"Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Reaction score
250
Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

6)Στο θέμα «[FONT=&quot]BENCHMARK DAC1 USB [/FONT][FONT=&quot]και[/FONT][FONT=&quot] PC HIEND AUDIO»[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
μέσα σε μια πληθώρα λεπτομερειών που αφορούν στο pc audio

για να για να διακωμωδήσει-υποβαθμίσει την προσπάθειά μου

επικέντρωσε ειρωνικά την προσοχή του σε μια τελείως ασήμαντη

αναφορά στο γνωστό blue sky !τίποτε άλλο ενδιαφέρον

δεν του κίνησε την προσοχή !

Reaction score
250

7) Επετέθη σε αξιόλογο-σοβαρό μέλος των avclub-avsite

αποκαλώντας τον χασοδίκη κ.λ.π.!

Ακατανόητη και τελείως άχρηστη αναφορά σε προσωπικά και

επαγγελματικά δεδομένα που δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης!

Το εν λόγω αξιολογότατο μέλος δεν ξαναέγραψε εδώ!

Reaction score
250

Αυτά σαν μια μικρή και ασήμαντη εισαγωγή για δεκάδες άλλα

που θα ακολουθήσουν και είναι πολύ πιο σημαντικά !

Σημειωτέον ότι έχω κρατήσει λεπτομερές αρχείο!

Και ποια ήταν η αντίδραση η δικιά μου τόσο καιρό ;

Εκτιμώντας το «μεράκι του» για τον καλό ήχο

και τις χρήσιμες γνώσεις του όταν τις διατυπώνει

με καλοπροαίρετη διάθεση και «καθαρό» τρόπο

τον συμπεριέλαβα στην ολιγομελή ομάδα αξιολόγησης

των Pioneer .

Tου ζήτησα επανειλημμένα την συμμετοχή του σε

διάφορα θέματα όπως π.χ. στο περιβόητο θέμα του

στρωσίματος των καλωδίων (γνώμες κατασκευαστών κ.κ.π.)

Του ζήτησα να έρθει επανειλημμένα να πιει ένα κρασί μαζί μας

(τελευταία φορά το Σάββατο της έκθεσης !)

Για τα «μπάζα» που τα έβγαλα κορυφαία θα τα πούμε

άλλη στιγμή ! Και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!

Οσον αφορά ενδεχόμενες κυρώσεις δεν θέλω να συμμετάσχω

διαδικασία γιατί δεν θέλω κανείς να πει ότι εισηγήθηκα κάτι

υπό το κράτος δικαιολογημένης ή αδικαιολόγητης αγανάκτησης

αφού ο κύριος θιγόμενος είμαι εγώ!

Reaction score
3.580
Τα αρνητικά στοιχεία μιας συσκευής είναι αυτά που οφείλουμε εμείς σαν φορουμ να εντοπίζουμε.

Δεν είναι σωστό να χαϊδεύουμε τα μαλλάκια του εκάστοτε αντιπροσώπου για να μας δίνει μηχανήματα για test. Δεν είναι αυτό που περιμένω εγώ.από το AVSite.
Οταν ένα τεστ / παρουσιάση ασχολείται περισσότερο με τον αντιπρόσωπο, τα επιχειρηματικά πλάνα του και λιγότερο με το αντικείμενο της δοκιμής, εμένα μου βρωμάει.

Αλλά γιατί να τα λέω μόνο εγώ ?

Τα quotes που ανέβασα (σχόλια άλλων) φαίνεται ότι ενόχλησαν περισσότερο από τα σχόλια του g.kar .

Reaction score
250
Απάντηση: Re: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Τα αρνητικά στοιχεία μιας συσκευής είναι αυτά που οφείλουμε εμείς σαν φορουμ να εντοπίζουμε.

Δεν είναι σωστό να χαϊδεύουμε τα μαλλάκια του εκάστοτε αντιπροσώπου για να μας δίνει μηχανήματα για test. Δεν είναι αυτό που περιμένω εγώ.από το AVSite.
Οταν ένα τεστ / παρουσιάση ασχολείται περισσότερο με τον αντιπρόσωπο, τα επιχειρηματικά πλάνα του και λιγότερο με το αντικείμενο της δοκιμής, εμένα μου βρωμάει.

Αλλά γιατί να τα λέω μόνο εγώ ?

Τα quotes που ανέβασα (σχόλια άλλων) φαίνεται ότι ενόχλησαν περισσότερο από τα σχόλια του g.kar .

Κουταμάρες περιωπής !!!!

Μπορώ να πάρω σχεδόν όποιο μηχάνημα θέλω χωρίς

να χαϊδέψω κανένα !

Εχω ζήσει μια ζωή με την συντριπτική πλειοψηφία των

αντιπροσώπων , τους έχω πληρώσει καλά και είμαι

φίλος με τους περισσότερους !

Αρκετούς μάλιστα τους έχω βοηθήσει αφιλοκερδώς

σε δεκάδες τομείς !

Αν δεν πιστεύεις ρώτα τον Μενδρινό,τον Λάιο,

,τον Ζαφειρόπουλο, τον Σμυρλή, τον Χάιτα,

τον Ζωδιάτη, τον Χατζηδημητρίου τον Αντωνόπουλο,

τον Τζιάφη,τον Πετρόπουλο ,τον Τσακίρη,τον Ζαφειριάδη

τον Κατερουδάκη ,τον Ιωαννίδη , τον Αδαμίδη

κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λπ. κ.λ.π

Και μόνο ένα μηχάνημα την εβδομάδα να έπαιρνα από την ηχοέκφραση

θα έγραφα για δύο χρόνια !!!!!!

Και όμως δεν πήρα ούτε ένα!!!!!

Reaction score
250

Και μην κάνεις ότι δεν ξέρεις ότι συνεχείς δοκιμές κάνω

εδώ και χρόνια καθαρά για την πλάκα μου !

Ρώτα και τον Φίλο σου τον Luxman για για τις

δοκιμές και ανταλλαγές εμπειριών στα παλιά καλά στέκια

που τύχαινε να βρίσκεται και εκείνος......

Reaction score
3.580
Βασιλη διάβασα και τα τελευταία μηνύματα που ανέβασες και τώρα κατάλαβα για ποιο λόγο με μισείς και μου την πέφτεις διαρκώς.

Τις κακές μου πράξεις θα τις κρίνει ο Μεγαλοδύναμος.

Θα απαντήσω μόνο για μια από τις "κακές μου πράξεις" που μας θύμισες στα τελευταία σου μηνύματα.
Για ένα πραγματικά σοβαρό θέμα που προέκυψε τότε που ανέβασα στην "Εκτός Θέματος" τα αποσπάσματα ενός ιστορικού βιβλίου με θέμα την Μακρόνησο.

Δεν γνώριζα ότι το άτομο που περιγράφει το βιβλίο ήταν ο πατέρας του προέδρου. Ζήτησα τότε από τον Ανδρέα Κ. να διαγράψει το όνομα για το οποίο υπήρχε εκείνη η αναφορά στο βιβλίο.

Εκμεταλλευόμενος εσύ το γεγονός αυτό, σου δόθηκε μια ακόμα ευκαιρία για να με χτυπήσεις πίσω από την πλάτη.

Αργότερα έστειλες και p.m στον πρόεδρο και του ζητούσες να τα φτιάξετε γενικώς και με την καλή έννοια πάντα γιατί προφανώς θα είχες να κερδίσεις πράγματα με το να τα έχεις καλά με τους πραγματικούς χαιεντάδες.
Μετά ο πρόεδρος αφού΄κατάλαβε ποιος ήταν οι πραγματικές προθέσεις σου, ανέβασε σε κοινή θέα το προσωπικό μήνυμα που του έστειλες , κοινώς σε έκανε ....

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Κωστα μου οταν καποιος αναφερει οτι ενας ενισχυτης ειναι μεσα στους 5 καλυτερους που εχει ακουσει, οταν μαλιστα αφηνει να εννοειθει οτι εχει ακουσει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει, συγγνωμη αλλα δεν μπορω να τον πιστεψω ειδικα οταν ο ενισχυτης αυτος βαση προδιαγραφων δεν μπορει να οδηγησει σωστα ουτε τα μισα ηχεια της αγορας.Φανταζομαι ξερεις οτι τα πραγματα στους ενισχυτες ειναι και λιγο "σχετικα" if you know what i mean.
Όλους τους ενισχυτές της αγοράς δεν θα τους έχει ακούσει ο Βασίλης (δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο) αλλά έχει ακούσει αρκετούς. Εγώ προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι το σύστημα (ή συστήματα) στο οποίο τον δοκίμασε (ως μία οντότητα, μηχανήματα και χώρος) είναι στα 5 καλύτερα που έχει ακούσει, διαφορετικά δεν θα το έγραφε. Λες να παρεξηγούσε ο Σπέρτος γιατί "δεν έγραψε ότι είναι στα 5 top ακούσματά του"; Δε νομίζω ρε Μιχάλη.
Πάνω στο θέμα..."matching" να σου πω και κάτι άλλο. Προφανώς ο Βασίλης δοκίμασε τα Manger με όλους τους ενισχυτές που είχε στη διάθεσή του - δηλ. και με τον Scout. Όπως θα είδες, για τον Α ή Β λόγο, ο Scout δεν είναι στα δύο setup με τα οποία ο Βασίλης αναφέρει ότι πήρε τον top ήχο. :cool_4:

Για τις δυνατότητες οδήγησης του Scout θα διαφωνήσω. Λόγω σχεδίασης σηκώνει πολύ περισσότερο "ζόρισμα" από αυτό που μαρτυρούν τα watt του. Σίγουρα τα 801 δεν θα μπορεί να τα κουνήσει επαρκώς αλλά το 40% της αγοράς δεν είναι 801 και ηχεία που κατεβαίνουν στο 1Ω. Δεν μπορώ να σου πω κάποιο ποσοστό αλλά ό,τι μπορεί να κουνήσει με ενισχυτικά των 80-100 watt, θα μπορεί να κουνήσει και με τον συγκεκριμένο. Πάντως αν η ισχύς επαρκούσε για το σύνολο των ηχείων δεν θα υπήρχαν μεγαλύτεροι ενισχυτές στη γκάμα της Audio Craftworks (υπάρχουν 2 ή 3 μεγαλύτεροι αν δεν κάνω λάθος) ούτε θα ετοίμαζε ο Σπέρτος monoblock των 200 watt. :cool_4:

Reaction score
3.580
Από τον πρόεδρο του ACA ζήτησα συγγνώμη γιατί πραγματκά νόμιζα ότι επρόκειτο περί απλής συνωνυμίας. Ο πατέρας του παραμένει ένα ιστορικό πρόσωπο που θα κρθεί από τις επόμενες γενιές και από τους ιστορικούς.
Δικά μου σχόλια δεν υπήρχαν. Μόνο links στον εκδοτικο οίκο.

Ασχετως πολιτικών τοποθετήσεων, η σημερινή Δημοκρατία της Ελλάδος αποδίδει ίσα δικαιώματα σε όλους.

Αν μας διαβάζει ο πρόεδρος του ACA κ. Σκαλούμπακας, θα ήθελα για μια ακόμα φορά να δεχτεί τη συγγνώμη μου για τα links που ανέβασα από εκείνο το βιβλίο. Ο πατέρα σας κ. Σκαλούμπακα έδωσε τη δική του μάχη και δεν μπορεί κανένας από εμάς να τον κρίνει.

Reaction score
10
Θελω να τονισω οτι σε καμια περιπτωση δεν κατηγορω το Βασιλη οτι εγραψε οτι εγραψε για λογους συμφεροντος η υστεροβουλιας. Απλα ανεφερα τι μου χτυπησε ασχημα.

Reaction score
3.580
Βασίλη, ο ύπουλος τρόπος που χρησιμοποιείς πάντα για να τεκμηριώσεις τις ανακρίβειες φαίνεται και από ένα άλλο θέμα που ανοίχτηκε στην κατηγορία "Εκτός Θέματος" . Δεν θέλω όμως να ανεβάσω το link γιατί θίγονται άλλα πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη μουσική και τα μηχανήματα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Παρακαλώ πολύ να μην γίνεται χρήση άσχετων θεμάτων και προσώπων με προσωπικές αψιμαχίες.

Ευχαριστώ

Reaction score
3.580
Re: Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Και μην κάνεις ότι δεν ξέρεις ότι συνεχείς δοκιμές κάνω

εδώ και χρόνια καθαρά για την πλάκα μου !

Ρώτα και τον Φίλο σου τον Luxman για για τιςδοκιμές και ανταλλαγές εμπειριών στα παλιά καλά στέκια

που τύχαινε να βρίσκεται και εκείνος......
Ο Luxman είναι πραγματικός φίλος μου.

Οταν σου γέμιζε εσένα τις σακούλες με τα καλώδια που αντιπροσωπεύει για τις δοκιμές σου ήταν καλά ?
Οταν τον αποκαλούσαν εδώ μέσα οι δικοί σου φίλοι "εμποράκο" που γράφει και συμμετέχει μόνο για να πουλήσει την "πραμάτια" του, εσύ που ήσουν Βασίλη ?

Reaction score
3.580
Παρακαλώ πολύ να μην γίνεται χρήση άσχετων θεμάτων και προσώπων με προσωπικές αψιμαχίες.

Ευχαριστώ
Κύριε Σκαλούμπακα, έχετε απόλυτο δίκιο.

Ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή και πραγματικά σας ζητώ συγγνώμη για ότι έγινε τότε, εν αγνεία μου, για το originality εκείνου του βιβλίου.

wall_1

Reaction score
3.580
Re: Απάντηση: Re: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Αν δεν πιστεύεις ρώτα τον Μενδρινό,τον Λάιο,

,τον Ζαφειρόπουλο, τον Σμυρλή, τον Χάιτα,

τον Ζωδιάτη, τον Χατζηδημητρίου τον Αντωνόπουλο,

τον Τζιάφη,τον Πετρόπουλο ,τον Τσακίρη,τον Ζαφειριάδη

τον Κατερουδάκη ,τον Ιωαννίδη , τον Αδαμίδη

κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λπ. κ.λ.π
Ο "sonus" να σου πω ποιος ήταν και από που έμπαινε κατόπιν δικής σου υπόδειξης με σκοπό να με κοντράρει τότε που μιλούσαμε για την υποκειμενική αντίληψη της διασποράς ενός ηχείου ?

(ημέρες καλοκαιρινών διακοπών .... ) :mad_3:

Reaction score
3.580

6)Στο θέμα «[FONT=&quot]BENCHMARK DAC1 USB [/FONT][FONT=&quot]και[/FONT][FONT=&quot] PC HIEND AUDIO»[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
μέσα σε μια πληθώρα λεπτομερειών που αφορούν στο pc audio

για να για να διακωμωδήσει-υποβαθμίσει την προσπάθειά μου

επικέντρωσε ειρωνικά την προσοχή του σε μια τελείως ασήμαντη

αναφορά στο γνωστό blue sky !τίποτε άλλο ενδιαφέρον

δεν του κίνησε την προσοχή !
Σου θυμίζω ότι μερικές μερες πριν, εσύ ο ίδιος είχες γράψει ότι από τα τέσσερα bluesky που δοκίμασες στο χώρο σου και τα τέσσερα είχαν ηχητικές διαφορές μεταξύ τους.
Οταν αργότερα, στην παρουσίαση που έκανες για το Benchmark DAC, είχες τη χαρά να το συγκρίνεις και με το Bluesky, εγώ απλώς σε ρώτησα με ποιο από τα 4 έβγαλες τα συμπεράσματά σου, αφού όλα τα BS είχαν διαφορετικό ήχο.

Λίγο έλλειψε τότε να ζητήσεις από τον Ανδρέα Κ. να με μπανάρει.

Τον έχετε τρελλάνει τον Ανδρέα στα τηλεφωνήματα. Σας έκανε συντονιστές όχι για να του τα πρήζεται.

Reaction score
3.580

7) Επετέθη σε αξιόλογο-σοβαρό μέλος των avclub-avsite

αποκαλώντας τον χασοδίκη κ.λ.π.!

Ακατανόητη και τελείως άχρηστη αναφορά σε προσωπικά και

επαγγελματικά δεδομένα που δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης!

Το εν λόγω αξιολογότατο μέλος δεν ξαναέγραψε εδώ!
Κάνεις λάθος, Προφανώς αναφέρεσαι σε ένα δικό μου παράδειγμα που αφορούσε τις ευθύνες που καταλογίζουμε αδίκως σε άτομα και "ειδικότητες" όταν αυτά τα άτομα δεν 'εχουν καμία σχέση με την "ειδικότητα" για την οποία τους κατηγορούμε.

Εγραψα ότι δεν μπορούμε να αποκαλούμε κάποιον "χασοδίκη" όταν δεν είναι δικηγόρος.

Βασίλη, έχεις ξεφύγει από την καθαρά χομπίστικη ενασχόληση με τον ήχο και έχεις περάσει σε ένα άλλο επίπεδο άγνωστο σε μένα. Μπορεί στο μυαλό σου να περνάνε ένα κάρο φαντασιώσεις για μένα.

Το ότι δεν πολυγουστάρω να κάνω παρέα μαζί σου, δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς και σαν επιχείρημα για το ότι αποφεύγω να έρθω στο σπίτι σου για ακροάσεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730

Λίγο έλλειψε τότε να ζητήσεις από τον Ανδρέα Κ. να με μπανάρει.

Τον έχετε τρελλάνει τον Ανδρέα στα τηλεφωνήματα. Σας έκανε συντονιστές όχι για να του τα πρήζεται.
Εισαι εκτος, για ακομα μια φορα.
Απο την στιγμη που ξεκινησε αυτη η ιστορια ο Βασιλης δεν μου εχει ζητησει το παραμικρο.
Θελω μονο να σε παρακαλεσω αυτο:
Για χαρη των φορων που βγηκαμε εξω και φαγαμε ενα πιατο φαγητο μαζι , σε παρακαλω πολυ να σταματησεις, να σκεφτεις και να αναθεωρησεις.

Γιωργη, εχεις κανει πολυ μεγαλο λαθος αυτη την φορα.
Εχουν θιγει υποληψεις ανθρωπων που δεν θα επρεπε με τιποτα.
Για ονομα του Θεου, συγκεντωσου, μην ακους κανενα, και προσπαθησε να δεις την αληθεια.

Reaction score
3.580
Οσο για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο Αναμουρλίδης επειδή συμφώνησε μαζί μου για το θέμα της ερώτησης που έθεσα για την προέλευση των φωτογραφιών και των διαγραμμάτων, θα ήθελα απλώς να προσθέσω ότι σαν τον Αναμουρλίδη υπάρχουν και πολλοι άλλοι που δεν έχουν ακόμα καταλάβει με ποιο τρόπο ο Βασίλης επιβεβαίωσε με μετρήσεις τις ταλαντώσεις της μεμβράνης του μεγαφώνου που μοιάζουν με το "πετραδάκι" που πετάμε σε μια λίμνη.

Η κοντινότερη λιμνούλα είναι πάντως στον Εθνικο κήπο, αλλά με τόσες πάπιες εκεί μέσα είναι αδύνατον να πάρεις αξιόπιστες μετρήσεις.

Reaction score
3.580

Εισαι εκτος, για ακομα μια φορα.
Απο την στιγμη που ξεκινησε αυτη η ιστορια ο Βασιλης δεν μου εχει ζητησει το παραμικρο.
Θελω μονο να σε παρακαλεσω αυτο:
Για χαρη των φορων που βγηκαμε εξω και φαγαμε ενα πιατο φαγητο μαζι , σε παρακαλω πολυ να σταματησεις, να σκεφτεις και να αναθεωρησεις.

Γιωργη, εχεις κανει πολυ μεγαλο λαθος αυτη την φορα.
Εχουν θιγει υποληψεις ανθρωπων που δεν θα επρεπε με τιποτα.
Για ονομα του Θεου, συγκεντωσου, μην ακους κανενα, και προσπαθησε να δεις την αληθεια.
Εντάξει Ανδρέα. Σταματάω εδώ και δεν συνεχίζω.
Οταν όμως ο Βασίλης ανεβάζει διαρκώς σχόλια και επιχειρήματα εναντίον μου, εγώ του απαντώ.

Επειδή σε λίγο θα κάνω logout, ελπίζω for good, φρόντισε Ανδρέα να διαγράψεις όλα τα επόμενα μηνυματα που με προκαλούν να απαντήσω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp