με την ευκαιρία να δηλώσω ότι από χθες την έχω στο σπίτι και η πρώτη επαφή ήταν καλύτερη απ' ό,τι περίμενα.

Κατέβασα λίγο contrast και χρώμα για το burn-in και χωρίς καμμιά άλλη ρύθμιση είμαι ευχαριστημένος.

Θα ψαχτώ λίγο και ό,τι προκύψει θα το ποστάρω.

Τώρα εσύ γιατί δεν λες από που και πόσο ?

Δεν είμαστε όλοι από θεσσαλονίκη. Πέστε μας και καμμιά πηγή . :happy_4:

Reaction score
0
Το έγραψα στην προηγούμενη σελίδα: Σκρουτζ και κάνε μια αναζήτηση.

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω κατάστημα...

Reaction score
1.042
αν εχει καποιος το κουτι της πχ70ε μπορει να μου πει διαστασεις γιατι θελω να δω αν χωραει σε citroen xara με κατεβασμενα καθισματα

Reaction score
2.782
Απάντηση: Re: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

αν εχει καποιος το κουτι της πχ70ε μπορει να μου πει διαστασεις γιατι θελω να δω αν χωραει σε citroen xara με κατεβασμενα καθισματα

Κάπου διάβασα νομίζω , πως την οθόνη plasma δεν επιτρέπεται να την ξαπλώνεις .
Μήπως να απαντήσει κανένας ειδικός ?

Reaction score
4
Την αγορασα κι εγω...............Περιμενω ανυπομονα να ερθει σπιτι..ανοιξα και ενα θεματακι σχετικα με το στρωσιμο ,ψαχνοντας καποιον που εχει η μπορει να ''καψει'' και να μου στειλει το dvd στρωσιματος...αν θελετε δες τε το και αν καποιος μπορει θα του ειμαι υποχρεως....εννοειτε εξοδα αποστολης δικα μου.....

Reaction score
5
Την αγορασα κι εγω...............Περιμενω ανυπομονα να ερθει σπιτι..ανοιξα και ενα θεματακι σχετικα με το στρωσιμο ,ψαχνοντας καποιον που εχει η μπορει να ''καψει'' και να μου στειλει το dvd στρωσιματος...αν θελετε δες τε το και αν καποιος μπορει θα του ειμαι υποχρεως....εννοειτε εξοδα αποστολης δικα μου.....

Φιλε kosedyt καλοριζικη και καλες θεασεις.

Κατεβασε το και καψτο απο εδω http://www.eaprogramming.com/

:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
5
ρε παιδια σημερα της εβαλα να παιξει 1080p απο pc.Εχασα την μιλια μου!

Οταν τα ελεγα εγω κανενας δεν με πιστευε :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9:

Και μαλιστα με 15μετρο HDMI > HDMI :cool_1: :cool_1:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos